!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η Γερμανία δείχνει το δρόμο

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Η Γερμανία δείχνει το δρόμο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

Επαναφέρει τα δωρεάν διαγνωστικά τεστς,τη στιγμή που η Βαυαρία κηρύσσεται σε "κατάσταση καταστροφής"

https://www.protothema.gr/world/article ... i-vauaria/

Σύμφωνα με απόφαση του υπηρεσιακού υπουργού Υγείας Γενς Σπαν, πιθανότατα ήδη από την επόμενη εβδομάδα οι πολίτες θα έχουν και πάλι πρόσβαση σε τουλάχιστον ένα δωρεάν τεστ εβδομαδιαίως, όπως ίσχυε και έως τις 11 Οκτωβρίου. «Πρέπει να αποτραπεί το ενδεχόμενο κάποιος να μην ελέγχεται για οικονομικούς λόγους», αναφέρει το υπουργείο Υγείας στην απόφασή του, σύμφωνα με το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (dpa).

Εντάξει,για Γερμανία μιλάμε,όχι για μουσουλμανική Σιγκαπούρη.
Σοβαρό κράτος,όχι μπουρδέλο.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo

Re: Η Γερμανία δείχνει το δρόμο

Βέβαια,έχω και ένα ερώτημα.
Από αυτά που έχω διαβάσει και από αυτά που έχω ακούσει,συζητώντας με φίλους και με οικογένεια,που κατοικούν μόνιμα εκεί,παραμένουν ανεμβολίαστοι περίπου 16.000.000 πολίτες της χώρας.Αμελητέα ποσότητα σε σχέση με τα 100 σχεδόν μύρια του συνολικού πληθυσμού.
Πως και ανεβαίνουν πάλι τόσο ραγδαία τα κρούσματα ;
Πιστεύω τα νούμερα που δίνουν,γιατί εκεί δεν έχει κούληδες και βασιλακόπουλους να παίζουν με τη νοημοσύνη του κόσμου.

Μήπως κάτι δεν πάει καλά με το εμβόλιο ; :roll:
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Από που κι ως πού 100 μύρια η Γερμανία;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

BigChiefWahoo έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 22:06 Βέβαια,έχω και ένα ερώτημα.
Από αυτά που έχω διαβάσει και από αυτά που έχω ακούσει,συζητώντας με φίλους και με οικογένεια,που κατοικούν μόνιμα εκεί,παραμένουν ανεμβολίαστοι περίπου 16.000.000 πολίτες της χώρας.Αμελητέα ποσότητα σε σχέση με τα 100 σχεδόν μύρια του συνολικού πληθυσμού.
Πως και ανεβαίνουν πάλι τόσο ραγδαία τα κρούσματα ;
Πιστεύω τα νούμερα που δίνουν,γιατί εκεί δεν έχει κούληδες και βασιλακόπουλους να παίζουν με τη νοημοσύνη του κόσμου.

Μήπως κάτι δεν πάει καλά με το εμβόλιο ; :roll:
η γερμανια εχει περιπου 84 εκατομμυρια πληθυσμο(απο wiki) και απο αυτους συμφωνα με τα επισημα στοιχεια ο ενας στους τρεις ειναι ανεμβολιαστος - το οποιο ειναι ποσοστο σχετικα κοντα στο δικο μας :102: :102: :102:
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo

Ζενίθεδρος έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 22:11 Από που κι ως πού 100 μύρια η Γερμανία;
Κοντά στα 100 είναι.
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

έτσι είναι γιατί έτσι θέλω
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”