Επαναφέρει τα δωρεάν διαγνωστικά τεστς,τη στιγμή που η Βαυαρία κηρύσσεται σε "κατάσταση καταστροφής"
https://www.protothema.gr/world/article ... i-vauaria/
Σύμφωνα με απόφαση του υπηρεσιακού υπουργού Υγείας Γενς Σπαν, πιθανότατα ήδη από την επόμενη εβδομάδα οι πολίτες θα έχουν και πάλι πρόσβαση σε τουλάχιστον ένα δωρεάν τεστ εβδομαδιαίως, όπως ίσχυε και έως τις 11 Οκτωβρίου. «Πρέπει να αποτραπεί το ενδεχόμενο κάποιος να μην ελέγχεται για οικονομικούς λόγους», αναφέρει το υπουργείο Υγείας στην απόφασή του, σύμφωνα με το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (dpa).
Εντάξει,για Γερμανία μιλάμε,όχι για μουσουλμανική Σιγκαπούρη.
Σοβαρό κράτος,όχι μπουρδέλο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η Γερμανία δείχνει το δρόμο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
- BigChiefWahoo
Re: Η Γερμανία δείχνει το δρόμο
Βέβαια,έχω και ένα ερώτημα.
Από αυτά που έχω διαβάσει και από αυτά που έχω ακούσει,συζητώντας με φίλους και με οικογένεια,που κατοικούν μόνιμα εκεί,παραμένουν ανεμβολίαστοι περίπου 16.000.000 πολίτες της χώρας.Αμελητέα ποσότητα σε σχέση με τα 100 σχεδόν μύρια του συνολικού πληθυσμού.
Πως και ανεβαίνουν πάλι τόσο ραγδαία τα κρούσματα ;
Πιστεύω τα νούμερα που δίνουν,γιατί εκεί δεν έχει κούληδες και βασιλακόπουλους να παίζουν με τη νοημοσύνη του κόσμου.
Μήπως κάτι δεν πάει καλά με το εμβόλιο ;
Από αυτά που έχω διαβάσει και από αυτά που έχω ακούσει,συζητώντας με φίλους και με οικογένεια,που κατοικούν μόνιμα εκεί,παραμένουν ανεμβολίαστοι περίπου 16.000.000 πολίτες της χώρας.Αμελητέα ποσότητα σε σχέση με τα 100 σχεδόν μύρια του συνολικού πληθυσμού.
Πιστεύω τα νούμερα που δίνουν,γιατί εκεί δεν έχει κούληδες και βασιλακόπουλους να παίζουν με τη νοημοσύνη του κόσμου.
Μήπως κάτι δεν πάει καλά με το εμβόλιο ;
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Από που κι ως πού 100 μύρια η Γερμανία;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
η γερμανια εχει περιπου 84 εκατομμυρια πληθυσμο(απο wiki) και απο αυτους συμφωνα με τα επισημα στοιχεια ο ενας στους τρεις ειναι ανεμβολιαστος - το οποιο ειναι ποσοστο σχετικα κοντα στο δικο μαςBigChiefWahoo έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 22:06 Βέβαια,έχω και ένα ερώτημα.
Μήπως κάτι δεν πάει καλά με το εμβόλιο ;![]()
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- BigChiefWahoo
Κοντά στα 100 είναι.
έτσι είναι γιατί έτσι θέλω
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 110 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
-