ορίστε και η απόδειξη.
εντός ελαχίστων λεπτών, ο χρήστης waldorf ανέτρεξε σε θέμα του 2018 και βρήκε τι είχα πει και το ποσταρε εναντίον μου.
όχι οτι έθιγα καποιον ή τον ίδιο, την γνώμη μου επί ενός γεγονότος εξέφραζα. παρ ολα αυτά, φακελώθηκα.
που βρισκόμαστε? σε ποια εποχή? αυτη της χούντας ή αυτή των κομμουνιστικών καθεστώτων, όπου καταγράφεται από πρακτοράκια η κάθε μας κουβέντα? και αναρωτιέμαι, στην περίπτωση που αυριο, αλλάξει το πολίτευμα εν μία νυκτί, όσοι έχουμε εκφράσει τις απόψεις μας εδώ μεσα θα μας φάει το σκοταδι?
θυμίστε μου, τι πολιτικής συνομοταξίας είναι ο εν λόγω χρήστης? για να ξέρω τι με περιμένει.
waldorf έγραψε: 06 Ιουν 2021, 19:49Gherschaagk έγραψε: 06 Ιουν 2021, 19:34Μάλιστα.waldorf έγραψε: 06 Ιουν 2021, 19:30 Φυσικά και δεν θυμάσαι την ξεφτίλα που έγραφες στη .... σου τον χαμό του πιλότου,αλλά καιγόσουν για την απώλεια του αεροσκάφους.
Γιατί όπως έλεγες τότε από μέρα σε μέρα περιμέναμε την απόβαση των Τούρκων και πιλότους θα βρίσκαμε αλλά από αεροπλάνα πάσχουμε.
Μην επιμείνεις όμως πολύ γιατί αυτά βρίσκονται εδώ.Τα βρίσκουμε ανά πάσα στιγμή.
Τι να πω;Πάνω-πάνω το βρήκα για να πάρεις μιά ιδέα.Naranjita έγραψε: 12 Απρ 2018, 19:05 ασε σουβλι, δεν καταλαβαινουν οτι ενα αεροπλανο μπορει να προστατεψει χιλιαδες ζωες.
ναι κλαίμε την μια που χάθηκε, θρηνουμε ομως και την απωλεια ενος αναντικαταστατου μιραζ.
ή νομιζετε οτι αυτα τα κοπροσκουληκα της κυβερνησης θα πανε στην αντιπροσωπεια αυριο και θα παρουν πεντε, λες και ειναι αμαξια της τογιοτα
![]()