!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο χαφιεδάκος, μέσα σου.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Ο χαφιεδάκος, μέσα σου.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

Μας φακελώνουν κυρίες και κύριοι.

ορίστε και η απόδειξη.

εντός ελαχίστων λεπτών, ο χρήστης waldorf ανέτρεξε σε θέμα του 2018 και βρήκε τι είχα πει και το ποσταρε εναντίον μου.

όχι οτι έθιγα καποιον ή τον ίδιο, την γνώμη μου επί ενός γεγονότος εξέφραζα. παρ ολα αυτά, φακελώθηκα.

που βρισκόμαστε? σε ποια εποχή? αυτη της χούντας ή αυτή των κομμουνιστικών καθεστώτων, όπου καταγράφεται από πρακτοράκια η κάθε μας κουβέντα? και αναρωτιέμαι, στην περίπτωση που αυριο, αλλάξει το πολίτευμα εν μία νυκτί, όσοι έχουμε εκφράσει τις απόψεις μας εδώ μεσα θα μας φάει το σκοταδι?

θυμίστε μου, τι πολιτικής συνομοταξίας είναι ο εν λόγω χρήστης? για να ξέρω τι με περιμένει.

:lol:
waldorf έγραψε: 06 Ιουν 2021, 19:49
Gherschaagk έγραψε: 06 Ιουν 2021, 19:34
waldorf έγραψε: 06 Ιουν 2021, 19:30 Φυσικά και δεν θυμάσαι την ξεφτίλα που έγραφες στη .... σου τον χαμό του πιλότου,αλλά καιγόσουν για την απώλεια του αεροσκάφους.
Γιατί όπως έλεγες τότε από μέρα σε μέρα περιμέναμε την απόβαση των Τούρκων και πιλότους θα βρίσκαμε αλλά από αεροπλάνα πάσχουμε.
Μην επιμείνεις όμως πολύ γιατί αυτά βρίσκονται εδώ.Τα βρίσκουμε ανά πάσα στιγμή.
Μάλιστα.

Τι να πω;
Naranjita έγραψε: 12 Απρ 2018, 19:05 ασε σουβλι, δεν καταλαβαινουν οτι ενα αεροπλανο μπορει να προστατεψει χιλιαδες ζωες.

ναι κλαίμε την μια που χάθηκε, θρηνουμε ομως και την απωλεια ενος αναντικαταστατου μιραζ.

ή νομιζετε οτι αυτα τα κοπροσκουληκα της κυβερνησης θα πανε στην αντιπροσωπεια αυριο και θα παρουν πεντε, λες και ειναι αμαξια της τογιοτα

:fp:
Πάνω-πάνω το βρήκα για να πάρεις μιά ιδέα.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Σενέκας

Re: Ο χαφιεδάκος, μέσα σου.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

η op μόλις έμαθε ότι οι απόψεις που εκφράζουμε στο πχορουμ είναι γραπτές και σοκαρίστηκε :smt005:
Άβαταρ μέλους
Naranjita

:lol: έσκασε μύτη ο πρώτος :lol:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Naranjita έγραψε: 06 Ιουν 2021, 20:02 που βρισκόμαστε? σε ποια εποχή? αυτη της χούντας ή αυτή των κομμουνιστικών καθεστώτων, όπου καταγράφεται από πρακτοράκια η κάθε μας κουβέντα? και αναρωτιέμαι, στην περίπτωση που αυριο, αλλάξει το πολίτευμα εν μία νυκτί, όσοι έχουμε εκφράσει τις απόψεις μας εδώ μεσα θα μας φάει το σκοταδι?
Σχετικά απίθανο. Συνήθως ακόμα και τα πιο σκληρά καθεστώτα δίνουν μια ευκαιρία να πεις ότι έχεις αλλάξει ως άνθρωπος.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Ιουν 2021, 20:07
Naranjita έγραψε: 06 Ιουν 2021, 20:02 που βρισκόμαστε? σε ποια εποχή? αυτη της χούντας ή αυτή των κομμουνιστικών καθεστώτων, όπου καταγράφεται από πρακτοράκια η κάθε μας κουβέντα? και αναρωτιέμαι, στην περίπτωση που αυριο, αλλάξει το πολίτευμα εν μία νυκτί, όσοι έχουμε εκφράσει τις απόψεις μας εδώ μεσα θα μας φάει το σκοταδι?
Σχετικά απίθανο. Συνήθως ακόμα και τα πιο σκληρά καθεστώτα δίνουν μια ευκαιρία να πεις ότι έχεις αλλάξει ως άνθρωπος.
εσυ πιστευεις οτι αν βρεθουν με δυναμη στα χερια τους οι δυο παραπανω, θα την γλιτωσεις? :D
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Σιγά μωρέ. Βάζει τις λέξεις κλειδιά στην αναζήτηση και τα βρίσκει. Δοκίμασε κι εσύ.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
waldorf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf »

Έκανα ένα search στο πχόρουμ και αυτό αποδεικνύει οτι έχω φακελωμένους ανθρώπους;
:smt005: :smt005:
Έχεις ιδέα μαντάμ τι είναι τα ιντερνετσ και τα σμαρτφονσ;
Θεωρείς ότι έχω κρατήσει κάποιο αρχείο εγώ και όχι η πλατφόρμα στην οποία συμμετέχεις;
Καταλαβαίνεις ότι δεν σε παρακολουθώ εγώ,ούτε ο Σόρος,ούτε ο Γκέιτσ αλλά μόνη σου γράφεις πράγματα που θα μείνουν για πάντα στον ιστό;
Καταλαβαίνεις γενικά οτιδήποτε;
Nandros έγραψε: 26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

η ναρανχίτα είναι ο κόμετ;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Πολλές φορές έχω χάσει νημα γιατί πήγε στον πάτο λόγω inactivity και με το ψαχτηρι το βρήκα και το ανεσυρα.

Φακελωνω τον εαυτό μου?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Naranjita έγραψε: 06 Ιουν 2021, 20:11
Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Ιουν 2021, 20:07
εσυ πιστευεις οτι αν βρεθουν με δυναμη στα χερια τους οι δυο παραπανω, θα την γλιτωσεις? :D
Ο Σενέκας; Άμα βρεθεί με δύναμη στα χέρια του θα πάει να την παραδώσει πριν τον ενοχλήσει κανείς που ψάχνει διαταγές.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

.

:popc:

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
GReaper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GReaper »

Εμ τι, νόμιζες ότι οι μακακίες που έχεις πει στο παρελθόν θα ξεχνιόντουσαν?! :smt005:
Άβαταρ μέλους
kongrosian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian »

Naranjita έγραψε: 06 Ιουν 2021, 20:02
εντός ελαχίστων λεπτών, ο χρήστης waldorf ανέτρεξε σε θέμα του 2018 και βρήκε τι είχα πει και το ποσταρε εναντίον μου.

waldorf έγραψε: 06 Ιουν 2021, 20:12 Έκανα ένα search στο πχόρουμ και αυτό αποδεικνύει οτι έχω φακελωμένους ανθρώπους;
:smt005: :smt005:
Έχεις ιδέα μαντάμ τι είναι τα ιντερνετσ και τα σμαρτφονσ;
Θεωρείς ότι έχω κρατήσει κάποιο αρχείο εγώ και όχι η πλατφόρμα στην οποία συμμετέχεις;
Καταλαβαίνεις ότι δεν σε παρακολουθώ εγώ,ούτε ο Σόρος,ούτε ο Γκέιτσ αλλά μόνη σου γράφεις πράγματα που θα μείνουν για πάντα στον ιστό;
Καταλαβαίνεις γενικά οτιδήποτε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kongrosian την 06 Ιουν 2021, 20:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
waldorf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf »

Άντε λοιπόν να βρεθεί ένας γενναίος να εξηγήσει στην op ότι αυτός που κατηγορεί δεν την έχει φακελώσει με απίθανους τρόπους,απλά ανέσυρε αυτά που η ίδια έχει γράψει σε τούτη εδώ την πλατφόρμα.
Άντε να σας δω παλικαράκια και μετά να συζητήσουμε γιατί δεν μειώνονται τα κρούσματα και γιατί υπάρχουν θεματοφύλακες του Συντάγματος.
Nandros έγραψε: 26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.
Άβαταρ μέλους
Naranjita

George_V έγραψε: 06 Ιουν 2021, 20:14 Πολλές φορές έχω χάσει νημα γιατί πήγε στον πάτο λόγω inactivity και με το ψαχτηρι το βρήκα και το ανεσυρα.

Φακελωνω τον εαυτό μου?
οχι, αλλά θυμασαι τι ειπε ο ενας χρήστης ή ο άλλος, ώστε να τρέξεις να αναζητήσεις τι είπε? και μάλιστα τρία χρόνια πριν?

εδώ μέσα γράφονται χιλιάδες ποστς, είναι δυνατόν μερικοι χρήστες να θυμούνται τι γράφει επ ακριβώς ο καθένας μας? τετοια τερατα ευφυιας γραφουν εδώ μέσα? και ειναι ο γουολντορφ ένα από αυτα? ο γουόλντορφ???? :smt005: :smt005: :smt005:

τροφή για σκέψη :lol:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”