!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επεισόδια στην Ισραηλινή πρεσβεία. Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
Re: Επεισόδια στην Ισραηλινή πρεσβεία. Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
Ασχετα τα μεταξυ τους. Σημερα ο συριζα ήταν άφαντος που έγιναν τα επεισόδια.

Re: Επεισόδια στην Ισραηλινή πρεσβεία. Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
Αυτό μου κάνει εντύπωση. Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν κυβέρνηση είχε στρατηγική συμμαχία με το Ισραήλ και τώρα για αντιπολιτευτικους λόγους άλλαξε γραμμή? Η δεν κατάλαβα καλά?Fluffy έγραψε: 12 Μάιος 2021, 19:53 Ασχετα τα μεταξυ τους. Σημερα ο συριζα ήταν άφαντος που έγιναν τα επεισόδια.
![]()
Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω.Απλό.Ίακχος έγραψε: 12 Μάιος 2021, 19:58Αυτό μου κάνει εντύπωση. Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν κυβέρνηση είχε στρατηγική συμμαχία με το Ισραήλ και τώρα για αντιπολιτευτικους λόγους άλλαξε γραμμή? Η δεν κατάλαβα καλά?Fluffy έγραψε: 12 Μάιος 2021, 19:53 Ασχετα τα μεταξυ τους. Σημερα ο συριζα ήταν άφαντος που έγιναν τα επεισόδια.
![]()
Γνωρίζει το αίσθημα δικαίου το ελληνικου λαού και την συμπάθεια για τα δεινά του παλαιστινιακού λαού και προσπαθεί να το προσεταιριστεί. ΕΠίσης η βρωμικη δουλεια που έκανε στο κίνημα, όση επιρροή είχε χάθηκε, προσπαθεί να την ξανακερδίσει.Ίακχος έγραψε: 12 Μάιος 2021, 19:58Αυτό μου κάνει εντύπωση. Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν κυβέρνηση είχε στρατηγική συμμαχία με το Ισραήλ και τώρα για αντιπολιτευτικους λόγους άλλαξε γραμμή? Η δεν κατάλαβα καλά?Fluffy έγραψε: 12 Μάιος 2021, 19:53 Ασχετα τα μεταξυ τους. Σημερα ο συριζα ήταν άφαντος που έγιναν τα επεισόδια.
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1164 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jolly Roger_
-