!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Επεισόδια στην Ισραηλινή πρεσβεία. Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Re: Επεισόδια στην Ισραηλινή πρεσβεία. Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

Ασχετα τα μεταξυ τους. Σημερα ο συριζα ήταν άφαντος που έγιναν τα επεισόδια.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Ίακχος

Re: Επεισόδια στην Ισραηλινή πρεσβεία. Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίακχος »

Fluffy έγραψε: 12 Μάιος 2021, 19:53 Ασχετα τα μεταξυ τους. Σημερα ο συριζα ήταν άφαντος που έγιναν τα επεισόδια.

Εικόνα
Αυτό μου κάνει εντύπωση. Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν κυβέρνηση είχε στρατηγική συμμαχία με το Ισραήλ και τώρα για αντιπολιτευτικους λόγους άλλαξε γραμμή? Η δεν κατάλαβα καλά?
Άβαταρ μέλους
Bandit59

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bandit59 »

Ίακχος έγραψε: 12 Μάιος 2021, 19:58
Fluffy έγραψε: 12 Μάιος 2021, 19:53 Ασχετα τα μεταξυ τους. Σημερα ο συριζα ήταν άφαντος που έγιναν τα επεισόδια.

Εικόνα
Αυτό μου κάνει εντύπωση. Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν κυβέρνηση είχε στρατηγική συμμαχία με το Ισραήλ και τώρα για αντιπολιτευτικους λόγους άλλαξε γραμμή? Η δεν κατάλαβα καλά?
Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω.Απλό.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

Ίακχος έγραψε: 12 Μάιος 2021, 19:58

Εικόνα
Γνωρίζει το αίσθημα δικαίου το ελληνικου λαού και την συμπάθεια για τα δεινά του παλαιστινιακού λαού και προσπαθεί να το προσεταιριστεί. ΕΠίσης η βρωμικη δουλεια που έκανε στο κίνημα, όση επιρροή είχε χάθηκε, προσπαθεί να την ξανακερδίσει.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”