Ταινία με 11χρονα που θέλουν να κάνουν γκρουπ και να χορεύουν twerk.
Η 11χρονη πρωταγωνίστρια που μαγεύεται από ένα γκρουπ με twerkers και θέλει να ανακαλύψει την θηλυκότητα της.
Μια ταινία με 11χρονα που όμως θα είναι (R17, mature audiences).
What many on social media are alleging is that the movie has sexualized 11-year-olds and their dancing so much that Netflix had no choice but to limit it to mature audiences only.
Σοβαρά τώρα;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Όσο περισσότερο το σκέφτομαι, τόσο πιο εμετικό το βρίσκω.
Κατά τα άλλα, αν βρεθεί κάποιος σαλταρισμένος μουσουλμάνος και αδειάσει το αυτόματο του στους παραγωγούς/συντελεστές του πονήματος, θα αρχίσουν οι παπάρες να κυκλοφορούν με ταμπελάκια "Ι'm cutie".
NR σημαίνει "not rated". To NC17 δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα, αλλά δεν έχω δει πουθενά να προσδίδεται στην ταινία αυτό το σήμα καταλληλότητας. Μπας και το έβγαλες απ' το μυαλό σου για να προβοκάρεις;
Απέξω απέξω το γυρίζουν οι προοδευτικές δυνάμεις για να νομιμοποιήσουν την παιδοφιλία και να βγάλουν τους αντιδρώντες καθυστερημένους,πατριαρχικούς κλπ.
Εχει και μαυράκια για να καταπολεμήσει τον συστημικό ρατσισμό.
πατησιωτης έγραψε: 20 Αύγ 2020, 11:36
Απέξω απέξω το γυρίζουν οι προοδευτικές δυνάμεις για να νομιμοποιήσουν την παιδοφιλία και να βγάλουν τους αντιδρώντες καθυστερημένους,πατριαρχικούς κλπ.
Εχει και μαυράκια για να καταπολεμήσει τον συστημικό ρατσισμό.
Αν συνεχίσουν έτσι θα φάνε πολύ βρωμόξυλο στο τέλος.
NR σημαίνει "not rated". To NC17 δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα, αλλά δεν έχω δει πουθενά να προσδίδεται στην ταινία αυτό το σήμα καταλληλότητας. Μπας και το έβγαλες απ' το μυαλό σου για να προβοκάρεις;
The TV-MA rating means that a program is specifically designed for mature audiences only. It signifies that the content would either include foul language, graphic violence, or graphic sexual activity, or any combination of all these elements. Netflix rarely assigns this rating – which is equivalent to “R” or “NC-17.” This is one of the reasons why ‘Cuties’ got all the more attention. What many on social media are alleging is that the movie has sexualized 11-year-olds and their dancing so much that Netflix had no choice but to limit it to mature audiences only. A coming-of-age movie about kids designed for adults has left the views shocked and extremely disturbed.