!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μας πήρανε χαμπάρι

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
sloopy

Μας πήρανε χαμπάρι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sloopy »

Hang on sloopy :smt023
Άβαταρ μέλους
sloopy

Re: Μας πήρανε χαμπάρι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sloopy »

ο κοσμος το χει τουμπανο, κι εμεις κρυφο ... χαμπαρι.
Hang on sloopy :smt023
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Οι Γάλλοι ακούγονται πάντως σαν οι περισσότερο σωβινιστές, όταν βρίσκονται μάλιστα στην χώρα τους αρνούνται να μιλήσουν σε άλλες γλώσσες ακόμα και αν τις γνωρίζουν. Κάτι τέτοιο θεωρείται απίθανο για τους Σκανδιναβούς που όλοι γνωρίζουν και χρησιμοποιούν αγγλικά χωρίς ενοχές. Μου φαίνεται δύσκολο να περιορίζεται μόνο στην γλώσσα ο σωβινισμός τους.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Green Dragon έγραψε: 16 Μάιος 2020, 17:12 Οι Γάλλοι ακούγονται πάντως σαν οι περισσότερο σωβινιστές, όταν βρίσκονται μάλιστα στην χώρα τους αρνούνται να μιλήσουν σε άλλες γλώσσες ακόμα και αν τις γνωρίζουν. Κάτι τέτοιο θεωρείται απίθανο για τους Σκανδιναβούς που όλοι γνωρίζουν και χρησιμοποιούν αγγλικά χωρίς ενοχές. Μου φαίνεται δύσκολο να περιορίζεται μόνο στην γλώσσα ο σωβινισμός τους.
Οι περισσότεροι Γάλλοι μιλάνε μόνον γαλλικά, κι αυτά όχι τόσο καλά όσο νομίζεις.
:D
Επίσης σωβινιστές στην κυριολεξία μπορούν να είναι μόνον οι Γάλλοι, δικαιωματικά.
:lol:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

Εντάξει επικές μαλακίες. Ότι είμαστε αρχαιογκαγκά καραγκιόζηδες είμαστε, αλλά δεν υπάρχει καν σύγκριση με τους πουστρογάλλους.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Τόσοι πολλοί έχετε πάθει ζημιά από γάλλο;!
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Green Dragon έγραψε: 16 Μάιος 2020, 17:12 Οι Γάλλοι ακούγονται πάντως σαν οι περισσότερο σωβινιστές, όταν βρίσκονται μάλιστα στην χώρα τους αρνούνται να μιλήσουν σε άλλες γλώσσες ακόμα και αν τις γνωρίζουν. Κάτι τέτοιο θεωρείται απίθανο για τους Σκανδιναβούς που όλοι γνωρίζουν και χρησιμοποιούν αγγλικά χωρίς ενοχές. Μου φαίνεται δύσκολο να περιορίζεται μόνο στην γλώσσα ο σωβινισμός τους.
culturally chauvinist λεει .
Manolis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Manolis »

Μπαίνουμε συνεχώς πιο βαθιά στον βούρκο του εθνικισμού.
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
Manolis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Manolis »

Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
Antigeist

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antigeist »

Οι Γεωργιανοί πως και είναι τόσο ψηλά; Και οι Ρώσοι είναι μάλλον πιο χαμηλά από ότι θα περίμενε κανείς.
Antigeist

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antigeist »

sys3x έγραψε: 16 Μάιος 2020, 18:08
Οι περισσότεροι Γάλλοι μιλάνε μόνον γαλλικά, κι αυτά όχι τόσο καλά όσο νομίζεις.
:D
Επίσης σωβινιστές στην κυριολεξία μπορούν να είναι μόνον οι Γάλλοι, δικαιωματικά.
:lol:
Είχα πετύχει σε αεροδρόμιο μια ολόκληρη παρέα 8 ατόμων Γάλλους και δεν μιλούσε γρυ αγγλικά ούτε ένας. Ούτε ένας.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

το κακό πού είναι?
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Lord Brum έγραψε: 16 Μάιος 2020, 18:41 το κακό πού είναι?
Όταν νομίζεις ότι είσαι ο καλύτερος δεν προσπαθείς να βελτιωθείς περαιτέρω.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium »

Υπήρχε μια εποχή, προπολεμικά, οπου πίστευαν όλοι οτι τα Γαλλικά θα επικρατούσαν σαν παγκόσμια γλώσσα. Βλ. πόσοι τεχνικοί όροι στα Ελληνικά είναι γαλλικοί - ασανσερ, σαζμαν, φλάντζα, μπουζι κλπ, κλπ. Ιχνος εγγλέζικων.

Δεν το έχουν χωνέψει οι Γάλλοι ακόμα.

Αστείο να θεωρούνται λιγοτερο πολιτιστικά σωβινιστες από τους Αγγλους. Τους Γερμανούς; Όσο για τους Ισπανούς, λιγότερο απο τους Πορτογκέζους....; a-jajaja!

Γάλλοι χειρότεροι με διαφορά. Δευτεροι υδρομένοι οι Εγγλέζοι. Τριτοι Τζερμάνιεν, και μετά Ισπανοι. Η άμοιρη Πορτογαλία wtf;
Vini Vici
Phorum.gr user: Ko$tas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Vini Vici »

Είναι λίγο παγίδα πάντως, γιατί αν ρωτήσεις τους περισσότερους νεοέλληνες αυτοί θα κατακεραυνώσουν την σύγχρονη νεοελληνική νοοτροπία, το διεφθαρμένο κράτος κλπ, σε σύγκριση με τις δυτικοευρωπαϊκές χώρες, αντιθέτως δεν έχω ακούσει πολλούς να μην εξυμνούν τους αρχαίους.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”