!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μας πήρανε χαμπάρι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Μας πήρανε χαμπάρι
Hang on sloopy 
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Μας πήρανε χαμπάρι
Οι Γάλλοι ακούγονται πάντως σαν οι περισσότερο σωβινιστές, όταν βρίσκονται μάλιστα στην χώρα τους αρνούνται να μιλήσουν σε άλλες γλώσσες ακόμα και αν τις γνωρίζουν. Κάτι τέτοιο θεωρείται απίθανο για τους Σκανδιναβούς που όλοι γνωρίζουν και χρησιμοποιούν αγγλικά χωρίς ενοχές. Μου φαίνεται δύσκολο να περιορίζεται μόνο στην γλώσσα ο σωβινισμός τους.
Οι περισσότεροι Γάλλοι μιλάνε μόνον γαλλικά, κι αυτά όχι τόσο καλά όσο νομίζεις.Green Dragon έγραψε: 16 Μάιος 2020, 17:12 Οι Γάλλοι ακούγονται πάντως σαν οι περισσότερο σωβινιστές, όταν βρίσκονται μάλιστα στην χώρα τους αρνούνται να μιλήσουν σε άλλες γλώσσες ακόμα και αν τις γνωρίζουν. Κάτι τέτοιο θεωρείται απίθανο για τους Σκανδιναβούς που όλοι γνωρίζουν και χρησιμοποιούν αγγλικά χωρίς ενοχές. Μου φαίνεται δύσκολο να περιορίζεται μόνο στην γλώσσα ο σωβινισμός τους.
Επίσης σωβινιστές στην κυριολεξία μπορούν να είναι μόνον οι Γάλλοι, δικαιωματικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Εντάξει επικές μαλακίες. Ότι είμαστε αρχαιογκαγκά καραγκιόζηδες είμαστε, αλλά δεν υπάρχει καν σύγκριση με τους πουστρογάλλους.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Τόσοι πολλοί έχετε πάθει ζημιά από γάλλο;!
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
culturally chauvinist λεει .Green Dragon έγραψε: 16 Μάιος 2020, 17:12 Οι Γάλλοι ακούγονται πάντως σαν οι περισσότερο σωβινιστές, όταν βρίσκονται μάλιστα στην χώρα τους αρνούνται να μιλήσουν σε άλλες γλώσσες ακόμα και αν τις γνωρίζουν. Κάτι τέτοιο θεωρείται απίθανο για τους Σκανδιναβούς που όλοι γνωρίζουν και χρησιμοποιούν αγγλικά χωρίς ενοχές. Μου φαίνεται δύσκολο να περιορίζεται μόνο στην γλώσσα ο σωβινισμός τους.
Μπαίνουμε συνεχώς πιο βαθιά στον βούρκο του εθνικισμού.
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
-
Antigeist
Οι Γεωργιανοί πως και είναι τόσο ψηλά; Και οι Ρώσοι είναι μάλλον πιο χαμηλά από ότι θα περίμενε κανείς.
-
Antigeist
Είχα πετύχει σε αεροδρόμιο μια ολόκληρη παρέα 8 ατόμων Γάλλους και δεν μιλούσε γρυ αγγλικά ούτε ένας. Ούτε ένας.sys3x έγραψε: 16 Μάιος 2020, 18:08Οι περισσότεροι Γάλλοι μιλάνε μόνον γαλλικά, κι αυτά όχι τόσο καλά όσο νομίζεις.Green Dragon έγραψε: 16 Μάιος 2020, 17:12 Οι Γάλλοι ακούγονται πάντως σαν οι περισσότερο σωβινιστές, όταν βρίσκονται μάλιστα στην χώρα τους αρνούνται να μιλήσουν σε άλλες γλώσσες ακόμα και αν τις γνωρίζουν. Κάτι τέτοιο θεωρείται απίθανο για τους Σκανδιναβούς που όλοι γνωρίζουν και χρησιμοποιούν αγγλικά χωρίς ενοχές. Μου φαίνεται δύσκολο να περιορίζεται μόνο στην γλώσσα ο σωβινισμός τους.
Επίσης σωβινιστές στην κυριολεξία μπορούν να είναι μόνον οι Γάλλοι, δικαιωματικά.
![]()
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Όταν νομίζεις ότι είσαι ο καλύτερος δεν προσπαθείς να βελτιωθείς περαιτέρω.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Υπήρχε μια εποχή, προπολεμικά, οπου πίστευαν όλοι οτι τα Γαλλικά θα επικρατούσαν σαν παγκόσμια γλώσσα. Βλ. πόσοι τεχνικοί όροι στα Ελληνικά είναι γαλλικοί - ασανσερ, σαζμαν, φλάντζα, μπουζι κλπ, κλπ. Ιχνος εγγλέζικων.
Δεν το έχουν χωνέψει οι Γάλλοι ακόμα.
Αστείο να θεωρούνται λιγοτερο πολιτιστικά σωβινιστες από τους Αγγλους. Τους Γερμανούς; Όσο για τους Ισπανούς, λιγότερο απο τους Πορτογκέζους....; a-jajaja!
Γάλλοι χειρότεροι με διαφορά. Δευτεροι υδρομένοι οι Εγγλέζοι. Τριτοι Τζερμάνιεν, και μετά Ισπανοι. Η άμοιρη Πορτογαλία wtf;
Δεν το έχουν χωνέψει οι Γάλλοι ακόμα.
Αστείο να θεωρούνται λιγοτερο πολιτιστικά σωβινιστες από τους Αγγλους. Τους Γερμανούς; Όσο για τους Ισπανούς, λιγότερο απο τους Πορτογκέζους....; a-jajaja!
Γάλλοι χειρότεροι με διαφορά. Δευτεροι υδρομένοι οι Εγγλέζοι. Τριτοι Τζερμάνιεν, και μετά Ισπανοι. Η άμοιρη Πορτογαλία wtf;
Είναι λίγο παγίδα πάντως, γιατί αν ρωτήσεις τους περισσότερους νεοέλληνες αυτοί θα κατακεραυνώσουν την σύγχρονη νεοελληνική νοοτροπία, το διεφθαρμένο κράτος κλπ, σε σύγκριση με τις δυτικοευρωπαϊκές χώρες, αντιθέτως δεν έχω ακούσει πολλούς να μην εξυμνούν τους αρχαίους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 33 Απαντήσεις
- 890 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 163 Απαντήσεις