awwwΑσέβαστος έγραψε: 10 Μάιος 2018, 13:04και δεν μου αρεσει να τρωω σφιγμενος στο κουστουμι μου και προσέχοντας τους τροπους μου, αλλα ξυπολυτος, με τα ποδια στη βρεγμενη αμμο, βλέποντας οριζοντα, και οχι τοιχο.

Πρόσεχέ το αυτό, μπορεί να εξελιχθεί σε σύριζαΑσέβαστος έγραψε: 10 Μάιος 2018, 13:04δεν μου αρεσει να τρωω σφιγμενος στο κουστουμι μου και προσέχοντας τους τροπους μου
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 12 Μάιος 2018, 10:52Πρόσεχέ το αυτό, μπορεί να εξελιχθεί σε σύριζαΑσέβαστος έγραψε: 10 Μάιος 2018, 13:04δεν μου αρεσει να τρωω σφιγμενος στο κουστουμι μου και προσέχοντας τους τροπους μου
και γιατί πρέπει να σφίγγει το κοστούμι;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 12 Μάιος 2018, 10:52Πρόσεχέ το αυτό, μπορεί να εξελιχθεί σε σύριζαΑσέβαστος έγραψε: 10 Μάιος 2018, 13:04δεν μου αρεσει να τρωω σφιγμενος στο κουστουμι μου και προσέχοντας τους τροπους μου
εχεις ενα δικιο, αλλα περασα πασοκ οταν ημουν παιδακι, και εχω ανοσια.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 12 Μάιος 2018, 10:52Πρόσεχέ το αυτό, μπορεί να εξελιχθεί σε σύριζαΑσέβαστος έγραψε: 10 Μάιος 2018, 13:04δεν μου αρεσει να τρωω σφιγμενος στο κουστουμι μου και προσέχοντας τους τροπους μου
γαμπριάτικοΜαυροβασίλης έγραψε: 12 Μάιος 2018, 11:09και γιατί πρέπει να σφίγγει το κοστούμι;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 12 Μάιος 2018, 10:52Πρόσεχέ το αυτό, μπορεί να εξελιχθεί σε σύριζαΑσέβαστος έγραψε: 10 Μάιος 2018, 13:04δεν μου αρεσει να τρωω σφιγμενος στο κουστουμι μου και προσέχοντας τους τροπους μου
σοβαρά δεν τους* καταλαβαίνω, με το σακί φαίνεσαι αδιάφορος αλλά δείχνει πολύ άσχημα να είσαι στα όρια ασφυξίας, φαίνεται ότι προσπαθείς πολύ στην καλύτερη (δανεικό/μακαρίτη στη χειρότερη)
99.9% καποτήδες μανατζερίσκοι διαφωνούν εμπράκτωςΕρμής έγραψε: 13 Μάιος 2018, 12:20 τα κοστούμια στενεύουν ή είναι σα σακιά, όταν τα φορούν μόνο σε κηδείες και γάμους(ενίοτε και με κοντομάνικο πουκάμισο εντός).
Δε μιλάμε για τσαβάδες που προμηθεύονται απο τον Μπρακούλια των ιστ μιντλαντςΜαυροβασίλης έγραψε: 13 Μάιος 2018, 12:2299.9% καποτήδες μανατζερίσκοι διαφωνούν εμπράκτωςΕρμής έγραψε: 13 Μάιος 2018, 12:20 τα κοστούμια στενεύουν ή είναι σα σακιά, όταν τα φορούν μόνο σε κηδείες και γάμους(ενίοτε και με κοντομάνικο πουκάμισο εντός).
Exει και άλλους ;Ερμής έγραψε: 13 Μάιος 2018, 13:04Δε μιλάμε για τσαβάδες που προμηθεύονται απο τον Μπρακούλια των ιστ μιντλαντςΜαυροβασίλης έγραψε: 13 Μάιος 2018, 12:2299.9% καποτήδες μανατζερίσκοι διαφωνούν εμπράκτωςΕρμής έγραψε: 13 Μάιος 2018, 12:20 τα κοστούμια στενεύουν ή είναι σα σακιά, όταν τα φορούν μόνο σε κηδείες και γάμους(ενίοτε και με κοντομάνικο πουκάμισο εντός).
Δεν πάνε τα κοστούμια σε όλους ο καλύτερος ράφτης να στα φτιάξει. Ειδικά, όταν δεν ύπάρχουν πλάτες και είναι τίποτα καλαμάκια-ξυλοπόδαρα, γάμα το.Μαυροβασίλης έγραψε: 13 Μάιος 2018, 12:11
σοβαρά δεν τους* καταλαβαίνω, με το σακί φαίνεσαι αδιάφορος αλλά δείχνει πολύ άσχημα να είσαι στα όρια ασφυξίας, φαίνεται ότι προσπαθείς πολύ στην καλύτερη (δανεικό/μακαρίτη στη χειρότερη)
* προφανώς δεν εννοώ τον op που είναι φαν του καζουαλ
δεν υπαρχει τιποτα λιγοτερο ανετο απο ενα κοστουμι, οσο καλοραμμενο κι αν ειναι. ολα τα υπολοιπα ρουχα, εφοσον παντα ειναι στο νουμερο σου, ειναι περισσοτερο η εστω το ιδιο ανετα. και δεν ειναι μονο η ανεση κινησεων, που οσο ναναι το κοστουμι τις περιοριζει, (εστω και ελαχιστα) συγριτικα με ενα κασουαλ ντυσιμο. ειναι και η "στενοτητα" επιλογων οσον αφορα π.χ. το να εισαι σαν καραγκιοζης αν ανεβεις σε μοτοσικλετα, βγεις στην παραλια, στο χιονι, και σε αλλες καταστασεις που ενα κασουαλ ντυσιμο ειναι μπαλαντερ, και αισθανεσαι "ανετα" παντου.Ερμής έγραψε: 13 Μάιος 2018, 12:20 τα κοστούμια στενεύουν ή είναι σα σακιά, όταν τα φορούν μόνο σε κηδείες και γάμους(ενίοτε και με κοντομάνικο πουκάμισο εντός).
Αν θυμάμαι καλά στο συγχωρεμένο, είχαμε μια κουβέντα στο γιατί οι αυγολέμονοι φορούν στις περισσότερες των περιπτώσεων κοστούμια 2-3 νούμερα μεγαλύτερα.
Γενικά δεν υπάρχει τπτ πιο άνετο απο ένα σωστά ραμμένο κοστούμι
Μόνο άμα κάνεις μικρές κινήσεις.Ερμής έγραψε: 14 Μάιος 2018, 12:24 Διαφωνώ καθέτως, οριζοντίως και διαγωνίως.
Το σωστο ραμμένο κοστούμι είναι τόσο άνετο σα να μη φοράς τίποτα.