Δε οθοριτέριαν περσονάλιτιOtto Weininger έγραψε: 14 Αύγ 2020, 14:25 Ο άλλος με covid έκοβε βόλτες.
Στην Αλεξανδρούπολη διέλυσαν γάμο που ήταν ο ένας πάνω στον άλλο.
Στην λαϊκή σήμερα επιτέθηκαν σε αστυνομικούς όταν τους έκοψαν κλήση που δε φορούσαν μάσκα.
Μόνο με γαμησι καταλαβαινει αυτός ο λαός.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Dwarven Blacksmith
Re: Ο πρώτος νεκρός
- hellegennes
ΟΛΕΣ οι ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ αναφέρονται σε διασωληνωμένους.Arisvilla έγραψε: 14 Αύγ 2020, 09:53 https://www.protothema.gr/greece/articl ... iges-ores/
Γράφει το ρεπορταζ από το φιλοκυβερνητικό site "Aυτό αποτυπώνεται πλέον και στον αριθμό των νοσηλευομένων στα νοσοκομεία αναφοράς που μέσα σε μια ημέρα αυξήθηκαν κατά 51, σπάζοντας το φράγμα των 200 ασθενών. Έτσι, μέσα σε ένα 24ωρο οι 170 ασθενείς που νοσηλεύονταν προχθές, ανήλθαν σε 221! Από αυτούς οι 78 βρίσκονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ)"
Δηλαδή έχουμε 78 σε ΜΕΘ και ΜΑΦ και όχι 22. Οι 22 είναι διασωληνωμένοι. Και ρωτάω τον Μάρτιο και τον Απρίλιο το νούμερο που έδιναν ήταν για διασωληνωμένους μόνο ή και για ΜΕΘ? Πάντως για την στατιστική στα τέλη Ιουνίου οι νοσηλευόμενοι σε όλη την Ελλάδα ήταν 40.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
οκ το έχουν κάψει τα μμε, "μέσος όρος 36 ετών και στον ιό είμαστε όλοι ίδιοι και δεν γνωρίζει ηλικίες."
Υπάρχει ανάγκη για σοβαρότητα, πρέπει να βγουν να πούνε την αλήθεια με απλά λόγια μήπως αλλάξει το κλίμα:
"Οκ οι νέοι δεν κινδυνεύετε πολύ αλλά η κατάσταση είναι κρίσιμη, κινδυνεύουν οι μεγάλοι και έχουμε κυβέρνηση νορμάλ για Ελλάδα, άχρηστους δηλαδή, παρακαλούμε ταπεινά, βοηθήστε."
Νομίζω, κάποιοι έχουν πραγματική ανάγκη να το κάνουν.- Casper - έγραψε: 14 Αύγ 2020, 14:23 Εγώ απορώ πώς βρίσκει το κουράγιο ο κόσμος να ταξιδεύει, ακόμα και Έλληνες ΕΝΤΟΣ Ελλάδας. Οκ άλλο να πας στο χωριό σου να δεις συγγενείς και άλλο να ταξιδέψεις με πλοίο για να πας σε νησί για διασκέδαση. Εγώ σε καφετέρεια πηγαίνω πού και πού και καθαρίζω παντού με αντισηπτικά, καρέκλες τραπέζια. Σε παραλία ούτε καν ξαπλώστρα και όσο γίνεται μακριά (αυτό όταν βγω εκτός της πόλης μου), και επειδή φοβάμαι υπερβολικά με ό,τι ακούω τελευταία δεν θέλω να ξαναπάω. Πως στο καλό τα καταφέρνουν και δεν φοβούνται; Τόσο καιρό είμασταν κλεισμένοι και πλέναμε τα χέρια μας 13 φορές την μέρα και τώρα τα έχουν ξεχάσει όλα; Ανοίγω το instagram και παθαίνω σοκ κάθε φορά που τους βλέπω. Βέβαια το περίμενα πως θα συνέβαινε αυτό.
Και οι επιλογές δεν είναι αυτές που αναφέρεις (χωριό-συγγενείς/νησί για "διασκέδαση").
Εξαρτάται από το χρόνο, τις δεσμεύσεις και γενικώς το τι ακριβώς θέλει στις διακοπές του ο καθένας.
Γι' αυτούς που έχουν συνδυάσει τις διακοπές με το μπιτσόμπαρο, δεν υπάρχει άλλος τρόπος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Casper -
Αυτό δεν γίνεται ήδη;hellegennes έγραψε: 14 Αύγ 2020, 14:38Παιδιά, αυτά δεν είναι ρεαλιστικά σχήματα. Δεν μπορούν να λειτουργήσουν πρακτικά. Το αποδέχεσαι και ή λες δεν θα ανοίξω φέτος για τουρισμό ή θα ανοίξω χωρίς αλλόκοτους όρους. Ο μόνος όρος που μπορεί να λειτουργήσει είναι να τους κάνεις εσύ τεστ αφού εισέλθουν και απλά θα υπάρχουν οδηγίες για αποφυγή επαφών μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Αύγ 2020, 09:30Κάτι πιο απλό.hellegennes έγραψε: 13 Αύγ 2020, 22:48
Θα τους έβαζαν να συμπληρώσουν ερωτηματολόγιο ή θα τους απέκλειαν λόγω ηλικίας;
-Λυπάμαι, κύριε, δεν μπορείτε να ταξιδέψετε στην Ελλάδα.
-Γιατί;
-Γιατί ο ΕΟΤ εξέτασε το instagram σας και είδε ότι σας αρέσει να πίνετε μοχίτο και να χορεύετε όλη νύχτα, σφιχταγκαλιασμένοι.
Υποχρεωτικά τεστ στη χώρα τους πριν την κάθε είσοδο, τόσο γι' αυτούς που θα αφορούσαν σε κρατήσεις ξενοδοχείων από τουρ οπερέιτορς όσο και για όποιους έκαναν προσωπικές κρατήσεις σε δωμάτια/ξενοδοχεία ή δεν είχαν κάνει καν κράτηση.
Αν και δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις αν τηρούν τις οδηγίες.
Γνωστή μου ήρθε πρόσφατα Κύπρο από Αθήνα, τους έκαναν το τεστ και μετά από 4 ώρες τους έστειλαν σε μήνυμα τα αποτελέσματα. Δεν τους είπαν καν να μείνουν κλεισμένοι σπίτι.
Εσύ δηλαδή τι θα πρότεινες, πέρα από τη συγκεκριμένη ανακοίνωση;enaon έγραψε: 14 Αύγ 2020, 14:41οκ το έχουν κάψει τα μμε, "μέσος όρος 36 ετών και στον ιό είμαστε όλοι ίδιοι και δεν γνωρίζει ηλικίες."
Υπάρχει ανάγκη για σοβαρότητα, πρέπει να βγουν να πούνε την αλήθεια με απλά λόγια μήπως αλλάξει το κλίμα:
"Οκ οι νέοι δεν κινδυνεύετε πολύ αλλά η κατάσταση είναι κρίσιμη, κινδυνεύουν οι μεγάλοι και έχουμε κυβέρνηση νορμάλ για Ελλάδα, άχρηστους δηλαδή, παρακαλούμε ταπεινά, βοηθήστε."
Έτσι από περιέργεια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Θεριζει ο θανατηφορος ιος στην κρητη, πέθανε ενας Γερμανος τον μαρτιο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos291 την 14 Αύγ 2020, 14:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hellegennes
Εμένα πού ήρθαν από Γερμανία δεν τους είπαν να μείνουν σπίτι αλλά να είναι σεμνοί και μαζεμένοι, να μην βολοδέρνουν. Αν θέλουν παραλία να πάνε κάπου έρημα, κτλ.- Casper - έγραψε: 14 Αύγ 2020, 14:48Αυτό δεν γίνεται ήδη;hellegennes έγραψε: 14 Αύγ 2020, 14:38Παιδιά, αυτά δεν είναι ρεαλιστικά σχήματα. Δεν μπορούν να λειτουργήσουν πρακτικά. Το αποδέχεσαι και ή λες δεν θα ανοίξω φέτος για τουρισμό ή θα ανοίξω χωρίς αλλόκοτους όρους. Ο μόνος όρος που μπορεί να λειτουργήσει είναι να τους κάνεις εσύ τεστ αφού εισέλθουν και απλά θα υπάρχουν οδηγίες για αποφυγή επαφών μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Αύγ 2020, 09:30
Κάτι πιο απλό.
Υποχρεωτικά τεστ στη χώρα τους πριν την κάθε είσοδο, τόσο γι' αυτούς που θα αφορούσαν σε κρατήσεις ξενοδοχείων από τουρ οπερέιτορς όσο και για όποιους έκαναν προσωπικές κρατήσεις σε δωμάτια/ξενοδοχεία ή δεν είχαν κάνει καν κράτηση.
Αν και δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις αν τηρούν τις οδηγίες.
Γνωστή μου ήρθε πρόσφατα Κύπρο από Αθήνα, τους έκαναν το τεστ και μετά από 4 ώρες τους έστειλαν σε μήνυμα τα αποτελέσματα. Δεν τους είπαν καν να μείνουν κλεισμένοι σπίτι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
τις σαχλαμάρες που λέμε αυτές τις ημέρες στην προσπάθειά μας να φοβίσουμε τους νεότερους, θα τις χρεωθούμε σε λίγο καιρό. Οσο πιο πολύ τονίζουμε οτι ειναι "κρούσματα" και εκείνοι, τόσο πιο άτρωτοι θα νιώσουν όταν δεν θα πάθουν και τίποτα, μικρομανατζμεντ κάνουμε, έχει χαθεί η μπάλα μοιάζει.
Θερίζει δε θερίζει, οι μαλακίες πληρώνονται.
Οι "ξύπνιοι" ας πρόσεχαν.
Το πρόβλημα είναι ότι καίγονται και χλωρά με τα ξερά αλλά αυτό συμβαίνει πάντα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
να μην τους λέμε σαχλαμάρες για μικρά παιδιά αν θέλουμε να φερθούν σαν μεγάλα παιδιά.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Αύγ 2020, 14:49 Εσύ δηλαδή τι θα πρότεινες, πέρα από τη συγκεκριμένη ανακοίνωση;![]()
Έτσι από περιέργεια.
Εμας μας ζητησαν να συνεισφερουμε για τα τεστ των σουηδων. Το ελ κρατος δεν μπορει, τα μοιραζει στα καναλια.
-
- Casper -
Δεν χάθηκε ο κόσμος αν "θυσιάσεις" τις διακοπές σου μια χρονιά. Σ' αυτές τις περιπτώσεις αναφέρομαι κυρίως, εξάλλου μπορείς να διασκεδάσεις αν θέλεις και με άλλους τρόπους. Αλλά το είπα και σε προηγούμενο ποστ και γι' αυτό το περίμενα. Για εκείνους που οι διακοπές σημαίνει μπιτσόμπαρα (ακόμα κι' αν οι ίδιοι εν μέσω καραντίνας διαφήμιζαν περί #menoumespiti) ήταν αναμενόμενο να ξεσαλώσουν μετά από 3 μήνες καραντίνα. Δεν έπρεπε να χαλαρώσουμε τόσο πολύ.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Αύγ 2020, 14:46Νομίζω, κάποιοι έχουν πραγματική ανάγκη να το κάνουν.- Casper - έγραψε: 14 Αύγ 2020, 14:23 Εγώ απορώ πώς βρίσκει το κουράγιο ο κόσμος να ταξιδεύει, ακόμα και Έλληνες ΕΝΤΟΣ Ελλάδας. Οκ άλλο να πας στο χωριό σου να δεις συγγενείς και άλλο να ταξιδέψεις με πλοίο για να πας σε νησί για διασκέδαση. Εγώ σε καφετέρεια πηγαίνω πού και πού και καθαρίζω παντού με αντισηπτικά, καρέκλες τραπέζια. Σε παραλία ούτε καν ξαπλώστρα και όσο γίνεται μακριά (αυτό όταν βγω εκτός της πόλης μου), και επειδή φοβάμαι υπερβολικά με ό,τι ακούω τελευταία δεν θέλω να ξαναπάω. Πως στο καλό τα καταφέρνουν και δεν φοβούνται; Τόσο καιρό είμασταν κλεισμένοι και πλέναμε τα χέρια μας 13 φορές την μέρα και τώρα τα έχουν ξεχάσει όλα; Ανοίγω το instagram και παθαίνω σοκ κάθε φορά που τους βλέπω. Βέβαια το περίμενα πως θα συνέβαινε αυτό.
Και οι επιλογές δεν είναι αυτές που αναφέρεις (χωριό-συγγενείς/νησί για "διασκέδαση").
Εξαρτάται από το χρόνο, τις δεσμεύσεις και γενικώς το τι ακριβώς θέλει στις διακοπές του ο καθένας.
Γι' αυτούς που έχουν συνδυάσει τις διακοπές με το μπιτσόμπαρο, δεν υπάρχει άλλος τρόπος.
Ε, αυτό λέω. Τι ακριβώς θα έλεγες αν τους φερόσουν ως μεγάλα παιδιά;
Τι ακριβώς δεν έχει λεχθεί όλους αυτούς τους μήνες ώστε να καταλάβουν ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα τόσο οι μικροί όσο και οι μεγάλοι εν δράσει;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1625 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-