Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Για τον αλλο λεω που τοσο καιρο μας πρηζει οτι μονο οι παππουδες πρεπει να εμβολιαστουν και τωρα βλεπει παρενεργειες στους νεους γυρω του.Επισης η αυθυποβολη ειναι μεγαλο πραγμα.
Καποιοι λιγοι εδω μεσα εχουμε και ζωη εκτός φορουμ και αρκετα μεγαλο κοινωνικο κυκλο. Το να διαγνωστεις με μυοκαρδιτιδα μετα απο μαγνητικη καρδιας ή το να εχεις για ενα μηνα λεμφαδενες σε μεγεθος αχλαδιου ή το να εχεις πρησμενο χερι για 2 μηνες και να σου μεταθετουν την δευτερη δοση, δεν ειναι αυθυποβολη.
Εννοειται ρε μπαζακα πως μονο οι παππουδες πρεπει να εμβολιαστουν, εκτος κι αν νομιζεις πως οι 340 απο τους 380 διασωληνωμενους σημερα είναι ανεμβολιαστοι 30αρηδες.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
10 άτομα την ημέρα παθαίνουν μυοκαρδίτιδα. Πιο δύσκολο είναι να έχεις γνωστό που πηδιέται πέντε φορές την εβδομάδα. Κι αυτό χωρίς να υπολογίζουμε τις μυοκαρδίτιδες από SARS-COV-2.
Για τον αλλο λεω που τοσο καιρο μας πρηζει οτι μονο οι παππουδες πρεπει να εμβολιαστουν και τωρα βλεπει παρενεργειες στους νεους γυρω του.Επισης η αυθυποβολη ειναι μεγαλο πραγμα.
Καποιοι λιγοι εδω μεσα εχουμε και ζωη εκτός φορουμ και αρκετα μεγαλο κοινωνικο κυκλο. Το να διαγνωστεις με μυοκαρδιτιδα μετα απο μαγνητικη καρδιας ή το να εχεις για ενα μηνα λεμφαδενες σε μεγεθος αχλαδιου ή το να εχεις πρησμενο χερι για 2 μηνες και να σου μεταθετουν την δευτερη δοση, δεν ειναι αυθυποβολη.
Στον Παλαμα Καρδιτσας μπολιαστηκαν ολοι αυτοι μηπως;
foscilis έγραψε: 11 Σεπ 2021, 12:56
10 άτομα την ημέρα παθαίνουν μυοκαρδίτιδα. Πιο δύσκολο είναι να έχεις γνωστό που πηδιέται πέντε φορές την εβδομάδα. Κι αυτό χωρίς να υπολογίζουμε τις μυοκαρδίτιδες από SARS-COV-2.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Όχι, αυτό βγάζει 3 από τους ~5000 που παθαίνουν στο Βέλγιο κάθε χρόνο για άλλους λόγους. Δηλαδή 0.006 στους 10. Για αυτό το 0.006 στους 10 που οφείλεται στο εμβόλιο κάθεσαι και σκίζεις τα βυζόρωγά σου. Γιατί; Διότι είσαι κατακάθι φίλε μου.
Νομιζουν ρε μλκα, πως δεν εχουν οι ανθρωποι πιο ευχαριστα πραγματα οπως το να χαρουν την υγεια τους, και επινοουν παρενεργειες γιατι ολος ο κοσμος γυρναει γυρω απο το πως θα πεισεις ενα φοσι κι ενα μοντελ για το γεγονος οτι οι 30αρηδες ΔΕΝ ειναι αυτοι που θα τους στερησουν το συστημα υγειας αλλα κατι ανεμβολιαστα ραμολι με ασυλια ...
Αλλα ετσι λειτουργει ο ελ, μονο αν τυχει κατι στον δικο του κωλο ή στο κωλο του παιδιου του, θα βγαλει το σκασμο, όσο τυχαινει στο κωλο των αλλων ειναι ολα καλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 11 Σεπ 2021, 13:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Όχι, αυτό βγάζει 3 από τους ~5000 που παθαίνουν στο Βέλγιο κάθε χρόνο για άλλους λόγους. Δηλαδή 0.006 στους 10. Για αυτό το 0.006 στους 10 που οφείλεται στο εμβόλιο κάθεσαι και σκίζεις τα βυζόρωγά σου. Γιατί; Διότι είσαι κατακάθι φίλε μου.
Ατρυπητο κατακαθι.Σηκωσε τωρα το μανικακι για το μπουστερ
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-Ψεκοσαιτ,Ιταλικο pronews,μηδεν αξιοπιστια
- Στην αμερικη μπολιαστηκε καπου το 60-70% των παιχτων σε ΝΒΑ,NHL(χοκει),MLB(μπειζμπολ) μεσα στη σεζον και περιπτωση μυοκαρδιτιδας τουλαχιστον στο ΝΒΑ δεν αναφερθηκε.Αλλα 3 Βελγοι ποδηλατες το επαθαν μεσα σε μια εβδομαδα,οκ.Θυμιζει τους πιλοτους της British Airways η ιστορια
-Ο Νεντοβιτς ακομα να επιστρεψει απο την γριππουλα που τον επιασε τον Απριλιο
-Ψεκοσαιτ,Ιταλικο pronews,μηδεν αξιοπιστια
- Στην αμερικη μπολιαστηκε καπου το 60-70% των παιχτων σε ΝΒΑ,NHL(χοκει),MLB(μπειζμπολ) μεσα στη σεζον και περιπτωση μυοκαρδιτιδας τουλαχιστον στο ΝΒΑ δεν αναφερθηκε.Αλλα 3 Βελγοι ποδηλατες το επαθαν μεσα σε μια εβδομαδα,οκ.Θυμιζει τους πιλοτους της British Airways η ιστορια
-Ο Νεντοβιτς ακομα να επιστρεψει απο την γριππουλα που τον επιασε τον Απριλιο
Αμφισβητεις το γιατρο της ποδηλατικης ομοσπονδιας του Βελγιου;
Ειναι τελειως κουφο να εχουν εμβολιαστει χιλιαδες αθλητες παγκοσμιως,οι μυοκαρδιτιδες σε αυτους να ειναι ελαχιστες και 3 Βελγοι στην ιδια ομαδα να το παθαινουν ταυτοχρονα.Ας ψαξουν μηπως επεσε καμια ντοπα που ειναι πολυ συνηθες σε αυτο το αθλημα.
NewModelArmy έγραψε: 11 Σεπ 2021, 13:18
Ειναι τελειως κουφο να εχουν εμβολιαστει χιλιαδες αθλητες παγκοσμιως,οι μυοκαρδιτιδες σε αυτους να ειναι ελαχιστες και 3 Βελγοι στην ιδια ομαδα να το παθαινουν ταυτοχρονα.Ας ψαξουν μηπως επεσε καμια ντοπα που ειναι πολυ συνηθες σε αυτο το αθλημα.
Δεν ειναι καθολου κουφο.Ειναι σε συγκεκριμενο ηλικιακο range και συμμετεχουν σε ενα πολυ απαιτητικο για την καρδια αθλημα.
3 ποδηλάτες είναι λίγοι αλλά όταν τους ρωτάς για ποιο λόγο να εμβολιαστούν τα παιδιά γυρνάνε το κυάλι ανάποδα και το 0,000003 που κινδυνεύει αν κολλήσει τους φαίνεται τεράστιο νούμερο.όχι δεν είναι ψεκ
περαστική έγραψε: 11 Σεπ 2021, 12:39
Εκανα κανονικα εγγραφη στα επειγοντα και με ρωτησε αν ειχα κι αλλες παρενεργειες εκτος απο την δυσπνοια. Του τις ειπα κ μου λεει πρεπει να πας στα υποπτα περιστατικα δυστυχως. Δηλαδη τωρα του λεω θεωρουμαι περιστατικο κοβιντ; Οχι μου λεει, απλα οποιοσδηποτε εχει οποιοδηποτε απο αυτα τα συμπτωματα πρεπει να πηγαινει εκει. Δηλαδη με αρνητικο ραπιντ στις 6 του μηνα, 2η δοση εμβολιου στις 9, και κοβιντ να μην εχει κανεις, τον στελνουν στα υποπτα για να κολλησει; Ελεος
Ο γιατρος μου ειπε το θετικο ειναι πως δεν θα περιμενεις εκει και το αρνητικο ειναι πως θα πας εκει. Περιμενα γυρω στις 3 ωρες υπομονετικα με δυσπνοια αναγκασμενη να φοραω μασκα και μισοζαλισμενη, 3 κρεβατια ολα κι' ολα γεματα και σε μια φαση ηρθαν 2 ασθενοφορα με θετικα κρουσματα και αναπνευστηρες. Εμενα δεν μου ειχαν κανει ουτε ραπιντ γιατι δεν ειχαν κρεβατια αλλα μου ειπαν πως γνωριζουν πως νιωθω ετσι λογω εμβολιου. Παω λοιπον μετα απο καποια λεπτα που ηδη ειχαν μπει στα δωματια τα κρουσματα για να ρωτησω τους νοσηλευτες αν θελουν εστω να κανω ραπιντ εξω και να τους το παω, μπας και μου πουνε να παω στις πρωτες βοηθειες και οχι εκει. Με το που με βλεπει η νοσηλευτρια αρχισε να ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ. Της λεω "ΜΠΟΡΩ να μιλησω;"..συνεχιζε να ουρλιαζει.. "ΟΧΙ δεν μπορεις και ελεος πια σημερα" και κατι αλλα παραληρηματα.. της λεω "δεν ηρθα εδω για να κολλησω κοβιντ, ακυρωστε την εγγραφη μου, εγω φευγω".. πηγα να κανω ραπιντ εξω, προφανως αρνητικη και παιρνει η μανα μου τηλεφωνο στις πρωτες βοηθειες για να τους το πει και απανταει η ιδια που με εβριζε και της λεει "η κορη σας μας εβρισε επειδη δεν ηθελε να περιμενει. Αντε γεια" και της το εκλεισε στα μουτρα. Μιλαμε για καθαρματα. Αυτη με εβριζε και ειχε και το θρασος να πει ψεματα επειδη ΤΟΛΜΗΣΑ να παω να ρωτησω κατι. Τα ιδια ειχαν κανει και στον παππου μου που εχει σοβαρο προβλημα με την καρδια του. Τον ειχαν στα υποπτα περισταστικα πανω απο 4 ωρες και του μιλουσαν πολυ ασχημα. Δεν θα ξαναπατησω ΠΟΤΕ σε δημοσιο νοσοκομειο ακομη κι' αν ειμαι του θανατα. Το ορκιζομαι στον εαυτο μου.
Boys more at risk from Pfizer jab side-effect than Covid, suggests study
US researchers say teenagers are more likely to get vaccine-related myocarditis than end up in hospital with Covid