ΕΟΔΥ, εμβολιαστικο καλεσες ? Μπορει να εισαι τυχερη και να το σηκωσουν.περαστική έγραψε: 11 Σεπ 2021, 11:38Δεν αγχώθηκα, ούτε καν τις κοίταξα και τώρα η μάνα μου θέλει να με πάει νοσοκομείο και δεν θέλω να πάω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- nik_killthemall
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Πηγαινε τσαμπα ειναι,πες τους να μετρησουν και τα d dimers για ερευνητικους σκοπουςπεραστική έγραψε: 11 Σεπ 2021, 11:38Δεν αγχώθηκα, ούτε καν τις κοίταξα και τώρα η μάνα μου θέλει να με πάει νοσοκομείο και δεν θέλω να πάω.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
περαστική
Πήρε στις πρώτες βοήθειες και τις είπαν να πάωnik_killthemall έγραψε: 11 Σεπ 2021, 12:01ΕΟΔΥ, εμβολιαστικο καλεσες ? Μπορει να εισαι τυχερη και να το σηκωσουν.
-
περαστική
Μπα, προτιμώ να μην ξέρωGoBack έγραψε: 11 Σεπ 2021, 12:06Πηγαινε τσαμπα ειναι,πες τους να μετρησουν και τα d dimers για ερευνητικους σκοπους
γιατι?
εχει να κανει με τη ζωη σου
θα χρειαστει ισως να βαρεσεις ενεσεις οπως η βελβι για να σωθεις αλλα καλυτερα απο ξαφνικο θανατο
Μου τα νταουλιασαν οι ψεκασμενοι μου γνωστοι με αυτη τη συνεντευξη στον Τριανταφυλλοπουλο απο προχτες.
Το προνιουζ δεν εχασε φυσικα την ευκαιρια -
https://www.pronews.gr/ygeia/1015895_mo ... ymainontai
Μετα απο πολυ ψαξιμο, βρηκαμε την κυρια με το φανταστικο βιογραφικο και τις γαμηστερες σπουδες στο χειροτερο ΤΕΙ της Αγγλιας -
https://www.linkedin.com/in/yasmine-kap ... -25531394/
Να θυμησω οτι ο Τριανταφυλλοπουλος ηταν ο ιδιος τυπος που του πηρε 5-6 διωρες συνεντευξεις για να καταληξει οτι "μαλλον" ο Σωρρας και η παρεα του μπορει και να ειναι απαταιωνες...
Μετα απο πολυ ψαξιμο, βρηκαμε την κυρια με το φανταστικο βιογραφικο και τις γαμηστερες σπουδες στο χειροτερο ΤΕΙ της Αγγλιας -
Να θυμησω οτι ο Τριανταφυλλοπουλος ηταν ο ιδιος τυπος που του πηρε 5-6 διωρες συνεντευξεις για να καταληξει οτι "μαλλον" ο Σωρρας και η παρεα του μπορει και να ειναι απαταιωνες...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Navis την 11 Σεπ 2021, 12:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- nik_killthemall
Κι γω θα σου λεγα να πας. Δυστυχως εγω γυρω μου συνεχιζω και βλεπω κι αλλα περιστατικα απο παρενεργειες σε νεους ανθρωπους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 11 Σεπ 2021, 12:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- NewModelArmy
Αλιμονο.
Δεν θες να παει;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Κάθησα και το άκουσα το βίντεο στο background και μου έκανε εντύπωση το ότι αυτά που έλεγε ουσιαστικά τής τα υπαγόρευε ο Τριανταφυλλόπουλος. Ο αυθεντικός ψεκασμένος θέλει να προβληθεί ο ίδιος, όχι ο συνομιλητής του. Αρα, εκτίμησή μου είναι πως την ψάρεψε από κάπου ο Μάκης γιά να του κάνει την δουλειά.Navis έγραψε: 11 Σεπ 2021, 12:15 Μου τα νταουλιασαν οι ψεκασμενοι μου γνωστοι με αυτη τη συνεντευξη στον Τριανταφυλλοπουλο απο προχτες.
Εν τω μεταξύ, λέει ότι από τότε που άρχισαν να εμβολιάζονται τα παιδιά, τους έχουν ταράξει στις μυοκαρδίτιδες, ενώ στο LinkedIn γράφει ότι σταμάτησε να δουλεύει από τον Ιανουάριο.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
περαστική
Εκανα κανονικα εγγραφη στα επειγοντα και με ρωτησε αν ειχα κι αλλες παρενεργειες εκτος απο την δυσπνοια. Του τις ειπα κ μου λεει πρεπει να πας στα υποπτα περιστατικα δυστυχως. Δηλαδη τωρα του λεω θεωρουμαι περιστατικο κοβιντ; Οχι μου λεει, απλα οποιοσδηποτε εχει οποιοδηποτε απο αυτα τα συμπτωματα πρεπει να πηγαινει εκει. Δηλαδη με αρνητικο ραπιντ στις 6 του μηνα, 2η δοση εμβολιου στις 9, και κοβιντ να μην εχει κανεις, τον στελνουν στα υποπτα για να κολλησει; Ελεος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος περαστική την 11 Σεπ 2021, 12:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- NewModelArmy
Για τον αλλο λεω που τοσο καιρο μας πρηζει οτι μονο οι παππουδες πρεπει να εμβολιαστουν και τωρα βλεπει παρενεργειες στους νεους γυρω του.Επισης η αυθυποβολη ειναι μεγαλο πραγμα.
-
περαστική
Ποια αυθυποβολη ρε μαλακα; πας καλα; Αντε στο διαολο δλδ που ξυπνησα μια χαρα κ μετα δεν μπορουσα να αναπνευσωNewModelArmy έγραψε: 11 Σεπ 2021, 12:40Για τον αλλο λεω που τοσο καιρο μας πρηζει οτι μονο οι παππουδες πρεπει να εμβολιαστουν και τωρα βλεπει παρενεργειες στους νεους γυρω του.Επισης η αυθυποβολη ειναι μεγαλο πραγμα.
Παραγνωριστήκαμε εδώ μέσα.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 578 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bazoomba
-
- 4 Απαντήσεις