Ε ας εξαφανιστεί η Δ με το καλό. Αλλά θα ήθελα να ξέρω ποια έχω.Arisvilla έγραψε: 06 Ιαν 2022, 13:47Ποια δέλτα να κολλήσεις? Αφού σε καμια 15 μέρες δεν θα κυκλοφορεί λογικά η δέλτα. Οπως δεν κυκλοφορεί πλεον και η βρετανική μετάλλαξη. Αν κόλλησες τώρα τη δέλτα (που είναι λιγότερο πιθανό) πιθανό να ξανακολλήσεις την όμικρον ή κάποια άλλη μετάλλαξη αλλά το πιο πιθανό είναι να μην το καταλάβεις καν ή να έχεις ελάχιστα συμπτώματα. Ο αρχηγός των Εργατικών στην Αγγλία κόλλησε τέλη Οκτωβρίου Δέλτα προφανώς και τώρα ξανά όμικρον προφανώς και ήταν και τριπλά εμβολιασμένος.Naida έγραψε: 06 Ιαν 2022, 13:39Να ξέρω ποια πέρασα.
Αν κόλλησα την Ο δεν μπορώ να κολλήσω την Δ;Gherschaagk έγραψε: 06 Ιαν 2022, 13:28
Αν σε κανένα μήνα από τώρα κολλήσεις πάλι, έχεις τώρα την δ και θα κολλήσεις την ο. Αν δεν κολλήσεις, έχεις την ο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι θετικός
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Αν κουτσαίνεις μετά, σημαίνει ότι είσαι blacked aka Ο.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Εχεις μεγάλες ελλείψεις.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Μπορείς και πληκτρολογείς; Δεν σε άφησε τετραπληγικό ο Λονγκ Κόβιντ;Scouser έγραψε: 06 Ιαν 2022, 12:58 Απυρετος δεύτερη συνεχόμενη μέρα και σε πολύ καλή κατάσταση γενικώς, αν εξαιρέσεις τον μισοκλειστο λαιμό. Τελειώσαμε μάλλον με τον κοβιντ, να περάσει η επόμενη πανδημία.![]()
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Λονγκ κοβιντ και πουτσες (το ξέρω ότι εσύ το λες ειρωνικά). Ακριβως όπως το περίμενα πήγε, μια γριπουλα είναι αν δεν είσαι ηλικιωμενος ή ευπαθης ή πιο άτυχος και από θύμα κεραυνού.Ζενίθεδρος έγραψε: 06 Ιαν 2022, 14:07Μπορείς και πληκτρολογείς; Δεν σε άφησε τετραπληγικό ο Λονγκ Κόβιντ;Scouser έγραψε: 06 Ιαν 2022, 12:58 Απυρετος δεύτερη συνεχόμενη μέρα και σε πολύ καλή κατάσταση γενικώς, αν εξαιρέσεις τον μισοκλειστο λαιμό. Τελειώσαμε μάλλον με τον κοβιντ, να περάσει η επόμενη πανδημία.![]()
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
stergiosbik
Κανείς τον κόκκορα τώρα αλλά χθες-προχθες το είχες λερώσει το βρακακι.Scouser έγραψε: 06 Ιαν 2022, 14:46Λονγκ κοβιντ και πουτσες (το ξέρω ότι εσύ το λες ειρωνικά). Ακριβως όπως το περίμενα πήγε, μια γριπουλα είναι αν δεν είσαι ηλικιωμενος ή ευπαθης ή πιο άτυχος και από θύμα κεραυνού.Ζενίθεδρος έγραψε: 06 Ιαν 2022, 14:07Μπορείς και πληκτρολογείς; Δεν σε άφησε τετραπληγικό ο Λονγκ Κόβιντ;Scouser έγραψε: 06 Ιαν 2022, 12:58 Απυρετος δεύτερη συνεχόμενη μέρα και σε πολύ καλή κατάσταση γενικώς, αν εξαιρέσεις τον μισοκλειστο λαιμό. Τελειώσαμε μάλλον με τον κοβιντ, να περάσει η επόμενη πανδημία.![]()
Καλό θα ήταν να εδειχνες λίγο σεβασμό στους νεκρούς που έχουμε και σε αυτούς που χαροπαλευουν στα νοσοκομεία.
Κανείς δεν είχε λερωσει το βρακακι, μην κρίνεις εξ ιδίων, εδώ γραμμενα είναι τι έλεγα και αυτές τις μέρες και πιο παλιά. Καλός ο αχυρανθρωπος για αυτούς που χαροπαλευουν στα νοσοκομεία, αλλά μόνο αν είσαι ηλιθιος τσιμπάς. Γριπουλα εκτός αν είσαι ηλικιωμενος ή ευπαθης ή εξαιρετικά υπερατυχος. Πήξε.stergiosbik έγραψε: 06 Ιαν 2022, 14:53Κανείς τον κόκκορα τώρα αλλά χθες-προχθες το είχες λερώσει το βρακακι.Scouser έγραψε: 06 Ιαν 2022, 14:46Λονγκ κοβιντ και πουτσες (το ξέρω ότι εσύ το λες ειρωνικά). Ακριβως όπως το περίμενα πήγε, μια γριπουλα είναι αν δεν είσαι ηλικιωμενος ή ευπαθης ή πιο άτυχος και από θύμα κεραυνού.Ζενίθεδρος έγραψε: 06 Ιαν 2022, 14:07
Μπορείς και πληκτρολογείς; Δεν σε άφησε τετραπληγικό ο Λονγκ Κόβιντ;
Καλό θα ήταν να εδειχνες λίγο σεβασμό στους νεκρούς που έχουμε και σε αυτούς που χαροπαλευουν στα νοσοκομεία.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Κοίτα είσαι τυχερός που ήταν η Ο. Αν βέβαια έχεις ξεμπερδέψει. Να επιφύλασσεσαι και να κάνεις εξετάσεις όταν τελειώσει όλο αυτό. Όπως και να έχει το θετικό είναι ότι πας καλύτερα.Scouser έγραψε: 06 Ιαν 2022, 15:11Κανείς δεν είχε λερωσει το βρακακι, μην κρίνεις εξ ιδίων, εδώ γραμμενα είναι τι έλεγα και αυτές τις μέρες και πιο παλιά. Καλός ο αχυρανθρωπος για αυτούς που χαροπαλευουν στα νοσοκομεία, αλλά μόνο αν είσαι ηλιθιος τσιμπάς. Γριπουλα εκτός αν είσαι ηλικιωμενος ή ευπαθης ή εξαιρετικά υπερατυχος. Πήξε.stergiosbik έγραψε: 06 Ιαν 2022, 14:53Κανείς τον κόκκορα τώρα αλλά χθες-προχθες το είχες λερώσει το βρακακι.Scouser έγραψε: 06 Ιαν 2022, 14:46
Λονγκ κοβιντ και πουτσες (το ξέρω ότι εσύ το λες ειρωνικά). Ακριβως όπως το περίμενα πήγε, μια γριπουλα είναι αν δεν είσαι ηλικιωμενος ή ευπαθης ή πιο άτυχος και από θύμα κεραυνού.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
μήπως ειναι χαλασμένο το θερμόμετρο, μπορεις να παρεις ενα αλλο να μετρήσεις πάλι;Scouser έγραψε: 06 Ιαν 2022, 12:58 Απυρετος δεύτερη συνεχόμενη μέρα και σε πολύ καλή κατάσταση γενικώς, αν εξαιρέσεις τον μισοκλειστο λαιμό. Τελειώσαμε μάλλον με τον κοβιντ, να περάσει η επόμενη πανδημία.![]()
Re: Ειμαι θετικος
Και εσύ κόλλησες βρε;dna replication έγραψε: 06 Ιαν 2022, 13:12περαστικά killzone,αλλα πραγματικά έχουμε γίνει όλοι υποχόνδριοι,
εγώ δεύτερη μέρα έχω ένα λιγάκι βαρύ κεφάλι και αισθάνομαι λίγο "περίεργα" τη μύτη μου. Η όρεξη επανήλθεΚανονικά σε άλλες συνθήκες ουτε καν θα τα πρόσεχα, τώρα περνάω καραντίνα
Περαστικά, υγεία δύναμη και καλή χρονιά σ/φε.
Ομοίως και σε εσένα σ/φε killzone.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Περαστικά σε όσους κόλλησαν και περαστικά σε μας τους υπόλοιπους που δεν έχουμε κολλήσει ακόμη.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
δεν ξέρω, δε νομίζω, τα τεστ βγαίνουν αρνητικά, μάλλον ιδέα μου είναι..
Μην είσαι τόσο αρνητικός.taliban έγραψε: 06 Ιαν 2022, 15:21 Περαστικά σε όσους κόλλησαν και περαστικά σε μας τους υπόλοιπους που δεν έχουμε κολλήσει ακόμη.
Spoiler
καλή χρονιά με υγεία ταλ.
.
.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Περαστικά ό,τι κι αν είναι.dna replication έγραψε: 06 Ιαν 2022, 15:23 δεν ξέρω, δε νομίζω, τα τεστ βγαίνουν αρνητικά, μάλλον ιδέα μου είναι..
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Αρνητικός και εσύ ε.dna replication έγραψε: 06 Ιαν 2022, 15:23 δεν ξέρω, δε νομίζω, τα τεστ βγαίνουν αρνητικά, μάλλον ιδέα μου είναι..
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 474 Προβολές
-