Μονο αν σε κανουν εισαγωγη σε νοσοκομειο θα τσεκαρουν
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι θετικός
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Εμείς δεν μπορούμε με κάποιο τρόπο;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν χάνουν όλοι την γεύση /όσφρηση στη δέλτα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν το χω ψαξει,πιθανολογω οτι γινεται αν τα σκασεις σε ιδιωτικο.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Re: Ειμαι θετικος
περαστικά killzone,αλλα πραγματικά έχουμε γίνει όλοι υποχόνδριοι,
εγώ δεύτερη μέρα έχω ένα λιγάκι βαρύ κεφάλι και αισθάνομαι λίγο "περίεργα" τη μύτη μου. Η όρεξη επανήλθε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dna replication την 06 Ιαν 2022, 13:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- dna replication
αλλά κανένας στην ομικρον
Σε ένα που είχα ρωτήσει αν στο μοριακό φαίνεται μου είπε όχι. Όταν τα στέλνουν στο κράτος κάνει κάτι δεν θυμάμαι πως μου το είπε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Και στη δέλτα κάποιοι που δεν τις χάνουν αυτές τις αισθήσεις. Άρα; μπορεί να είναι όμικρον μπορεί να είναι δέλτα.dna replication έγραψε: 06 Ιαν 2022, 13:12αλλά κανένας στην ομικρον
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αν σε κανένα μήνα από τώρα κολλήσεις πάλι, έχεις τώρα την δ και θα κολλήσεις την ο. Αν δεν κολλήσεις, έχεις την ο.Naida έγραψε: 06 Ιαν 2022, 13:17Και στη δέλτα κάποιοι που δεν τις χάνουν αυτές τις αισθήσεις. Άρα; μπορεί να είναι όμικρον μπορεί να είναι δέλτα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Eπειδή κάποιοι μπουρδολόγοι "ειδικοί" και οι Αδωνοπλεύρηδες έχουν περάσει στον κόσμο το παραμύθι οτι η όμικρον είναι πολύ ήπια σαν συνάχι και η δέλτα η φονική βλέπω οτι πολλοί ψάχνουν να βρουν αν κόλλησαν δέλτα ή όμικρον λες και έχει πολύ μεγάλη σημασία αυτό. Υπάρχουν διαφορές βέβαια αλλά sarscov είναι και η μία και η άλλη. Η μεγάλη διαφορά είναι οτι την όμικρον την κολλάνε πολύ περισσότερο από τη δέλτα οι εμβολιασμένοι ακόμα και οι τριπλά. Χωρις έντονα συμπτώματα η συντριπτική πλειοψηφία ή και ασυμπτωματικά. Για αυτό βλέπουμε την μεγάλη αύξηση κρουσμάτων. Υπάρχει και έρευνα από τη Δανία για αυτό. Ουτε η όμικρον έχει τεράστια διαφορά στον χρόνο επώασης από τη δέλτα (μια μέρα είναι 3 η όμικρον 4 η δέλτα, 5 το αρχικό στέλεχος) Το πενθήμερο καραντίνας το έβαλαν για να δουλέψει η οικονομία. Οπότε αν είστε ανεμβολίαστοι η χωρίς μπούστερ και έχουν περάσει 5-6 μήνες ή ανήκετε σε ευπαθείς ομάδες ή είστε άνω των 60 δεν νομίζω να έχει και μεγάλη σημασία αν κολλήσατε όμικρον ή δέλτα. Ισως είναι λίγο πιο ηπια η όμικρον από τη δέλτα αλλά ακόμα δεν είναι και κανένας 100% σίγουρος ειδικά για τους ανεμβολίαστους. Κατά 90% βέβαια κολλήσατε όμικρον αν κολλήσατε τώρα.
- dna replication
η ο είναι dirty vaccination όπως λένε καποιοιGherschaagk έγραψε: 06 Ιαν 2022, 13:28Αν σε κανένα μήνα από τώρα κολλήσεις πάλι, έχεις τώρα την δ και θα κολλήσεις την ο. Αν δεν κολλήσεις, έχεις την ο.Naida έγραψε: 06 Ιαν 2022, 13:17Και στη δέλτα κάποιοι που δεν τις χάνουν αυτές τις αισθήσεις. Άρα; μπορεί να είναι όμικρον μπορεί να είναι δέλτα.
Νομίζω ότι δεν κολλάς μόνον διαφορετικές μεταλλάξεις από αυτήν που πέρασες. Απλώς αν ξανακολλήσεις την ίδια και δεν είναι επιβαρυμένη η υγεία σου από κάτι άλλο, την περνας πιο ελαφρά ή ασυμπτωματικά. Όπως ακριβώς με τη γρίππη και τις άλλες νόσους για τις οποίες γίνονται τα εμβόλια.Gherschaagk έγραψε: 06 Ιαν 2022, 13:28Αν σε κανένα μήνα από τώρα κολλήσεις πάλι, έχεις τώρα την δ και θα κολλήσεις την ο. Αν δεν κολλήσεις, έχεις την ο.Naida έγραψε: 06 Ιαν 2022, 13:17Και στη δέλτα κάποιοι που δεν τις χάνουν αυτές τις αισθήσεις. Άρα; μπορεί να είναι όμικρον μπορεί να είναι δέλτα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Να ξέρω ποια πέρασα.
Αν κόλλησα την Ο δεν μπορώ να κολλήσω την Δ;Gherschaagk έγραψε: 06 Ιαν 2022, 13:28Αν σε κανένα μήνα από τώρα κολλήσεις πάλι, έχεις τώρα την δ και θα κολλήσεις την ο. Αν δεν κολλήσεις, έχεις την ο.Naida έγραψε: 06 Ιαν 2022, 13:17Και στη δέλτα κάποιοι που δεν τις χάνουν αυτές τις αισθήσεις. Άρα; μπορεί να είναι όμικρον μπορεί να είναι δέλτα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ποια δέλτα να κολλήσεις? Αφού σε καμια 15 μέρες δεν θα κυκλοφορεί λογικά η δέλτα. Οπως δεν κυκλοφορεί πλεον και η βρετανική μετάλλαξη. Αν κόλλησες τώρα τη δέλτα (που είναι λιγότερο πιθανό) πιθανό να ξανακολλήσεις την όμικρον ή κάποια άλλη μετάλλαξη αλλά το πιο πιθανό είναι να μην το καταλάβεις καν ή να έχεις ελάχιστα συμπτώματα. Ο αρχηγός των Εργατικών στην Αγγλία κόλλησε τέλη Οκτωβρίου Δέλτα προφανώς και τώρα ξανά όμικρον προφανώς και ήταν και τριπλά εμβολιασμένος.Naida έγραψε: 06 Ιαν 2022, 13:39Να ξέρω ποια πέρασα.
Αν κόλλησα την Ο δεν μπορώ να κολλήσω την Δ;Gherschaagk έγραψε: 06 Ιαν 2022, 13:28Αν σε κανένα μήνα από τώρα κολλήσεις πάλι, έχεις τώρα την δ και θα κολλήσεις την ο. Αν δεν κολλήσεις, έχεις την ο.Naida έγραψε: 06 Ιαν 2022, 13:17
Και στη δέλτα κάποιοι που δεν τις χάνουν αυτές τις αισθήσεις. Άρα; μπορεί να είναι όμικρον μπορεί να είναι δέλτα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 474 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 150 Απαντήσεις