!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είμαι θετικός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Είμαι θετικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Arisvilla έγραψε: 06 Ιαν 2022, 13:47
Naida έγραψε: 06 Ιαν 2022, 13:39
ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Ιαν 2022, 13:26

Για ποιο λόγο;
Να ξέρω ποια πέρασα.
Gherschaagk έγραψε: 06 Ιαν 2022, 13:28

Αν σε κανένα μήνα από τώρα κολλήσεις πάλι, έχεις τώρα την δ και θα κολλήσεις την ο. Αν δεν κολλήσεις, έχεις την ο.
Αν κόλλησα την Ο δεν μπορώ να κολλήσω την Δ;
Ποια δέλτα να κολλήσεις? Αφού σε καμια 15 μέρες δεν θα κυκλοφορεί λογικά η δέλτα. Οπως δεν κυκλοφορεί πλεον και η βρετανική μετάλλαξη. Αν κόλλησες τώρα τη δέλτα (που είναι λιγότερο πιθανό) πιθανό να ξανακολλήσεις την όμικρον ή κάποια άλλη μετάλλαξη αλλά το πιο πιθανό είναι να μην το καταλάβεις καν ή να έχεις ελάχιστα συμπτώματα. Ο αρχηγός των Εργατικών στην Αγγλία κόλλησε τέλη Οκτωβρίου Δέλτα προφανώς και τώρα ξανά όμικρον προφανώς και ήταν και τριπλά εμβολιασμένος.
Ε ας εξαφανιστεί η Δ με το καλό. Αλλά θα ήθελα να ξέρω ποια έχω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Αν κουτσαίνεις μετά, σημαίνει ότι είσαι blacked aka Ο.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ζενίθεδρος έγραψε: 06 Ιαν 2022, 13:51 Αν κουτσαίνεις μετά, σημαίνει ότι είσαι blacked aka Ο.
Εχεις μεγάλες ελλείψεις.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Scouser έγραψε: 06 Ιαν 2022, 12:58 Απυρετος δεύτερη συνεχόμενη μέρα και σε πολύ καλή κατάσταση γενικώς, αν εξαιρέσεις τον μισοκλειστο λαιμό. Τελειώσαμε μάλλον με τον κοβιντ, να περάσει η επόμενη πανδημία. :D
Μπορείς και πληκτρολογείς; Δεν σε άφησε τετραπληγικό ο Λονγκ Κόβιντ;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Ζενίθεδρος έγραψε: 06 Ιαν 2022, 14:07
Scouser έγραψε: 06 Ιαν 2022, 12:58 Απυρετος δεύτερη συνεχόμενη μέρα και σε πολύ καλή κατάσταση γενικώς, αν εξαιρέσεις τον μισοκλειστο λαιμό. Τελειώσαμε μάλλον με τον κοβιντ, να περάσει η επόμενη πανδημία. :D
Λονγκ κοβιντ και πουτσες (το ξέρω ότι εσύ το λες ειρωνικά). Ακριβως όπως το περίμενα πήγε, μια γριπουλα είναι αν δεν είσαι ηλικιωμενος ή ευπαθης ή πιο άτυχος και από θύμα κεραυνού.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Scouser έγραψε: 06 Ιαν 2022, 14:46
Λονγκ κοβιντ και πουτσες (το ξέρω ότι εσύ το λες ειρωνικά). Ακριβως όπως το περίμενα πήγε, μια γριπουλα είναι αν δεν είσαι ηλικιωμενος ή ευπαθης ή πιο άτυχος και από θύμα κεραυνού.
Κανείς τον κόκκορα τώρα αλλά χθες-προχθες το είχες λερώσει το βρακακι.
Καλό θα ήταν να εδειχνες λίγο σεβασμό στους νεκρούς που έχουμε και σε αυτούς που χαροπαλευουν στα νοσοκομεία.
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

stergiosbik έγραψε: 06 Ιαν 2022, 14:53

Καλό θα ήταν να εδειχνες λίγο σεβασμό στους νεκρούς που έχουμε και σε αυτούς που χαροπαλευουν στα νοσοκομεία.
Κανείς δεν είχε λερωσει το βρακακι, μην κρίνεις εξ ιδίων, εδώ γραμμενα είναι τι έλεγα και αυτές τις μέρες και πιο παλιά. Καλός ο αχυρανθρωπος για αυτούς που χαροπαλευουν στα νοσοκομεία, αλλά μόνο αν είσαι ηλιθιος τσιμπάς. Γριπουλα εκτός αν είσαι ηλικιωμενος ή ευπαθης ή εξαιρετικά υπερατυχος. Πήξε.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Scouser έγραψε: 06 Ιαν 2022, 15:11
stergiosbik έγραψε: 06 Ιαν 2022, 14:53
Κανείς δεν είχε λερωσει το βρακακι, μην κρίνεις εξ ιδίων, εδώ γραμμενα είναι τι έλεγα και αυτές τις μέρες και πιο παλιά. Καλός ο αχυρανθρωπος για αυτούς που χαροπαλευουν στα νοσοκομεία, αλλά μόνο αν είσαι ηλιθιος τσιμπάς. Γριπουλα εκτός αν είσαι ηλικιωμενος ή ευπαθης ή εξαιρετικά υπερατυχος. Πήξε.
Κοίτα είσαι τυχερός που ήταν η Ο. Αν βέβαια έχεις ξεμπερδέψει. Να επιφύλασσεσαι και να κάνεις εξετάσεις όταν τελειώσει όλο αυτό. Όπως και να έχει το θετικό είναι ότι πας καλύτερα.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

μήπως ειναι χαλασμένο το θερμόμετρο, μπορεις να παρεις ενα αλλο να μετρήσεις πάλι;
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Ειμαι θετικος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

dna replication έγραψε: 06 Ιαν 2022, 13:12
Naida έγραψε: 06 Ιαν 2022, 09:32
killzone έγραψε: 06 Ιαν 2022, 02:10 Αρχισε πονολαιμος πονοκεφαλος πινω τσαι σιδηριτης κ τωρα θα κανω ενα μπανακι κ θα πεσω για υπνο
Περαστικά, μπορεί να είναι και απλή ίωση.
περαστικά killzone,αλλα πραγματικά έχουμε γίνει όλοι υποχόνδριοι,
εγώ δεύτερη μέρα έχω ένα λιγάκι βαρύ κεφάλι και αισθάνομαι λίγο "περίεργα" τη μύτη μου. Η όρεξη επανήλθε :lol: Κανονικά σε άλλες συνθήκες ουτε καν θα τα πρόσεχα, τώρα περνάω καραντίνα
Και εσύ κόλλησες βρε;
Περαστικά, υγεία δύναμη και καλή χρονιά σ/φε.
:wave:
Ομοίως και σε εσένα σ/φε killzone.
:wave:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Περαστικά σε όσους κόλλησαν και περαστικά σε μας τους υπόλοιπους που δεν έχουμε κολλήσει ακόμη.
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

δεν ξέρω, δε νομίζω, τα τεστ βγαίνουν αρνητικά, μάλλον ιδέα μου είναι..
Άβαταρ μέλους
sys3x

taliban έγραψε: 06 Ιαν 2022, 15:21 Περαστικά σε όσους κόλλησαν και περαστικά σε μας τους υπόλοιπους που δεν έχουμε κολλήσει ακόμη.
Μην είσαι τόσο αρνητικός.
Spoiler
καλή χρονιά με υγεία ταλ. :wave:

.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

dna replication έγραψε: 06 Ιαν 2022, 15:23 δεν ξέρω, δε νομίζω, τα τεστ βγαίνουν αρνητικά, μάλλον ιδέα μου είναι..
Περαστικά ό,τι κι αν είναι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
sys3x

dna replication έγραψε: 06 Ιαν 2022, 15:23 δεν ξέρω, δε νομίζω, τα τεστ βγαίνουν αρνητικά, μάλλον ιδέα μου είναι..
Αρνητικός και εσύ ε.
:)

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”