η νίκη δεν αποτελεί κόμμα ψήφου αντίδρασης αλλά ένα αυθεντικό συντηρητικό κόμμα με τίμιους ανθρώπους. η Βουλή δεν είναι καμπαρέ, είναι υποτίθεται ένας σοβαρός χώρος.αν θέλαμε πολιτικούς γυρολόγους και απατεώνες που προωθούνται από τα κανάλια να μπογιατιζονται και να μπαίνουν με τα ξεκωλα και να αποτελούν ευκαιριακους εταίρους καλώς, αλλιώς τους μπογιατισμενους μόνο ως ψήφο αντίδρασης θα μπορουσαμε να δούμε και όχι τη νίκη.η νίκη ποτέ δεν είχε την προβολή αυτή που έχει η λατινοπουλου που σπρωχτηκε από το πουθενά να εμφανίσει άνοδο στις δημοσκοπήσεις χωρίς να έχει ερείσματα στον χώρο των πρώην ΣπαρτιατώνΓΑΛΗ έγραψε: 30 Μάιος 2024, 16:40Οκ, μπορώ να αντιληφθώ τη νίκη ως φήφο αντίδρασης και μόνον.metaxoskolikas έγραψε: 30 Μάιος 2024, 16:12 μπούρδες.ξαφνικα όταν απαγορεύτηκαν οι σπαρτιατες εμφανισαν τη φωνή λογικής να ανεβαίνει ενώ δεν έχω δει ψηφοφόρους του Κασιδιάρη τότε να λένε ότι θα πάνε στη λατινοπουλου το αντίθετο την έβριζαν για την υποστήριξη της στη φυλάκιση των στελεχών της ΧΑ.επισης ενώ στις προηγουμενες εκλογές είχε πάρει μόλις 0.5% την προβάλλουν λες και είναι στο κοινοβούλιο.με τι κριτήριο, τις δημοσκοπήσεις που πέφτουν έξω και διενεργούνται από τα ίδια κανάλια (βλέπε ΝΔ)
φυσικά στοχευση είναι να κατευθύνουν ψήφους στη μπογιατισμενη νδημοκρατισσα για να ψαλιδισουν τον Βελόπουλο (αν και δεν τον πάω) και να βγάλουν εκτός τη νικη, το μοναδικό αυθεντικό συντηρητικό κόμμα.
Ως οτιδήποτε άλλο, ειλικρινά το βρίσκω τέρμα γελοίο.
Ισχύει και για τα αριστερίζοντα κόμματα/κομματίδια, αυτό που γράφω. Το 95% των υποστηρικτών τους, είναι αμιγώς ζηλωτές των... συντηρητικών πολιτικών κεκτημενων, που θα χάσουν αυγά, πασχάλια και τη γη κάτω από τις γόβες-στιλέτα τους, αν γίνει πράξη αυτό που επιθυμούν.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φωνή Λογικής
- metaxoskolikas
Re: Φωνή Λογικής
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος metaxoskolikas την 30 Μάιος 2024, 16:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και στο πχόρουμ μόνον "επιστολικές" για τις γυναίκες υποψήφιες παίζουν. Αβάδιστα, χαλαρά, αγόγγυστα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καλά, από "τίμιους άθρωπες" που εφαρμόζουν το "άλλο εν οίκω άλλο εν θεωρητικώ δήμω" άλλο τίποτις.metaxoskolikas έγραψε: 30 Μάιος 2024, 16:45
η νίκη δεν αποτελεί κόμμα ψήφου αντίδρασης αλλά ένα αυθεντικό συντηρητικό κόμμα με τίμιους ανθρώπους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Ε ναι, διαβρώθηκα.Lugozzi έγραψε: 30 Μάιος 2024, 16:02Τώρα μιλάς ως κινεζοφιλος, γαμω τα τζαμιά μου?Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Μάιος 2024, 15:59Στη θεωρία πολλά γίνονται, αλλά στην πράξη η ιδιωτική πρωτοβουλία έχει διαβρωτική δράση στους παραδοσιακούς κοινωνικούς δεσμούς.Lugozzi έγραψε: 30 Μάιος 2024, 15:52 Άλλο ένα λάθος της ΝΔ
νομίζουν κάποιοι ότι δε γίνεται να είσαι υπέρ της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, κατά των φόρων και της πολιτικής επιδομάτων στην οικονομία, αλλά ταυτόχρονα συντηρητικός στα κοινωνικά και υπέρ των παραδόσεων.
Αυτό ρε κουφαλες είναι η Δεξιά, όχι το κεντροαριστερο μόρφωμα.![]()
Πιστεύω έχουμε φορομπηχτισμό χωρίς κρατισμό (που είναι οι φαραωνικές υποδομές μου και οι εμβληματικές κρατικές εταιρείες;).Lugozzi έγραψε: 30 Μάιος 2024, 16:04 Μα, πλέον και στα 2, το κράτος είναι η δυστυχία μας.
Και την οικονομία γαμαει ο κρατισμος και αυτό που λες παραδοσιακούς κοινωνικούς δεσμούς.
Για το δεύτερο θα σου πω μόνο ότι αυτά που βλέπεις ως κρατισμός είναι στην υπηρεσία της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Π.χ. νομιμοποίηση γκέι γάμων με δικαιολόγηση την αύξηση του γκέι τουρισμού. Ousourcing της δημιουργίας αίσθησης του ανήκειν στις ομάδες των identity politics. Many such cases.
Αν ήταν έτσι, δεν θα χρειάζονταν να επιβληθούνDwarven Blacksmith έγραψε: 30 Μάιος 2024, 16:59Ε ναι, διαβρώθηκα.Lugozzi έγραψε: 30 Μάιος 2024, 16:02Τώρα μιλάς ως κινεζοφιλος, γαμω τα τζαμιά μου?Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Μάιος 2024, 15:59
Στη θεωρία πολλά γίνονται, αλλά στην πράξη η ιδιωτική πρωτοβουλία έχει διαβρωτική δράση στους παραδοσιακούς κοινωνικούς δεσμούς.![]()
![]()
Πιστεύω έχουμε φορομπηχτισμό χωρίς κρατισμό (που είναι οι φαραωνικές υποδομές μου και οι εμβληματικές κρατικές εταιρείες;).Lugozzi έγραψε: 30 Μάιος 2024, 16:04 Μα, πλέον και στα 2, το κράτος είναι η δυστυχία μας.
Και την οικονομία γαμαει ο κρατισμος και αυτό που λες παραδοσιακούς κοινωνικούς δεσμούς.
Για το δεύτερο θα σου πω μόνο ότι αυτά που βλέπεις ως κρατισμός είναι στην υπηρεσία της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Π.χ. νομιμοποίηση γκέι γάμων με δικαιολόγηση την αύξηση του γκέι τουρισμού. Ousourcing της δημιουργίας αίσθησης του ανήκειν στις ομάδες των identity politics. Many such cases.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Dwarven Blacksmith
Έτσι είναι, οι διαβρωτικές αυτές επιδράσεις (που δεν λέω ότι είναι κακές) άρχισαν αιώνες τώρα και συνεχίζονται. Δεν είναι αρκετά ισχυρές βέβαια για να φέρουν το Τέλος της Ιστορίας, αλλά δεν είναι και προϊον φαντασίας. Η ανάγκη ή μη επιβολής που νιώθουν κάποιοι δεν αλλάζει κάτι.Lugozzi έγραψε: 30 Μάιος 2024, 17:05Αν ήταν έτσι, δεν θα χρειάζονταν να επιβληθούνDwarven Blacksmith έγραψε: 30 Μάιος 2024, 16:59Ε ναι, διαβρώθηκα.![]()
Για το δεύτερο θα σου πω μόνο ότι αυτά που βλέπεις ως κρατισμός είναι στην υπηρεσία της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Π.χ. νομιμοποίηση γκέι γάμων με δικαιολόγηση την αύξηση του γκέι τουρισμού. Ousourcing της δημιουργίας αίσθησης του ανήκειν στις ομάδες των identity politics. Many such cases.![]()
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
To μόνο τίμιο κόμμα με τίμιους ανθρώπους είναι η ΝΔ.metaxoskolikas έγραψε: 30 Μάιος 2024, 16:45
η νίκη δεν αποτελεί κόμμα ψήφου αντίδρασης αλλά ένα αυθεντικό συντηρητικό κόμμα με τίμιους ανθρώπους.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Το κράτος αποφασίζει και οι άλλοι ακολουθούν.Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Μάιος 2024, 17:08Έτσι είναι, οι διαβρωτικές αυτές επιδράσεις (που δεν λέω ότι είναι κακές) άρχισαν αιώνες τώρα και συνεχίζονται. Δεν είναι αρκετά ισχυρές βέβαια για να φέρουν το Τέλος της Ιστορίας, αλλά δεν είναι και προϊον φαντασίας. Η ανάγκη ή μη επιβολής που νιώθουν κάποιοι δεν αλλάζει κάτι.Lugozzi έγραψε: 30 Μάιος 2024, 17:05Αν ήταν έτσι, δεν θα χρειάζονταν να επιβληθούνDwarven Blacksmith έγραψε: 30 Μάιος 2024, 16:59
Ε ναι, διαβρώθηκα.![]()
Πιστεύω έχουμε φορομπηχτισμό χωρίς κρατισμό (που είναι οι φαραωνικές υποδομές μου και οι εμβληματικές κρατικές εταιρείες;).
Για το δεύτερο θα σου πω μόνο ότι αυτά που βλέπεις ως κρατισμός είναι στην υπηρεσία της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Π.χ. νομιμοποίηση γκέι γάμων με δικαιολόγηση την αύξηση του γκέι τουρισμού. Ousourcing της δημιουργίας αίσθησης του ανήκειν στις ομάδες των identity politics. Many such cases.![]()
Μπορεί αυτός που φτιάχνει τούρτες (ιδιωτικη οικονομια) να αρνηθεί να πουλήσει για γκέι γάμο?
Επίσης, δεν ξέρω τι εννοεις όταν γράφεις για διάβρωση, αλλά και το Γ' Ράιχ αν είχε επικρατήσει, θα είχε διαβρωσει αντίστοιχα
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Dwarven Blacksmith
Φαινομενικά είναι επιβολή κράτους στον ιδιώτη το παράδειγμα σου. Στην πραγματικότητα όμως είναι το σύνολο των συμφερόντων όλων των ιδιωτών που επιβάλλεται στο μεμονωμένο ιδιώτη. Το κράτος είναι απλά ο τρόπος έκφρασης τους. Η "αγορά" κινεί τα νήματα.Lugozzi έγραψε: 30 Μάιος 2024, 17:12Το κράτος αποφασίζει και οι άλλοι ακολουθούν.Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Μάιος 2024, 17:08Έτσι είναι, οι διαβρωτικές αυτές επιδράσεις (που δεν λέω ότι είναι κακές) άρχισαν αιώνες τώρα και συνεχίζονται. Δεν είναι αρκετά ισχυρές βέβαια για να φέρουν το Τέλος της Ιστορίας, αλλά δεν είναι και προϊον φαντασίας. Η ανάγκη ή μη επιβολής που νιώθουν κάποιοι δεν αλλάζει κάτι.
Μπορεί αυτός που φτιάχνει τούρτες (ιδιωτικη οικονομια) να αρνηθεί να πουλήσει για γκέι γάμο?
Επίσης, δεν ξέρω τι εννοεις όταν γράφεις για διάβρωση, αλλά και το Γ' Ράιχ αν είχε επικρατήσει, θα είχε διαβρωσει αντίστοιχα
Για το άλλο, δεν εννοώ προφανώς έννοιες τύπου degeneracy. Η ιδεολογία της αγοράς θέλει να σε βάλει στη λογική να προφυλάξεις τα "δικό μου", να μη "μου" το πάρουν, να μη "μου" επιβάλλουν, να μη "μου" κάνουν. Το "μας" πάντα θα είναι σε θέση άμυνας υπό την ιδεολογία αυτή, όσο και αν σε γοητεύει σε ένα άλλο επίπεδο.
Δεν υπάρχει σύνολο συμφερόντων όλων των ιδιωτών.Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Μάιος 2024, 17:25Φαινομενικά είναι επιβολή κράτους στον ιδιώτη το παράδειγμα σου. Στην πραγματικότητα όμως είναι το σύνολο των συμφερόντων όλων των ιδιωτών που επιβάλλεται στο μεμονωμένο ιδιώτη. Το κράτος είναι απλά ο τρόπος έκφρασης τους. Η "αγορά" κινεί τα νήματα.Lugozzi έγραψε: 30 Μάιος 2024, 17:12Το κράτος αποφασίζει και οι άλλοι ακολουθούν.Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Μάιος 2024, 17:08
Έτσι είναι, οι διαβρωτικές αυτές επιδράσεις (που δεν λέω ότι είναι κακές) άρχισαν αιώνες τώρα και συνεχίζονται. Δεν είναι αρκετά ισχυρές βέβαια για να φέρουν το Τέλος της Ιστορίας, αλλά δεν είναι και προϊον φαντασίας. Η ανάγκη ή μη επιβολής που νιώθουν κάποιοι δεν αλλάζει κάτι.
Για το άλλο, δεν εννοώ προφανώς έννοιες τύπου degeneracy. Η ιδεολογία της αγοράς θέλει να σε βάλει στη λογική να προφυλάξεις τα "δικό μου", να μη "μου" το πάρουν, να μη "μου" επιβάλλουν, να μη "μου" κάνουν. Το "μας" πάντα θα είναι σε θέση άμυνας υπό την ιδεολογία αυτή, όσο και αν σε γοητεύει σε ένα άλλο επίπεδο.
Υπάρχουν αντικρουομενα συμφέροντα.
Προφανώς εννοεις τις πολύ μεγάλες επιχειρήσεις που διαπλεκονται με το κράτος. Ούτε εκεί υπάρχει ομοφωνία.
Μια μορφή κορπορατισμου είναι κι αυτό
και ειμεθα απέναντι.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
talaipwros
Signature materialΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 30 Μάιος 2024, 17:11
To μόνο τίμιο κόμμα με τίμιους ανθρώπους είναι η ΝΔ.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Γιατί δεν το λέει, φοβάται μην την κακοχαρακτηρίσει το αριστεράτο-φιλελευθεράτο;AlienWay έγραψε: 30 Μάιος 2024, 15:43Υπερσυντηρητική, βαθειά δεξιά είναι.vantono έγραψε: 30 Μάιος 2024, 15:36 Φιλελεύθερο με την οικονομική έννοια το εννοούσε. Γιατί με την κοινωνικοπολιτική, θα γελούσαν και τα παρδαλά κατσικια.
Η ίδια ξεκίνησε να μιλάει για το πρώτο σωστό συντηρητικό κόμμα στην Ελλάδα, κάτι τέτοια έλεγε, και όταν τη ρώτησαν πως το προσδιορίζει, απάντησε κεντροδεξιά.
Την ψαρωσαν, την αγχωσαν, τους τρολαρει (και εμάς μαζί) δεν ξέρω.
Πάντως καλή επιτυχία της εύχομαι. Με αιφνιδίασε και ο πατέρας μου που μου είπε ότι θα ψηφίσει αυτήν τελικά
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δεν γίνεται να αποφύγεις την διαπλοκή των πολύ μεγάλων επιχειρήσεων με το κράτος. Επίσης ο Νάνος έχει δίκιο, υπάρχουν παράμετροι του οικονομικού φιλελευθερισμού που αντιστρατεύονται τον συντηρητισμό, π.χ. λαθρομετανάστευση για φτηνά εργατικά χέρια, δραπέτευση παραγωγικών μονάδων σε φτωχές χώρες κλπ. Αν δράσεις εθνικά θα πρέπει να πάρεις αντιφιλελεύθερα μέτρα παρεμπόδισης. Κοινώς υπάρχουν όρια στο τι κάνεις και τι όχι.Lugozzi έγραψε: 30 Μάιος 2024, 17:33Δεν υπάρχει σύνολο συμφερόντων όλων των ιδιωτών.Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Μάιος 2024, 17:25 Φαινομενικά είναι επιβολή κράτους στον ιδιώτη το παράδειγμα σου. Στην πραγματικότητα όμως είναι το σύνολο των συμφερόντων όλων των ιδιωτών που επιβάλλεται στο μεμονωμένο ιδιώτη. Το κράτος είναι απλά ο τρόπος έκφρασης τους. Η "αγορά" κινεί τα νήματα.
Υπάρχουν αντικρουομενα συμφέροντα.
Προφανώς εννοεις τις πολύ μεγάλες επιχειρήσεις που διαπλεκονται με το κράτος. Ούτε εκεί υπάρχει ομοφωνία.
Μια μορφή κορπορατισμου είναι κι αυτό
και ειμεθα απέναντι.
* Η woke παράνοια δεν είναι καλό παράδειγμα, κάνει λάθος ο Νάνος σε αυτό. Πρόκειται για πολιτική προπαγάνδα και όχι για οικονομική εξέλιξη, στην πράξη οι μπινέδες που την προωθούν ξοδεύουν λεφτά για να το κάνουν, δεν κερδίζουν
Υπαρχει προβλημα σαφως, αλλα Ελ Σαλβαδορ; υπερβολη της υπερβολης.vantono έγραψε: 30 Μάιος 2024, 12:03Σε μια συζητηση για εγκληματικότητα στην Αθηνα, ενας ελεγε πως η γυναικα του φοβαται να κυκλοφορησει μετα τις 8 το βραδυ εξω (θα εννοουσε χειμωνα μαλλον) και δεν παει αλλο πχια αυτη η κατάσταση, η Αθηνα εχει γινει Ελ Σαλβαδορ οπως αυτο ηταν πριν τον μπιτκοϊνά προεδρο κτλ.axilmar έγραψε: 30 Μάιος 2024, 11:54 Φωνη παραλογισμου.
Σε βιντεακι του ενας υποψηφιος της 'φωνης λογικης' καταδικαζει συλληβδην ολους τους τρανς ως παιδοβιαστες, και οταν του λενε σε σχολιο οτι ειναι παραλογο αυτο και δεν ειναι ολοι οι τρανς ετσι, τους απειλουν.
Φωνη του Παραλογισμου...
Το επισημαινω απλως, για να ξερουμε που παταμε και που βρισκομαστε.Ναύτης έγραψε: 30 Μάιος 2024, 11:58Ε αλτράιτ καμμένοι είναι, ρε φίλε, τι περίμενες;axilmar έγραψε: 30 Μάιος 2024, 11:54 Φωνη παραλογισμου.
Σε βιντεακι του ενας υποψηφιος της 'φωνης λογικης' καταδικαζει συλληβδην ολους τους τρανς ως παιδοβιαστες, και οταν του λενε σε σχολιο οτι ειναι παραλογο αυτο και δεν ειναι ολοι οι τρανς ετσι, τους απειλουν.
Και γιατι το ονομα του κομματος ειναι σαφως παραπλανητικο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 335 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
-
- 24 Απαντήσεις