!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Φωνή Λογικής

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

Re: Φωνή Λογικής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από metaxoskolikas »

ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Μάιος 2024, 16:40
metaxoskolikas έγραψε: 30 Μάιος 2024, 16:12 μπούρδες.ξαφνικα όταν απαγορεύτηκαν οι σπαρτιατες εμφανισαν τη φωνή λογικής να ανεβαίνει ενώ δεν έχω δει ψηφοφόρους του Κασιδιάρη τότε να λένε ότι θα πάνε στη λατινοπουλου το αντίθετο την έβριζαν για την υποστήριξη της στη φυλάκιση των στελεχών της ΧΑ.επισης ενώ στις προηγουμενες εκλογές είχε πάρει μόλις 0.5% την προβάλλουν λες και είναι στο κοινοβούλιο.με τι κριτήριο, τις δημοσκοπήσεις που πέφτουν έξω και διενεργούνται από τα ίδια κανάλια (βλέπε ΝΔ)
φυσικά στοχευση είναι να κατευθύνουν ψήφους στη μπογιατισμενη νδημοκρατισσα για να ψαλιδισουν τον Βελόπουλο (αν και δεν τον πάω) και να βγάλουν εκτός τη νικη, το μοναδικό αυθεντικό συντηρητικό κόμμα.
Οκ, μπορώ να αντιληφθώ τη νίκη ως φήφο αντίδρασης και μόνον.

Ως οτιδήποτε άλλο, ειλικρινά το βρίσκω τέρμα γελοίο.

Ισχύει και για τα αριστερίζοντα κόμματα/κομματίδια, αυτό που γράφω. Το 95% των υποστηρικτών τους, είναι αμιγώς ζηλωτές των... συντηρητικών πολιτικών κεκτημενων, που θα χάσουν αυγά, πασχάλια και τη γη κάτω από τις γόβες-στιλέτα τους, αν γίνει πράξη αυτό που επιθυμούν. :e045:
η νίκη δεν αποτελεί κόμμα ψήφου αντίδρασης αλλά ένα αυθεντικό συντηρητικό κόμμα με τίμιους ανθρώπους. η Βουλή δεν είναι καμπαρέ, είναι υποτίθεται ένας σοβαρός χώρος.αν θέλαμε πολιτικούς γυρολόγους και απατεώνες που προωθούνται από τα κανάλια να μπογιατιζονται και να μπαίνουν με τα ξεκωλα και να αποτελούν ευκαιριακους εταίρους καλώς, αλλιώς τους μπογιατισμενους μόνο ως ψήφο αντίδρασης θα μπορουσαμε να δούμε και όχι τη νίκη.η νίκη ποτέ δεν είχε την προβολή αυτή που έχει η λατινοπουλου που σπρωχτηκε από το πουθενά να εμφανίσει άνοδο στις δημοσκοπήσεις χωρίς να έχει ερείσματα στον χώρο των πρώην Σπαρτιατών
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος metaxoskolikas την 30 Μάιος 2024, 16:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Lugozzi έγραψε: 30 Μάιος 2024, 16:17
Lugozzi έγραψε: 30 Μάιος 2024, 11:28
talaipwros έγραψε: 30 Μάιος 2024, 11:23 Εχεις δει ποιον παλιο φορουμιτη εχει υποψηφιο;
ναι

μόνο γυναίκες ψήφισα (2)
Με επιστολικη :)
Και στο πχόρουμ μόνον "επιστολικές" για τις γυναίκες υποψήφιες παίζουν. Αβάδιστα, χαλαρά, αγόγγυστα. :e045:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

metaxoskolikas έγραψε: 30 Μάιος 2024, 16:45
η νίκη δεν αποτελεί κόμμα ψήφου αντίδρασης αλλά ένα αυθεντικό συντηρητικό κόμμα με τίμιους ανθρώπους.
Καλά, από "τίμιους άθρωπες" που εφαρμόζουν το "άλλο εν οίκω άλλο εν θεωρητικώ δήμω" άλλο τίποτις. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Lugozzi έγραψε: 30 Μάιος 2024, 16:02
Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Μάιος 2024, 15:59
Lugozzi έγραψε: 30 Μάιος 2024, 15:52 Άλλο ένα λάθος της ΝΔ

νομίζουν κάποιοι ότι δε γίνεται να είσαι υπέρ της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, κατά των φόρων και της πολιτικής επιδομάτων στην οικονομία, αλλά ταυτόχρονα συντηρητικός στα κοινωνικά και υπέρ των παραδόσεων.

Αυτό ρε κουφαλες είναι η Δεξιά, όχι το κεντροαριστερο μόρφωμα.
Στη θεωρία πολλά γίνονται, αλλά στην πράξη η ιδιωτική πρωτοβουλία έχει διαβρωτική δράση στους παραδοσιακούς κοινωνικούς δεσμούς.
Τώρα μιλάς ως κινεζοφιλος, γαμω τα τζαμιά μου? :smt047
Ε ναι, διαβρώθηκα. :102:
Lugozzi έγραψε: 30 Μάιος 2024, 16:04 Μα, πλέον και στα 2, το κράτος είναι η δυστυχία μας.
Και την οικονομία γαμαει ο κρατισμος και αυτό που λες παραδοσιακούς κοινωνικούς δεσμούς.
Πιστεύω έχουμε φορομπηχτισμό χωρίς κρατισμό (που είναι οι φαραωνικές υποδομές μου και οι εμβληματικές κρατικές εταιρείες;).

Για το δεύτερο θα σου πω μόνο ότι αυτά που βλέπεις ως κρατισμός είναι στην υπηρεσία της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Π.χ. νομιμοποίηση γκέι γάμων με δικαιολόγηση την αύξηση του γκέι τουρισμού. Ousourcing της δημιουργίας αίσθησης του ανήκειν στις ομάδες των identity politics. Many such cases.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Μάιος 2024, 16:59
Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Μάιος 2024, 15:59
Στη θεωρία πολλά γίνονται, αλλά στην πράξη η ιδιωτική πρωτοβουλία έχει διαβρωτική δράση στους παραδοσιακούς κοινωνικούς δεσμούς.
Lugozzi έγραψε: 30 Μάιος 2024, 16:04 Μα, πλέον και στα 2, το κράτος είναι η δυστυχία μας.
Και την οικονομία γαμαει ο κρατισμος και αυτό που λες παραδοσιακούς κοινωνικούς δεσμούς.
Πιστεύω έχουμε φορομπηχτισμό χωρίς κρατισμό (που είναι οι φαραωνικές υποδομές μου και οι εμβληματικές κρατικές εταιρείες;).

Για το δεύτερο θα σου πω μόνο ότι αυτά που βλέπεις ως κρατισμός είναι στην υπηρεσία της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Π.χ. νομιμοποίηση γκέι γάμων με δικαιολόγηση την αύξηση του γκέι τουρισμού. Ousourcing της δημιουργίας αίσθησης του ανήκειν στις ομάδες των identity politics. Many such cases.
Αν ήταν έτσι, δεν θα χρειάζονταν να επιβληθούν :wink
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Lugozzi έγραψε: 30 Μάιος 2024, 17:05

Έτσι είναι, οι διαβρωτικές αυτές επιδράσεις (που δεν λέω ότι είναι κακές) άρχισαν αιώνες τώρα και συνεχίζονται. Δεν είναι αρκετά ισχυρές βέβαια για να φέρουν το Τέλος της Ιστορίας, αλλά δεν είναι και προϊον φαντασίας. Η ανάγκη ή μη επιβολής που νιώθουν κάποιοι δεν αλλάζει κάτι.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

metaxoskolikas έγραψε: 30 Μάιος 2024, 16:45
η νίκη δεν αποτελεί κόμμα ψήφου αντίδρασης αλλά ένα αυθεντικό συντηρητικό κόμμα με τίμιους ανθρώπους.
To μόνο τίμιο κόμμα με τίμιους ανθρώπους είναι η ΝΔ.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Μάιος 2024, 17:08

Έτσι είναι, οι διαβρωτικές αυτές επιδράσεις (που δεν λέω ότι είναι κακές) άρχισαν αιώνες τώρα και συνεχίζονται. Δεν είναι αρκετά ισχυρές βέβαια για να φέρουν το Τέλος της Ιστορίας, αλλά δεν είναι και προϊον φαντασίας. Η ανάγκη ή μη επιβολής που νιώθουν κάποιοι δεν αλλάζει κάτι.
Το κράτος αποφασίζει και οι άλλοι ακολουθούν.
Μπορεί αυτός που φτιάχνει τούρτες (ιδιωτικη οικονομια) να αρνηθεί να πουλήσει για γκέι γάμο?

Επίσης, δεν ξέρω τι εννοεις όταν γράφεις για διάβρωση, αλλά και το Γ' Ράιχ αν είχε επικρατήσει, θα είχε διαβρωσει αντίστοιχα
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Lugozzi έγραψε: 30 Μάιος 2024, 17:12
Μπορεί αυτός που φτιάχνει τούρτες (ιδιωτικη οικονομια) να αρνηθεί να πουλήσει για γκέι γάμο?

Επίσης, δεν ξέρω τι εννοεις όταν γράφεις για διάβρωση, αλλά και το Γ' Ράιχ αν είχε επικρατήσει, θα είχε διαβρωσει αντίστοιχα
Φαινομενικά είναι επιβολή κράτους στον ιδιώτη το παράδειγμα σου. Στην πραγματικότητα όμως είναι το σύνολο των συμφερόντων όλων των ιδιωτών που επιβάλλεται στο μεμονωμένο ιδιώτη. Το κράτος είναι απλά ο τρόπος έκφρασης τους. Η "αγορά" κινεί τα νήματα.

Για το άλλο, δεν εννοώ προφανώς έννοιες τύπου degeneracy. Η ιδεολογία της αγοράς θέλει να σε βάλει στη λογική να προφυλάξεις τα "δικό μου", να μη "μου" το πάρουν, να μη "μου" επιβάλλουν, να μη "μου" κάνουν. Το "μας" πάντα θα είναι σε θέση άμυνας υπό την ιδεολογία αυτή, όσο και αν σε γοητεύει σε ένα άλλο επίπεδο.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Μάιος 2024, 17:25
Lugozzi έγραψε: 30 Μάιος 2024, 17:12

Φαινομενικά είναι επιβολή κράτους στον ιδιώτη το παράδειγμα σου. Στην πραγματικότητα όμως είναι το σύνολο των συμφερόντων όλων των ιδιωτών που επιβάλλεται στο μεμονωμένο ιδιώτη. Το κράτος είναι απλά ο τρόπος έκφρασης τους. Η "αγορά" κινεί τα νήματα.

Για το άλλο, δεν εννοώ προφανώς έννοιες τύπου degeneracy. Η ιδεολογία της αγοράς θέλει να σε βάλει στη λογική να προφυλάξεις τα "δικό μου", να μη "μου" το πάρουν, να μη "μου" επιβάλλουν, να μη "μου" κάνουν. Το "μας" πάντα θα είναι σε θέση άμυνας υπό την ιδεολογία αυτή, όσο και αν σε γοητεύει σε ένα άλλο επίπεδο.
Δεν υπάρχει σύνολο συμφερόντων όλων των ιδιωτών.
Υπάρχουν αντικρουομενα συμφέροντα.
Προφανώς εννοεις τις πολύ μεγάλες επιχειρήσεις που διαπλεκονται με το κράτος. Ούτε εκεί υπάρχει ομοφωνία.

Μια μορφή κορπορατισμου είναι κι αυτό
και ειμεθα απέναντι.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 30 Μάιος 2024, 17:11

To μόνο τίμιο κόμμα με τίμιους ανθρώπους είναι η ΝΔ.
Signature material
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

AlienWay έγραψε: 30 Μάιος 2024, 15:43
vantono έγραψε: 30 Μάιος 2024, 15:36 Φιλελεύθερο με την οικονομική έννοια το εννοούσε. Γιατί με την κοινωνικοπολιτική, θα γελούσαν και τα παρδαλά κατσικια.
Η ίδια ξεκίνησε να μιλάει για το πρώτο σωστό συντηρητικό κόμμα στην Ελλάδα, κάτι τέτοια έλεγε, και όταν τη ρώτησαν πως το προσδιορίζει, απάντησε κεντροδεξιά.
Την ψαρωσαν, την αγχωσαν, τους τρολαρει (και εμάς μαζί) δεν ξέρω.
Υπερσυντηρητική, βαθειά δεξιά είναι.
Γιατί δεν το λέει, φοβάται μην την κακοχαρακτηρίσει το αριστεράτο-φιλελευθεράτο;

Πάντως καλή επιτυχία της εύχομαι. Με αιφνιδίασε και ο πατέρας μου που μου είπε ότι θα ψηφίσει αυτήν τελικά :)
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Lugozzi έγραψε: 30 Μάιος 2024, 17:33
Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Μάιος 2024, 17:25 Φαινομενικά είναι επιβολή κράτους στον ιδιώτη το παράδειγμα σου. Στην πραγματικότητα όμως είναι το σύνολο των συμφερόντων όλων των ιδιωτών που επιβάλλεται στο μεμονωμένο ιδιώτη. Το κράτος είναι απλά ο τρόπος έκφρασης τους. Η "αγορά" κινεί τα νήματα.

Δεν υπάρχει σύνολο συμφερόντων όλων των ιδιωτών.
Υπάρχουν αντικρουομενα συμφέροντα.
Προφανώς εννοεις τις πολύ μεγάλες επιχειρήσεις που διαπλεκονται με το κράτος. Ούτε εκεί υπάρχει ομοφωνία.

Μια μορφή κορπορατισμου είναι κι αυτό
και ειμεθα απέναντι.
Δεν γίνεται να αποφύγεις την διαπλοκή των πολύ μεγάλων επιχειρήσεων με το κράτος. Επίσης ο Νάνος έχει δίκιο, υπάρχουν παράμετροι του οικονομικού φιλελευθερισμού που αντιστρατεύονται τον συντηρητισμό, π.χ. λαθρομετανάστευση για φτηνά εργατικά χέρια, δραπέτευση παραγωγικών μονάδων σε φτωχές χώρες κλπ. Αν δράσεις εθνικά θα πρέπει να πάρεις αντιφιλελεύθερα μέτρα παρεμπόδισης. Κοινώς υπάρχουν όρια στο τι κάνεις και τι όχι.

* Η woke παράνοια δεν είναι καλό παράδειγμα, κάνει λάθος ο Νάνος σε αυτό. Πρόκειται για πολιτική προπαγάνδα και όχι για οικονομική εξέλιξη, στην πράξη οι μπινέδες που την προωθούν ξοδεύουν λεφτά για να το κάνουν, δεν κερδίζουν
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

vantono έγραψε: 30 Μάιος 2024, 12:03
axilmar έγραψε: 30 Μάιος 2024, 11:54 Φωνη παραλογισμου.

Σε βιντεακι του ενας υποψηφιος της 'φωνης λογικης' καταδικαζει συλληβδην ολους τους τρανς ως παιδοβιαστες, και οταν του λενε σε σχολιο οτι ειναι παραλογο αυτο και δεν ειναι ολοι οι τρανς ετσι, τους απειλουν.
Σε μια συζητηση για εγκληματικότητα στην Αθηνα, ενας ελεγε πως η γυναικα του φοβαται να κυκλοφορησει μετα τις 8 το βραδυ εξω (θα εννοουσε χειμωνα μαλλον) και δεν παει αλλο πχια αυτη η κατάσταση, η Αθηνα εχει γινει Ελ Σαλβαδορ οπως αυτο ηταν πριν τον μπιτκοϊνά προεδρο κτλ.
Υπαρχει προβλημα σαφως, αλλα Ελ Σαλβαδορ; υπερβολη της υπερβολης.

Φωνη του Παραλογισμου...
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

Ναύτης έγραψε: 30 Μάιος 2024, 11:58
axilmar έγραψε: 30 Μάιος 2024, 11:54 Φωνη παραλογισμου.

Σε βιντεακι του ενας υποψηφιος της 'φωνης λογικης' καταδικαζει συλληβδην ολους τους τρανς ως παιδοβιαστες, και οταν του λενε σε σχολιο οτι ειναι παραλογο αυτο και δεν ειναι ολοι οι τρανς ετσι, τους απειλουν.
Ε αλτράιτ καμμένοι είναι, ρε φίλε, τι περίμενες;
Το επισημαινω απλως, για να ξερουμε που παταμε και που βρισκομαστε.

Και γιατι το ονομα του κομματος ειναι σαφως παραπλανητικο.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”