Ε όχι δα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Μάιος 2024, 11:09(...) Θα την ψήφιζα αλλά θυμάμαι ότι δεν έχει ωραία πόδια.

Βέβαια, το βλέπω κι εγώ, σαν νά 'χει τσουπώσει τελευταία, αλλά πόσο πια;
Ε όχι δα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Μάιος 2024, 11:09(...) Θα την ψήφιζα αλλά θυμάμαι ότι δεν έχει ωραία πόδια.

Τον Μάριο Δημόπουλο τον αλβανολόγο-διατροφολόγο
Στα δάχτυλα πάσχει συγκεκριμένα. Δυστυχώς η φτωχή Ελληνική γλώσσα δεν διακρίνει ανάμεσα σε legs και feet.Ναύτης έγραψε: 30 Μάιος 2024, 11:24Ε όχι δα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Μάιος 2024, 11:09(...) Θα την ψήφιζα αλλά θυμάμαι ότι δεν έχει ωραία πόδια.
Έχεις εναλλακτική με καλύτερα; Δεν έχω δει Εμφιετζόγλου και Κουτσούμπα με μαγιό αλλά δεν νομίζω να την κοντράρουν. Ο Κασσελάκης ίσως...Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Μάιος 2024, 11:09 Πλάκα είχε αυτό, προσπαθεί να εξηγήσει το όλο κόνσεπτ του anti-woke αγώνα σε κάτι normies. Θα την ψήφιζα αλλά θυμάμαι ότι δεν έχει ωραία πόδια.
αν και διαφωνώ ιδεολογικά με την πάλαι ποτέ σέξυ Venus Latinbird, δε μπορώ παρά να συμφωνήσω ότι οι τύποι είναι απαράδεκτοι. Διακόπτουν, απαντούν για αυτήν αντί να ρωτάνε, λένε και μαλακίες εδώ που τα λέμε. Καμία σχέση με τις σλουρπ σλουρπ """συνεντεύξεις""" με εκπροσώπους του αφεντικού. Τελικα στα δικά μου μάτια συμπαθητική την κάνουν.
ποιος είναι αυτός;
Πώς δεν διακρίνει, πόδι, μηρός, πέλμα κλπ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Μάιος 2024, 11:27Στα δάχτυλα πάσχει συγκεκριμένα. Δυστυχώς η φτωχή Ελληνική γλώσσα δεν διακρίνει ανάμεσα σε legs και feet.Ναύτης έγραψε: 30 Μάιος 2024, 11:24Ε όχι δα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Μάιος 2024, 11:09(...) Θα την ψήφιζα αλλά θυμάμαι ότι δεν έχει ωραία πόδια.

έγραφε παλιά στο πχορουμ με το δικό του όνομα, δεν μπορεί να μην τον θυμάσαι. Είμαι σίγουρος ότι έχετε βριστεί, είτε σε κάποιο νήμα για την καταγωγή των αλβανών είτε σε κάποιο νήμα που πούλαγε μαγικά super foods, γιατί είναι ειδικός και στα δυο
Να πάρει η ευχή όμως, τα γενόσημα του ΚΚ (ΟΚΔΕ, μ-λ, Μ-Λ κτλ) έχουν δεκαετίες ζωής πίσω τους, εκδοτικό οίκο, εφημερίδα κτλ, δεν είναι μπακάλικα που άνοιξε ο δυσαρεστημένος υπάλληλος που έφυγε από τα σαλάμια του Σκλαβενίτη. Η Λατινοπούλου θα ήταν ακόμη στη ΝΔ να ψαρεύει "δεξιές ψήφους" αν δεν την πετούσαν έξω.Σενέκας έγραψε: 30 Μάιος 2024, 11:16πόσες πιπίλες να χωρέσουν πια? Αν δεις τη λίστα με τα κόμματα, τα μισά είναι παραλλαγές του κκε και τα άλλα μισά είναι κόμμα τα δεξιά της νδ. ΠήξαμεRakomelofronas έγραψε: 30 Μάιος 2024, 11:12 Στο προφίλ της στο φβ έχει ακόμη λάιξ σε ΝΔ, τοπικές κτλ. Προσμένοντας τη Δευτέρα Παρουσία των νεοκαραμανλικών, χωρίς καμία προσωπική αξιοπιστία, είναι η ιδανική πιπίλα για Νεοδημοκράτες με προβλήματα απογαλακτισμού
To οτι δεν υπάρχει κομμουνιζοντας χωρίς λεφτά, δεν ειναι κάτι φρέσκο.Rakomelofronas έγραψε: 30 Μάιος 2024, 11:41Να πάρει η ευχή όμως, τα γενόσημα του ΚΚ (ΟΚΔΕ, μ-λ, Μ-Λ κτλ) έχουν δεκαετίες ζωής πίσω τους, εκδοτικό οίκο, εφημερίδα κτλ,Σενέκας έγραψε: 30 Μάιος 2024, 11:16πόσες πιπίλες να χωρέσουν πια? Αν δεις τη λίστα με τα κόμματα, τα μισά είναι παραλλαγές του κκε και τα άλλα μισά είναι κόμμα τα δεξιά της νδ. ΠήξαμεRakomelofronas έγραψε: 30 Μάιος 2024, 11:12 Στο προφίλ της στο φβ έχει ακόμη λάιξ σε ΝΔ, τοπικές κτλ. Προσμένοντας τη Δευτέρα Παρουσία των νεοκαραμανλικών, χωρίς καμία προσωπική αξιοπιστία, είναι η ιδανική πιπίλα για Νεοδημοκράτες με προβλήματα απογαλακτισμού
Τον Άντριου τον Αθήνιαν? Εγραφε πχορουμ αυτος?
Εννοούμε πόδιa feet, όχι πόδιa legs.Ναύτης έγραψε: 30 Μάιος 2024, 11:24Ε όχι δα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Μάιος 2024, 11:09(...) Θα την ψήφιζα αλλά θυμάμαι ότι δεν έχει ωραία πόδια.