!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φωνή Λογικής
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Φωνή Λογικής
Καλό σύνθημα για βραχυπρόθεσμα ωφέλη αλλά μεσοπρόθεσμα κάνει ζημιά γιατί είναι σα να δηλώνεις κόμμα διαμαρτυρίας. Βέβαια θα μου πεις το ξαναλλάζεις...
Στο μεταξύ, το επίσημο όνομα του κόμματος είναι φωνή λογικής Αφροδίτη Λατινοπούλου. Έβαλε το όνομά της στον τίτλο του κόμματος μην τυχόν και μας ξεφύγει το πόσο ψώνιο είναι και μη νομίζει κανείς ότι δεν ψηφίζει άλλο ένα απο τα δεκάδες προσωπικά κόμματα στα δεξιά της ΝΔ που υπάρχουν μόνο για να γαργαλάνε τον εγωισμό του αρχηγούGreen Dragon έγραψε: 30 Μάιος 2024, 10:48 Καλό σύνθημα για βραχυπρόθεσμα ωφέλη αλλά μεσοπρόθεσμα κάνει ζημιά γιατί είναι σα να δηλώνεις κόμμα διαμαρτυρίας. Βέβαια θα μου πεις το ξαναλλάζεις...
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Διαβάστηκε.
- Green Dragon
Συμφωνώ ότι έχει σοβαρά ψυχολογικά, εξ ου και τα φίλτρα αλλά το όνομα το έβαλε για άλλον λόγο, πέραν της αναγνώρισης (που δεν είναι κάτι περίεργο). Υπήρχε κάποιο θέμα με το όνομα, νομίζω πως είχε ξαναχρησιμοποιηθεί.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Προσδιοριζει το κομμα της ως "κεντροδεξιά" λέει, δεν μπορω αλλο, δεν αντεχω.
Μάλλον θα βγει η τενίστρια όμως, ρε φίλε, κυρίως σ' αυτήν πάνε οι διαρροές από τους σπαρτιάτες.
- Green Dragon
Ναι το είχα ακούσει και εγώ αυτό, κρίμα. Νόμιζα ότι αυτή τουλάχιστον δεν επηρεαζόταν από την φασιστοφοβία της χώρας.vantono έγραψε: 30 Μάιος 2024, 10:59 Προσδιοριζει το κομμα της ως "κεντροδεξιά" λέει, δεν μπορω αλλο, δεν αντεχω.
- Dwarven Blacksmith
Πλάκα είχε αυτό, προσπαθεί να εξηγήσει το όλο κόνσεπτ του anti-woke αγώνα σε κάτι normies. Θα την ψήφιζα αλλά θυμάμαι ότι δεν έχει ωραία πόδια.
-
talaipwros
Πες μου γιατί πρεπει να ψηφίσεις ΝΔ χωρίς να μου πεις γιατι πρέπει να ψηφίσεις ΝΔ
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Στο προφίλ της στο φβ έχει ακόμη λάιξ σε ΝΔ, τοπικές κτλ. Προσμένοντας τη Δευτέρα Παρουσία των νεοκαραμανλικών, χωρίς καμία προσωπική αξιοπιστία, είναι η ιδανική πιπίλα για Νεοδημοκράτες με προβλήματα απογαλακτισμού
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
πόσες πιπίλες να χωρέσουν πια? Αν δεις τη λίστα με τα κόμματα, τα μισά είναι παραλλαγές του κκε και τα άλλα μισά είναι κόμμα τα δεξιά της νδ. ΠήξαμεRakomelofronas έγραψε: 30 Μάιος 2024, 11:12 Στο προφίλ της στο φβ έχει ακόμη λάιξ σε ΝΔ, τοπικές κτλ. Προσμένοντας τη Δευτέρα Παρουσία των νεοκαραμανλικών, χωρίς καμία προσωπική αξιοπιστία, είναι η ιδανική πιπίλα για Νεοδημοκράτες με προβλήματα απογαλακτισμού
-
talaipwros
Εχεις δει ποιον παλιο φορουμιτη εχει υποψηφιο;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 329 Προβολές