!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εγω ουτε τα λαχανικα δεν φορτωνα πανω του.
- Frappezitis
Re: Εγω ουτε τα λαχανικα δεν φορτωνα πανω του.
Αυτό το καπιταληστικο έγκλημα δεν έχει προηγούμενο .
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
το αλλο που εγραψες δεν καταλαβαίνωπατησιωτης έγραψε: 25 Ιαν 2024, 15:04Αυτός δεν ξεκίνησε ένοπλο αγώνα κατά της Αγγλίας σε ένα νησί που είναι εκατοντάδες χιλιόμετρα από την Ελλάδα και απέχει ελάχιστα από την Τουρκία;μια ματιά στον χάρτη αρκεί να καταλάβεις τι θα συμβεί εάν αρχίσεις εκεί να πυροβολείς Άγγλους.Δεν χρειάζεται να είσαι στρατηγός.Orion22 έγραψε: 25 Ιαν 2024, 15:01wtf?πατησιωτης έγραψε: 25 Ιαν 2024, 14:59
Ναι,αυτός που ακύρωσε την παραχώρηση της Κύπρου από τον σουλτάνο στους Άγγλους το 1881 και ξεκίνησε τη διαδικασία για να την ξαναπάρουν οι Τούρκοι.Μεγάλος ηγέτης.
Οι άλλοι πολιτικοί το είχαν καταλάβει αλλά δεν ήσαν ίσως αρκετά "ηγέτες".
για αυτό και το τόνισα
τι σχέσει έχει ο παπαγος με το 1881;
Για την κύπρο που λες οι εγγλέζοι δεν την άφηναν και αντίστοιχος γκάντι εδώ δεν υπήρχε για να πιέσει με civil disobedience.
Eπίσης το νησί τόσο για τους ελληνοκύπριους όσο και για τους Ελληνες ΗΤΑΝ/ΕΙΝΑΙ Ελλάδα.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Υδράργυρος
Εγώ θα πιστέψω τον Καραμανλή οτι δε φταίει αυτός άμεσα. Μπορεί να πίστευε οτι δεν παίζουμε με την ασφάλεια των σιδηροδρόμων, όπως είπε στη βουλή. Και να πήγε στο μαξίμου και να είπε "πρόεδρε θέλω τόσα για τους σιδηροδρόμους γιατί δεν κάνει να παίζουμε με την ασφάλεια των σιδηροδρόμων". Και να του απάντησαν εκεί οτι προς το παρόν προέχει η επενδυτική βαθμίδα για αυτό όλες οι δαπάνες κομμένες για να πιάσουμε τα νούμερα που θέλουμε. Σε αυτή την περίπτωση η ευθύνη φεύγει από τον ΚΑραμανλή και πάει όλη στον κούλη
Για την ιστορία τη χρονιά του ατυχήματος τα πάντα ήταν υποχρηματοδοτημένα. Πυρασφάλεια στρατοπέδων, πυροσβεστική, ΕΚΑΒ, ΥΠΑ κλπ. Για αυτό χτυπάνε την πλάτη ταπ ταπ ο εκόνομιστ κλπ, γιατί αφήνει τον κόσμο να ψοφάει σαν το σκυλί στ' αμπέλι για να πιάσει τα νούμερα που του βάλανε. Αποτελεσματικός, επιτυχημένος, μπουμ.
Για την ιστορία τη χρονιά του ατυχήματος τα πάντα ήταν υποχρηματοδοτημένα. Πυρασφάλεια στρατοπέδων, πυροσβεστική, ΕΚΑΒ, ΥΠΑ κλπ. Για αυτό χτυπάνε την πλάτη ταπ ταπ ο εκόνομιστ κλπ, γιατί αφήνει τον κόσμο να ψοφάει σαν το σκυλί στ' αμπέλι για να πιάσει τα νούμερα που του βάλανε. Αποτελεσματικός, επιτυχημένος, μπουμ.
ΑΝ έχει συμβεί κάτι τέτοιο (που δεν υπάρχει περίπτωση, αλλά λέμε τώρα), μετά το ατύχημα εξιστορείς ακριβώς τί συνέβη και παραιτείσαι από την πολιτική. Αυτό αν δεν είσαι χοντρόπετσος αλήτης τσόγλανος δηλαδή.Υδράργυρος έγραψε: 25 Ιαν 2024, 16:41 Εγώ θα πιστέψω τον Καραμανλή οτι δε φταίει αυτός άμεσα. Μπορεί να πίστευε οτι δεν παίζουμε με την ασφάλεια των σιδηροδρόμων, όπως είπε στη βουλή. Και να πήγε στο μαξίμου και να είπε "πρόεδρε θέλω τόσα για τους σιδηροδρόμους γιατί δεν κάνει να παίζουμε με την ασφάλεια των σιδηροδρόμων". Και να του απάντησαν εκεί οτι προς το παρόν προέχει η επενδυτική βαθμίδα για αυτό όλες οι δαπάνες κομμένες για να πιάσουμε τα νούμερα που θέλουμε. Σε αυτή την περίπτωση η ευθύνη φεύγει από τον ΚΑραμανλή και πάει όλη στον κούλη
Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Απλά ο Καραμανλής τα έξυνε όπως τα ξύνουν οι περισσότεροι υπουργοί. Που αφήνουν τα πράγματα πάνω-κάτω όπως ακριβώς τα παρέλαβαν.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Frappezitis
Χρήστος Κώνστας "δημοσιογράφος" βασικός υπερασπιστής των καπιταληστικων μνημονίων, υπεύθυνος επικοινωνίας ένα φεγγάρι του ταμείου ξεπουλήματος της εθνικής μας περιουσίαςΘέλω να πιστεύω, ότι δεν θα δω αυτή τη γυναίκα (Μαρία Καρυστιάνου) υποψήφια σε κανένα κόμμα. Έχω δει κι άλλες 'χαροκαμένες' μάνες
Ολη η Ελλάδα συγκλονίστηκε, ταρακουνήθηκε, δάκρυσε από την τοποθέτηση αυτής της μάνας, οι βουλευτές της κυβερνητικής παράταξης δεν βρήκαν (δεν μπορούσαν να βρουν) ούτε μια ερώτηση να της κάνουν (προφανώς από ντροπή). Ο Κώνστας αυτό βρήκε να πει και αναρωτιέμαι ποιά άλλη χαροκαμένη μάνα έχει δει υποψήφια σε κόμμα? Ποιά?
Εγώ τον μόνο χαροκαμένο πατέρα που είδα υποψήφιο στις ευρωεκλογές ήταν ο πατέρας του Φουντούλη της Χρυσής Αυγής!
Υ.Γ. Προσωπικά αν τον είχα μπροστά μου αυτόν τον άνθρωπο θα του έλεγα πως "Μακάρι να ήταν υποψήφια βουλευτής η συγκεκριμένη κυρία. Θα κοσμούσε την Βουλή μας"

Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Το 1881 η Κύπρος έγινε αγγλική ως αντάλλαγμα για την εκδούλευση που προσέφεραν οι Άγγλοι στον σουλτάνο απειλώντας με πόλεμο τη Ρωσία και ακυρώνοντας τη μεγάλη Βουλγαρία που είχε υπογραφεί στη συνθήκη του Αγίου Στεφάνου του 1878 που έπιανε από τον Εύξεινο Πόντο ως την Αδριατική.
Ταυτόχρονα του ζήτησαν να παραχωρήσει τη Θεσσαλία στην Ελλάδα που έτσι πλησίασε γεωγραφικά στη Μακεδονία,την οποία προόριζαν επίσης για την Ελλάδα στην επόμενη φάση.
Ο Παπάγος στερούμενος γεωπολιτικής αντιλήψεως δεν ήταν δυνατόν να καταλάβει ότι όσα έχει κερδίσει η Ελλάδα τα έχει κερδίσει με τη συναίνεση και τη στήριξη της Βρεταννίας και έτσι ξεκίνησε την ιστορία που κατέληξε στο 1974.
Το βόρειο τμήμα του είναι πλέον Τουρκία και παρόμοια παιδικά συνθήματα δεν έχουν κανένα αντίκρυσμα.Orion22 έγραψε: 25 Ιαν 2024, 15:20 Eπίσης το νησί τόσο για τους ελληνοκύπριους όσο και για τους Ελληνες ΗΤΑΝ/ΕΙΝΑΙ Ελλάδα.
Η πιθανότητα να γίνει κάποτε Ελλάδα ολόκληρη μόνο με τη συναίνεση των δυνάμεων που κυριαρχούν κατά θάλασσαν μπορούσε να συμβεί και ο τρόπος δεν ήταν να αρχίσει να τους πυροβολεί.
Τα ίδια μυαλά έχει και σήμερα η "λαική δεξιά" και ο "πατριωτικός χώρος" και είναι ένας από τους λόγους που τον αποφεύγουν πολλοί.
Κώνστας, μαργαριτάρι της δημοσιογραφίας. Από το βιογραφικό του διαβάζουμε δε ότι "...Το 2005, τιμήθηκε με το Βραβείο Μπότση για την προαγωγή της δημοσιογραφίας στην Ελλάδα..."Frappezitis έγραψε: 25 Ιαν 2024, 17:00Χρήστος Κώνστας "δημοσιογράφος" βασικός υπερασπιστής των καπιταληστικων μνημονίων, υπεύθυνος επικοινωνίας ένα φεγγάρι του ταμείου ξεπουλήματος της εθνικής μας περιουσίαςΘέλω να πιστεύω, ότι δεν θα δω αυτή τη γυναίκα (Μαρία Καρυστιάνου) υποψήφια σε κανένα κόμμα. Έχω δει κι άλλες 'χαροκαμένες' μάνες
Ολη η Ελλάδα συγκλονίστηκε, ταρακουνήθηκε, δάκρυσε από την τοποθέτηση αυτής της μάνας, οι βουλευτές της κυβερνητικής παράταξης δεν βρήκαν (δεν μπορούσαν να βρουν) ούτε μια ερώτηση να της κάνουν (προφανώς από ντροπή). Ο Κώνστας αυτό βρήκε να πει και αναρωτιέμαι ποιά άλλη χαροκαμένη μάνα έχει δει υποψήφια σε κόμμα? Ποιά?
Εγώ τον μόνο χαροκαμένο πατέρα που είδα υποψήφιο στις ευρωεκλογές ήταν ο πατέρας του Φουντούλη της Χρυσής Αυγής!
Υ.Γ. Προσωπικά αν τον είχα μπροστά μου αυτόν τον άνθρωπο θα του έλεγα πως "Μακάρι να ήταν υποψήφια βουλευτής η συγκεκριμένη κυρία. Θα κοσμούσε την Βουλή μας"
[img]https://i.postimg.cc/qvv2R9WZ/4174 ... .jpg[/img]
- Υδράργυρος
Αν το κάνεις αυτό, η μαφία του μαξίμου στην αρχή αρνείται τα πάντα, στη συνέχεια ρίχνει όλη την ευθύνη πάνω σου, και παίρνει τηλέφωνο τον εκάστοτε παναθηναϊκάκια να σου ρίξει ισόβια τόσες φορές όσες και τα θύματα. Αν "κάνεις τον καραμανλή", τότε ξαναβγάινεις βουλευτής, και σε κάποια φάση θα ξεχαστεί και θα ξαναγίνεις υπουργός. Τι διαλέγεις;micmic έγραψε: 25 Ιαν 2024, 16:49
ΑΝ έχει συμβεί κάτι τέτοιο (που δεν υπάρχει περίπτωση, αλλά λέμε τώρα), μετά το ατύχημα εξιστορείς ακριβώς τί συνέβη και παραιτείσαι από την πολιτική.
Ο Καραμανλής ήταν ανεπαρκής. Αλλά δεν ήταν εκει το ζήτημα. Το πρόβλημα ήταν η υποχρηματοδότηση. Η τηλεδιοίκηση της Λάρισας για να λειτουργήσει θέλει 11 άτομα. Προσλήψεις στο δημόσιο. Τις οποίες τα μνημόνια που έχεις υπογράψει δε σε αφήνουν να κάνεις. Για να λειτουργήσουν με ασφάλεια οι σιδηρόδρομοι στην Ελλάδα θέλει μερικές εκατοντάδες προσλήψεις σταθμαρχών και μηχανοδηγών. Αλλά εσύ έχεις στόχο να μειώσεις τους δημόσιους υπαλλήλους και όχι να τους αυξήσεις. Αλλιώς αποχαιρετάς την επενδυτική βαθμίδα και δε θα σου κάνει ταπ ταπ στην πλάτη ο εκόνομιστ. Θα σε λένε λαικιστή που αναιρεί τις μεταρυθμίσεις, και αν επιμένεις θα σε κάνουν Τσίπρα.micmic έγραψε: 25 Ιαν 2024, 16:49
Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Απλά ο Καραμανλής τα έξυνε όπως τα ξύνουν οι περισσότεροι υπουργοί. Που αφήνουν τα πράγματα πάνω-κάτω όπως ακριβώς τα παρέλαβαν.
Οι εναλλακτικές που έχεις είναι να ιδιωτικοποιήσεις τον ΟΣΕ, για το οποίο όμως δεν υπάρχει επενδυτικό ενδιαφέρον, και να καλύπτεις τα κενά με μετακινήσεις από υπηρεσία σε υπηρεσία, κάτι που ακούμε 15 χρόνια τώρα, και που οδήγησε στο να βάλουν σταθμάρχη έναν 60χρονο που μέχρι τότε ήταν στις αποσκευές.
Τα τρένα συγκρούστηκαν για τον ίδιο λόγο που τινάχτηκε στον αέρα η 111 ΠΜ, που ο κόσμος ψοφάει σαν το σκυλι στ αμπέλι γιατί δεν υπάρχουν ασθενοφόρα και γιατροί στα επείγοντα, που καίγεται όλη η χώρα κάθε καλοκαίρι επειδή υπάρχουν 4000 κενά στην πυροσβεστική. Επειδή τα πάντα είναι σε διάλυση υποστελεχωμένα και υποχρηματοδοτημένα επειδή πρέπει να πιάσουν στόχους σε αριθμό δημοσίων υπαλλήλων και δημοσιονομικούς στόχους.
stella έγραψε: 25 Ιαν 2024, 17:21Βραβείο Μπότση για την προαγωγή της δημοσιογραφίας στην Ελλάδα..."Spoiler
Κώνστας, μαργαριτάρι της δημοσιογραφίας. Από το βιογραφικό του διαβάζουμε δε ότι "...Το 2005, τιμήθηκε με τοFrappezitis έγραψε: 25 Ιαν 2024, 17:00Χρήστος Κώνστας "δημοσιογράφος" βασικός υπερασπιστής των καπιταληστικων μνημονίων, υπεύθυνος επικοινωνίας ένα φεγγάρι του ταμείου ξεπουλήματος της εθνικής μας περιουσίαςΘέλω να πιστεύω, ότι δεν θα δω αυτή τη γυναίκα (Μαρία Καρυστιάνου) υποψήφια σε κανένα κόμμα. Έχω δει κι άλλες 'χαροκαμένες' μάνες
![]()
![]()
![]()
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
- hellegennes
Η μάνα ευτυχώς δεν σε διάβασε, οπότε όχι μόνο επιδεικνύεις αισχρή συμπεριφορά αλλά είσαι και delusional.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2024, 10:52Δεν ήταν ελιγμός αλλά άμεση παραδοχή ενός απαράδεκτου χαρακτηρισμού που χρησιμοποίησα.Orion22 έγραψε: 25 Ιαν 2024, 01:47
μπουμπού είναι η μάνα της νεκρής ε?
ακυρο είδα την "διόρθωση"/ελιγμό
Ούτως ή άλλως, διευκρίνησα ότι αν ήμουν εγώ στη θέση της, δεν θα μπορούσα να διαχειρισθώ τόσο ψύχραιμα το θέμα.
Και για να το κάνω πιο σαφές, η συγγνώμη μου αφορούσε στη μάνα και όχι στις κριτικές επιτροπές των επιθετικών πχορουμομπούμπηδων, έτσι;
Συγγνώμη στην μάνα, λέει η μαντάμ Σουσού.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Α, τον καημένο, 4 χρόνια δεν τον αφήσανε να κάνει έργο και ήταν ο μοναδικός που προσπάθησε.Otto Weininger έγραψε: 25 Ιαν 2024, 07:53Ναι.hellegennes έγραψε: 25 Ιαν 2024, 06:18Το αυτονόητο είναι να τιμωρηθεί γιατί είναι η κορυφή της ιεραρχίας. Δεν έχει αποδείξιμα ποινικές ευθύνες αλλά έχει 460% πολιτική και διαχειριστική ευθύνη αυτόματα, από την στιγμή που συμβαίνει κάτι που υπάγεται στο υπουργείο του.Otto Weininger έγραψε: 25 Ιαν 2024, 01:43 Κάποιοι (όχι όλοι) συγγενείς θυμάτων, θέλουν αποκλειστικά να τιμωρηθεί ο Καραμανλής.
Έχει ευθύνη όταν ήταν ο μόνος που πήγε να κάνει κάτι όταν όλοι οι προηγούμενοι δεν έκαναν τίποτα ή έχει ευθύνη που όλοι εκείνο το βράδυ από τους σταθμαρχης μέχρι τον μηχανοδηγο έκαναν οποίο λάθος μπορούσε να γίνει.
Και μάλιστα τέτοια ευθύνη που να τον αποκαλούν δολοφόνο.
Για κάνε μια λίστα με τα θανατηφόρα σιδηροδρομικά ατυχήματα από καταβολής κράτους να δω κάτι.
Με τα τροχαία ατυχήματα επίσης τι γίνεται; Δεν σε ρωτάω γιατί δεν ξέρω, ξέρω πολύ καλά. Σε ρωτάω γιατί περιμένω να δω που εντοπίζεις το έργο του καραμαλάκα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Καλά αυτή πάτησε play το βίντεο και μόλις άκουσε μομφές κατά της νδουλας(που δεν υποστηρίζει) κατ’ευθειαν πάτησε νέα δημοσίευση για να ειρωνευτεί την αφηγήτρια χωρίς καν να μπει στον κόπο να ελέγξει ποια είναι η γυναίκα. Μιλαμε για παντελώς αντανακλαστική συμπεριφορά που θα ζήλευε και ο σκύλος του Παβλόφ.hellegennes έγραψε: 25 Ιαν 2024, 18:15Η μάνα ευτυχώς δεν σε διάβασε, οπότε όχι μόνο επιδεικνύεις αισχρή συμπεριφορά αλλά είσαι και delusional.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2024, 10:52Δεν ήταν ελιγμός αλλά άμεση παραδοχή ενός απαράδεκτου χαρακτηρισμού που χρησιμοποίησα.Orion22 έγραψε: 25 Ιαν 2024, 01:47
μπουμπού είναι η μάνα της νεκρής ε?
ακυρο είδα την "διόρθωση"/ελιγμό
Ούτως ή άλλως, διευκρίνησα ότι αν ήμουν εγώ στη θέση της, δεν θα μπορούσα να διαχειρισθώ τόσο ψύχραιμα το θέμα.
Και για να το κάνω πιο σαφές, η συγγνώμη μου αφορούσε στη μάνα και όχι στις κριτικές επιτροπές των επιθετικών πχορουμομπούμπηδων, έτσι;
Ρε λυξονταρματα* δεν πάτε να πλύνετε κανένα χάρτινο πιάτο;Echelon έγραψε: 25 Ιαν 2024, 18:21Καλά αυτή πάτησε play το βίντεο και μόλις άκουσε μομφές κατά της νδουλας(που δεν υποστηρίζει) κατ’ευθειαν πάτησε νέα δημοσίευση για να ειρωνευτεί την αφηγήτρια χωρίς καν να μπει στον κόπο να ελέγξει ποια είναι η γυναίκα. Μιλαμε για παντελώς αντανακλαστική συμπεριφορά που θα ζήλευε και ο σκύλος του Παβλόφ.hellegennes έγραψε: 25 Ιαν 2024, 18:15ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2024, 10:52
Δεν ήταν ελιγμός αλλά άμεση παραδοχή ενός απαράδεκτου χαρακτηρισμού που χρησιμοποίησα.
Η μάνα ευτυχώς δεν σε διάβασε, οπότε όχι μόνο επιδεικνύεις αισχρή συμπεριφορά αλλά είσαι και delusional.
Μαζεύτηκε το πολακικό φαν κλαμπ, να πουλήσει ευαισθητοποιημένη άποψη.
Ζαιούδια.
search.php?keywords=%CE%BB%CF%85%CE%BE% ... E%BC%CE%B1
*Θεμιτός προσδιορισμός. Παίζουν κι άλλοι.
Βλημμένα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
μπανανίαOrion22 έγραψε: 25 Ιαν 2024, 17:56stella έγραψε: 25 Ιαν 2024, 17:21Βραβείο Μπότση για την προαγωγή της δημοσιογραφίας στην Ελλάδα..."Spoiler
Κώνστας, μαργαριτάρι της δημοσιογραφίας. Από το βιογραφικό του διαβάζουμε δε ότι "...Το 2005, τιμήθηκε με τοFrappezitis έγραψε: 25 Ιαν 2024, 17:00
Χρήστος Κώνστας "δημοσιογράφος" βασικός υπερασπιστής των καπιταληστικων μνημονίων, υπεύθυνος επικοινωνίας ένα φεγγάρι του ταμείου ξεπουλήματος της εθνικής μας περιουσίας
![]()
![]()
![]()
τεχνικά μιλώντας, πολύ καλό, τοσο που μοιαζει ορος γνωστος απο παντα, μπραβο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 509 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
-
- 90 Απαντήσεις