!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γονείς 105 μαθητών στις Σέρρες αρνήθηκαν να στείλουν τα παιδιά τους σχολείο

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

Re: Γονείς 105 μαθητών στις Σέρρες αρνήθηκαν να στείλουν τα παιδιά τους σχολείο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από metaxoskolikas »

Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 20 Οκτ 2018, 01:57
metaxoskolikas έγραψε: 20 Οκτ 2018, 01:50απόλυτα αναμενόμενο ήταν αν κρίνεις από τη χαοτική διαφορά στις αντιλήψεις της παλιάς γενιάς της εποχής εκείνης και της νέας. μόνο που το παρακανατε και ο κόσμος δίνει στους πολιτικούς σας εκπροσώπους τα παπούτσια στο χέρι.
οτι ναναι λες, συντονίσου λίγο. δε μιλάμε για τη δυσαρέσκεια απέναντι στην ΕΕ ή την πίστη στο εγχείρημα αυτό αλλά για τη δυσαρέσκεια απέναντι στην προοδευτικότητα, την ισοπέδωση των εθνών και την αθρόα λαθρομετανάστευση.

ευρώπη, ξέρεις, υπάρχει και χωρίς τις αριστεριστικες ιδέες σας
και εε υπάρχει χωρίς τις αριστεριστικες ιδέες σας και θα τη δεις ή σε μερικούς μήνες ή σε 4 χρόνια.
αν ηταν απολυτα αναμενομενο θα το ειχε προβλεψει καποιος. αντι αυτου λεγαν για καταστροφη του δυτικου πολιτισμου απο το '67 τουλαχιστον

"αριστεριστικες ιδεες" = αυτο εννοω οταν λεω οτι ειστε εκτος δυτικου πολιτισμου.

οι θεμελιωδεις αρχες της ΕΕ = "αριστεριστικες ιδεες" :smt005:

ΟΚ!
ευρωπαϊκή ενωση μπορεί να υπάρξει και χωρίς αθρόα λαθρομετανάστευση-άρνηση της θρησκευτικής και εθνικής ταυτότητας-εκφυλισμό. Αλήθεια.

εσύ βέβαια πήγες και μου συγκρινες τη δυσαρέσκεια απέναντι στην ΕΕ πριν κάποια χρόνια η οποία προερχόταν ΚΥΡΙΩΣ από αριστερούς για να μου υποδείξεις ότι τότε απειλήθηκε περισσότερο ο προοδευτισμος και η αριστερά από τώρα.

πρέπει να έχετε πελαγωσει εντελώς. κουράγιο.
περαιτέρω συντηρητικοποιηση τον μάιο! Προσδεθείτε γιατί έρχονται δύσκολες ευρωεκλογές για τους προοδευτικούς! :bored:
Δεν Είμαι Φασίστας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δεν Είμαι Φασίστας »

metaxoskolikas έγραψε: 20 Οκτ 2018, 02:01ευρωπαϊκή ενωση μπορεί να υπάρξει και χωρίς αθρόα λαθρομετανάστευση-άρνηση της θρησκευτικής και εθνικής ταυτότητας-εκφυλισμό. Αλήθεια.

εσύ βέβαια πήγες και μου συγκρινες τη δυσαρέσκεια απέναντι στην ΕΕ πριν κάποια χρόνια η οποία προερχόταν ΚΥΡΙΩΣ από αριστερούς για να μου υποδείξεις πότε απειλήθηκε περισσότερο ο προοδευτισμος

περαιτέρω συντηρητικοποιηση τον μάιο! Προσδεθείτε γιατί έρχονται δύσκολες ευρωεκλογές για τους προοδευτικούς! :bored:
Αυτο που αποκαλεις "αρνηση της θρησκευτικης ταυτοτητας" δεν εχει να κανει με την ΕΕ. Αυτό ειναι επειδη οι χουντογεροι πεθαινουν σιγα σιγα. Είναι απολυτως φυσιολογικη διαδικασια.

Και δε βλεπω "αρνηση εθνικης ταυτοτητας". Αρνηση των συντηρητικων ιδεων βλεπω, οι οποίες έχουν αποδειχθεί λάθος περίπου στο 100% των περιπτώσεων ο κοσμος τις απορρίπτει όσο ποτέ.

Η ελληνικη εθνικη ταυτοτητα περασε ποσα σταδια, σε πολεις-κρατη, ανεξαρτητη, εντος ρωμαϊκης αυτοκρατορίας, μετα κυριαρχοντας στην αυτοκρατορια, μετα δουλοι για αιωνες, μετα νεοελληνες. Η εθνικη ταυτοτητα θα υπαρχει ακομα και αν η ΕΕ καταληξει ομοσπονδία.

Εδώ επιβίωσε ολοκληρη Τουρκοκρατία!

Λυπαμαι που νομιζεις οτι θα εξαφανιστουμε. Αυτό δειχνει ποσο φοβάσαι. Το ίδιο δείχνουν και οι συνεχόμενες δημοσιεύσεις σας όπου λέτε ο ένας στον άλλον πόσο "φοβούνται" οι προοδευτικοί, μπας και το πιστέψετε.

Εν τέλει μου ακούγεσαι λίγο αγχωμένος. Σου χαρίζω την τελευταία κουβέντα. Καλή συνέχεια :wave
Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 20 Οκτ 2018, 02:08
metaxoskolikas έγραψε: 20 Οκτ 2018, 02:01ευρωπαϊκή ενωση μπορεί να υπάρξει και χωρίς αθρόα λαθρομετανάστευση-άρνηση της θρησκευτικής και εθνικής ταυτότητας-εκφυλισμό. Αλήθεια.

εσύ βέβαια πήγες και μου συγκρινες τη δυσαρέσκεια απέναντι στην ΕΕ πριν κάποια χρόνια η οποία προερχόταν ΚΥΡΙΩΣ από αριστερούς για να μου υποδείξεις πότε απειλήθηκε περισσότερο ο προοδευτισμος

Αυτο που αποκαλεις "αρνηση της θρησκευτικης ταυτοτητας" δεν εχει να κανει με την ΕΕ. Αυτό ειναι επειδη οι χουντογεροι πεθαινουν σιγα σιγα. Είναι απολυτως φυσιολογικη διαδικασια.

Και δε βλεπω "αρνηση εθνικης ταυτοτητας". Αρνηση των συντηρητικων ιδεων βλεπω, οι οποίες έχουν αποδειχθεί λάθος περίπου στο 100% των περιπτώσεων ο κοσμος τις απορρίπτει όσο ποτέ.

Η ελληνικη εθνικη ταυτοτητα περασε ποσα σταδια, σε πολεις-κρατη, ανεξαρτητη, εντος ρωμαϊκης αυτοκρατορίας, μετα κυριαρχοντας στην αυτοκρατορια, μετα δουλοι για αιωνες, μετα νεοελληνες. Η εθνικη ταυτοτητα θα υπαρχει ακομα και αν η ΕΕ καταληξει ομοσπονδία.

Εδώ επιβίωσε ολοκληρη Τουρκοκρατία!

Λυπαμαι που νομιζεις οτι θα εξαφανιστουμε. Αυτό δειχνει ποσο φοβάσαι. Το ίδιο δείχνουν και οι συνεχόμενες δημοσιεύσεις σας όπου λέτε ο ένας στον άλλον πόσο "φοβούνται" οι προοδευτικοί, μπας και το πιστέψετε.

Εν τέλει μου ακούγεσαι λίγο αγχωμένος. Σου χαρίζω την τελευταία κουβέντα. Καλή συνέχεια :wave
αγχωμένος ήμουν τα προηγούμενα χρόνια.
τώρα που το προοδευτικό ντελίριο φαίνεται να φτάνει στο τέλος του(και πιστεύω ότι θα ισχύσει αυτό και στην Ελλάδα) δεν έχω κάποιον λόγο να είμαι αγχωμένος για το συγκεκριμένο θέμα
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

metaxoskolikas έγραψε: 20 Οκτ 2018, 01:50 αλλά για τη δυσαρέσκεια απέναντι στην προοδευτικότητα, την ισοπέδωση των εθνών και την αθρόα λαθρομετανάστευση.
εγω ομως δε θελω να ζησω σε ενα μονοπολιτιστικο, μονοφυλετικο (καλα στην ελλαδα ποτε δεν ειμασταν- ευτυχως- ετσι) εθνος κρατος. Εγω θελω να ζησω σε μια πολυπολιτιστικη και πολυφυλετικη κοινωνια πολιτων[/].
Οποτε οταν μου λες για δυσαρεσκεια απεναντι στην προοδευτικοτητα, ειναι σα να μου λες πως θες να μπεις εμποδιο στην προοδο και να με γυρισεις σε αλλες, σκοτεινες εποχες. Η ιστορια απλα θα σε πεταξει στα σκουπιδια, κι εγω θα την βοηθησω να το κανει πιο γρηγορα, γιατι δεν εχω χρονο να χανω απο τη ζωη μου για ν ασχολουμαι με νοσταλγους του σκοτεινου παρελθοντος και φιλαρακια των νεοναζι που θελουν να μου κανουν την ζωη δυσκολη.
Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

blackpaint έγραψε: 20 Οκτ 2018, 02:23
metaxoskolikas έγραψε: 20 Οκτ 2018, 01:50 αλλά για τη δυσαρέσκεια απέναντι στην προοδευτικότητα, την ισοπέδωση των εθνών και την αθρόα λαθρομετανάστευση.
εγω ομως δε θελω να ζησω σε ενα μονοπολιτιστικο, μονοφυλετικο (καλα στην ελλαδα ποτε δεν ειμασταν- ευτυχως- ετσι) εθνος κρατος. Εγω θελω να ζησω σε μια πολυπολιτιστικη και πολυφυλετικη κοινωνια πολιτων[/].
Οποτε οταν μου λες για δυσαρεσκεια απεναντι στην προοδευτικοτητα, ειναι σα να μου λες πως θες να μπεις εμποδιο στην προοδο και να με γυρισεις σε αλλες, σκοτεινες εποχες. Η ιστορια απλα θα σε πεταξει στα σκουπιδια, κι εγω θα την βοηθησω να το κανει πιο γρηγορα, γιατι δεν εχω χρονο να χανω απο τη ζωη μου για ν ασχολουμαι με νοσταλγους του σκοτεινου παρελθοντος και φιλαρακια των νεοναζι που θελουν να μου κανουν την ζωη δυσκολη.

το ξέρω ότι αυτό θέλεις, αλλά το τι θέλεις εσύ δεν έχει και πολλή σημασία στην κουβέντα που κάνουμε.
το ενδιαφέρον είναι ότι :
οι απόψεις σου μέχρι πριν κάποια χρόνια υποστηρίζονταν από την πλειοψηφία των πολιτών
οι απόψεις σου πλέον περιθωριοποιούνται και σταδιακά η πλειοψηφία των πολιτών τις απορριπτει.
:)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος metaxoskolikas την 20 Οκτ 2018, 02:36, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ritzeri

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ritzeri »

Nero έγραψε: 19 Οκτ 2018, 20:15 Δεν είναι παράνομο αυτό? :smt017
Φυσικά και είναι.
Να τηρηθούν οι νόμοι.
Με σειρά προτεραιότητας όμως.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Oι γονεις φοβουνται μη γινουν τα παιδια τους μουσουλμανακια λογω των συγκρητιστών Γιεζιντι. λελ. Που να μαθουνε οτι οι Μουσουλμάνοι τους σέρνουνε (τους Γιεζιεντι) οτι ειναι Σατανιστες κανονικοι και με τη βουλα. Εχει να πεσει γελιο.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Yochanan έγραψε: 20 Οκτ 2018, 02:46 Oι γονεις φοβουνται μη γινουν τα παιδια τους μουσουλμανακια λογω των συγκρητιστών Γιεζιντι. λελ. Που να μαθουνε οτι οι Μουσουλμάνοι τους σέρνουνε (τους Γιεζιεντι) οτι ειναι Σατανιστες κανονικοι και με τη βουλα. Εχει να πεσει γελιο.
Εντάξει, εφόσον είναι Γεζίντι/Κούρδοι όντως κινδυνεύουν, όντως δέχονται διώξεις, και όντως δεν είναι εχθροί μας. Οπότε πράγματι δικαιούνται άσυλο. Πάντως μη παραξενευτούν ορισμένοι αν αυτοί οι άνθρωποι σε μια δυο γενιές γίνουν ένα με τους Εθνικιστές.

Εγω θελω να ζησω σε μια πολυπολιτιστικη και πολυφυλετικη κοινωνια πολιτων[/].
Τότε να φύγεις απ' την Ελλάδα, γιατί η πλειοψηφία των Ελλήνων ΔΕ θέλει.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
SuperRogue
Phorum.gr user: SuperRogue

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SuperRogue »

Δηλώνω υπερήφανος Σερραίος.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

xaris86 έγραψε: 20 Οκτ 2018, 03:31
Ας κρατήσουμε αυτό το ποστ γιατί είναι ενδεικτικό του τρόπου σκέψης κάποιων. Ειναι η αποκρυσταλλομένη ουσία όλων των λόγων και σκέψεων τους.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
SuperRogue
Phorum.gr user: SuperRogue

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SuperRogue »

Αφού διάβασα και τις 7 σελίδες του θρεντ θέλω να πω πως απήλαυσα το πήξιμο και πως είμαι αηδιασμένος που το homeschooling απαγορεύεται στην Ελλάδα.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

SuperRogue έγραψε: 20 Οκτ 2018, 03:46 Αφού διάβασα και τις 7 σελίδες του θρεντ θέλω να πω πως απήλαυσα το πήξιμο και πως είμαι αηδιασμένος που το homeschooling απαγορεύεται στην Ελλάδα.
Ήθελε να το κάνει μια τρελοκυρατσα και το μόνο που κατάφερε ήταν να της πάρουν το παιδί.
Εγώ δεν είναι ενάντια, αρκεί να γίνεται μάθημα διαδικτυακά για υποθέσεις που έχουν να κάνουν με μπουλινγκ και άλλα ανάλογα.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια αυτοί οι ανθρωποι είναι άρρωστοι και θέλουν να διαχυσουν την ρατσιστική τους παράνοια στα παιδιά. Ελπίζω μεγαλώνοντας να τους γράψουν στα @@ τους όπως πρέπει. Άλλωστε τελικά θα πάνε τα παιδιά σχολείο και όλα αυτά είναι συμβολικές αρρωστημένες κλαπαρχιδιες πολιτιστικού επιπέδου πογκρόμ Κωνσταντινούπολης 1955.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

Kauldron έγραψε: 20 Οκτ 2018, 03:25 Τότε να φύγεις απ' την Ελλάδα, γιατί η πλειοψηφία των Ελλήνων ΔΕ θέλει.
Εικόνα
xaris86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από xaris86 »

blackpaint έγραψε: 20 Οκτ 2018, 07:43
Kauldron έγραψε: 20 Οκτ 2018, 03:25 Τότε να φύγεις απ' την Ελλάδα, γιατί η πλειοψηφία των Ελλήνων ΔΕ θέλει.
Εικόνα
Μη με πωρώνεις πρωινιατικα και κανω ολη νύχτα σχεδιο.

ΕΛΛΑΔΑ ΣΚΑΣΕ!!!
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Στα Σέρρας!Που το 100% είναι εγγόνια προσφύγων.Που είναι μπατριώτες κ φοβούνται για τον "ψυχισμο των παιδιων τους" αλλά τα μαθαίνουν από τα 10 γερμανικά για να τα στείλουν μετανάστες κ κάθε Σάββατο καταθέτουν τα ευρώ τους στο καζίνο κ τις αγορές των Σκοπίων.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”