Γιατί ; μια χαζοβιόλα είναι που όλοι την παίρνουν με το ζόριparafrwn έγραψε: 19 Οκτ 2018, 20:04 Αυτό που τα χρυσαύγουλα βγαίνουν και παραδίδουν μαθήματα διμωκρατοίας με ξεπερνά
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γονείς 105 μαθητών στις Σέρρες αρνήθηκαν να στείλουν τα παιδιά τους σχολείο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Γονείς 105 μαθητών στις Σέρρες αρνήθηκαν να στείλουν τα παιδιά τους σχολείο
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
Nero
Δεν είναι παράνομο αυτό? 
Ε ξέρω γω, να πηδάς εκεί που χέζεις;
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
E, όποιος δε γουστάρει, ας πάει αλλού, όπου οι σοβαροί ηγέτες φωτογραφίζονται αγκαλιά με πρεζέμπορες, πχ.
Ποιός λέει οχι? Αριστερά θέλανε? Ας τη λουστούνε τώρα.Αφου επικαλείσαι την πλειοψηφία, μάθε οτι η κυβέρνηση Συριζα Ανελ εχει την δημοκρατική πλειοψηφία και νομιμοποίηση.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- metaxoskolikas
λογικά πολύ λιγότερο από τις καταλήψεις που γίνονται σωρηδόν εδώ και χρόνια μπλοκάροντας τα μαθήματα για εβδομάδες ακόμη και σε μεγάλες τάξεις όπου η ύλη τρέχει αλλά παρολαυτα τις υποστηρίζουν ανοιχτά οι ίδιοι οι κυβερνητικοί παράγοντες
Πιό απλό θα ήταν η αστυνομία να διαλύει τις καταλήψεις που είναι συχνότερο φαινόμενο παρά να το ρίξουμε στις σταλινιέςenterprise-psi έγραψε: 19 Οκτ 2018, 20:13 Άμεσα φυλάκιση οι γονείς, γιατί στερούν το δικαίωμα στην εκπαίδευση σε ανήλικους.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Σκέψου τώρα να είσαι 10 χρονών παιδάκι να βρίσκεσαι σε σχολείο ξένης χώρας, να ξέρεις κουτσα στραβά την γλώσσα και την πρώτη μέρα να διαμαρτύρεται με αποχή ολόκληρο το σχολείο για την παρουσία σου και να μην καταλαβαίνεις καν το γιατί.
Σκέψου απο την άλλη να είσαι 10 χρονών παιδάκι και οι ίδιοι οι γονείς σου να σε προτρέπουν σε bullying .
Ειλικρινά δεν ξέρω ποιό παιδάκι είναι πιο άτυχο.
Σκέψου απο την άλλη να είσαι 10 χρονών παιδάκι και οι ίδιοι οι γονείς σου να σε προτρέπουν σε bullying .
-
Nero
Δεν υπάρχει λίγο και πολύ παράνομο ανόητε. Είναι παράνομο ή όχι? Εγώ έχω την εντύπωση ότι το να απαγορεύεις το παιδί του να πάει σχολείο γιατί έτσι σου καύλωσε είναι παράνομο και καλό θα ήταν να χτυπήσουν το κουδούνι τους οι κοινωνικές υπηρεσίες,αν όχι ο εισαγγελέαςmetaxoskolikas έγραψε: 19 Οκτ 2018, 20:17λογικά πολύ λιγότερο από τις καταλήψεις που γίνονται σωρηδόν εδώ και χρόνια μπλοκάροντας τα μαθήματα για εβδομάδες ακόμη και σε μεγάλες τάξεις όπου η ύλη τρέχει αλλά παρολαυτα τις υποστηρίζουν ανοιχτά οι ίδιοι οι κυβερνητικοί παράγοντες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nero την 19 Οκτ 2018, 20:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Πού είναι τώρα τα πιτσιποπάκια που επιμένανε ότι η ελλάδα δεν είναι φέιλντ στέιτ;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
gassim έγραψε: 19 Οκτ 2018, 20:20 Σκέψου τώρα να είσαι 10 χρονών παιδάκι να βρίσκεσαι σε σχολείο ξένης χώρας, να ξέρεις κουτσα στραβά την γλώσσα και την πρώτη μέρα να διαμαρτύρεται με αποχή ολόκληρο το σχολείο για την παρουσία σου και να μην καταλαβαίνεις καν το γιατί.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Kauldron έγραψε: 19 Οκτ 2018, 20:16E, όποιος δε γουστάρει, ας πάει αλλού, όπου οι σοβαροί ηγέτες φωτογραφίζονται αγκαλιά με πρεζέμπορες, πχ.
ο καθένας θα πάει όπου γουστάρει.
Απλά ο μαλάκας όπου και να πάει μαλάκας θα είναι.
- metaxoskolikas
όταν οι κυβερνητικοί παράγοντες υποστηρίζουν ανοιχτά επί χρόνια τις καταλήψεις εβδομάδων ακόμη και σε μεγάλες τάξεις του λυκείου είναι παράνομο να διαμαρτυρηθείς για κάτι υπαρκτό με το να μη στείλεις το παιδί σου στο σχολείο;Nero έγραψε: 19 Οκτ 2018, 20:20Δεν υπάρχει λίγο και πολύ παράνομο ανόητε. Είναι παράνομο ή όχι? Εγώ έχω την εντύπωση ότι το να απαγορεύεις το παιδί του να πάει σχολείο γιατί έτσι σου καύλωσε είναι παράνομο και καλό θα ήταν να χτυπήσουν το κουδούνι τους οι κοινωνικές υπηρεσίες,αν όχι ο εισαγγελέαςmetaxoskolikas έγραψε: 19 Οκτ 2018, 20:17λογικά πολύ λιγότερο από τις καταλήψεις που γίνονται σωρηδόν εδώ και χρόνια μπλοκάροντας τα μαθήματα για εβδομάδες ακόμη και σε μεγάλες τάξεις όπου η ύλη τρέχει αλλά παρολαυτα τις υποστηρίζουν ανοιχτά οι ίδιοι οι κυβερνητικοί παράγοντες
λυπάμαι δεν υπάρχουν νόμοι α λα καρτ.
εσύ πόσα χρόνια σχολείου έχασες απο τις καταλήψεις;
Γιατί να το έβγαλες όλο σερί αποκλείεται.
Οι γονεις αυτων των παιδιων δεν δικαιουνται να λεγονται Ελληνες.Στον Ελληνικο πολιτισμο υπαρχει ο Ξενιος Διας που προστατευε τους φιλοξενουμενους και δεν αρνιοταν την Ελληνικη παιδεια σε κανεναν ξενο.Αλλα βλεπεις οι γονεις αυτων των παιδιων ειναι απολιτιστοι τσαμπα μαγκες που τα οικονομικα τους προβληματα τα ξεσπουν σε μικρα προσφυγοπουλα. 
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Eθνικοκοινωνιστης
κλασσικοι εκφασισμενοι νοικοκυραιοι δλδ
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 477 Απαντήσεις
- 8566 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis