ευρωπαϊκή ενωση μπορεί να υπάρξει και χωρίς αθρόα λαθρομετανάστευση-άρνηση της θρησκευτικής και εθνικής ταυτότητας-εκφυλισμό. Αλήθεια.Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 20 Οκτ 2018, 01:57αν ηταν απολυτα αναμενομενο θα το ειχε προβλεψει καποιος. αντι αυτου λεγαν για καταστροφη του δυτικου πολιτισμου απο το '67 τουλαχιστονmetaxoskolikas έγραψε: 20 Οκτ 2018, 01:50απόλυτα αναμενόμενο ήταν αν κρίνεις από τη χαοτική διαφορά στις αντιλήψεις της παλιάς γενιάς της εποχής εκείνης και της νέας. μόνο που το παρακανατε και ο κόσμος δίνει στους πολιτικούς σας εκπροσώπους τα παπούτσια στο χέρι.
οτι ναναι λες, συντονίσου λίγο. δε μιλάμε για τη δυσαρέσκεια απέναντι στην ΕΕ ή την πίστη στο εγχείρημα αυτό αλλά για τη δυσαρέσκεια απέναντι στην προοδευτικότητα, την ισοπέδωση των εθνών και την αθρόα λαθρομετανάστευση.
ευρώπη, ξέρεις, υπάρχει και χωρίς τις αριστεριστικες ιδέες σας
και εε υπάρχει χωρίς τις αριστεριστικες ιδέες σας και θα τη δεις ή σε μερικούς μήνες ή σε 4 χρόνια.
"αριστεριστικες ιδεες" = αυτο εννοω οταν λεω οτι ειστε εκτος δυτικου πολιτισμου.
οι θεμελιωδεις αρχες της ΕΕ = "αριστεριστικες ιδεες"![]()
ΟΚ!
εσύ βέβαια πήγες και μου συγκρινες τη δυσαρέσκεια απέναντι στην ΕΕ πριν κάποια χρόνια η οποία προερχόταν ΚΥΡΙΩΣ από αριστερούς για να μου υποδείξεις ότι τότε απειλήθηκε περισσότερο ο προοδευτισμος και η αριστερά από τώρα.
πρέπει να έχετε πελαγωσει εντελώς. κουράγιο.
περαιτέρω συντηρητικοποιηση τον μάιο! Προσδεθείτε γιατί έρχονται δύσκολες ευρωεκλογές για τους προοδευτικούς!