Ε πανω ΚΑΙ ΣΕ αυτα τα ηχητικα βασιστηκε η δικη . Υπαρχει ηχητικο στο youtube που τα λενε ψιλοχυμα την-τις επομενη μερα . Ελεγε ο ''υπευθυνος'' αμα τις παιζανε ενας με ενας θα τον ειχε διαλυσει ( τον ρουπακια ) γιαυτο πηγανε 30 ατομα . ελα ρε τον ρωταει ο αλλος τοσο γερος ητανε ( ο φυσσας ) ? κλπ κλπ . Και ο αλλος σε λιγο θα μας πει πως η γη ειναι επιπεδη.Belisarius έγραψε: 18 Οκτ 2020, 21:32Ποιο ηχητικό; Εδώ έγινε ολόκληρη δίκη.Νon4me έγραψε: 18 Οκτ 2020, 21:25Ολα ειναι σε ηχητικο εντωμεταξυ που ειναι ανεβασμενο στο youtube που λενε τα πανταBelisarius έγραψε: 18 Οκτ 2020, 21:19 Τώρα τι αμφισβητείται ακριβώς; Βρέθηκαν τυχαία ενα σωρό ΧΑίτες εκεί; Δεν βρέθηκαν καν εκεί; Ο Φύσσας δεν σκοτώθηκε από ΧΑίτες;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εξέταση οπτικοακουστικού υλικού δολοφονίας Φύσσα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Εξέταση οπτικοακουστικού υλικού δολοφονίας Φύσσα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Νon4me την 18 Οκτ 2020, 21:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
δεν υπαρχει περιπτωση να τον πετυχει στα ποδια ,πολυ δυσκολο ,ασε που ειναι πιο επικινδυνο το τραυμα στο ποδιNull έγραψε: 18 Οκτ 2020, 21:26Ναι ρε μαν, μόνο που στο άλλοBelisarius έγραψε: 18 Οκτ 2020, 20:46
Στο βίντεο εξετάζονται σενάρια χωρίς τον αιφνιδιασμό και το φόβο του πραγματικού κινδύνου:
Πολύ χλωμό στο εν λόγω περιστατικό να υπάρξει περιθώριο στόχευσης στα πόδια ή όπου αλλού.
> ο αστυνομικός ξερει ότι άλλος κρατάει μαχαίρι
> ο τύπος έχει γυρισμένη την πλάτη στον αστυνομικό
> ο αστυνομικός έχει χρόνο να τραβήξει όπλο
Τώρα το παρατήρησα
Κοιτάζει κάτω αριστερά ενώ ακολουθεί από πίσω τον τυπά και εκείνος το παίρνει χαμπάρι και του κάνει επίθεση![]()
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Οκτ 2020, 20:25 σωστή ερώτηση
δεν έχουν σωστό εξοπλισμό για να αντιμετωπίσουν μια τέτοια κατάσταση
αν θες τη γνώμη μου η μόνη ορθή λύση είναι το taser

- περαστικος
Χαοτικός έγραψε: 18 Οκτ 2020, 20:36Georg Von Balkanen έγραψε: 18 Οκτ 2020, 16:52Αγαπητέ φίλε. Δεν φταίω εγώ που οι πρόγονοι σου νόμιζαν πως το γκανκ μπανκ με άραβες και τσιγγάνους είναι καλή ιδέα. Το δικό μου ντεριβατιβ είναι. Να είσαι υπερήφανος. Οι άραβες μας πήγατε γαμιωντας μέχρι τη Βιέννη. Βέβαια σας τον φορέσαμε μετά μεχρι το λαρύγγι αλλά in Ordnung. Γιατί να αγχώνεσαι; ο κόσμος έχει αλλάξει. Ένα λεξοτανιλ δρομος συναγωνιστή.περαστικος έγραψε: 18 Οκτ 2020, 16:47
Για να μπορεις να τρολαρεις και μαλιστα επιτυχως απαιτειται μια αλφα νοημοσυνη την οποια εσυ δεν κατεχεις.![]()
Διάβασε και αυτό να γελάσεις πιο πολύ, χάχα. Εμένα μου έφυγε το κωλάντερο.
Βιολογικά κακεκτικά ανθρωπάκια που επειδή η φύση σας έφτυσε βγάζετε μίσος και χολή κατά του τόπου σας!περαστικος έγραψε: 18 Οκτ 2020, 17:06Georg Von Balkanen έγραψε: 18 Οκτ 2020, 16:52Αγαπητέ φίλε. Δεν φταίω εγώ που οι πρόγονοι σου νόμιζαν πως το γκανκ μπανκ με άραβες και τσιγγάνους είναι καλή ιδέα. Το δικό μου ντεριβατιβ είναι. Να είσαι υπερήφανος. Οι άραβες μας πήγατε γαμιωντας μέχρι τη Βιέννη. Βέβαια σας τον φορέσαμε μετά μεχρι το λαρύγγι αλλά in Ordnung. Γιατί να αγχώνεσαι; ο κόσμος έχει αλλάξει. Ένα λεξοτανιλ δρομος συναγωνιστή.περαστικος έγραψε: 18 Οκτ 2020, 16:47
Για να μπορεις να τρολαρεις και μαλιστα επιτυχως απαιτειται μια αλφα νοημοσυνη την οποια εσυ δεν κατεχεις.
Σκουρόδερμος με μαύρα μαλλιά, φαλάκρα και κοτσίδα που την βάφει ξανθιά, υπέρβαρος αλλά νομίζει ότι είναι γερμανούχτεν επειδή τρώει ξινολάχανο.![]()
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
30 - 15 - 60 - 789.555,33 δε με νοιαζει απλα αναφερα πως υπαρχει ηχητικο απο κοριο της αστυνομιας με χρυσαυγιτες που τα λενε μονοι τους οτι πηγανε για ντου τον ψαχνανε καιρο και πολλες λεπτομερειες .adon99 έγραψε: 18 Οκτ 2020, 21:47Bεβαια συμφωνα με το δικαστηριο(που αν μπορουσε θα καταδικαζε και τους γειτονες και τα ξαδερφια τους)Νon4me έγραψε: 18 Οκτ 2020, 21:36Ε πανω ΚΑΙ ΣΕ αυτα τα ηχητικα βασιστηκε η δικη . Υπαρχει ηχητικο στο youtube που τα λενε ψιλοχυμα την-τις επομενη μερα . Ελεγε ο ''υπευθυνος'' αμα τις παιζανε ενας με ενας θα τον ειχε διαλυσει ( τον ρουπακια ) γιαυτο πηγανε 30 ατομα . ελα ρε τον ρωταει ο αλλος τοσο γερος ητανε ( ο φυσσας ) ? κλπ κλπ . Και ο αλλος σε λιγο θα μας πει πως η γη ειναι επιπεδη.
16 ατομα ητανε το "Ταγμα εφοδου"(με αρκετους να ειναι μεσηλικες και συνταξιουχοι) αλλα ας το κανουμε Χ2 και ας πουμε οτι ητανε 30
για να ειναι ποιο πιασαρικο για τιτλος στην εφ.τρομ και το Luben
Εγώ είμαι 1,85 και γεροδεμένος. Γι αυτό μαζέψου.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- περαστικος
Με απειλείς;
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
Ναι. Κάνε μου μήνυση. Είναι κακούργημα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Τεχνικά ναι, έχει πολύ δουλειά. Αλλά τι ρόλο βαράνε οι συγκεκριμένοι; Είχα γράψει εκτεταμένα για αυτούς όταν είχαμε τα επεισόδια στα σύνορα με τις προωθήσεις αλλοδαπών από τους Τούρκους, στις αρχές του χρόνου. Φέρονταν μονομερώς και με εμφανώς ανθελληνικό μένος.Λεγεών έγραψε: 18 Οκτ 2020, 13:13 Δεν ξέρω αν έχει μπει ξανά, αλλά αποτελεί εξαιρετική δουλειά. Το έβλεπα σήμερα το πρωί.
Παρακολουθώντας το video και χωρίς να έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με την υπόθεση παρατηρώ τα εξής:
Οι αστυνομικοί έκαναν επανειλημμένες κλίσεις προκειμένου να έρθει το ασθενοφόρο όσο πιο γρήγορα γίνεται.
Προσπάθησαν να βρουν εναλλακτική προκειμένου να μεταφερθεί εγκαίρως ο τραυματίας με ταξί.
Αναζήτησαν τηλεφωνικές οδηγίες από γιατρό προκειμένου να παράσχουν πρώτες βοήθειες. ΟΚ, κακώς δεν ήξεραν αλλά δεν μπορούν να κατηγορηθούν για αυτό. Αδιαφορία πάντως δεν επέδειξαν.
Το κέντρο αρχικά φαίνεται να σχημάτισε την εντύπωση ότι οι ΧΑυγίτες κυνηγούσαν αλλοδαπούς.
Και το συμπέρασμα που πάει να υποβάλλει το βίντεο είναι ότι οι αστυνομικοί έκαναν πλάτες στους ΧΑυγίτες προκειμένου να επιτεθούν στο Φύσσα.
Πιο μεροληπτικοί και πουλημένοι δεν γίνεται. Λίγη ντροπή με αυτούς τους περίεργους δηλαδή.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Δεν ξέρω τι είναι αυτοί που φτιάχνουν το βίντεο, αλλά τα ηχητικά στο συγκεκριμένο είναι συντριπτικά. Οχι για τους συγκεκριμένους αστυνομικούς αλλά για το κέντρο γενικότερα. Οι χρυσαυγιτες έγιναν αντιληπτοί ότι μαζεύονται και το φαινόμενο εξελίχθηκε. Τα άλλα ήταν το αλάτοπιπερο. Και ξαναλέω. Μπορεί να μην φταίνε οι συγκεκριμένοι αστυνομικοι. Αλλά κάποιος φταίει. Ο τηλεφωνητής στο κέντρο; Η ηγεσία γενικά με τις εντολές δεν εμπλεκομαστε; Κάποιος φταίει όμως και δεν τον είδαμε ποτέ.ST48410 έγραψε: 19 Οκτ 2020, 01:10Τεχνικά ναι, έχει πολύ δουλειά. Αλλά τι ρόλο βαράνε οι συγκεκριμένοι; Είχα γράψει εκτεταμένα για αυτούς όταν είχαμε τα επεισόδια στα σύνορα με τις προωθήσεις αλλοδαπών από τους Τούρκους, στις αρχές του χρόνου. Φέρονταν μονομερώς και με εμφανώς ανθελληνικό μένος.Λεγεών έγραψε: 18 Οκτ 2020, 13:13 Δεν ξέρω αν έχει μπει ξανά, αλλά αποτελεί εξαιρετική δουλειά. Το έβλεπα σήμερα το πρωί.
Παρακολουθώντας το video και χωρίς να έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με την υπόθεση παρατηρώ τα εξής:
Οι αστυνομικοί έκαναν επανειλημμένες κλίσεις προκειμένου να έρθει το ασθενοφόρο όσο πιο γρήγορα γίνεται.
Προσπάθησαν να βρουν εναλλακτική προκειμένου να μεταφερθεί εγκαίρως ο τραυματίας με ταξί.
Αναζήτησαν τηλεφωνικές οδηγίες από γιατρό προκειμένου να παράσχουν πρώτες βοήθειες. ΟΚ, κακώς δεν ήξεραν αλλά δεν μπορούν να κατηγορηθούν για αυτό. Αδιαφορία πάντως δεν επέδειξαν.
Το κέντρο αρχικά φαίνεται να σχημάτισε την εντύπωση ότι οι ΧΑυγίτες κυνηγούσαν αλλοδαπούς.
Και το συμπέρασμα που πάει να υποβάλλει το βίντεο είναι ότι οι αστυνομικοί έκαναν πλάτες στους ΧΑυγίτες προκειμένου να επιτεθούν στο Φύσσα.
Πιο μεροληπτικοί και πουλημένοι δεν γίνεται. Λίγη ντροπή με αυτούς τους περίεργους δηλαδή.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- SpAcE_PaNtHeR
Σε ποιο λεπτο φαίνεται το γεγονός?Λεγεών έγραψε: 18 Οκτ 2020, 13:13 Δεν ξέρω αν έχει μπει ξανά, αλλά αποτελεί εξαιρετική δουλειά. Το έβλεπα σήμερα το πρωί.
Ουσιαστικά δείχνει ότι τουλάχιστον 8 αστυνομικοί της ΔΙΑΣ είχαν φτάσει στο σημείο 5 λεπτά πριν το συμβάν αλλά έκαναν βόλτα τον γύρο του τετραγώνου κάνοντας αβάντα στα μέλη της ΧΑ, βρίσκονταν μπροστά στην επίθεση και στο μαχαίρωμα και δεν προσπάθησαν να αποτρέψουν τίποτα από τα δύο, και θυμήθηκαν ότι βρίσκονταν σε υπηρεσία μόνο όταν είδαν τον Φύσσα μαχαιρωμένο στο πεζοδρόμιο και κατάλαβαν ότι το πράγμα χόντραινε.
Μόλις 160k views μέσα σε 2 χρόνια.
Είναι πολλές οι πληροφορίες που μου λείπουν για να μπορέσω να σου δώσω απάντηση. Μια εικασία θα κάνω έτσι όπως άκουσα αυτά τα ηχητικά τα οποία όμως δίνουν μέρος της εικόνας. Και με την επιφύλαξη ότι αυτά που παρουσιάζονται μπορεί να μην είναι όλα τα στοιχεία αφού δίνονται από μια ομάδα αναλυτών που έχει ξαναπιαστεί να κάνει προπαγάνδα.Gewponos90 έγραψε: 19 Οκτ 2020, 01:19 Δεν ξέρω τι είναι αυτοί που φτιάχνουν το βίντεο, αλλά τα ηχητικά στο συγκεκριμένο είναι συντριπτικά. Οχι για τους συγκεκριμένους αστυνομικούς αλλά για το κέντρο γενικότερα. Οι χρυσαυγιτες έγιναν αντιληπτοί ότι μαζεύονται και το φαινόμενο εξελίχθηκε. Τα άλλα ήταν το αλάτοπιπερο. Και ξαναλέω. Μπορεί να μην φταίνε οι συγκεκριμένοι αστυνομικοι. Αλλά κάποιος φταίει. Ο τηλεφωνητής στο κέντρο; Η ηγεσία γενικά με τις εντολές δεν εμπλεκομαστε; Κάποιος φταίει όμως και δεν τον είδαμε ποτέ.
Το κέντρο έχει την εντύπωση ότι μαζεύτηκαν ΧΑυγίτες να κυνηγήσουν αλλοδαπούς. Οι ομάδες της ΔΙΑΣ πιθανώς δεν θεωρούνται επαρκώς εξοπλισμένες για να συγκρουστούν με καμιά εικοσαριά άτομα που έχουν ρόπαλα και σιδηρογροθιές. ΜΑΤ ή κάτι σχετικό δεν φαίνεται να υπήρχαν στην περιοχή. Θα παρατήρησες επίσης ότι γινόντουσαν συνέχεια κλίσεις για επιπλέον δυνάμεις από τις γύρω περιοχές (Πέραμα, Δραπετσώνα κλπ). Δεν μου μοιάζει σαν κάποιος να αδιαφόρησε ή να τους είπε αφήστε τους να κάνουν ό,τι θέλουν.
- hellegennes
Σφαίρα. Υπάρχει λόγος να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές όταν ο άλλος κρατάει μαχαίρι και έχει ήδη μαχαιρώσει κάποιον;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Είναι κοινή αντίληψη, γιατί όλοι σκέφτονται ότι καλύτερα να τον ακινητοποιήσεις από το να τον σκοτώσεις σαν το σκυλί στην μέση του δρόμου. Στην πραγματικότητα, αν πρέπει να πυροβολήσεις, πρέπει να στοχεύσεις στον κορμό, γιατί οι πιθανότητες να τον πετύχεις αυξάνονται και φυσικά η πιθανότητα να σκοτώσεις κάποιον ρίχνοντας στο χέρι ή στο πόδι δεν είναι αμελητέα έτσι κι αλλιώς. Επίσης αυτό που λες με τον κίνδυνο η σφαίρα να βρεθεί κάπου αλλού, ειδικά αν μιλάμε για μέσα σε κατοικημένη περιοχή.Stalker έγραψε: 18 Οκτ 2020, 19:18Για ποιο λόγο;
Είναι τα πόδια εύκολος στόχος;
Είναι εγγυημένη η άμεση ακινητοποίηση αν τον πετύχει;
Αν δεν τον πετύχει η εξοστρακισμένη σφαίρα στο πάτωμα δεν θα πάει όπου να' ναι;
Είναι αδύνατο να πεθάνεις από σφαίρες στα πόδια;
Θα έλεγα πολλές ταινίες βλέπετε αλλά ούτε εκεί έχω δει ποτέ οι χάρτινοι στόχοι που κάνουν οι αστυνομικοί σκοποβολή να έχουν πόδια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 819 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από marabou
-
- 192 Απαντήσεις