!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα προτεινει ο ΣΥΡΙΖΑ για ΠτΔ Μαρια Καρυστιανου η Μαγδα Φυσσα;
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Θα προτεινει ο ΣΥΡΙΖΑ για ΠτΔ Μαρια Καρυστιανου η Μαγδα Φυσσα;
Κυκλοφορουν ως πιθανα ονοματα που θα προτεινει ο ΣΥΡΙΖΑ για ΠτΔ αυτα της Μαριας Καρυστιανου η της Μαγδα Φυσσα.
Πιστευετε οτι τελικα θα το κανουν ΚΑΙ αυτο οι Ζαιοι;
Πιστευετε οτι τελικα θα το κανουν ΚΑΙ αυτο οι Ζαιοι;
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Re: Θα προτεινει ο ΣΥΡΙΖΑ για ΠτΔ Μαρια Καρυστιανου η Μαγδα Φυσσα;
Η καλύτερη νομίζω για τη θέση είναι η Πατουλαινα. (Η πρώην) . Θα προωθηθεί η εθνική συμφιλίωση και θα έχουμε και το ανάλογο γκλαμουρ.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- SeaHawk
Στο Τοκουμεντο εχουν ριξει ως προταση και 3ο ονομα υποψηφιοτητας.Την Βερονικα Αντετοκουμπο
https://www.documentonews.gr/article/th ... rystianoy/Δεν έχουν, όμως, σημασία για μένα και για μεγάλη μερίδα των Ελλήνων και των Ελληνίδων, που θα προτιμούσαμε όχι μια επαρκή αλλά μια εμπνευσμένη επιλογή για την Προεδρία. Την Μάγδα Φύσσα, ας πούμε, και την ΜαρίαΚαρυστιανού.
Γυναίκες που έχουν αποδείξει με τον βίο και την πολιτεία τους ότι μπορούν να μπουν μπροστά και να αναπτερώσουν το ηθικό ενός καταρρακωμένου λαού. Να τον συνεφέρουν επίσης, να τον ενεργοποιήσουν, να τον προσανατολίσουν, γιατί όχι, σε αυτή τη σκοτεινή εποχή που όλο και περισσότερο θυμίζει Μεσαίωνα. Αν ψάχνουμε, δηλαδή, κάτι τέτοιο στην Προεδρία και δεν μας είναι αρκετή μια διεκπεραίωση πολυτελείας να βγει κι αυτή η πενταετία κι όξω απ’ την πόρτα…
Υ.Γ.: Και η Βερόνικα Αντετοκούνμπο δεν θα ήταν κακή επιλογή. Έτσι για να σκάσουν κάτι άσβερκα παλικάρια!
- SeaHawk
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 05 Ιαν 2025, 09:30 Η καλύτερη νομίζω για τη θέση είναι η Πατουλαινα. (Η πρώην) . Θα προωθηθεί η εθνική συμφιλίωση και θα έχουμε και το ανάλογο γκλαμουρ.
Σκεφτονται σε καποιο κομμα να την προτεινουν;
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Οι ελέφαντες πότε βγαίνουν;
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- SeaHawk
Δεν πουλανε στο πχορουμ παντως οι συγκεκριμενες υποψηφιοτητες
Ναι έβαλαν καιντον πουστη πρόεδρο για να σκάσουν τα αστέρια παλικάρια και τους πήγε πολύ καλάSeaHawk έγραψε: 05 Ιαν 2025, 09:30 Στο Τοκουμεντο εχουν ριξει ως προταση και 3ο ονομα υποψηφιοτητας.Την Βερονικα Αντετοκουμπο
https://www.documentonews.gr/article/th ... rystianoy/Δεν έχουν, όμως, σημασία για μένα και για μεγάλη μερίδα των Ελλήνων και των Ελληνίδων, που θα προτιμούσαμε όχι μια επαρκή αλλά μια εμπνευσμένη επιλογή για την Προεδρία. Την Μάγδα Φύσσα, ας πούμε, και την ΜαρίαΚαρυστιανού.
Γυναίκες που έχουν αποδείξει με τον βίο και την πολιτεία τους ότι μπορούν να μπουν μπροστά και να αναπτερώσουν το ηθικό ενός καταρρακωμένου λαού. Να τον συνεφέρουν επίσης, να τον ενεργοποιήσουν, να τον προσανατολίσουν, γιατί όχι, σε αυτή τη σκοτεινή εποχή που όλο και περισσότερο θυμίζει Μεσαίωνα. Αν ψάχνουμε, δηλαδή, κάτι τέτοιο στην Προεδρία και δεν μας είναι αρκετή μια διεκπεραίωση πολυτελείας να βγει κι αυτή η πενταετία κι όξω απ’ την πόρτα…
Υ.Γ.: Και η Βερόνικα Αντετοκούνμπο δεν θα ήταν κακή επιλογή. Έτσι για να σκάσουν κάτι άσβερκα παλικάρια!
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Καλύτερες από τα μπάζα που προτείνετε
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Θα σκάσει κι ο ΠατούληςΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 05 Ιαν 2025, 09:30 Η καλύτερη νομίζω για τη θέση είναι η Πατουλαινα. (Η πρώην) . Θα προωθηθεί η εθνική συμφιλίωση και θα έχουμε και το ανάλογο γκλαμουρ.
Ή τα βρήκανε ?
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Καλά, μάθετε τί θέμα έχει η πατουλενα και μετά γραφτε
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Γιατι να μην προτεινει τον σημιτη?
Πείτε μου, θέλω να τ'ακουω
Πείτε μου, θέλω να τ'ακουω
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές