Διαφωνεί ο ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ, o σελφ-ντιφένς μάστερ.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 18 Οκτ 2020, 17:57Belisarius έγραψε: 18 Οκτ 2020, 17:56Σε τόσο κοντινές αποστάσεις, σε γενικές γραμμές, το μαχαίρι υπερτερεί του όπλου/πιστολιού.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εξέταση οπτικοακουστικού υλικού δολοφονίας Φύσσα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Re: Εξέταση οπτικοακουστικού υλικού δολοφονίας Φύσσα
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Κατόπιν εορτής και βλέποντας το βίντεο από το καναπέ μπορώ να σου αναλύσω 1000 λάθη. Στη πράξη, αν δεν θέλουν να πυροβολήσουν, κάποιος πρέπει να ρισκάρει και να πλησιάσει για να αφοπλίσει το δράστη. Αυτός είναι πολύ ευάλωτος σε επίθεση.Null έγραψε: 18 Οκτ 2020, 18:17 Στο βίντεο ο αστυνομικός τον ακολουθεί από πίσω ενώ εκείνος κρατάει το μαχαίρι, οπότε δεν υπάρχει το στοιχείο του
αιφνιδιασμού
Στο εν λόγω βίντεο υπάρχει το στοιχείο της ανεκπαιδεύσεως του μπάτσου, τύπε.Null έγραψε: 18 Οκτ 2020, 18:17 Στο βίντεο ο αστυνομικός τον ακολουθεί από πίσω ενώ εκείνος κρατάει το μαχαίρι, οπότε δεν υπάρχει το στοιχείο του
αιφνιδιασμού
Γενικά όμως, σε αποστάσεις μικρότερες των 20μ., το μαχαίρι υπερτερεί του όπλου σε θήκη.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ο αστυνομικός απαγορεύεται να πυροβολήσει στα πόδια κάποιον ένοπλο;Belisarius έγραψε: 18 Οκτ 2020, 18:31Κατόπιν εορτής και βλέποντας το βίντεο από το καναπέ μπορώ να σου αναλύσω 1000 λάθη. Στη πράξη, αν δεν θέλουν να πυροβολήσουν, κάποιος πρέπει να ρισκάρει και να πλησιάσει για να αφοπλίσει το δράστη. Αυτός είναι πολύ ευάλωτος σε επίθεση.Null έγραψε: 18 Οκτ 2020, 18:17 Στο βίντεο ο αστυνομικός τον ακολουθεί από πίσω ενώ εκείνος κρατάει το μαχαίρι, οπότε δεν υπάρχει το στοιχείο του
αιφνιδιασμού
Μόνο αυτό αξίζει να σχολιαστεί.adon99 έγραψε: 18 Οκτ 2020, 16:51 Φυσικα για την καμερα με την συμπλοκη ρουπακια ραπερ φροντισε ο καραφλας που το παιζει υπουργος και εξαφανισε ο ιδιος απο το καταστημα το υλικο
Κορκονείς ή άλλου τύπου μπάτσοι όσο μπουνταλάδες ή λουφαδόροι και να είναι δεν έχουν την ίδια βαρύτητα με αυτόν που αποφάσισε να σκοτώσει τον Φύσσα και τους υπουργούς που έδωσαν την πολιτική διάσταση στην τραγωδία. Τι μπορεί να δείχνει το βίντεο που δεν εξυπηρετεί την κατεύθυνση της δίκης που επιθυμούσαν ;
Πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Για ποιο λόγο;
Είναι τα πόδια εύκολος στόχος;
Είναι εγγυημένη η άμεση ακινητοποίηση αν τον πετύχει;
Αν δεν τον πετύχει η εξοστρακισμένη σφαίρα στο πάτωμα δεν θα πάει όπου να' ναι;
Είναι αδύνατο να πεθάνεις από σφαίρες στα πόδια;
Θα έλεγα πολλές ταινίες βλέπετε αλλά ούτε εκεί έχω δει ποτέ οι χάρτινοι στόχοι που κάνουν οι αστυνομικοί σκοποβολή να έχουν πόδια.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Έχεις δίκιο, το να τον πλησιάσει με το γκλοπ είναι πολύ καλύτερη λύση.Stalker έγραψε: 18 Οκτ 2020, 19:18Για ποιο λόγο;
Θα έλεγα πολλές ταινίες βλέπετε αλλά ούτε εκεί έχω δει ποτέ οι χάρτινοι στόχοι που κάνουν οι αστυνομικοί σκοποβολή να έχουν πόδια.
Πολύ πιο μέλλον έχει αυτό σαν πρόταση, από το να περιμένεις να το παίξει λούκι λούκ.Null έγραψε: 18 Οκτ 2020, 19:36Έχεις δίκιο, το να τον πλησιάσει με το γκλοπ είναι πολύ καλύτερη λύση.Stalker έγραψε: 18 Οκτ 2020, 19:18Για ποιο λόγο;
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Φάνηκε από το βίντεοStalker έγραψε: 18 Οκτ 2020, 19:47Πολύ πιο μέλλον έχει αυτό σαν πρόταση, από το να περιμένεις να το παίξει λούκι λούκ.Null έγραψε: 18 Οκτ 2020, 19:36Έχεις δίκιο, το να τον πλησιάσει με το γκλοπ είναι πολύ καλύτερη λύση.Stalker έγραψε: 18 Οκτ 2020, 19:18
Για ποιο λόγο;
Τετοια αντιδραση ενδεχομενως να ειχα εγω που δεν εχω κανει ποτε εκπαιδευση. Πιστευω ομως οτι θα ετρεχα προς τα πισω.
στά τρία μέτρα τύπεFeindflug έγραψε: 18 Οκτ 2020, 18:34Στο εν λόγω βίντεο υπάρχει το στοιχείο της ανεκπαιδεύσεως του μπάτσου, τύπε.Null έγραψε: 18 Οκτ 2020, 18:17 Στο βίντεο ο αστυνομικός τον ακολουθεί από πίσω ενώ εκείνος κρατάει το μαχαίρι, οπότε δεν υπάρχει το στοιχείο του
αιφνιδιασμού
Γενικά όμως, σε αποστάσεις μικρότερες των 20μ., το μαχαίρι υπερτερεί του όπλου σε θήκη.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
καταλαβαίνω τι θες να πεις, αλλά δεν υπάρχει άμυνα απέναντι σε μαχαίριΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 18 Οκτ 2020, 16:42 Δειτε στο 0:35 αυτοαμυνα εκπαιδευμενου αστυνομικου που δεχεται επιθεση με μαχαιρι.
η μόνη ορθή άμυνα θα ήταν να τον ξαπλώσει με το υπηρεσιακό του όπλο
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Δηλαδη με βαση την εκπαιδευση τους, ποιο ακριβως ηταν στο σχεδιο τους? Να περπατανε απο πισω του μεχρι να κουραστει?ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Οκτ 2020, 20:09καταλαβαίνω τι θες να πεις, αλλά δεν υπάρχει άμυνα απέναντι σε μαχαίριΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 18 Οκτ 2020, 16:42 Δειτε στο 0:35 αυτοαμυνα εκπαιδευμενου αστυνομικου που δεχεται επιθεση με μαχαιρι.
η μόνη ορθή άμυνα θα ήταν να τον ξαπλώσει με το υπηρεσιακό του όπλο
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
σε εμενα που μου επιτεθηκαν με κατσαβιδι ειχα πολυ καλυτερη αντιδραση αλλα παλι τραυματιστηκα (πολυ ελαφρα) .ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 18 Οκτ 2020, 20:03 Τετοια αντιδραση ενδεχομενως να ειχα εγω που δεν εχω κανει ποτε εκπαιδευση. Πιστευω ομως οτι θα ετρεχα προς τα πισω.
πρωτος κανονας δεν τα βαζεις με μαχαιρι ,τον πυροβολεις τον πουστη.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
ψαχνω να βρω το βιντεο της Φορενσικ αρκιτεκτιουρ για την μαρφιν και τους χρυσαυγιτες , οου γουειτ ,που λενε και στο χωριο μου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 819 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από marabou
-
- 192 Απαντήσεις