!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αγγλια - Ο Τζόνσον ζήτησε από την βασίλισσα την αναστολή της κοινοβουλευτικής περιόδου

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
zteo

Re: Αγγλια - Ο Τζόνσον ζήτησε από την βασίλισσα την αναστολή της κοινοβουλευτικής περιόδου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Ξεχασατε κατι σημαντικο.Υπαρχει μια σημαντικη μεριδα της αστικης ταξης της Αγγλιας που θελει το Μπρεξιτ.Που σημαινει οτι πολλοι βλεπουν επιχειρηματικες ευκαιριες στο Μπρεξιτ.
Το μεγαλο προβλημα με το ατακτο Μπρεξιτ ειναι οι Σκωτια-Β.Ιρλανδια.Διοτι εχω την αισθηση οτι οι Μπρεξιταδες θελουν να φυγουν απο την ΕΕ για να αναστησουν την Βρετανικη αποικιακη αυτοκρατορια με αλλη μορφη.Συνεπως δεν θα δεχτουν να χασουν Σκωτια-Β.Ιρλανδια.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Re: Αγγλια - Ο Τζόνσον ζήτησε από την βασίλισσα την αναστολή της κοινοβουλευτικής περιόδου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Nostalgia έγραψε: 29 Αύγ 2019, 15:29 Πραγματικα εντυπωσιακο οτι μεγαλο μερος της Αγγλικης Ελιτ πηγε κοντρα στο Finance, ακομα πιο εντυπωσιακο οτι ουσιαστικα ποτε δεν μαθαμε τους αληθινους λογους που το ηθελαν.
Εγώ απορώ με τις απορίες όταν επί 6 αιώνες σταθερή πολιτική αυτής της ελίτ ήταν να εμποδίσει την ένωση της Ευρώπης.
alexandroso

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alexandroso »

Cavaliere έγραψε: 29 Αύγ 2019, 15:32
alexandroso έγραψε: 29 Αύγ 2019, 15:29Για κάποιους, πολλούς, σίγουρα έπαιξε κι αυτός ο λόγος.
Naι, υπάρχει και ο μέσος πίθηκος που δεν τον ενοχλούν οι Ξένοι, αρκεί να κάθονται στη χώρα τους. Αλλά στρατηγικά, τι νόημα έχει ένα Brexit για τη βρεταννική αστική τάξη;
H Βρετανική αστική τάξη ήταν, στην πλειοψηφία της, αντίθετη στο brexit απ όσο γνωρίζω. Οχι ότι δεν υπάρχουν κι αυτοί που το υποστηρίζουν φυσικά.
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Το θέμα είναι, πως εμείς, ως Έλληνες, είμαστε ιστορικά και ναυτικά φίλοι των Άγγλων, και εχθροί των Γερμανών, τι θα απογίνουμε; Εμείς ανήκουμς στον αμερικανοαγγλικό άξονα, δεν είμαστε Ούγγροι, κλπ. Πώς θα αντέξουμε την πρωσική μπότα μονάχοι;
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

'
https://www.reader.gr/news/diethni/3033 ... o-vasilias
The Queen should look at what happened to her cousin Tino ex King of Greece when you enable a right wing coup!
Monarchy abolished!

— Kate Osamor || Labour & Co-op MP for Edmonton (@KateOsamor) August 28, 2019

«Η Βασίλισσα πρέπει να θυμηθεί τι συνέβη με τον ξάδερφό της Κωνσταντίνο, πρώην βασιλιά της Ελλάδας, όταν στήριξε ένα πραξικόπημα. Καταργήθηκε η μοναρχία!» έγραψε σε tweet η βουλευτής Κέιτ Οσαμορ των Εργατικών.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
alexandroso

Εγώ πάντως υποψιάζομαι ότι υπάρχει τρελό παρασκήνιο μεταξύ Τραμπ και Τζόνσον για το μπρέξιτ. Γι αυτό είμαι πολύ επιφυλακτικός να κάνω προβλέψεις.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

πατησιωτης έγραψε: 29 Αύγ 2019, 15:33
Nostalgia έγραψε: 29 Αύγ 2019, 15:29 Πραγματικα εντυπωσιακο οτι μεγαλο μερος της Αγγλικης Ελιτ πηγε κοντρα στο Finance, ακομα πιο εντυπωσιακο οτι ουσιαστικα ποτε δεν μαθαμε τους αληθινους λογους που το ηθελαν.
Εγώ απορώ με τις απορίες όταν επί 6 αιώνες σταθερή πολιτική αυτής της ελίτ ήταν να εμποδίσει την ένωση της Ευρώπης.
Τι εννοεις φιλτατε, οτι επειδη απετυχαν στην εμποδιση της Ενωσης, τα τιναζουν ολα στον αερα, προσδοκωντας να επαναφερουν το Downton Abbey?
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
πατησιωτης

Cavaliere έγραψε: 29 Αύγ 2019, 15:36 Το θέμα είναι, πως εμείς, ως Έλληνες, είμαστε ιστορικά και ναυτικά φίλοι των Άγγλων, και εχθροί των Γερμανών, τι θα απογίνουμε; Εμείς ανήκουμς στον αμερικανοαγγλικό άξονα, δεν είμαστε Ούγγροι, κλπ. Πώς θα αντέξουμε την πρωσική μπότα μονάχοι;
Στην ΕΕ μπήκαμε δια της Γαλλίας και μείναμε μέσω της Γαλλίας.
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

alexandroso έγραψε: 29 Αύγ 2019, 15:35
Cavaliere έγραψε: 29 Αύγ 2019, 15:32
alexandroso έγραψε: 29 Αύγ 2019, 15:29Για κάποιους, πολλούς, σίγουρα έπαιξε κι αυτός ο λόγος.
Naι, υπάρχει και ο μέσος πίθηκος που δεν τον ενοχλούν οι Ξένοι, αρκεί να κάθονται στη χώρα τους. Αλλά στρατηγικά, τι νόημα έχει ένα Brexit για τη βρεταννική αστική τάξη;
H Βρετανική αστική τάξη ήταν, στην πλειοψηφία της, αντίθετη στο brexit απ όσο γνωρίζω. Οχι ότι δεν υπάρχουν κι αυτοί που το υποστηρίζουν φυσικά.
Δεν νομιζω.Εχω την αισθηση οτι ειναι 50-50.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
alexandroso

zteo έγραψε: 29 Αύγ 2019, 15:39 Δεν νομιζω.Εχω την αισθηση οτι ειναι 50-50.
Για τα γεράκια κάθε αναταραχή είναι ευκαιρία για κέρδος (άλλωστε πολλοί απ αυτούς διαμένουν στο εξωτερικό).
https://www.bloomberg.com/news/articles ... onomy-ails
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος alexandroso την 29 Αύγ 2019, 15:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

'
https://www.star.gr/eidiseis/kosmos/472 ... is-tzonson
Ο Χιου Γκραντ ανέβασε ένα tweet, όταν έγινε γνωστή η απόφαση του Βρετανού πρωθυπουργού να αναστείλει τις εργασίες της βουλής για περισσότερο από έναν μήνα, το οποίο έχει συγκεντρώσει 65.000 retweets και 265.200 Likes.

You will not fuck with my children’s future. You will not destroy the freedoms my grandfather fought two world wars to defend. Fuck off you over-promoted rubber bath toy. Britain is revolted by you and you little gang of masturbatory prefects. https://t.co/Oc0xwLI6dI
— Hugh Grant (@HackedOffHugh) August 28, 2019

«Δε θα παίξεις γ@@@να παιχνίδια με το μέλλον τον παιδιών μου. Δε θα καταστρέψεις τις ελευθερίες για την υπεράσπιση των οποίων πολέμησε ο παππούς μου σε δύο πολέμους. Άντε γ@@σου υπερ-προβεβλημένο λαστιχένιο παιχνίδι μπάνιου. Η Βρετανία είναι αηδιασμένη από εσένα και τη μικρή σου συμμορία με τα μαλ@@@να τσιράκια σου»
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

alexandroso έγραψε: 29 Αύγ 2019, 15:27
hellegennes έγραψε: 29 Αύγ 2019, 15:21
alexandroso έγραψε: 29 Αύγ 2019, 15:14

Οχι, γιατί στην Ελλάδα υπήρξε φτωχοποίηση και συρίκνωση του ΑΕΠ απ το 2009 μέχρι σήμερα. Σίγουρα η Ελλάδα δεν μπορεί να αποτελεί παράδειγμα του τι "πάει καλά".
Άλλαξε η ζωή του μέσου Έλληνα; Τρώει λιγότερο; Απολαμβάνει λιγότερες απολαύσεις; Οι απαντήσεις αντικειμενικότατα είναι ΟΧΙ και ΟΧΙ. Έπεσε το ΑΕΠ, οι μισθοί και οι τιμές. Και; Επιβιώνουμε. Και ζούμε όπως ζούσαμε.
Αυτά είναι παπαριές. Πχ η ανεργία ήταν κάτω από 8% το 2008 και σήμερα πανηγυρίζουμε που μειώθηκε στο 19,2%. Η φτώχεια διπλασιάστηκε απ το 2008 μέχρι το 2015 https://www.naftemporiki.gr/infographic ... po-to-2008 κλπ κλπ Η ελαστική απασχόληση κυριάρχησε στην αγορά εργασίας. Και τέλος πάντων να επαναλάβω ότι όχι, το να τα καταφέρει όπως τα κατάφερε η Ελλάδα δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι θα πάει καλά. Οχι για μένα τουλάχιστον.
Ούτε κατά διάνοια δεν θα τα πάει όπως τα πήγε η Ελλάδα. Ο μέσος φωτοχοποιημένος Έλληνας που περιγράφεις, περνάει μακράν καλύτερα του μέσου εργαζόμενου του ΗΒ, ήδη. Έχει πολύ περισσότερα σε παροχές, πολυτέλειες, φαγητό, στέγη, διακοπές, μαλακίες και παπαριές.

Ναι, αυξήθηκε η ανεργία, ναι μειώθηκε το διαθέσιμο εισόδημα. Σημασία έχει τι άλλαξε για τον μέσο Έλληνα. Εγώ στην οικογένειά μου έχω ανέργους. Τι κάνουν; Ζούνε στην εξαθλίωση; Όχι βέβαια.

Ο εσωτερικός τουρισμός αυξήθηκε 40% τα τελευταία 4 χρόνια. Μένει να δούμε πού έχει φτάσει φέτος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
alexandroso

hellegennes έγραψε: 29 Αύγ 2019, 15:47 Ούτε κατά διάνοια δεν θα τα πάει όπως τα πήγε η Ελλάδα. Ο μέσος φωτοχοποιημένος Έλληνας που περιγράφεις, περνάει μακράν καλύτερα του μέσου εργαζόμενου του ΗΒ, ήδη. Έχει πολύ περισσότερα σε παροχές, πολυτέλειες, φαγητό, στέγη, διακοπές, μαλακίες και παπαριές.

Ναι, αυξήθηκε η ανεργία, ναι μειώθηκε το διαθέσιμο εισόδημα. Σημασία έχει τι άλλαξε για τον μέσο Έλληνα. Εγώ στην οικογένειά μου έχω ανέργους. Τι κάνουν; Ζούνε στην εξαθλίωση; Όχι βέβαια.

Ο εσωτερικός τουρισμός αυξήθηκε 40% τα τελευταία 4 χρόνια. Μένει να δούμε πού έχει φτάσει φέτος.
Τί να σου πω; Φαίνεται ότι μένουμε σε άλλη χώρα. Οσο για τους Αγγλους ποιός ο λόγος να κάνουμε προβλέψεις τώρα; Περίμενε λίγο να βγούνε και θα δούμε.
πατησιωτης

Nostalgia έγραψε: 29 Αύγ 2019, 15:38
πατησιωτης έγραψε: 29 Αύγ 2019, 15:33
Τι εννοεις φιλτατε, οτι επειδη απετυχαν στην εμποδιση της Ενωσης, τα τιναζουν ολα στον αερα, προσδοκωντας να επαναφερουν το Downton Abbey?
Όχι,επιλέγουν εν ψυχρω να γίνουν της προσκολλήσεως στην τέως αποικία τους,την Αμερική.Υπάρχουν στιγμές στην ιστορία που διαλέγεις.Ξέρεις γιατί ιδρύθηκε η ΕΟΚ το 1957 και όχι το 1950;επειδή μέχρι τότε οι Γάλλοι δεν δέχονταν τη συμφιλίωση με τη Γερμανία.Και δεν τη δέχονταν επειδή είχαν μείνει στην ...Αντάντ.δηλαδή παρέα Αγγλία και Γαλλία.
Τέλη 1956 επιχείρησαν μαζί Άγγλοι και Γάλλοι να καταλάβουν τη διώρυγα του Σουέζ από τον Νάσερ.Ο Αιζενχάουερ τους κατήγγειλε και η στερλίνα κατέρρευσε.Τότε κατάλαβαν ότι η αποικιοκρατία τελειώνει και οι δρόμοι χωρίζουν.Οι "ηπειρωτικοί" Γάλλοι τότε αποφάσισαν τη συμφιλίωση με τη Γερμανία υπό την προυπόθεση ότι θα φτιάξουν πυρηνικά όπλα γιατί όποιος φυλάει τα ρούχα του έχει τα μισά. :D Οι νησιώτες Άγγλοι αποφάσισαν τη στροφή προς την Αμερική.Η είσοδός τους στην ΕΟΚ έγινε μετά από πολλούς δισταγμούς και πιέσεις της ίδιας της Αμερικής που την ήθελε τη δεκαετία του 70 που φαινόταν δυνατός ο κόκκινος μπαμπούλας.Σήμερα η Αμερική θέλει και δεν θέλει,το ένα κόμμα είναι φιλοΕΕ ,το άλλο αντιΕΕ.Για τους μπρέξιτερς είναι τώρα η ευκαιρία.Ο Τραμπ θα βοηθήσει.Βέβαια η εμπορική συμφωνία πρέπει να εγκριθεί από το Κογκρέσσο και εκεί θα βάλουν προσκόμματα οι Δημοκρατικοί.Αλλά εάν γίνει το ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ μετά το πρώτο κραχ θα επικρατήσει η λογική της νέας κατάστασης.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Nero έγραψε: 29 Αύγ 2019, 15:05
Αρίστος έγραψε: 29 Αύγ 2019, 15:03 Το θεμα εχει ληξει απο τη στιγμη που ο Τζονυ Ροτεν των Sex Pistols δηλωσε πως υποστηριζει το Brexit εφοσον ηταν η αποφαση της εργατικης ταξης στην οποια ανηκει.

.
:smt005: :smt005: :smt005:
Πχορουμ θα πει κανείς, αυθεντικό Μπρεξιτ λέω εγώ. Όντως έτσι σκέφτονται. Είναι πιο κοντά αυτό πάρα τα περί αγγλοσφαιρας του πατησιωτη.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”