Αν μπορείς να το κοψεις με τρόπο που δεν επηρεάζει αρνητικά την καθημερινότητα σου τοτε εισαι οκ.Πασιφάη έγραψε: 30 Ιαν 2023, 23:26Μόρτη μου, κατανοώ την ανάγκη για χαβαλέ και ειλικρινά σου μιλάω, δεν το παρεξηγώ.Ερμής έγραψε: 30 Ιαν 2023, 16:07τραβηξα μια τζουρα πριν λίγο.Πασιφάη έγραψε: 29 Ιαν 2023, 23:50
Βάλε και καμιά κομπρέσα με χαμομήλι, θα σε ανακουφίσει.
Σήμερα δύσκολα, πολλά νεύρα. Και το άρωμα δεν έχει βοηθήσει. Το πανί το ποτίζω σε καθημερινή βάση και το βάζω στη μύτη μου. Φρύδια.
Ξέρεις απο αυτο που είσαι χαρμάνα ώρες και κάνεις το πρώτο της ημέρας αργά, τα πνευμόνια να γεμίζουν αργα αργά απο τον αρωματικό βιρτζίνια του Καρέλια και να την ακούς στερεοφωνικά σα να έχεις βάλει μέσα λιγο γέμιση.![]()
Όμως για μένα προσωπικά είναι πολύ σημαντικό να μην το ξαναβάλω στο στόμα μου, διότι όταν λέω πως κάποια στιγμή δυσκολεύτηκα να πάρω ανάσα, ανεβαίνοντας 17 γαμωσκαλοπάτια μέσα στο σπίτι μου, το εννοούσα.
Είμαι στη 12η μέρα, περνάω δύσκολα, αλλά πίστεψέ με, σήμερα πήγα τον σκύλο βόλτα και δεν λαχάνιασα λεπτό. Έκανα πέντε στραβομάρες εντός και ήμουν πολύ καλλίτερα. Νωρίς ακόμη αλλά αρχίζω να νιώθω μια κάποια διαφορά.
Ναι, θα βελάξω σαν κακιά πουτάνα, αλλά θα ξεχαρμανιάσω κάνοντας άλλα πιο ουσιώδη πράγματα.
Απο τη στιγμή που δε μπορείς απλά να το περιορίσεις.