Και έκατσες στο παγκάκι να ξεκουραστείς;panos291 έγραψε: 30 Ιαν 2023, 19:30 Πολυ ωραια. Ειμαι στη Μαδρίτη για διακοπες, και εφυγα πριν λιγο απο το μουσείο των κερινων ομοιωματων. Επισης εχει κωλοκρυο.
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
- αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας
άρα η ναυαγοσύνη είναι αμφίδρομηΚαρολίνα έγραψε: 30 Ιαν 2023, 19:30Της φίλης εννοείς; Νομίζει ότι θα χωρίσει για να την παντρευτεί. Αλλά αυτό το νόμιζε και όταν τον γνώρισε τον Απρίλιο. Παραπάνω δεν ξέρω.αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας έγραψε: 30 Ιαν 2023, 19:28και; πώς πάει η παράλληλη σχέση;Καρολίνα έγραψε: 30 Ιαν 2023, 19:27
Εσύ γιατί θυμώνεις; Δεν είπα ότι μόνο ναυάγια της ζωής είναι εκεί μέσα, είπα τι βρήκαν μέχρι στιγμής οι 2 φίλες μου. Παντρεμένους συμμαθητές μας η μία και έναν παντρεμένο Αθηναίο η άλλη.
εσύ πώς γνώρισες τον δικό σου; υφίσταται κάποια ρομαντικιά ιστορία;
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Φεβ 2023, 15:50Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιοΟι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας έγραψε: 30 Ιαν 2023, 19:35άρα η ναυαγοσύνη είναι αμφίδρομηΚαρολίνα έγραψε: 30 Ιαν 2023, 19:30Της φίλης εννοείς; Νομίζει ότι θα χωρίσει για να την παντρευτεί. Αλλά αυτό το νόμιζε και όταν τον γνώρισε τον Απρίλιο. Παραπάνω δεν ξέρω.
εσύ πώς γνώρισες τον δικό σου; υφίσταται κάποια ρομαντικιά ιστορία;
Τίποτα ρομαντικό που να θέλω πια να θυμάμαι.
Ο αυχένας πάλι ρε γμτ. Σαν να είναι μαζεμένος ένα πράγμα. Με έχει κουράσει αυτό το πράγμα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Α, εσύ είσαι; Ωραίο το νέο νικαντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας έγραψε: 30 Ιαν 2023, 19:24έλα τι με θες; εδώ είμαιAlienWay έγραψε: 30 Ιαν 2023, 18:41Και η τελευταία ερώτηση: Μπαίνεις στο τίντερ ή έχεις γνωρίσει τιντερού;Καρολίνα έγραψε: 30 Ιαν 2023, 18:39
Δεν ασχολούμαι καθόλου με πολιτική αλλά ποιος θα πίστευε ότι η Καιλή δεν ήξερε τίποτα; Κρίμα για το παιδάκι της. Το τεκνό που είχε για σύντροφο καλό κομμάτι πάντως.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Αυτό το πρόβλημα το αντιμετωπίζω συχνά.Naida έγραψε: 30 Ιαν 2023, 20:32 Ο αυχένας πάλι ρε γμτ. Σαν να είναι μαζεμένος ένα πράγμα. Με έχει κουράσει αυτό το πράγμα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Μα γιατί όμως; εννοώ εμένα μου ξεκίνησε μετά από ένα τυχαίο ας πούμε μικρό τράνταγμα. Μου πέρασε σιγά σιγά. Μετά επανήλθε και πλέον είναι μέρες που δεν παλεύεται. Αλλά δεν μπορώ να εντοπίσω τι το προκαλεί. Πχ ήταν σκ ήμουν ξεκούραστη σχετικά. Γιατί σήμερα;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εγώ παθαίνω το λεγόμενο "λυκόπιασμα" και δεν μπορώ να γυρίσω το κεφάλι (γυρνάω ολόκληρος). Συνήθως συνοδεύεται από ενοχλητικό πόνο και θολούρα.Naida έγραψε: 30 Ιαν 2023, 20:41Μα γιατί όμως; εννοώ εμένα μου ξεκίνησε μετά από ένα τυχαίο ας πούμε μικρό τράνταγμα. Μου πέρασε σιγά σιγά. Μετά επανήλθε και πλέον είναι μέρες που δεν παλεύεται. Αλλά δεν μπορώ να εντοπίσω τι το προκαλεί. Πχ ήταν σκ ήμουν ξεκούραστη σχετικά. Γιατί σήμερα;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Μήπως περνάς πολλές ώρες καθιστή με σκυμένο κεφάλι κάπως, πχ μπροστά σε γραφείο;Naida έγραψε: 30 Ιαν 2023, 20:41Μα γιατί όμως; εννοώ εμένα μου ξεκίνησε μετά από ένα τυχαίο ας πούμε μικρό τράνταγμα. Μου πέρασε σιγά σιγά. Μετά επανήλθε και πλέον είναι μέρες που δεν παλεύεται. Αλλά δεν μπορώ να εντοπίσω τι το προκαλεί. Πχ ήταν σκ ήμουν ξεκούραστη σχετικά. Γιατί σήμερα;
Και αυτό. Από τι όμως;AlienWay έγραψε: 30 Ιαν 2023, 20:43Εγώ παθαίνω το λεγόμενο "λυκόπιασμα" και δεν μπορώ να γυρίσω το κεφάλι (γυρνάω ολόκληρος). Συνήθως συνοδεύεται από ενοχλητικό πόνο και θολούρα.Naida έγραψε: 30 Ιαν 2023, 20:41Μα γιατί όμως; εννοώ εμένα μου ξεκίνησε μετά από ένα τυχαίο ας πούμε μικρό τράνταγμα. Μου πέρασε σιγά σιγά. Μετά επανήλθε και πλέον είναι μέρες που δεν παλεύεται. Αλλά δεν μπορώ να εντοπίσω τι το προκαλεί. Πχ ήταν σκ ήμουν ξεκούραστη σχετικά. Γιατί σήμερα;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το σκ δεν δούλευα όμως. Και σήμερα με έπιασε από το πρωί. Ενώ πχ να με έπιανε Παρασκευή οκ, μπορεί να ήταν λόγω δουλειάς.Καρολίνα έγραψε: 30 Ιαν 2023, 20:45Μήπως περνάς πολλές ώρες καθιστή με σκυμένο κεφάλι κάπως, πχ μπροστά σε γραφείο;Naida έγραψε: 30 Ιαν 2023, 20:41Μα γιατί όμως; εννοώ εμένα μου ξεκίνησε μετά από ένα τυχαίο ας πούμε μικρό τράνταγμα. Μου πέρασε σιγά σιγά. Μετά επανήλθε και πλέον είναι μέρες που δεν παλεύεται. Αλλά δεν μπορώ να εντοπίσω τι το προκαλεί. Πχ ήταν σκ ήμουν ξεκούραστη σχετικά. Γιατί σήμερα;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας
.....
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Φεβ 2023, 15:50Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιοΟι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
Μόρτη μου, κατανοώ την ανάγκη για χαβαλέ και ειλικρινά σου μιλάω, δεν το παρεξηγώ.Ερμής έγραψε: 30 Ιαν 2023, 16:07τραβηξα μια τζουρα πριν λίγο.Πασιφάη έγραψε: 29 Ιαν 2023, 23:50Βάλε και καμιά κομπρέσα με χαμομήλι, θα σε ανακουφίσει.Gherschaagk έγραψε: 29 Ιαν 2023, 23:46
Συνδύασα δύο ουσίες που μάλλον δεν συμπαθιούνται πολύ.
Εσύ πώς είσαι με την αποτοξίνωση;
Σήμερα δύσκολα, πολλά νεύρα. Και το άρωμα δεν έχει βοηθήσει. Το πανί το ποτίζω σε καθημερινή βάση και το βάζω στη μύτη μου. Φρύδια.
Ξέρεις απο αυτο που είσαι χαρμάνα ώρες και κάνεις το πρώτο της ημέρας αργά, τα πνευμόνια να γεμίζουν αργα αργά απο τον αρωματικό βιρτζίνια του Καρέλια και να την ακούς στερεοφωνικά σα να έχεις βάλει μέσα λιγο γέμιση.
Όμως για μένα προσωπικά είναι πολύ σημαντικό να μην το ξαναβάλω στο στόμα μου, διότι όταν λέω πως κάποια στιγμή δυσκολεύτηκα να πάρω ανάσα, ανεβαίνοντας 17 γαμωσκαλοπάτια μέσα στο σπίτι μου, το εννοούσα.
Είμαι στη 12η μέρα, περνάω δύσκολα, αλλά πίστεψέ με, σήμερα πήγα τον σκύλο βόλτα και δεν λαχάνιασα λεπτό. Έκανα πέντε στραβομάρες εντός και ήμουν πολύ καλλίτερα. Νωρίς ακόμη αλλά αρχίζω να νιώθω μια κάποια διαφορά.
Ναι, θα βελάξω σαν κακιά πουτάνα, αλλά θα ξεχαρμανιάσω κάνοντας άλλα πιο ουσιώδη πράγματα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Μιλάς σε άνθρωπο που ουδείς απ'τον περίγυρο περίμενε να κόψω το τσιγάρο. Στο προτείνω ανεπιφύλακτα. Δύσκολο, όχι ακατόρθωτο. Ο εθισμός θέλει δουλειά και συνέπεια, η αλήθεια είναι.AlienWay έγραψε: 30 Ιαν 2023, 16:05Μπράβο πάντως. Προσωπικά δεν διανοούμαι καν να απεξαρτηθώ από καφείνη και νικοτίνη.
Ο λόγος που έχω αποφασίσει να μη ξεκινήσω κάποια καινούργια ουσία, είναι ότι με θεωρώ εθισμένο... σε όλες τις εθιστικές ουσίες.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Κανω ατμό αλλά πρέπει κάποια στιγμή να το κόψω και αυτό.Πασιφάη έγραψε: 30 Ιαν 2023, 23:29Μιλάς σε άνθρωπο που ουδείς απ'τον περίγυρο περίμενε να κόψω το τσιγάρο. Στο προτείνω ανεπιφύλακτα. Δύσκολο, όχι ακατόρθωτο. Ο εθισμός θέλει δουλειά και συνέπεια, η αλήθεια είναι.AlienWay έγραψε: 30 Ιαν 2023, 16:05Μπράβο πάντως. Προσωπικά δεν διανοούμαι καν να απεξαρτηθώ από καφείνη και νικοτίνη.
Ο λόγος που έχω αποφασίσει να μη ξεκινήσω κάποια καινούργια ουσία, είναι ότι με θεωρώ εθισμένο... σε όλες τις εθιστικές ουσίες.![]()
Ζούμε σε ένα σύστημα.