που το διάβασες; Τελευταίο κείμενο για το θέμα απο τον ΠΟΥ βλέπω από που ανέβασα.Myrsini έγραψε: 08 Αύγ 2020, 22:24 Και βέβαια είναι.Ακόμα και ο ΠΟΥ έβγαλε ανακοίνωση για την αερογενή μεταφορά του ιού.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ο πρώτος νεκρός
Νομίζω πιο λογικό είναι να τα κόψει όλα αυτά συν μπαράκια κτλ να βάλει περιορισμό στα άτομα στα μμμ, υποχρεωτικά τεστ με οι τουρίστες κτκNewModelArmy έγραψε: 08 Αύγ 2020, 22:38Ολα ειναι προβλημα αλλα εδω και δυο εβδομαδες εχουν βγει 5 περιπτωσεις γαμων οπου μολυνθηκαν πανω απο 20-30 ατομα.Τα γλεντια στους γαμους ανετα τα απαγορευεις.Επιβολη Περιορισμων σε ΜΜΜ ειναι πιο περιπλοκο να γινει.Naida έγραψε: 08 Αύγ 2020, 22:35
Οι γάμοι είναι το πρόβλημα; στα μμμ, στα αεροπλάνα, στα καράβια που φορτώνονται τόσα άτομα; beach bars κτλ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 08 Αύγ 2020, 22:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Eτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα πρέπει να περιοριστούν οι εστίες υπερμετάδοσης. Αλλά με τον τουρισμό στο peak δεν γίνεται αυτό. Τουρισμός σημαίνει συνωστισμός, ταξίδια, ξενοδοχεία, μπιτς μπαρ, κλάμπ κτλ. Οι άλλες εστίες υπερμετάδοσης δηλαδή γάμοι, εργοστάσια εκκλησίες κτλ μπορούν να περιοριστούν με κανόνες. Αλλά για τον τουρισμό δεν μπορείς να κάνεις κάτι τώρα αφού ελήφθη η απόφαση να τα ανοίξουν όλα.
- hellegennes
Εγώ, ο ΠΟΥ και ο ECDC δίνουμε έμφαση στις αποστάσεις και στην υγιεινή, απέναντι σε εσάς τους ψεκασμένους, γιατί αυτά είναι τα μόνα μέτρα που είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι λειτουργούν και λειτουργούν μάλιστα πολύ καλά.foscilis έγραψε: 08 Αύγ 2020, 21:09 Βέβαια η έμφαση στην υγιεινή έναντι της μάσκας (παρ' όλο που η υγιεινή ΔΕΝ είναι ασήμαντη, ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ λειτουργούν όλα) δεν είναι αθώα οικονομικά.
Άρα δέχεσαι να περικοπεί ο μισθός σου κατά 50% για να επιβιώσουν όλοι αυτοί (επιχειρηματίες και προσωπικό). Ή όχι;foscilis έγραψε: 08 Αύγ 2020, 21:09Το σωστό θα ήταν να το πάρουμε απόφαση ότι αυτές οι επιχειρήσεις πρέπει να παραμείνουν κλειστές όσο διαρκεί η πανδημία, και οι κυβερνήσεις να παγώσουν τις οφειλές τους και να τους δώσουν μια μικρή ενίσχυση
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Νταξ πλάκα κάνεις; Που ζεις; Στην κωλοπετινίστα και χωρίς νερό,ρεύμα,ίντερνε και εφημερίδες;
Καιρό τώρα.
https://www.megatv.com/megagegonota/art ... d=38603567Ο ΠΟΥ παραδέχτηκε ότι ο κορωνοϊός μεταδίδεται αερογενώς – Ανησυχία για τα κρούσματα στην Ελλάδα
Ότι υπάρχουν σημαντικές ενδείξεις ότι ο κορωνοϊός μεταδίδεται αερογενώς παραδέχτηκε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.
Σε τοποθέτησή του ο γιατρός Φάουτσι από τις ΗΠΑ, προσομοίασε τον νέο ιό με τον SARS, καθώς παρουσιάζει ανάλογη μετάδοση.
Προηγουμένως, 239 επιστήμονες από 32 χώρες είχαν ζητήσει με επιστολή τους προς τον ΠΟΥ να αναθεωρήσει τις οδηγίες σύμφωνα με τις οποίες η ασθένεια μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο κυρίως μέσω σταγονιδίων προερχομένων από την μύτη ή το στόμα.
Έχει και βιντεο στην πηγή.Όλα δε τα ΜΜΕ το έλεγαν συνεχώς.Που ζεις;
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Το greek state of mind αρχισε να γίνεται bad trip μου φαίνεται. Κάνα επίδομα θα πέσει, η θα το ρίξουν όλοι στο ψάρεμα;

Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
ρε Εσθήρ τι με έβαλες να δω; λινκ απο τον ΠΟΥ έχεις;Myrsini έγραψε: 08 Αύγ 2020, 22:53Νταξ πλάκα κάνεις; Που ζεις; Στην κωλοπετινίστα και χωρίς νερό,ρεύμα,ίντερνε και εφημερίδες;![]()
Καιρό τώρα.
https://www.megatv.com/megagegonota/art ... d=38603567Ο ΠΟΥ παραδέχτηκε ότι ο κορωνοϊός μεταδίδεται αερογενώς – Ανησυχία για τα κρούσματα στην Ελλάδα
Ότι υπάρχουν σημαντικές ενδείξεις ότι ο κορωνοϊός μεταδίδεται αερογενώς παραδέχτηκε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.
Σε τοποθέτησή του ο γιατρός Φάουτσι από τις ΗΠΑ, προσομοίασε τον νέο ιό με τον SARS, καθώς παρουσιάζει ανάλογη μετάδοση.
Προηγουμένως, 239 επιστήμονες από 32 χώρες είχαν ζητήσει με επιστολή τους προς τον ΠΟΥ να αναθεωρήσει τις οδηγίες σύμφωνα με τις οποίες η ασθένεια μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο κυρίως μέσω σταγονιδίων προερχομένων από την μύτη ή το στόμα.
Έχει και βιντεο στην πηγή.Όλα δε τα ΜΜΕ το έλεγαν συνεχώς.Που ζεις;![]()
Αυτή η μαλακιούλα να σταματήσει όμως γιατί και γω θα σε πω τραμπάκουλα.Επιχειρήματα έχεις;enaon έγραψε: 08 Αύγ 2020, 22:58ρε Εσθήρ τι με έβαλες να δω; λινκ απο τον ΠΟΥ έχεις;Myrsini έγραψε: 08 Αύγ 2020, 22:53Νταξ πλάκα κάνεις; Που ζεις; Στην κωλοπετινίστα και χωρίς νερό,ρεύμα,ίντερνε και εφημερίδες;enaon έγραψε: 08 Αύγ 2020, 22:40
που το διάβασες; Τελευταίο κείμενο για το θέμα απο τον ΠΟΥ βλέπω από που ανέβασα.![]()
Καιρό τώρα.
σε λεω εσθήρ για να μην κάνουμε τους χαζούς, αλλά πέρα απο αυτό, λίνκ απο τον ΠΟΥ εχεις;
Και γω σε λέω παπαφλέσα οπότε συζήτηση δεν μπορεί να γίνει.enaon έγραψε: 08 Αύγ 2020, 23:01 σε λεω εσθήρ για να μην κάνουμε τους χαζούς, αλλά πέρα απο αυτό, λίνκ απο τον ΠΟΥ εχεις;
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Το greek state of mind, έγινε πολύ γρήγορα bad trip από ότι βλέπω. Άραγε σε όσα νησια και επιχειρήσεις που υπάρξουν περιορισμοί, θα υπάρξει οικονομική βοήθεια, η ακόμα είμαστε ανοιχτοι υποτίθεται, άρα αφού δεν σταυρωνεις πελατη, πήγαινε για ψάρεμα;
Εστιατόρια - Μπαρ: θα κλείνουν στις 11 το βράδυ
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
- hellegennes
Απολύτως ψευδής είδηση. Στην τελευταία ανακοίνωσή του ο ΠΟΥ λέει ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν ότι ο SARS-Cov2 μεταδίδεται αερογενώς (9 Ιουλίου):Myrsini έγραψε: 08 Αύγ 2020, 22:53Νταξ πλάκα κάνεις; Που ζεις; Στην κωλοπετινίστα και χωρίς νερό,ρεύμα,ίντερνε και εφημερίδες;![]()
Καιρό τώρα.
https://www.who.int/news-room/commentar ... recautions
tl;dr:
To date, transmission of SARS-CoV-2 by this type of aerosol route has not been demonstrated.
No studies have found viable virus in air samples. Within samples where SARS-CoV-2 RNA was found, the quantity of RNA detected was in extremely low numbers in large volumes of air and one study that found SARS-CoV-2 RNA in air samples reported inability to identify viable virus.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
καλα ρε παιδί μου για καλό στο λέω, για να ξέρεις οτι διαβάζω αυτόν που συνομιλω. Ελπίζω να μην προσπαθούσες να το κρύψεις.
πες τώρα, έχεις ακούσει πότε τι είπε ο ΠΟΥ, ή το άκουσες στο μεγα;
- hellegennes
Το άκουσε στο Μέγκα, φυσικά. Για την Εσθήρ μιλάμε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
είναι ρευστα ακόμα, βλέπω βγήκε μια νεα απο νότιο κορεάτες, λένε οτι μεταφέρεται τελικα. Η ουσία ειναι οτι ακόμα δεν ξέρουμε μερικά πράγματα νομίζω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 08 Αύγ 2020, 23:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1659 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 26 Απαντήσεις