!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πάμε πόλεμο

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Re: Πάμε πόλεμο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Lord Brum έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:20
Highlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:17
Lord Brum έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:13

ναι γιατί ήταν οι μόνοι που μιλούσαν κατά της λαθρομετανάστευσης. Τώρα που ο κούλης έκλεισε τα σύνορα τον φεβουράριο και κάνει και pushbacks δεν έχω λόγο να συνεχίσω να υποστηρίζω την οικογένεια μιχαλολιάκου. Η ΝΔ μπήκε στον σωστό δεξιό δρόμο
Δηλαδή παραδέχεσαι ότι έλεγες ψέματα. :roll:
σε τι έλεγα ψέματα. Υποστήριζα ΧΑ από τότε που μπήκε στη βουλή και μετά (πιο πριν δεν τους ήξερα παρά μόνοτον μιχαλολιακο σαν όνομα) λόγω αντιμεταναστευτικού προσνατολισμού. Τελευταία φορά που ψήφισα στην Ελλάδα ήταν Μάιος του 2012 και ψήφισα δυστυχώς για μένα τον μετέπειτα συγκυβερνήτη σου τον καμμένο.
Δεν εχω ξαναψηφίσει έκτοτε στην Ελλάδα επειδή ζω στο HB. Εδώ ψηφίζω tories.
Έλεγες ψέματα για το ότι δεν ψήφισες χα. Γιατί αυτό το έχεις γράψει και το θυμάμαι πολύ καλά. Χάνεις νερά. Και κάθε φορά λες διαφορετική χώρα στην οποία ζεις. ΗΒ, Ολλανδία, Ιρλανδία κλπ. :lol:
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius »

Chainis έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:23
Belisarius έγραψε: 27 Αύγ 2020, 19:16 Νέες ερωτήσεις:

To HB μας πρότεινε φρεγάτες type 23 σε πολύ καλή τιμή. Λέγεται ότι σε μία τέτοια περίπτωση αυτές θα αντικαταστήσουν τις δικές μας κλάσης "Ύδρα".
Δεδομένων των συνθηκών, οι "Υδρα" δε θα μπορούσαν να διατηρηθούν σε λειτουργία;
Η Κύπρος δεν θα μπορούσε να προμηθευτεί είτε τις "Ύδρα" από εμάς είτε απευθείας type 23;
Από ποιους λέγεται;
Θα κρατήσουν τις S δηλαδή σε υπηρεσία και θα αντικαταστησουν τις ΜΕΚΟ;
Μαλακία έγραψα, το διόρθωσα παρακάτω. Το πρόγραμμα υποτίθεται πως πήγαινε πακέτο με αναβάθμιση των MEKO
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Belisarius την 28 Αύγ 2020, 15:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Maejima

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maejima »

Lord Brum έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:05
Highlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 14:59
Lord Brum έγραψε: 28 Αύγ 2020, 14:56
γιατί τέτοιος ρατσισμός απέναντι στον σαουδαραβικό λαό?
Δεν χρειάζεται να ε΄σιαι σαουδάραβας κροίσος για να μην είσαι αποτυχημένος, αρκεί να μην παρασιτείς σε αργομισθίες και να μην ζεις καθ εξιν από το ταμείο ανεργείας
Καλά ένας πρώην χρυσαυγιτης που γράφει σαν να βγήκε από τον στάβλο δεν είναι σε θέση να λέει ποιος είναι αποτυχημένος και ποιος όχι, διότι κατά πάσα πιθανότητα σπουδές, μεταπτυχιακά και διδακτορικά δεν έχει κανει ούτε στον ύπνο του.

Από εκεί και πέρα έτσι κι αλλιώς η επαγγελματική επιτυχία ή η οικονομική κατάσταση είναι τελείως ανεξάρτητη του αν ανήκεις σε φωτισμένη ιδεολογική μειοψηφία ή όχι.
Μιλάς σε πανεπιστημιακό με 38 δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά, ,850+ αναφορές στο έργο του, μόνιμη θέση μελους ΔΕΠ σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού, συμμετοχή ως επιστημονικά υπεύθυνου ή coinvestigator σε ερευνητικά προγράμματα άνω του 1,5 εκ. ευρώ, που αρνήθηκε διορισμό σε θέση μέλους δεπ στο ΑΠΘ όπου είχε εκλεγεί. Και το βασικό σε μηχανικό όχι σε διδακτορα πέρι φύλου των αγγέλων ή grievance studies
Θα σέβεσαι αποτυχημένε

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Highlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:24
Highlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:17

Δηλαδή παραδέχεσαι ότι έλεγες ψέματα. :roll:
σε τι έλεγα ψέματα. Υποστήριζα ΧΑ από τότε που μπήκε στη βουλή και μετά (πιο πριν δεν τους ήξερα παρά μόνοτον μιχαλολιακο σαν όνομα) λόγω αντιμεταναστευτικού προσνατολισμού. Τελευταία φορά που ψήφισα στην Ελλάδα ήταν Μάιος του 2012 και ψήφισα δυστυχώς για μένα τον μετέπειτα συγκυβερνήτη σου τον καμμένο.
Έλεγες ψέματα στο ότι δεν ψήφισες χα. Γιατί αυτό το έχεις γράψει και το θυμάμαι πολύ καλά. Χάνεις νερά. Και κάθε φορά λες διαφορετική χώρα στην οποία ζεις. ΗΒ, Ολλανδία, Ιρλανδία κλπ. :lol:
????
xανεις λάδια
Ζω Αγγλία από το 2012. Δεν εχω πει ποτέ τίποτα διαφορετικό. Βρες μου δημοσίευση μου να λέει ότι ζω σε άλλη χώρα πλην ΗΒ.
Δεν ψήφισα ΧΑ γιατί δεν ψηφισα από το 2012. Αν ήμουν Ελλάδα το 2015 πχ ΧΑ θα ψήφιζα. Τους υποστήριζα από το 2012 μέχρι πριν τις προηγούμενες ευρωεκλογές όταν άρχισαν να καταρρεόυν και αν διώχνουν κόσμο ενώ έβλεπα τον κούλη ως τη μοναδική διέξοδο από την σκατίλα του τσίπρα. Αποδείχτηκε κάτι πολύ ανώτερο μέχρι στιγμής
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

sys3x έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:21
Cavaliere έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:07
Lord Brum έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:06δες την ip μου ρε μπαγλαμά και πες μου που βρίσκομαι
δεν μπορεί θα έχουν καποιον ΙΤ στο προξενείο να σε βοηθήσει να το κάνεις
Εγώ, δεν αμφιβάλλω για το πού μένεις. Αλλά φίλιος προς τη Χρυσή Αυγή ήσουν.
Υπάρχουν και χειρότερα σώγαμβρε.
Θα μπορούσε να είναι χριστιανόπουλο γουάναμπη κομθούθνι φίλος του κου κου ε, και χριστιανός και κουκουές και γαμώ το σπίτι του γίνεται; κι όμως δεν είναι, άστα, υπάρχουν και χειρότερα σε λέω.
Σήμερα δεν έχω χρόνο για σένα, άλλη φορά.
:wave:
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

Highlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:13
hades έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:08
Highlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:05

Διότι είναι ξεκάθαρα εκσυγχρονιστικου προφίλ και δεν κάνει καθόλου ακραίες εθνικιστικές δηλώσεις.

Κάποιος που είναι εκσυγχρονιστής και έχει φιλοδυτικο προσανατολισμό, ασχέτως του αν μπορεί να κάνει ανοιχτό αντιεθνικιστικο κήρυγμα σε μια συντηρητική χώρα σαν την Τουρκία, αν βγει θα ρίξει τους εθνικιστικούς τόνους που ανεβάζει τα τελευταία χρόνια ο Ερντογάν και θα προσπαθήσει να κτίσει προφίλ αξιοπιστίας.
πάλι εθελοτυφλείς. Σου έβαλαν ποιο πάνω τη δήλωση για την Αγία Σοφία. Αν ψάξω θα βρω και για το Ματζικέρ. Και ο Ετσεβίτ είχε δυτικό προσανατολισμό. Και οι στρατηγοί και ο Γιλμάζ και ο Ντεμιρέλ τι σημαίνει ο δυτικός προσανατολισμός ;Η Τουρκία ότι κυβέρνηση και να έχει είναι αναθεωριτική δύναμη .
Η μοναδική ήταν και φανερά βεβιασμένη. Ξαναλέω βλακοδηλωσεις έχει κάνει και ο Τσίπρας τελευταία, αυτό δε σημαίνει ότι είναι εθνικι.

Υπάρχει τεράστια διαφορά...
ο Τσίπρα ρε φίλε προέρχεται από την αριστέρα ο Ιμάμογλου από το Κεμαλλικό κόμμα .Δεν ξέρω αν χτυπάει σε εσένα κάποιο καμπανάκι.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Maejima

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maejima »

Κουμούνια αν χάσει η Τουρκία, σας βλέπω χωρίς μεροκάματο, δεν έμεινε άλλος εχθρός να υποστηρίξετε, Βουλγαρία εκτός, Σκόπια εκτός, Αλβανία ημι-εκτός.
Άβαταρ μέλους
Πάρταλος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάρταλος »

Highlander Έτσι όπως έχει εξελιχθεί σήμερα η κατάσταση με την Τουρκία, τι νομίζεις ότι πρέπει να κάνει η ελλάδα;
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Lord Brum έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:28
Highlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:24

Έλεγες ψέματα στο ότι δεν ψήφισες χα. Γιατί αυτό το έχεις γράψει και το θυμάμαι πολύ καλά. Χάνεις νερά. Και κάθε φορά λες διαφορετική χώρα στην οποία ζεις. ΗΒ, Ολλανδία, Ιρλανδία κλπ. :lol:
????
xανεις λάδια
Ζω Αγγλία από το 2012. Δεν εχω πει ποτέ τίποτα διαφορετικό. Βρες μου δημοσίευση μου να λέει ότι ζω σε άλλη χώρα πλην ΗΒ.
Δεν ψήφισα ΧΑ γιατί δεν ψηφισα από το 2012. Αν ήμουν Ελλάδα το 2015 πχ ΧΑ θα ψήφιζα. Τους υποστήριζα από το 2012 μέχρι πριν τις προηγούμενες ευρωεκλογές όταν άρχισαν να καταρρεόυν και αν διώχνουν κόσμο ενώ έβλεπα τον κούλη ως τη μοναδική διέξοδο από την σκατίλα του τσίπρα. Αποδείχτηκε κάτι πολύ ανώτερο μέχρι στιγμής
Χάνεις λάδια μυνχαουζεν. :lol:
Δεν κάθομαι να ψάχνω άλλα ποστ, αλλά μη νομίζεις ότι δεν έχω καταλάβω ποιος άλλος είσαι.
Lord Brum έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 22:39
Cavaliere έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 21:39 Αλήθεια, πόσοι από εδώ που σήμερα πανηγυρίζουν Κούλη, είχαν ρίξει ΧΑ την τελευταία δεκαετία;
παρών, ένας εγώ, του ψήφισα στις δεύτερες εκλογές του 2012.
Άβαταρ μέλους
Highlander

hades έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:30
hades έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:08

πάλι εθελοτυφλείς. Σου έβαλαν ποιο πάνω τη δήλωση για την Αγία Σοφία. Αν ψάξω θα βρω και για το Ματζικέρ. Και ο Ετσεβίτ είχε δυτικό προσανατολισμό. Και οι στρατηγοί και ο Γιλμάζ και ο Ντεμιρέλ τι σημαίνει ο δυτικός προσανατολισμός ;Η Τουρκία ότι κυβέρνηση και να έχει είναι αναθεωριτική δύναμη .
Η μοναδική ήταν και φανερά βεβιασμένη. Ξαναλέω βλακοδηλωσεις έχει κάνει και ο Τσίπρας τελευταία, αυτό δε σημαίνει ότι είναι εθνικι.

ο Τσίπρα ρε φίλε προέρχεται από την αριστέρα ο Ιμάμογλου από το Κεμαλλικό κόμμα .Δεν ξέρω αν χτυπάει σε εσένα κάποιο καμπανάκι.
Δεν είπα ότι είναι αριστερός, είπα ότι είναι εκσυγχρονιστής και δεν είναι τύπος του εθνικισμού, ούτε το κεμαλικο κόμμα είναι πλέον καθαρά εθνικιστικό.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Πάρταλος έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:37 Highlander Έτσι όπως έχει εξελιχθεί σήμερα η κατάσταση με την Τουρκία, τι νομίζεις ότι πρέπει να κάνει η ελλάδα;
Πρέπει να πάει σε διαπραγματεύσεις και να σταματήσει να καλλιεργεί εθνικιστικούς μύθους στον κόσμο.
Πάντως για τη συμφωνία της Αιγύπτου νομίζω ότι καλώς την υπέγραψε, γιατί διαφορετικά θα ήταν ανισόρροπη η κατάσταση με το τουρκολιβυκό μνημόνιο.
Συμφωνώ με τον Βαρουφάκη που λέει ότι στη Μεσόγειο πρέπει να αποφεύγουμε τις διμερείς συμφωνίες, γιατί οξύνουν τις εντάσεις και αφήνουν κάποια μέρη δυσαρεστημένα, αλλά αφού η Τουρκία έκανε διμερή, μάλλον έπρεπε να κάνουμε κι εμείς. Κι από κει και πέρα τα βρίσκουμε και σκίζουμε αμφότεροι τις άλλες δύο για μία νέα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 28 Αύγ 2020, 15:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Maejima έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:30 Κουμούνια αν χάσει η Τουρκία, σας βλέπω χωρίς μεροκάματο, δεν έμεινε άλλος εχθρός να υποστηρίξετε, Βουλγαρία εκτός, Σκόπια εκτός, Αλβανία ημι-εκτός.
Μετά όλες τους οι ελπίδες θα στηρίζονται στους λαθρομετανάστες και στους ανώμαλους. :D
Άβαταρ μέλους
hades

Highlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:41
hades έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:30

Δεν είπα ότι είναι αριστερός, είπα ότι είναι εκσυγχρονιστής και δεν είναι τύπος του εθνικισμού, ούτε το κεμαλικο κόμμα είναι πλέον καθαρά εθνικιστικό.
:o από πότε ;
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
Πάρταλος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάρταλος »

Highlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:44
Πάρταλος έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:37 Highlander Έτσι όπως έχει εξελιχθεί σήμερα η κατάσταση με την Τουρκία, τι νομίζεις ότι πρέπει να κάνει η ελλάδα;
Πρέπει να πάει σε διαπραγματεύσεις και να σταματήσει να καλλιεργεί εθνικιστικούς μύθους στον κόσμο.
Πάντως για τη συμφωνία της Αιγύπτου νομίζω ότι καλώς την υπέγραψε, γιατί διαφορετικά θα ήταν ανισόρροπη η κατάσταση με το τουρκολιβυκό μνημόνιο.
Συμφωνώ με τον Βαρουφάκη που λέει ότι δεν πρέπει να έχουμε διμερείς συμφωνίες, γιατί οξύνουν τις εντάσεις και αφήνουν κάποια μέρη δυσαρεστημένα, αλλά αφού η Τουρκία έκανε διμερή, μάλλον έπρεπε να κάνουμε κι εμείς. Κι από κει και πέρα τα βρίσκουμε.
Τι να διαπραγματευθεί και ποιοι είναι οι εθνικιστικοί μύθοι;
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
Άβαταρ μέλους
hades

Highlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:44
Συμφωνώ με τον Βαρουφάκη που λέει ότι στη Μεσόγειο πρέπει να αποφεύγουμε τις διμερείς συμφωνίες, γιατί οξύνουν τις εντάσεις και αφήνουν κάποια μέρη δυσαρεστημένα, αλλά αφού η Τουρκία έκανε διμερή, μάλλον έπρεπε να κάνουμε κι εμείς. Κι από κει και πέρα τα βρίσκουμε και σκίζουμε αμφότεροι τις άλλες δύο για μία νέα.
τι να διαπραγματευτούμε ; Αυτά που ζητάει η Τουρκία; Νησιά χωρικά ύδατα αποστρατικοποίηση μειονότητα και γενική θέση του ισλάμ στην χώρα; Γιατί αυτά θέλουν οι Τούρκοι
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”