hades έγραψε: 28 Αύγ 2020, 14:57
Highlander εγώ φίλε είμαι καλοπροαίρετος προς εσένα. Πες μου σε παρακάλω τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ο Ιμάμογλου αν γίνει πρόεδρος σε σχέση την εξωτερική πολιτική του θα ναι διαφορετικός
Έχει καταδικάσει την Γαλάζια πατρίδα; Την κατοχή της Συρίας ; Έχει κάνει κάποιοα μετροπαθή δήλωση για τις Ελληνοτουρκικές διαφορές;Έχει μιλήσει ενάντια στο κόμμα του που μιλά για κατοχή από εμάς 19 νησιών;
Και ξεχνάς εύκολα ότι τον Ιμάμογλου εκτός από τους Κεμαλιστές τον στηρίζει ένα μεγάλο μέρος γκρίζων λύκων που έφυγαν μετά την διάσπαση του κόμματος. Πες μου από που προκύπτει ότι είναι μετριοπαθής.
Διότι είναι ξεκάθαρα εκσυγχρονιστικου προφίλ και δεν κάνει καθόλου ακραίες εθνικιστικές δηλώσεις.
Κάποιος που είναι εκσυγχρονιστής και έχει φιλοδυτικο προσανατολισμό, ασχέτως του αν μπορεί να κάνει ανοιχτό αντιεθνικιστικο κήρυγμα σε μια συντηρητική χώρα σαν την Τουρκία, αν βγει θα ρίξει τους εθνικιστικούς τόνους που ανεβάζει τα τελευταία χρόνια ο Ερντογάν και θα προσπαθήσει να κτίσει προφίλ αξιοπιστίας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 28 Αύγ 2020, 15:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εντάξει για να μου το λέει ναζί που ψηφίζει χρυσή αυγή θα έχει βασιμοτητα
δεν έχω ψηφίσει ποτέ ΧΑ επειδή ζω εκτός ελλάδας εδώ και 8 χρόνια. Ευχαρίστως θα ψήφιζα αν ερχόμουν για τις εκλογές.
Το να μιλάει απαξιωτικά για τη ΧΑ το γκρουπουσκουλο το 3% είναι αστείο.
Λες ψέματα ναζοτρολακι, γιατί το θυμάμαι παρα πολύ καλά ότι το έχεις γράψει και το πιθανότερο λες γενικά ψέματα γιατί αλλα λες τη μια και άλλα την άλλη και για το εξωτερικό.
Εσύ τώρα κατηγορούσες τον Ερντογάν ότι είσαι χιτλερικος και λες ότι θα ψηφίσεις ευχαρίστως ΧΑ.
Next.
δες την ip μου ρε μπαγλαμά και πες μου που βρίσκομαι
δεν μπορεί θα έχουν καποιον ΙΤ στο προξενείο να σε βοηθήσει να το κάνεις
Lord Brum έγραψε: 28 Αύγ 2020, 14:56
γιατί τέτοιος ρατσισμός απέναντι στον σαουδαραβικό λαό?
Δεν χρειάζεται να ε΄σιαι σαουδάραβας κροίσος για να μην είσαι αποτυχημένος, αρκεί να μην παρασιτείς σε αργομισθίες και να μην ζεις καθ εξιν από το ταμείο ανεργείας
Καλά ένας πρώην χρυσαυγιτης που γράφει σαν να βγήκε από τον στάβλο δεν είναι σε θέση να λέει ποιος είναι αποτυχημένος και ποιος όχι, διότι κατά πάσα πιθανότητα σπουδές, μεταπτυχιακά και διδακτορικά δεν έχει κανει ούτε στον ύπνο του.
Από εκεί και πέρα έτσι κι αλλιώς η επαγγελματική επιτυχία ή η οικονομική κατάσταση είναι τελείως ανεξάρτητη του αν ανήκεις σε φωτισμένη ιδεολογική μειοψηφία ή όχι.
Μιλάς σε πανεπιστημιακό με 38 δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά, ,850+ αναφορές στο έργο του, μόνιμη θέση μελους ΔΕΠ σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού, συμμετοχή ως επιστημονικά υπεύθυνου ή coinvestigator σε ερευνητικά προγράμματα άνω του 1,5 εκ. ευρώ, που αρνήθηκε διορισμό σε θέση μέλους δεπ στο ΑΠΘ όπου είχε εκλεγεί. Και το βασικό σε μηχανικό όχι σε διδακτορα πέρι φύλου των αγγέλων ή grievance studies
Θα σέβεσαι αποτυχημένε
Εντάξει πρώην χρυσαυγιτη, καθένας από το ίντερνετ που δυσκολευεται να γράψει το όνομα του και μιλάει σαν χουντικός λιμενεργάτης του 60 είναι προσωπικότητα με διεθνή καριέρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 28 Αύγ 2020, 15:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Lord Brum έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:06δες την ip μου ρε μπαγλαμά και πες μου που βρίσκομαι
Εγώ, δεν αμφιβάλλω για το πού μένεις. Αλλά φίλιος προς τη Χρυσή Αυγή ήσουν.
Highlander εγώ φίλε είμαι καλοπροαίρετος προς εσένα. Πες μου σε παρακάλω τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ο Ιμάμογλου αν γίνει πρόεδρος σε σχέση την εξωτερική πολιτική του θα ναι διαφορετικός
Έχει καταδικάσει την Γαλάζια πατρίδα; Την κατοχή της Συρίας ; Έχει κάνει κάποιοα μετροπαθή δήλωση για τις Ελληνοτουρκικές διαφορές;Έχει μιλήσει ενάντια στο κόμμα του που μιλά για κατοχή από εμάς 19 νησιών;
Και ξεχνάς εύκολα ότι τον Ιμάμογλου εκτός από τους Κεμαλιστές τον στηρίζει ένα μεγάλο μέρος γκρίζων λύκων που έφυγαν μετά την διάσπαση του κόμματος. Πες μου από που προκύπτει ότι είναι μετριοπαθής.
Διότι είναι ξεκάθαρα εκσυγχρονιστικου προφίλ και δεν κάνει καθόλου ακραίες εθνικιστικές δηλώσεις.
Κάποιος που είναι εκσυγχρονιστής και έχει φιλοδυτικο προσανατολισμό, ασχέτως του αν μπορεί να κάνει ανοιχτό αντιεθνικιστικο κήρυγμα σε μια συντηρητική χώρα σαν την Τουρκία, αν βγει θα ρίξει τους εθνικιστικούς τόνους που ανεβάζει τα τελευταία χρόνια ο Ερντογάν και θα προσπαθήσει να κτίσει προφίλ αξιοπιστίας.
πάλι εθελοτυφλείς. Σου έβαλαν ποιο πάνω τη δήλωση για την Αγία Σοφία. Αν ψάξω θα βρω και για το Ματζικέρ. Και ο Ετσεβίτ είχε δυτικό προσανατολισμό. Και οι στρατηγοί και ο Γιλμάζ και ο Ντεμιρέλ τι σημαίνει ο δυτικός προσανατολισμός ;Η Τουρκία ότι κυβέρνηση και να έχει είναι αναθεωριτική δύναμη .
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Lord Brum έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:05
Μιλάς σε πανεπιστημιακό με 38 δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά, ,850+ αναφορές στο έργο του, μόνιμη θέση μελους ΔΕΠ σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού, συμμετοχή ως επιστημονικά υπεύθυνου ή coinvestigator σε ερευνητικά προγράμματα άνω του 1,5 εκ. ευρώ, που αρνήθηκε διορισμό σε θέση μέλους δεπ στο ΑΠΘ όπου είχε εκλεγεί. Και το βασικό σε μηχανικό όχι σε διδακτορα πέρι φύλου των αγγέλων ή grievance studies
Θα σέβεσαι αποτυχημένε
ΠΩΣ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΕΣ ΕΤΣΙ, ΛΟΡΔΕ;
Ρώτα τον τώρα πότε έχει ξανά προκήρυξη για 8μηνη απασχόληση ως βδέλλα σε εφορεία αρχαιότητων
πάλι εθελοτυφλείς. Σου έβαλαν ποιο πάνω τη δήλωση για την Αγία Σοφία. Αν ψάξω θα βρω και για το Ματζικέρ. Και ο Ετσεβίτ είχε δυτικό προσανατολισμό. Και οι στρατηγοί και ο Γιλμάζ και ο Ντεμιρέλ τι σημαίνει ο δυτικός προσανατολισμός ;Η Τουρκία ότι κυβέρνηση και να έχει είναι αναθεωριτική δύναμη .
Η μοναδική ήταν και φανερά βεβιασμένη. Ξαναλέω βλακοδηλωσεις έχει κάνει και ο Τσίπρας τελευταία, αυτό δε σημαίνει ότι είναι εθνικι.
Lord Brum έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:06δες την ip μου ρε μπαγλαμά και πες μου που βρίσκομαι
ναι γιατί ήταν οι μόνοι που μιλούσαν κατά της λαθρομετανάστευσης. Τώρα που ο κούλης έκλεισε τα σύνορα τον φεβουράριο και κάνει και pushbacks δεν έχω λόγο να συνεχίσω να υποστηρίζω την οικογένεια μιχαλολιάκου. Η ΝΔ μπήκε στον σωστό δεξιό δρόμο
ναι γιατί ήταν οι μόνοι που μιλούσαν κατά της λαθρομετανάστευσης. Τώρα που ο κούλης έκλεισε τα σύνορα τον φεβουράριο και κάνει και pushbacks δεν έχω λόγο να συνεχίσω να υποστηρίζω την οικογένεια μιχαλολιάκου. Η ΝΔ μπήκε στον σωστό δεξιό δρόμο
Καλά ένας πρώην χρυσαυγιτης που γράφει σαν να βγήκε από τον στάβλο δεν είναι σε θέση να λέει ποιος είναι αποτυχημένος και ποιος όχι, διότι κατά πάσα πιθανότητα σπουδές, μεταπτυχιακά και διδακτορικά δεν έχει κανει ούτε στον ύπνο του.
Από εκεί και πέρα έτσι κι αλλιώς η επαγγελματική επιτυχία ή η οικονομική κατάσταση είναι τελείως ανεξάρτητη του αν ανήκεις σε φωτισμένη ιδεολογική μειοψηφία ή όχι.
Θα σέβεσαι αποτυχημένε
Εντάξει πρώην χρυσαυγιτη, καθένας από το ίντερνετ που δυσκολευεται να γράψει το όνομα του και μιλάει σαν χουντικός λιμενεργάτης του 60 είναι προσωπικότητα με διεθνή καριέρα
δεν είναι όλοι αποτυχημένοι σαν εσένα.
ούτε παρασιτούν με 8μηνες συμβάσεις.
Οποιαδήποτε χώρα έχει την ισχύ να επεκταθεί και να φροντίσει τα συμφέροντα της θα το κάνει , ασχέτως πολιτικών ιδεολογιών
Η ισχύς και η εξουσία έχουν την τάση να επεκτείνονται
Cavaliere έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:07
Δηλαδή παραδέχεσαι ότι έλεγες ψέματα.
σε τι έλεγα ψέματα. Υποστήριζα ΧΑ από τότε που μπήκε στη βουλή και μετά (πιο πριν δεν τους ήξερα παρά μόνοτον μιχαλολιακο σαν όνομα) λόγω αντιμεταναστευτικού προσνατολισμού. Τελευταία φορά που ψήφισα στην Ελλάδα ήταν Μάιος του 2012 και ψήφισα δυστυχώς για μένα τον μετέπειτα συγκυβερνήτη σου τον καμμένο.
Δεν εχω ξαναψηφίσει έκτοτε στην Ελλάδα επειδή ζω στο HB. Εδώ ψηφίζω tories.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lord Brum την 28 Αύγ 2020, 15:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Υπάρχουν και χειρότερα σώγαμβρε.
Θα μπορούσε να είναι χριστιανόπουλο γουάναμπη κομθούθνι φίλος του κου κου ε, και χριστιανός και κουκουές και γαμώ το σπίτι του γίνεται; κι όμως δεν είναι, άστα, υπάρχουν και χειρότερα σε λέω.
Lord Brum έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:05
Θα σέβεσαι αποτυχημένε
δεν είναι όλοι αποτυχημένοι σαν εσένα.
ούτε παρασιτούν με 8μηνες συμβάσεις.
Εντάξει, κάθε αμόρφωτος γιδόβλαχος λέει από το ίντερνετ άλλους αποτυχημένους, παριστάνοντας τη διεθνούς φήμης προσωπικότητα, για να νιώσει καλύτερα, αυτό δε σημαίνει ότι γίνεται και πιστευτός βέβαια.
Εγώ νόμιζα ότι παρασιτισμός είναι η μονιμότητα.
To HB μας πρότεινε φρεγάτες type 23 σε πολύ καλή τιμή. Λέγεται ότι σε μία τέτοια περίπτωση αυτές θα αντικαταστήσουν τις δικές μας κλάσης "Ύδρα".
Δεδομένων των συνθηκών, οι "Υδρα" δε θα μπορούσαν να διατηρηθούν σε λειτουργία;
Η Κύπρος δεν θα μπορούσε να προμηθευτεί είτε τις "Ύδρα" από εμάς είτε απευθείας type 23;
Από ποιους λέγεται;
Θα κρατήσουν τις S δηλαδή σε υπηρεσία και θα αντικαταστησουν τις ΜΕΚΟ;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων