Έλεγες ψέματα για το ότι δεν ψήφισες χα. Γιατί αυτό το έχεις γράψει και το θυμάμαι πολύ καλά. Χάνεις νερά. Και κάθε φορά λες διαφορετική χώρα στην οποία ζεις. ΗΒ, Ολλανδία, Ιρλανδία κλπ.Lord Brum έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:20σε τι έλεγα ψέματα. Υποστήριζα ΧΑ από τότε που μπήκε στη βουλή και μετά (πιο πριν δεν τους ήξερα παρά μόνοτον μιχαλολιακο σαν όνομα) λόγω αντιμεταναστευτικού προσνατολισμού. Τελευταία φορά που ψήφισα στην Ελλάδα ήταν Μάιος του 2012 και ψήφισα δυστυχώς για μένα τον μετέπειτα συγκυβερνήτη σου τον καμμένο.Highlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:17Δηλαδή παραδέχεσαι ότι έλεγες ψέματα.Lord Brum έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:13
ναι γιατί ήταν οι μόνοι που μιλούσαν κατά της λαθρομετανάστευσης. Τώρα που ο κούλης έκλεισε τα σύνορα τον φεβουράριο και κάνει και pushbacks δεν έχω λόγο να συνεχίσω να υποστηρίζω την οικογένεια μιχαλολιάκου. Η ΝΔ μπήκε στον σωστό δεξιό δρόμο![]()
Δεν εχω ξαναψηφίσει έκτοτε στην Ελλάδα επειδή ζω στο HB. Εδώ ψηφίζω tories.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
- Highlander
Re: Πάμε πόλεμο
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Μαλακία έγραψα, το διόρθωσα παρακάτω. Το πρόγραμμα υποτίθεται πως πήγαινε πακέτο με αναβάθμιση των MEKOChainis έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:23Από ποιους λέγεται;Belisarius έγραψε: 27 Αύγ 2020, 19:16 Νέες ερωτήσεις:
To HB μας πρότεινε φρεγάτες type 23 σε πολύ καλή τιμή. Λέγεται ότι σε μία τέτοια περίπτωση αυτές θα αντικαταστήσουν τις δικές μας κλάσης "Ύδρα".
Δεδομένων των συνθηκών, οι "Υδρα" δε θα μπορούσαν να διατηρηθούν σε λειτουργία;
Η Κύπρος δεν θα μπορούσε να προμηθευτεί είτε τις "Ύδρα" από εμάς είτε απευθείας type 23;
Θα κρατήσουν τις S δηλαδή σε υπηρεσία και θα αντικαταστησουν τις ΜΕΚΟ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Belisarius την 28 Αύγ 2020, 15:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Maejima
Lord Brum έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:05Μιλάς σε πανεπιστημιακό με 38 δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά, ,850+ αναφορές στο έργο του, μόνιμη θέση μελους ΔΕΠ σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού, συμμετοχή ως επιστημονικά υπεύθυνου ή coinvestigator σε ερευνητικά προγράμματα άνω του 1,5 εκ. ευρώ, που αρνήθηκε διορισμό σε θέση μέλους δεπ στο ΑΠΘ όπου είχε εκλεγεί. Και το βασικό σε μηχανικό όχι σε διδακτορα πέρι φύλου των αγγέλων ή grievance studiesHighlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 14:59Καλά ένας πρώην χρυσαυγιτης που γράφει σαν να βγήκε από τον στάβλο δεν είναι σε θέση να λέει ποιος είναι αποτυχημένος και ποιος όχι, διότι κατά πάσα πιθανότητα σπουδές, μεταπτυχιακά και διδακτορικά δεν έχει κανει ούτε στον ύπνο του.Lord Brum έγραψε: 28 Αύγ 2020, 14:56
γιατί τέτοιος ρατσισμός απέναντι στον σαουδαραβικό λαό?
Δεν χρειάζεται να ε΄σιαι σαουδάραβας κροίσος για να μην είσαι αποτυχημένος, αρκεί να μην παρασιτείς σε αργομισθίες και να μην ζεις καθ εξιν από το ταμείο ανεργείας
Από εκεί και πέρα έτσι κι αλλιώς η επαγγελματική επιτυχία ή η οικονομική κατάσταση είναι τελείως ανεξάρτητη του αν ανήκεις σε φωτισμένη ιδεολογική μειοψηφία ή όχι.
Θα σέβεσαι αποτυχημένε

????Highlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:24Έλεγες ψέματα στο ότι δεν ψήφισες χα. Γιατί αυτό το έχεις γράψει και το θυμάμαι πολύ καλά. Χάνεις νερά. Και κάθε φορά λες διαφορετική χώρα στην οποία ζεις. ΗΒ, Ολλανδία, Ιρλανδία κλπ.Lord Brum έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:20σε τι έλεγα ψέματα. Υποστήριζα ΧΑ από τότε που μπήκε στη βουλή και μετά (πιο πριν δεν τους ήξερα παρά μόνοτον μιχαλολιακο σαν όνομα) λόγω αντιμεταναστευτικού προσνατολισμού. Τελευταία φορά που ψήφισα στην Ελλάδα ήταν Μάιος του 2012 και ψήφισα δυστυχώς για μένα τον μετέπειτα συγκυβερνήτη σου τον καμμένο.
Δεν εχω ξαναψηφίσει έκτοτε στην Ελλάδα επειδή ζω στο HB. Εδώ ψηφίζω tories.![]()
xανεις λάδια
Ζω Αγγλία από το 2012. Δεν εχω πει ποτέ τίποτα διαφορετικό. Βρες μου δημοσίευση μου να λέει ότι ζω σε άλλη χώρα πλην ΗΒ.
Δεν ψήφισα ΧΑ γιατί δεν ψηφισα από το 2012. Αν ήμουν Ελλάδα το 2015 πχ ΧΑ θα ψήφιζα. Τους υποστήριζα από το 2012 μέχρι πριν τις προηγούμενες ευρωεκλογές όταν άρχισαν να καταρρεόυν και αν διώχνουν κόσμο ενώ έβλεπα τον κούλη ως τη μοναδική διέξοδο από την σκατίλα του τσίπρα. Αποδείχτηκε κάτι πολύ ανώτερο μέχρι στιγμής
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Σήμερα δεν έχω χρόνο για σένα, άλλη φορά.sys3x έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:21Υπάρχουν και χειρότερα σώγαμβρε.
Θα μπορούσε να είναι χριστιανόπουλο γουάναμπη κομθούθνι φίλος του κου κου ε, και χριστιανός και κουκουές και γαμώ το σπίτι του γίνεται; κι όμως δεν είναι, άστα, υπάρχουν και χειρότερα σε λέω.
Ordem e Progresso.
ο Τσίπρα ρε φίλε προέρχεται από την αριστέρα ο Ιμάμογλου από το Κεμαλλικό κόμμα .Δεν ξέρω αν χτυπάει σε εσένα κάποιο καμπανάκι.Highlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:13Η μοναδική ήταν και φανερά βεβιασμένη. Ξαναλέω βλακοδηλωσεις έχει κάνει και ο Τσίπρας τελευταία, αυτό δε σημαίνει ότι είναι εθνικι.hades έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:08πάλι εθελοτυφλείς. Σου έβαλαν ποιο πάνω τη δήλωση για την Αγία Σοφία. Αν ψάξω θα βρω και για το Ματζικέρ. Και ο Ετσεβίτ είχε δυτικό προσανατολισμό. Και οι στρατηγοί και ο Γιλμάζ και ο Ντεμιρέλ τι σημαίνει ο δυτικός προσανατολισμός ;Η Τουρκία ότι κυβέρνηση και να έχει είναι αναθεωριτική δύναμη .Highlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:05
Διότι είναι ξεκάθαρα εκσυγχρονιστικου προφίλ και δεν κάνει καθόλου ακραίες εθνικιστικές δηλώσεις.
Κάποιος που είναι εκσυγχρονιστής και έχει φιλοδυτικο προσανατολισμό, ασχέτως του αν μπορεί να κάνει ανοιχτό αντιεθνικιστικο κήρυγμα σε μια συντηρητική χώρα σαν την Τουρκία, αν βγει θα ρίξει τους εθνικιστικούς τόνους που ανεβάζει τα τελευταία χρόνια ο Ερντογάν και θα προσπαθήσει να κτίσει προφίλ αξιοπιστίας.
Υπάρχει τεράστια διαφορά...
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
-
Maejima
Κουμούνια αν χάσει η Τουρκία, σας βλέπω χωρίς μεροκάματο, δεν έμεινε άλλος εχθρός να υποστηρίξετε, Βουλγαρία εκτός, Σκόπια εκτός, Αλβανία ημι-εκτός.
Highlander Έτσι όπως έχει εξελιχθεί σήμερα η κατάσταση με την Τουρκία, τι νομίζεις ότι πρέπει να κάνει η ελλάδα;
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- Highlander
Χάνεις λάδια μυνχαουζεν.Lord Brum έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:28????Highlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:24Έλεγες ψέματα στο ότι δεν ψήφισες χα. Γιατί αυτό το έχεις γράψει και το θυμάμαι πολύ καλά. Χάνεις νερά. Και κάθε φορά λες διαφορετική χώρα στην οποία ζεις. ΗΒ, Ολλανδία, Ιρλανδία κλπ.Lord Brum έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:20
σε τι έλεγα ψέματα. Υποστήριζα ΧΑ από τότε που μπήκε στη βουλή και μετά (πιο πριν δεν τους ήξερα παρά μόνοτον μιχαλολιακο σαν όνομα) λόγω αντιμεταναστευτικού προσνατολισμού. Τελευταία φορά που ψήφισα στην Ελλάδα ήταν Μάιος του 2012 και ψήφισα δυστυχώς για μένα τον μετέπειτα συγκυβερνήτη σου τον καμμένο.
Δεν εχω ξαναψηφίσει έκτοτε στην Ελλάδα επειδή ζω στο HB. Εδώ ψηφίζω tories.![]()
xανεις λάδια
Ζω Αγγλία από το 2012. Δεν εχω πει ποτέ τίποτα διαφορετικό. Βρες μου δημοσίευση μου να λέει ότι ζω σε άλλη χώρα πλην ΗΒ.
Δεν ψήφισα ΧΑ γιατί δεν ψηφισα από το 2012. Αν ήμουν Ελλάδα το 2015 πχ ΧΑ θα ψήφιζα. Τους υποστήριζα από το 2012 μέχρι πριν τις προηγούμενες ευρωεκλογές όταν άρχισαν να καταρρεόυν και αν διώχνουν κόσμο ενώ έβλεπα τον κούλη ως τη μοναδική διέξοδο από την σκατίλα του τσίπρα. Αποδείχτηκε κάτι πολύ ανώτερο μέχρι στιγμής
Δεν κάθομαι να ψάχνω άλλα ποστ, αλλά μη νομίζεις ότι δεν έχω καταλάβω ποιος άλλος είσαι.
- Highlander
Δεν είπα ότι είναι αριστερός, είπα ότι είναι εκσυγχρονιστής και δεν είναι τύπος του εθνικισμού, ούτε το κεμαλικο κόμμα είναι πλέον καθαρά εθνικιστικό.hades έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:30ο Τσίπρα ρε φίλε προέρχεται από την αριστέρα ο Ιμάμογλου από το Κεμαλλικό κόμμα .Δεν ξέρω αν χτυπάει σε εσένα κάποιο καμπανάκι.Highlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:13Η μοναδική ήταν και φανερά βεβιασμένη. Ξαναλέω βλακοδηλωσεις έχει κάνει και ο Τσίπρας τελευταία, αυτό δε σημαίνει ότι είναι εθνικι.hades έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:08
πάλι εθελοτυφλείς. Σου έβαλαν ποιο πάνω τη δήλωση για την Αγία Σοφία. Αν ψάξω θα βρω και για το Ματζικέρ. Και ο Ετσεβίτ είχε δυτικό προσανατολισμό. Και οι στρατηγοί και ο Γιλμάζ και ο Ντεμιρέλ τι σημαίνει ο δυτικός προσανατολισμός ;Η Τουρκία ότι κυβέρνηση και να έχει είναι αναθεωριτική δύναμη .
- Highlander
Πρέπει να πάει σε διαπραγματεύσεις και να σταματήσει να καλλιεργεί εθνικιστικούς μύθους στον κόσμο.Πάρταλος έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:37 Highlander Έτσι όπως έχει εξελιχθεί σήμερα η κατάσταση με την Τουρκία, τι νομίζεις ότι πρέπει να κάνει η ελλάδα;
Πάντως για τη συμφωνία της Αιγύπτου νομίζω ότι καλώς την υπέγραψε, γιατί διαφορετικά θα ήταν ανισόρροπη η κατάσταση με το τουρκολιβυκό μνημόνιο.
Συμφωνώ με τον Βαρουφάκη που λέει ότι στη Μεσόγειο πρέπει να αποφεύγουμε τις διμερείς συμφωνίες, γιατί οξύνουν τις εντάσεις και αφήνουν κάποια μέρη δυσαρεστημένα, αλλά αφού η Τουρκία έκανε διμερή, μάλλον έπρεπε να κάνουμε κι εμείς. Κι από κει και πέρα τα βρίσκουμε και σκίζουμε αμφότεροι τις άλλες δύο για μία νέα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 28 Αύγ 2020, 15:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μετά όλες τους οι ελπίδες θα στηρίζονται στους λαθρομετανάστες και στους ανώμαλους.Maejima έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:30 Κουμούνια αν χάσει η Τουρκία, σας βλέπω χωρίς μεροκάματο, δεν έμεινε άλλος εχθρός να υποστηρίξετε, Βουλγαρία εκτός, Σκόπια εκτός, Αλβανία ημι-εκτός.
Highlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:41Δεν είπα ότι είναι αριστερός, είπα ότι είναι εκσυγχρονιστής και δεν είναι τύπος του εθνικισμού, ούτε το κεμαλικο κόμμα είναι πλέον καθαρά εθνικιστικό.hades έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:30ο Τσίπρα ρε φίλε προέρχεται από την αριστέρα ο Ιμάμογλου από το Κεμαλλικό κόμμα .Δεν ξέρω αν χτυπάει σε εσένα κάποιο καμπανάκι.Highlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:13
Η μοναδική ήταν και φανερά βεβιασμένη. Ξαναλέω βλακοδηλωσεις έχει κάνει και ο Τσίπρας τελευταία, αυτό δε σημαίνει ότι είναι εθνικι.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Τι να διαπραγματευθεί και ποιοι είναι οι εθνικιστικοί μύθοι;Highlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:44Πρέπει να πάει σε διαπραγματεύσεις και να σταματήσει να καλλιεργεί εθνικιστικούς μύθους στον κόσμο.Πάρταλος έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:37 Highlander Έτσι όπως έχει εξελιχθεί σήμερα η κατάσταση με την Τουρκία, τι νομίζεις ότι πρέπει να κάνει η ελλάδα;
Πάντως για τη συμφωνία της Αιγύπτου νομίζω ότι καλώς την υπέγραψε, γιατί διαφορετικά θα ήταν ανισόρροπη η κατάσταση με το τουρκολιβυκό μνημόνιο.
Συμφωνώ με τον Βαρουφάκη που λέει ότι δεν πρέπει να έχουμε διμερείς συμφωνίες, γιατί οξύνουν τις εντάσεις και αφήνουν κάποια μέρη δυσαρεστημένα, αλλά αφού η Τουρκία έκανε διμερή, μάλλον έπρεπε να κάνουμε κι εμείς. Κι από κει και πέρα τα βρίσκουμε.
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
τι να διαπραγματευτούμε ; Αυτά που ζητάει η Τουρκία; Νησιά χωρικά ύδατα αποστρατικοποίηση μειονότητα και γενική θέση του ισλάμ στην χώρα; Γιατί αυτά θέλουν οι ΤούρκοιHighlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:44Πρέπει να πάει σε διαπραγματεύσεις και να σταματήσει να καλλιεργεί εθνικιστικούς μύθους στον κόσμο.Πάρταλος έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:37 Highlander Έτσι όπως έχει εξελιχθεί σήμερα η κατάσταση με την Τουρκία, τι νομίζεις ότι πρέπει να κάνει η ελλάδα;
Συμφωνώ με τον Βαρουφάκη που λέει ότι στη Μεσόγειο πρέπει να αποφεύγουμε τις διμερείς συμφωνίες, γιατί οξύνουν τις εντάσεις και αφήνουν κάποια μέρη δυσαρεστημένα, αλλά αφού η Τουρκία έκανε διμερή, μάλλον έπρεπε να κάνουμε κι εμείς. Κι από κει και πέρα τα βρίσκουμε και σκίζουμε αμφότεροι τις άλλες δύο για μία νέα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 2413 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-
- 1 Απαντήσεις