εμπ1.Cecily Anne έγραψε: 16 Απρ 2020, 14:27Κιοφτε κλασικό. Και γυαλιά!
παιζει να βρισκω πιο σεξι αυτη την εικονα, απο τη λατερνα που ειναι ετοιμη για να παει στα μπουζουκια.
εμπ1.Cecily Anne έγραψε: 16 Απρ 2020, 14:27Κιοφτε κλασικό. Και γυαλιά!
Ενα ειναι το σωστο ψησιμο για στεικ (μοσχαρισιο παντα ετσι;).Αγις έγραψε: 16 Απρ 2020, 14:19
για τα στεικ δεν μου απαντησες τελικα ποιο ειναι το σωστο ψησιμο - οχι με τις προτιμησεις του καθενος .
Κι εγώ.
Veni Vidi Vici έγραψε: 17 Απρ 2020, 12:24Κι εγώ.
Θα ρίκσω και μια συκωταριά στο τηγάνι για συνοδευτικό.
Μερικες μέρες ξεσκεπαστες στο ψυγείο, πριν;Alphabet έγραψε: 17 Απρ 2020, 12:21Ενα ειναι το σωστο ψησιμο για στεικ (μοσχαρισιο παντα ετσι;).Αγις έγραψε: 16 Απρ 2020, 14:19
για τα στεικ δεν μου απαντησες τελικα ποιο ειναι το σωστο ψησιμο - οχι με τις προτιμησεις του καθενος .
Το στεικ (σπαλα κατα προτιμηση ή κοντρα) εκτος ψυγειου 1 ωρα πριν. ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΑΤΙΖΕΙΣ ΤΩΡΑ γιατι σκληραινει.
Οποιοδηποτε τηγανι (χωρις λαδι) σε φουλ θερμοκρασια στο ματι να καψει πολυ.
Πετας το στεικ και το γυριζεις καθε 30".
Στα 5 η 6 λεπτα (αναλογα με το παχος του) το βγαζεις και το βαζεις σε ενα πιατο
Ριχνεις λιγο λαδι επανω του ή ενα μικρο κομματι βουτυρο.
Το σκεπαζεις με αλουμινοχαρτο και το αφηνεις για 5-10 λεπτα.
Σερβιρεις και το κοβεις με το ...πηρουνι.
Ε πες ότι θα παραγγείλεις πίτσα ρε τύπισσα, να τελειώνουμε!νύχτα έγραψε: 16 Απρ 2020, 23:23βασικά, δεν τα θέλω τηγανητά
τα θέλω δηλαδή αλλά έχω κανόνα να μη τα φτιάχνω ποτέ στο σπίτι, τουλάχιστον
και με πλασίματα, μούλτι κτλ, δεν τα πηγαίνω καλά
άσε που δεν έχω μηχανήματα κι εργαλεία
άσε που μόνο για να φιλέψω κι άλλον θα έμπαινα σε τέτοια διαδικασία
άσε κι είναι δύσκολη ώρα
Είσαι ο πρωτος που μου το λεει! Μπορω να το κρατησω να το δειχνω οτι υπάρχουν και τέτοιοι;;;Ασέβαστος έγραψε: 17 Απρ 2020, 11:29εμπ1.
παιζει να βρισκω πιο σεξι αυτη την εικονα, απο τη λατερνα που ειναι ετοιμη για να παει στα μπουζουκια.
Είμαστε πολλοί, απλά δεν εκδηλωνόμαστε σαν λιγούρια όπως ο Ασέβαστος (όνομα και πράμα)Cecily Anne έγραψε: 17 Απρ 2020, 12:42Είσαι ο πρωτος που μου το λεει! Μπορω να το κρατησω να το δειχνω οτι υπάρχουν και τέτοιοι;;;Ασέβαστος έγραψε: 17 Απρ 2020, 11:29εμπ1.
μωρε καντο και τατουαζ στο κουτελο, τι θα ζητησω, δικαιωματα;Cecily Anne έγραψε: 17 Απρ 2020, 12:42
Είσαι ο πρωτος που μου το λεει! Μπορω να το κρατησω να το δειχνω οτι υπάρχουν και τέτοιοι;;;
Alphabet έγραψε: 17 Απρ 2020, 12:21Ενα ειναι το σωστο ψησιμο για στεικ (μοσχαρισιο παντα ετσι;).Αγις έγραψε: 16 Απρ 2020, 14:19
Το στεικ (σπαλα κατα προτιμηση ή κοντρα) εκτος ψυγειου 1 ωρα πριν. ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΑΤΙΖΕΙΣ ΤΩΡΑ γιατι σκληραινει.
Ίσα - ίσα που έχω τις μαύρες μου και χρειάζομαι λίγο γέλιο. Θα σκάσω.
Ναι, αλλα πανω σε μια σχαρα που θα ειναι μεσα σε ενα ταψι με αλατι για να ψιλο-σιτεψουν ..κατα καποιο τροπο. Δεν θα δεις ομως μεγαλη διαφορα γιατι αυτο δεν ειναι σωστη ωριμανση. Δεν θα εχει σωστη θερμοκρασια, υγρασια και το ανοιγμα του ψυγειου 20-30 φορες την ημερα δεν βοηθαει.Custom_F έγραψε: 17 Απρ 2020, 12:34Μερικες μέρες ξεσκεπαστες στο ψυγείο, πριν;Alphabet έγραψε: 17 Απρ 2020, 12:21Ενα ειναι το σωστο ψησιμο για στεικ (μοσχαρισιο παντα ετσι;).Αγις έγραψε: 16 Απρ 2020, 14:19