!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Χελένικ Χόαξιζ: Παπατζίδικο ή σοβαρο σάιτ?

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Χελένικ Χόαξιζ: Παπατζίδικο ή σοβαρο σάιτ?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

AlienWay έγραψε: 26 Ιουν 2020, 13:38 Πριν εμπορευματοποιηθεί και ξεπουληθεί το HH επιτέλεσε ένα σημαντικό έργο: Εμαθε στους σκεπτικιστές να σκέφτονται και να διατυπώνουν γνώμη κατόπιν έρευνας.
:e040:
Το μόνο που πέτυχαν ιστολόγια όπως το συγκεκριμένο ήταν να προσπαθούν να παρουσιάσουν κάποιον ως τον "τρελό του χωριού" στην όρεξη του μέσου αφελούς πολίτη.
Γι' αυτό και θα δεις ότι ο μέσος φανατικός τους αναγνώστης είναι άτομο που αρέσκεται να επιτίθεται και να απαξιώνει τους άλλους στα φόρα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Αν θέλεις να διαβάσεις πραγματικές έρευνες, θα αναζητήσεις έρευνες, όχι αρθράκια τυχάρπαστων που ευαγγελίζονται την ειδίκευση στην αλήθεια. Όμως, ο μέσος ο αναγνώστης τους δεν έχει δει έρευνα ούτε με κυάλια.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

stavmanr έγραψε: 26 Ιουν 2020, 19:38
AlienWay έγραψε: 26 Ιουν 2020, 13:38 Πριν εμπορευματοποιηθεί και ξεπουληθεί το HH επιτέλεσε ένα σημαντικό έργο: Εμαθε στους σκεπτικιστές να σκέφτονται και να διατυπώνουν γνώμη κατόπιν έρευνας.
Το μόνο που πέτυχαν ιστολόγια όπως το συγκεκριμένο ήταν να προσπαθούν να παρουσιάσουν κάποιον ως τον "τρελό του χωριού" στην όρεξη του μέσου αφελούς πολίτη.
Γι' αυτό και θα δεις ότι ο μέσος φανατικός τους αναγνώστης είναι άτομο που αρέσκεται να επιτίθεται και να απαξιώνει τους άλλους στα φόρα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Αν θέλεις να διαβάσεις πραγματικές έρευνες, θα αναζητήσεις έρευνες, όχι αρθράκια τυχάρπαστων που ευαγγελίζονται την ειδίκευση στην αλήθεια. Όμως, ο μέσος ο αναγνώστης τους δεν έχει δει έρευνα ούτε με κυάλια.
Δεν ήμουν ένθερμος αναγνώστης τους, αλλά μπορώ να σου πω ότι κάθε φορά που γκούγκλαρα αν μια παράδοξη είδηση ήταν hoax ή όχι, το google αυτούς μου έβγαζε. Τους διάβαζα, έκρινα τα στοιχεία που πιστοποιούσα ότι επρόκειτο για hoax και το στάθμιζα ανάλογα.

Δεν είναι τυχαίο ότι καραμπινάτα χοαξ που αναρτούνταν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν επαληθεύονταν από κανένα άλλο ΜΜΕ τις επόμενες μέρες. Εκεί δεν μπορείς να πεις ότι πρόκειται για κάποια συγκάλυψη. Hταν μούφα γιατί η πραγματικότητα το επέβαλε και όχι το HH.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AlienWay την 27 Ιουν 2020, 02:45, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Απλά δεν αρέσει στον stavmanr ότι ξεσκεπάζουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Κι έτσι βγάζει χολή για το μακράν καλύτερο πόρταλ για επαλήθευση ειδήσεων και ισχυρισμών.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

hellegennes έγραψε: 27 Ιουν 2020, 02:36 Απλά δεν αρέσει στον stavmanr ότι ξεσκεπάζουν τον ΣΥΡΙΖΑ.
Βασικά, από το σχόλιό σου αυτό καταλαβαίνει κανείς ότι βλέπεις το θέμα τελείως κομματικά κι ότι τους υπερασπίζεσαι αποκλειστικά για το προπαγανδιστικό τους έργο.
Κι έτσι βγάζει χολή για το μακράν καλύτερο πόρταλ για επαλήθευση ειδήσεων και ισχυρισμών.
Μιλάμε για το σάιτ που προσπάθησε να πείσει τον κόσμο ότι οι έλληνες Φυσικοί δεν είναι επιστήμονες... :003:
Βρίσκεται στα δικαστήρια με την Ένωση Ελλήνων Φυσικών υπόδικο για συκοφαντική δυσφήμιση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 27 Ιουν 2020, 06:37, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

AlienWay έγραψε: 27 Ιουν 2020, 00:15
stavmanr έγραψε: 26 Ιουν 2020, 19:38
Δεν ήμουν ένθερμος αναγνώστης τους, αλλά μπορώ να σου πω ότι κάθε φορά που γκούγκλαρα αν μια παράδοξη είδηση ήταν hoax ή όχι, το google αυτούς μου έβγαζε.
Ποιους άλλους να σου έβγαζε όταν ψάχνεις τη λέξη hoax;
Αφού μιλάμε για το σάιτ που πήρε ...εργολαβία την πιστοποίηση αλήθειας του ελληνικού ίντερνετ. :e040:
Άβαταρ μέλους
Esperos
Phorum.gr user: Esperos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Esperos »

Εγώ, επειδή είμαι ορκισμένος εχθρός της κάθε μορφής ψευδεπιστήμη που πλασάρεται σαν αντίδοτο σε κάθε πρόβλημα και παραποίησης της αλήθειας και προπαγάνδας, τα χελενικ χοαξ τα έχω σε νούμερο ένα πηγή αξιόπιστης πληροφόρισης.

Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

hellegennes έγραψε: 27 Ιουν 2020, 02:36 Απλά δεν αρέσει στον stavmanr ότι ξεσκεπάζουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Κι έτσι βγάζει χολή για το μακράν καλύτερο πόρταλ για επαλήθευση ειδήσεων και ισχυρισμών.
μπα, με τα ξεσκεπασματα παπαδων πρεπει να ζοριζεται. τρεμει στην ιδεα να ρωτησει καποιος τα χχ αν υπαρχει θεος, καινα βγαλουν πορισμα :003: :lol:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

stavmanr έγραψε: 27 Ιουν 2020, 06:32
hellegennes έγραψε: 27 Ιουν 2020, 02:36 Απλά δεν αρέσει στον stavmanr ότι ξεσκεπάζουν τον ΣΥΡΙΖΑ.
Βασικά, από το σχόλιό σου αυτό καταλαβαίνει κανείς ότι βλέπεις το θέμα τελείως κομματικά κι ότι τους υπερασπίζεσαι αποκλειστικά για το προπαγανδιστικό τους έργο.
Κι έτσι βγάζει χολή για το μακράν καλύτερο πόρταλ για επαλήθευση ειδήσεων και ισχυρισμών.
Μιλάμε για το σάιτ που προσπάθησε να πείσει τον κόσμο ότι οι έλληνες Φυσικοί δεν είναι επιστήμονες... :003:
Βρίσκεται στα δικαστήρια με την Ένωση Ελλήνων Φυσικών υπόδικο για συκοφαντική δυσφήμιση.
Είσαι ψεύτης. Το HH απλώς ξεμπρόστιασε την ψευδεπιστήμη της ΕΕΦ που δεν έχει καμμιά σχέση με επιστήμη και γελάει μαζί της όλη η κοινωνία και έχουν αποκηρύξει οι φυσικοί της Ελλάδας.

Δεν μιλάμε για τους Έλληνες φυσικούς, αγράμματε φίλε μου, που γράφεις πάντα το «φυσικοί» με κεφαλαίο και το «Έλληνες» με μικρό. Μιλάμε για την ΕΕΦ, που διοικείται από ψευδεπιστήμονες κομπογιαννίτες και έχουν γίνει ρεντίκολο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

stavmanr έγραψε: 26 Ιουν 2020, 19:38Γι' αυτό και θα δεις ότι ο μέσος φανατικός τους αναγνώστης είναι άτομο που αρέσκεται να επιτίθεται και να απαξιώνει τους άλλους στα φόρα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Εγώ πάλι, πρόσεξα ότι εκείνοι που του επιτίθενται είναι όσοι γράφουν τόσες παπαριές που έχουν απαξιωθεί στα φόρα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Leporello

stavmanr έγραψε: 27 Ιουν 2020, 06:32Βρίσκεται στα δικαστήρια με την Ένωση Ελλήνων Φυσικών υπόδικο για συκοφαντική δυσφήμιση.
Μπράβο τους που έχουν την συνέπεια να πάνε στα δικαστήρια γιά την υπεράσπιση τής αλήθειας. Εσύ φυσικά είσαι πάντα από την άλλη μεριά.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

hellegennes έγραψε: 27 Ιουν 2020, 08:13
stavmanr έγραψε: 27 Ιουν 2020, 06:32
Είσαι ψεύτης. Το HH απλώς ξεμπρόστιασε την ψευδεπιστήμη της ΕΕΦ που δεν έχει καμμιά σχέση με επιστήμη (...)
"Ένωση Ελλήνων Φυσικών" είναι το σωματείο των απόφοιτων του τμήματος Φυσικής από το 1930...

Έχουμε, λοιπόν, ένα σμηνία με την παρέα του (εντός κι εκτός της ιστοσελίδας) να κρίνει στην Ελλάδα ποιος είναι Φυσικός και ποιος όχι. :e040:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 27 Ιουν 2020, 09:20, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Leporello

hellegennes έγραψε: 27 Ιουν 2020, 02:36Απλά δεν αρέσει στον stavmanr ότι ξεσκεπάζουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Κι έτσι βγάζει χολή για το μακράν καλύτερο πόρταλ για επαλήθευση ειδήσεων και ισχυρισμών.
Ανθρωποι σαν τον stavmanr και τον Αρίστο, δεν είναι κατά βάθος συριζαίοι. Τους προσελκύει το ψεύδος. Πηγαίνουν με όποιον λέει τα περισσότερα. Αρα, αυτό τον πειράζει τον stavmanr, ότι ξεσκεπάζουν το ψέμμα.
1.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Esperos έγραψε: 27 Ιουν 2020, 07:22 Εγώ, επειδή είμαι ορκισμένος εχθρός της κάθε μορφής ψευδεπιστήμη που πλασάρεται σαν αντίδοτο σε κάθε πρόβλημα και παραποίησης της αλήθειας και προπαγάνδας, τα χελενικ χοαξ τα έχω σε νούμερο ένα πηγή αξιόπιστης πληροφόρισης.
:003:
Υπό κατάλληλες προϋποθέσεις μπορεί και να εκληφθεί ως εξαιρετικό σατιρικό κείμενο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 27 Ιουν 2020, 09:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Leporello έγραψε: 27 Ιουν 2020, 09:05
stavmanr έγραψε: 26 Ιουν 2020, 19:38Γι' αυτό και θα δεις ότι ο μέσος φανατικός τους αναγνώστης είναι άτομο που αρέσκεται να επιτίθεται και να απαξιώνει τους άλλους στα φόρα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Εγώ πάλι, πρόσεξα ότι εκείνοι που του επιτίθενται είναι όσοι γράφουν τόσες παπαριές που έχουν απαξιωθεί στα φόρα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Πχ. η σελίδα Hellenic Hoaxes που πρόσφατα ζήτησε για άλλη μία φορά συγγνώμη, αφού πρώτα ξεσήκωσε γονείς και ΟΛΜΕ στο facebook εναντίον της, για το θέμα της κατάργησης των καλλιτεχνικών από τη 2ο βάθμια εκπαίδευση, την οποία έβγαζε hoax συστηματικά μέχρι την ψήφιση του νομοσχεδίου.
Κι αφού, λοιπόν, πέρασε το νομοσχέδιο στα βουβά, γεμίζοντας τον τόπο με σφραγίδες ψεύδους, θυμήθηκε να κάνει την ...έρευνα και να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είχαν δίκιο εκείνοι που φώναζαν για το θέμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 27 Ιουν 2020, 09:23, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Leporello έγραψε: 27 Ιουν 2020, 09:07
stavmanr έγραψε: 27 Ιουν 2020, 06:32Βρίσκεται στα δικαστήρια με την Ένωση Ελλήνων Φυσικών υπόδικο για συκοφαντική δυσφήμιση.
Μπράβο τους που έχουν την συνέπεια να πάνε στα δικαστήρια γιά την υπεράσπιση τής αλήθειας. Εσύ φυσικά είσαι πάντα από την άλλη μεριά.
Φυσικά και είμαι με το μέρος των ελλήνων Φυσικών όταν τους κατηγορεί ο κάθε τυχάρπαστος σμηνίας για θέματα Φυσικής...
Θέλει και ρώτημα;

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν του αναγνωρίζω το δικαίωμα να γράφει ό,τι του κατεβάσει το κεφάλι ή και να πληρώνεται γι' αυτό όταν προκύπτουν οι κατάλληλες ευκαιρίες. Απλά θα προτιμούσα, όταν πληρώνεται, να πληρώνεται από τον Leporello, τον Hellegennes και τους λοιπούς φανατικούς ακόλουθους της σελίδας κι όχι από τα λεφτά του κοσμάκη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 27 Ιουν 2020, 09:24, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”