!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εμβόλιο covid-19 Update

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: Εμβόλιο covid-19 Update

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

GoBack έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:27
Αρίστος έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:25
GoBack έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:20 Και εγω παντως πιστευω οτι μπολιαστηκες.Αν ηταν να πονταρω δηλαδη ουτε που θα το σκεφτομουν δευτερη φορα.

Aπο το παλιο πχορουμ που βυθιστηκε ειχα πει οτι ειμαι τοσο υπεραλλεργικος που οχι μονο εμβολια μου απαγορευεται να κανω αλλα ακομη και ορους οπως τον αντιτετανικο και τον ανθρωπινο.

.
Κανεις δεν εχει καταλαβει ακομα σε τι εισαι αλλεργικος :lol:

Σε πολλα, στα 50 τεστ πιχι στα 20 βρισκομαι φουλ θετικος εδω και χρονια. Ειμαι αλλεργικος ακομη και στη σκονη σπιτιου που εχει μεινει κλειστο για καιρο.

.
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Αρίστος έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:28 Και το ζητημα φυσικα ΔΕΝ ειναι να παιζει τις κουμπαρες ο ταλαιπωρος με τον Shepard αν εχω εμβολιαστει αλλα γιατι ΔΕΝ εμβολιαστηκαν καποιοι βουλευτες της ΝΔ που μας κουναει το δαχτυλο και γιατι ο τυπος τους προστατευει και δεν βγαζει στη φορα τα ονοματα τους.

.
Γιατί σε χαλάει; Κάθε βουλευτής που δεν εμβολιάστηκε είναι μια μικρή ελπίδα να βελτιωθεί το κοινοβούλιο όταν χηρέψει η θέση του και την πάρει κάποιος μη ψεκ.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

Αρίστος έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:57
likosmokeses έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 20:48 To 60% των νοσηλευομένων με covid 19 στη Βρετανία, είναι πλήρως εμβολιασμένοι
Νοσηλεύονται σε μεγαλύτερα ποσοστά πλήρως εμβολιασμένοι!

Περίπου το 60% των ανθρώπων που νοσηλεύονται στη Βρετανία με covid-19, έχουν λάβει και τις δύο δόσεις των εμβολίων. Σύμφωνα με τα κυβερνητικά στοιχεία, καταγράφηκαν την Δευτέρα 39.950 νέα κρούσματα, ενώ 4.094 άνθρωποι νοσηλεύονται στα νοσοκομεία, με τους 573 από αυτούς να έχουν διασωληνωθεί.Αυτή τη στιγμή στη Βρετανία γίνονται πάνω από 700 εισαγωγές καθημερινά.
Astra είναι όλοι αυτοί;

Λος πουλος για τα πειραματικα εμβολια.

Βρετανια, Ισραηλ, Μυκονος: τρια σαξες στορυ των εμβολιαστων που εγιναν βοηθεια Παναγια μου.

.
Το πρόβλημα δεν είναι ο εμβολιασμός, το πρόβλημα είναι η απαλλαγή από την τήρηση κάθε μέτρου, αφού εμβολιαστείς, ώστε να δοθεί κίνητρο σε κάποιον να εμβολιαστεί, κάνοντας τον στην πραγματικότητα βόμβα διασποράς.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Αρίστος έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:29
GoBack έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:27
Αρίστος έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:25

Aπο το παλιο πχορουμ που βυθιστηκε ειχα πει οτι ειμαι τοσο υπεραλλεργικος που οχι μονο εμβολια μου απαγορευεται να κανω αλλα ακομη και ορους οπως τον αντιτετανικο και τον ανθρωπινο.

.
Κανεις δεν εχει καταλαβει ακομα σε τι εισαι αλλεργικος :lol:

Σε πολλα, στα 50 τεστ πιχι στα 20 βρισκομαι φουλ θετικος εδω και χρονια. Ειμαι αλλεργικος ακομη και στη σκονη σπιτιου που εχει μεινει κλειστο για καιρο.

.
Ποτε ηταν η τελευταια φορα που επαθες κατι σοβαρο δηλαδη και χρειαστηκες νοσοκομειο;Καποιο φαρμακο πχ,κατι που εφαγες,κανα τσιμπημα απο εντομο κλπ.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Awesomatic έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:30
Αρίστος έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:28 Και το ζητημα φυσικα ΔΕΝ ειναι να παιζει τις κουμπαρες ο ταλαιπωρος με τον Shepard αν εχω εμβολιαστει αλλα γιατι ΔΕΝ εμβολιαστηκαν καποιοι βουλευτες της ΝΔ που μας κουναει το δαχτυλο και γιατι ο τυπος τους προστατευει και δεν βγαζει στη φορα τα ονοματα τους.

.
Γιατί σε χαλάει; Κάθε βουλευτής που δεν εμβολιάστηκε είναι μια μικρή ελπίδα να βελτιωθεί το κοινοβούλιο όταν χηρέψει η θέση του και την πάρει κάποιος μη ψεκ.

Δεν με χαλαει που δεν εμβολιαστηκαν οι ανθρωποι, με γεια τους με χαρα τους, με χαλαει ομως η υποκρισια της ΝΔ που τους προστατευει απο το διασυρμο και που ενω θελει να κανει υποχρεωτικο τον εμβολιασμο δεν κοιταει τα της αυλης της.

.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Αρίστος έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:29Ειμαι αλλεργικος ακομη και στη σκονη σπιτιου που εχει μεινει κλειστο για καιρο.
Σιγά το πράγμα. Η αλλεργία στην σκόνη του σπιτιού είναι από τις πιό συνηθισμένες. Δεν έχει καμμία σχέση με τα εμβόλια.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

GoBack έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:32

Ποτε ηταν η τελευταια φορα που επαθες κατι σοβαρο δηλαδη και χρειαστηκες νοσοκομειο;Καποιο φαρμακο πχ,κατι που εφαγες,κανα τσιμπημα απο εντομο κλπ.

Στην Αιγινα πριν 12 χρονια οταν επαθα αλλεργικο σοκ τρωγοντας θαλασσινα.

.
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

Αρίστος
Proof of a negative test will no longer be enough"

UK PM Boris Johnson says that after all over-18s have had the chance to get both Covid jabs, full vaccination will be required for entry into "nightclubs and other venues where large crowds gather"

https://twitter.com/BBCNews/status/1417159270295080961
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Leporello έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:33
Αρίστος έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:29Ειμαι αλλεργικος ακομη και στη σκονη σπιτιου που εχει μεινει κλειστο για καιρο.
Σιγά το πράγμα. Η αλλεργία στην σκόνη του σπιτιού είναι από τις πιό συνηθισμένες. Δεν έχει καμμία σχέση με τα εμβόλια.

Στα συνηθισμενα τεστ που κανουν εχω σκορ 20 στα 50 με τα 15 να ειναι πιο σοβαρα.

.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Αρίστος έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:33
GoBack έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:32

Στην Αιγινα πριν 12 χρονια οταν επαθα αλλεργικο σοκ τρωγοντας θαλασσινα.

.
Μια χαρα,προκρινεσαι για κτηνιατρο και μοντερνα.Και να παθεις αλλεργικο σοκ θα σε επαναφερουν στο τσακ μπαμ με την ενεσουλα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Jack Shephard
Phorum.gr user: Jack Shephard

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jack Shephard »

Αρίστος έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:15 Φασιστακια η Μερκελ και η ΔΙΣ ΑΔΕΙΑΣΑΝ κορωνοσεριφηδες σαν και του λογου σας. Οι εμβολιασμοι δεν θεωρουνται υποχρεωτικοι στη Γερμανια. Στη Γαλλια καναν διαδηλωση με γκιλοτινες για τον Μακρον.

.
Όχι φασιστάκι αλλά φασίστας ήσουν(;) εσύ κι έχε χάρη που οι δημοσιεύσεις του παλιού έχουν χαθεί για πάντα.

Κι από ό,τι φαίνεται και Μερκελικός. Πως τα φέρνει η ζωή.

Ζήτησε κανείς να εμβολιαστείς ΕΣΥ με το ζόρι; Εγώ προηγουμένως σου είπα καλή τύχη επειδή επέλεξες να μην εμβολιαστείς και μου απαντάς για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς; Εγώ είμαι υπέρ κινήτρων εμβολιασμού και αυστηρών αντικινήτρων για όσους δεν εμβολιάζονται και μόνο σε πολύ ειδικές περιπτώσεις για υποχρεωτικό εμβολιασμό. Ούτε καν για τα σχολεία.

Η χώρα είναι δημοκρατία κι έχει δικαστήρια και υπάρχουν και ευρωπαϊκά δικαστήρια. Αν νομίζεις ότι παραβιάζονται τα συνταγματικά ή τα ανθρώπινα δικαιώματα, μπορείς να προσφύγεις.

Και δε θα υποβιβάζεις την υγειονομική πολιτική ως αποφάσεις από αγνώστους στα fora. Η σύσταση για εμβολιασμούς προέρχεται από τον ΠΟΥ και τους κορυφαίους επιστήμονες σχεδόν όλων των χωρών του κόσμου. Με επιμέρους μόνο διαφοροποιήσεις ανάλογα με τα δεδομένα κάθε χώρας. Έτσι π.χ. χώρες με μεγαλύτερη εθελοντική επιτυχία στους εμβολιασμούς, με περισσότερους πόρους, με άλλη κουλτούρα μπορεί να μην επιλέξουν τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς αλλά κι αυτές λειτουργούν τεράστια εμβολιαστικά προγράμματα. Άλλες χώρες με άλλα δεδομένα μπορούν να κάνουν τους εμβολιασμούς υποχρεωτικούς για μικρότερο ή μεγαλύτερο τμήμα του πληθυσμού τους.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

GoBack έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:35

Μια χαρα,προκρινεσαι για κτηνιατρο και μοντερνα.Και να παθεις αλλεργικο σοκ θα σε επαναφερουν στο τσακ μπαμ με την ενεσουλα.

Ο κτηνιατρος γιατι δεν εκανε το εμβολιο του τους πρωτους μηνες;

.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Αρίστος έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:36
GoBack έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:35

Ο κτηνιατρος γιατι δεν εκανε το εμβολιο του τους πρωτους μηνες;

.
Περιμενε να δει αν θα πιασει.Το εκανε μετα.
likosmokeses

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από likosmokeses »

talaipwros έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:59
likosmokeses έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 20:48 To 60% των νοσηλευομένων με covid 19 στη Βρετανία, είναι πλήρως εμβολιασμένοι
Νοσηλεύονται σε μεγαλύτερα ποσοστά πλήρως εμβολιασμένοι!

Περίπου το 60% των ανθρώπων που νοσηλεύονται στη Βρετανία με covid-19, έχουν λάβει και τις δύο δόσεις των εμβολίων. Σύμφωνα με τα κυβερνητικά στοιχεία, καταγράφηκαν την Δευτέρα 39.950 νέα κρούσματα, ενώ 4.094 άνθρωποι νοσηλεύονται στα νοσοκομεία, με τους 573 από αυτούς να έχουν διασωληνωθεί.Αυτή τη στιγμή στη Βρετανία γίνονται πάνω από 700 εισαγωγές καθημερινά.
Astra είναι όλοι αυτοί;
https://twitter.com/uksciencechief/stat ... 5356213252
Πατάτα ολκής για την περίσταση.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Σεπαρντ οχι μονο εισαι υπερ των υποχρεωτικων εμβολιασμων αλλα εισαι και υπερ του διασυρμου στους ανεμβολιαστους και στο μπουλινγκ σε βαρος τους. Ευτυχως υπαρχουν οι δημοσιευσεις απο τις βρισιες και το μπουλινγκ σου. Τυποι σαν κι εσενα να κουνανε το δαχτυλο τους και να επικαλουνται δημοκρατια και συνταγμα παει πολυ.

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”