Αρίστος έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:15
Φασιστακια η Μερκελ και η ΔΙΣ ΑΔΕΙΑΣΑΝ κορωνοσεριφηδες σαν και του λογου σας. Οι εμβολιασμοι δεν θεωρουνται υποχρεωτικοι στη Γερμανια. Στη Γαλλια καναν διαδηλωση με γκιλοτινες για τον Μακρον.
.
Όχι φασιστάκι αλλά φασίστας ήσουν(;) εσύ κι έχε χάρη που οι δημοσιεύσεις του παλιού έχουν χαθεί για πάντα.
Κι από ό,τι φαίνεται και Μερκελικός. Πως τα φέρνει η ζωή.
Ζήτησε κανείς να εμβολιαστείς ΕΣΥ με το ζόρι; Εγώ προηγουμένως σου είπα καλή τύχη επειδή επέλεξες να μην εμβολιαστείς και μου απαντάς για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς; Εγώ είμαι υπέρ κινήτρων εμβολιασμού και αυστηρών αντικινήτρων για όσους δεν εμβολιάζονται και μόνο σε πολύ ειδικές περιπτώσεις για υποχρεωτικό εμβολιασμό. Ούτε καν για τα σχολεία.
Η χώρα είναι δημοκρατία κι έχει δικαστήρια και υπάρχουν και ευρωπαϊκά δικαστήρια. Αν νομίζεις ότι παραβιάζονται τα συνταγματικά ή τα ανθρώπινα δικαιώματα, μπορείς να προσφύγεις.
Και δε θα υποβιβάζεις την υγειονομική πολιτική ως αποφάσεις από αγνώστους στα fora. Η σύσταση για εμβολιασμούς προέρχεται από τον ΠΟΥ και τους κορυφαίους επιστήμονες σχεδόν όλων των χωρών του κόσμου. Με επιμέρους μόνο διαφοροποιήσεις ανάλογα με τα δεδομένα κάθε χώρας. Έτσι π.χ. χώρες με μεγαλύτερη εθελοντική επιτυχία στους εμβολιασμούς, με περισσότερους πόρους, με άλλη κουλτούρα μπορεί να μην επιλέξουν τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς αλλά κι αυτές λειτουργούν τεράστια εμβολιαστικά προγράμματα. Άλλες χώρες με άλλα δεδομένα μπορούν να κάνουν τους εμβολιασμούς υποχρεωτικούς για μικρότερο ή μεγαλύτερο τμήμα του πληθυσμού τους.