!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εμβόλιο covid-19 Update

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
talaipwros

Re: Εμβόλιο covid-19 Update

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

likosmokeses έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 20:48 To 60% των νοσηλευομένων με covid 19 στη Βρετανία, είναι πλήρως εμβολιασμένοι
Νοσηλεύονται σε μεγαλύτερα ποσοστά πλήρως εμβολιασμένοι!

Περίπου το 60% των ανθρώπων που νοσηλεύονται στη Βρετανία με covid-19, έχουν λάβει και τις δύο δόσεις των εμβολίων. Σύμφωνα με τα κυβερνητικά στοιχεία, καταγράφηκαν την Δευτέρα 39.950 νέα κρούσματα, ενώ 4.094 άνθρωποι νοσηλεύονται στα νοσοκομεία, με τους 573 από αυτούς να έχουν διασωληνωθεί.Αυτή τη στιγμή στη Βρετανία γίνονται πάνω από 700 εισαγωγές καθημερινά.
Astra είναι όλοι αυτοί;
https://twitter.com/uksciencechief/stat ... 5356213252
Άβαταρ μέλους
Jack Shephard
Phorum.gr user: Jack Shephard

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jack Shephard »

Αρίστος έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:57 Λος πουλος για τα πειραματικα εμβολια.
Ένα ακόμα από τα παραμύθια σου έχει κοντά ποδάρια. Σύμφωνα με τις προβλέψεις πολλών επιστημόνων, τους επόμενους μήνες όλοι θα συναντηθούμε με τον Covid.

Καλή τύχη και το εννοώ. Θα την χρειαστείς γιατί επέλεξες να μην έχεις άλλη άμυνα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

talaipwros έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:59
likosmokeses έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 20:48 To 60% των νοσηλευομένων με covid 19 στη Βρετανία, είναι πλήρως εμβολιασμένοι
Νοσηλεύονται σε μεγαλύτερα ποσοστά πλήρως εμβολιασμένοι!

Περίπου το 60% των ανθρώπων που νοσηλεύονται στη Βρετανία με covid-19, έχουν λάβει και τις δύο δόσεις των εμβολίων. Σύμφωνα με τα κυβερνητικά στοιχεία, καταγράφηκαν την Δευτέρα 39.950 νέα κρούσματα, ενώ 4.094 άνθρωποι νοσηλεύονται στα νοσοκομεία, με τους 573 από αυτούς να έχουν διασωληνωθεί.Αυτή τη στιγμή στη Βρετανία γίνονται πάνω από 700 εισαγωγές καθημερινά.
Astra είναι όλοι αυτοί;
https://twitter.com/uksciencechief/stat ... 5356213252

Tι εγινε; Του εβαλαν χερι οι φαρμακευτικες του καραγκιοζη;

Μονος του βγαζει και ανακοινωνει τα στοιχεια;

Εδω σε δικα μου αρθρα υπαρχει αρχισυνταξια, οταν αυτος εκανε την ανακοινωση δεν την ειδε κανεις;

.
talaipwros

Jack Shephard έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:03
Ένα ακόμα από τα παραμύθια σου έχει κοντά ποδάρια. Σύμφωνα με τις προβλέψεις πολλών επιστημόνων, τους επόμενους μήνες όλοι θα συναντηθούμε με τον Covid.

Καλή τύχη και το εννοώ. Θα την χρειαστείς γιατί επέλεξες να μην έχεις άλλη άμυνα.
σοβαρα πιστευεις οτι δεν το εχει κανει;

πρωτος πρωτος ηταν στην ουρα
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Βρετανια, Ισραηλ, Μυκονος, βοηθα Παναγια. Κοιταξτε να σωθειτε οι εμβολιασμενοι και μετα ασχοληθειτε με τους ανεμβολιαστους.

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

talaipwros έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:04

σοβαρα πιστευεις οτι δεν το εχει κανει;

Σαν και τους βουλευτες της ΝΔ, λεω για τον ενα που ειναι Μαρτυρας του Γιεχωβα και την αλλη που ρωτησε τον πνευματικο της και δεν της το επετρεψε. Τουλαχιστον εγω το απερριψα με ελευθερη κριση.

.
Άβαταρ μέλους
Jack Shephard
Phorum.gr user: Jack Shephard

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jack Shephard »

talaipwros έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:04 σοβαρα πιστευεις οτι δεν το εχει κανει;

Τώρα αυτό για να είμαι ειλικρινής δε θέλω να αφιερώσω ούτε ένα δευτερόλεπτο για να το εξακριβώσω.

Το εγκληματικό είναι αν τα ψέματα του κάνουν κάποιον άλλο να μην εμβολιαστεί με μοιραίες συνέπειες. Εδώ τον ξέρουν όλοι αλλά δεν είναι παντού έτσι.
talaipwros

Jack Shephard έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:11

Τώρα αυτό για να είμαι ειλικρινής δε θέλω να αφιερώσω ούτε ένα δευτερόλεπτο για να το εξακριβώσω.

Το εγκληματικό είναι αν τα ψέματα του κάνουν κάποιον άλλο να μην εμβολιαστεί με μοιραίες συνέπειες. Εδώ τον ξέρουν όλοι αλλά δεν είναι παντού έτσι.
εννοειται οτι ειναι εγκληματιας.
Ουτως ή αλλως διαβαζω μονο οτι τον κανουν παραθεση αλλα ειναι απαραδεκτο το οτι εχει βημα να δολοφονει
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Jack Shephard έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:11

Το εγκληματικο ειναι που επιτρεψαμε σε νουμερα σαν κι εσενα και τον ταλαιπωρο να γινουν κορωνοσεριφηδες στις ζωες μας τη στιγμη που ολα οσα μας εχουν προτεινει εχουν παει στον κουβα.

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Φασιστακια η Μερκελ και η ΔΙΣ ΑΔΕΙΑΣΑΝ κορωνοσεριφηδες σαν και του λογου σας. Οι εμβολιασμοι δεν θεωρουνται υποχρεωτικοι στη Γερμανια. Στη Γαλλια καναν διαδηλωση με γκιλοτινες για τον Μακρον.

.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Και εγω παντως πιστευω οτι μπολιαστηκες.Αν ηταν να πονταρω δηλαδη ουτε που θα το σκεφτομουν δευτερη φορα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

GoBack έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:20 Και εγω παντως πιστευω οτι μπολιαστηκες.Αν ηταν να πονταρω δηλαδη ουτε που θα το σκεφτομουν δευτερη φορα.
Πιάνει και 5G.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

GoBack έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:20 Και εγω παντως πιστευω οτι μπολιαστηκες.Αν ηταν να πονταρω δηλαδη ουτε που θα το σκεφτομουν δευτερη φορα.

Aπο το παλιο πχορουμ που βυθιστηκε ειχα πει οτι ειμαι τοσο υπεραλλεργικος που οχι μονο εμβολια μου απαγορευεται να κανω αλλα ακομη και ορους οπως τον αντιτετανικο και τον ανθρωπινο.

.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Αρίστος έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:25

Aπο το παλιο πχορουμ που βυθιστηκε ειχα πει οτι ειμαι τοσο υπεραλλεργικος που οχι μονο εμβολια μου απαγορευεται να κανω αλλα ακομη και ορους οπως τον αντιτετανικο και τον ανθρωπινο.

.
Κανεις δεν εχει καταλαβει ακομα σε τι εισαι αλλεργικος :lol:
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Και το ζητημα φυσικα ΔΕΝ ειναι να παιζουν τις κουμπαρες ο ταλαιπωρος με τον Shepard αν εχω εμβολιαστει αλλα γιατι ΔΕΝ εμβολιαστηκαν καποιοι βουλευτες της ΝΔ που μας κουναει το δαχτυλο και γιατι ο τυπος τους προστατευει και δεν βγαζει στη φορα τα ονοματα τους.

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 19 Ιούλ 2021, 23:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”