Και τα δύο ισχύουν. Εγώ ήμουν 2013Γ ΕΣΣΟ, δηλαδή σειρά 326. Αλλά όταν παρουσιαζόμασταν λέγαμε 2013Γ. Τον αριθμό της σειράς πρακτικά ποτέ δεν τον χρησιμοποιούσαμε.Leporello έγραψε: 20 Αύγ 2020, 20:05Τι είναι αυτά τα γράμματα που λέτε; Δεν ισχύει το σύστημα με τις σειρές; Εγώ ήμουν σειρά 167. Τον καιρό του πατέρα μου δεν υπήρχαν σειρές και έλεγε 50Β. Επανήλθαμε σε αυτό το σύστημα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
Re: Πάμε πόλεμο
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Τον Ηρακλείδη μη στείλουν γιατί βλέπω τον ερντογαν να λέει "νταξει ρε φίλε, είπαμε να δώσετε για τόσους αιώνες που βασανιζετε τον κακόμοιρο τουρκικό λαό δίχως λογο, αλλά την Ηλεία κράτησε την, με δαύτους εγώ δεν μπλέκω"LETO έγραψε: 20 Αύγ 2020, 22:07 Πληροφορίες για διάλογο Ελλάδας - Τουρκίας στις 28 Αυγούστου - Από τι θα εξαρτηθεί
https://www.ethnos.gr/politiki/120393_p ... exartithei
γκουγκλαρετε τα ονοματα των δυο διπλωματων. Ο ενας ελιαμεπ ο αλλος ταλιμπαν μαβι βαταν
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
'Αμα είσαι καταραμένος ,η κατάρα σε ακολουθεί. Υπηρεσίες έβγαζα για 60 σμηνίτες το 1995 στην 110, πρόγραμμα βγάζω εδώ και 6 χρόνια για 30 καθηγητές στο σχολείο.
Α, εγώ δεν τα ξέρω αυτά. Ενα Μ1 είχα, μετά μου έδωσαν οπλοπολυβόλο Bar (τέτοιο είχε και ο παππούς μου στην Μικρά Ασία) και τέλος ένα Thomson το οποίο όμως δυστυχώς δεν έριχνε.Leporello έγραψε: 20 Αύγ 2020, 20:16 ]Ναι, αλλά εγώ το έστησα το Rheinmetall , "έγραψα" με το ραντάρ ,έβαλα τα τροχιοδεικτικά κι ήμουν έτοιμος.
[/quote]
Δεν είχε τέτοιο ο παππούς σου. BAR πήραμε από τους αμερικανούς μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Στη Μικρά Ασία ο παππούς σου Chauchat θα είχε.
Έχω ρίξει με Τόμσον ,αλλά λόγω διασποράς ήταν σαν το γάμο του Καραγκιόζη 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 20 Αύγ 2020, 22:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγω ημουν στους ''μαυρους'' το '91 για 9 μηνες.Νon4me έγραψε: 20 Αύγ 2020, 22:44 574 (αργος ορεστικο ) ναι . διοικητης τοτε ηταν ο ντοπιος που το επιθετο του τελειωνει σε αδης .
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Εσύ πήγες αεροπορία, δε μετράει.Στύγιος έγραψε: 20 Αύγ 2020, 22:51 'Αμα είσαι καταραμένος ,η κατάρα σε ακολουθεί. Υπηρεσίες έβγαζα για 60 σμηνίτες το 1995 στην 110, πρόγραμμα βγάζω εδώ και 6 χρόνια για 30 καθηγητές στο σχολείο.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Πάντως σοβαρός ο Αποστολίδης, έμπειρος και με κύρος. Θα πάει ο τουρκαλας να κάνει μαγκιές, και θα πέσει ξεβρακωμα με το γάντι, ολκής.
Αν θυμαμαι καλα οι μαυροι ηταν στο αργος ολο ευθεια πιο πανω απο το 574 ? Στις πρωτες ασκησεις που βγηκα με το μ113 και νομιζα πως επιασα τον παπα απο τα @@ . ειμαστε σε ενα βουνο εκτος αρματων και ξαφνικα αρχισε να τρεμει η γη λολ . και περασανε οι μαυροι με μερικα μ60 ( 55 τονους οχημα λολ )
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ο Αποστολίδης διαλέγεται εδώ και δέκα πέντε χρόνια.Αλλά εγώ αμφιβάλλω αν θα γίνει διάλογος εφ όσον η βουλή ψηφίσει τη συμφωνία με την Αιγυπτο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 20 Αύγ 2020, 23:03 Πάντως σοβαρός ο Αποστολίδης, έμπειρος και με κύρος. Θα πάει ο τουρκαλας να κάνει μαγκιές, και θα πέσει ξεβρακωμα με το γάντι, ολκής.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Η συζήτηση είναι για την ανατολική Μεσόγειο. Η ΑΟΖ με την Αίγυπτο δεν έχει καμία δουλειά. Άλλωστε πρώτοι αυτοί κυρηξαν την υπέρτατη πιπα που λέγεται ΤούρκοΛιβυκο σύμφωνο. Και βέβαια διάλογος δε γίνεται. Το μόνο που έχει να συζητηθεί, είναι αν συμφωνεί η Τουρκία να πάει στη Χάγη για την ελογω περιοχή. Αν ναι έχει καλώς, αν όχι, κανείς μόνομερεις ενέργειες, έως ότου δεχτούν.πατησιωτης έγραψε: 20 Αύγ 2020, 23:06Ο Αποστολίδης διαλέγεται εδώ και δέκα πέντε χρόνια.Αλλά εγώ αμφιβάλλω αν θα γίνει διάλογος εφ όσον η βουλή ψηφίσει τη συμφωνία με την Αιγυπτο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 20 Αύγ 2020, 23:03 Πάντως σοβαρός ο Αποστολίδης, έμπειρος και με κύρος. Θα πάει ο τουρκαλας να κάνει μαγκιές, και θα πέσει ξεβρακωμα με το γάντι, ολκής.
Αν δεν εχει αλλαξει κατι απο τοτε,πανε 29 χρονιαΝon4me έγραψε: 20 Αύγ 2020, 23:06Αν θυμαμαι καλα οι μαυροι ηταν στο αργος ολο ευθεια πιο πανω απο το 574 ? Στις πρωτες ασκησεις που βγηκα με το μ113 και νομιζα πως επιασα τον παπα απο τα @@ . ειμαστε σε ενα βουνο εκτος αρματων και ξαφνικα αρχισε να τρεμει η γη λολ . και περασανε οι μαυροι με μερικα μ60 ( 55 τονους οχημα λολ )
Νομιζω ομως οτι,εχει γινει επιλαρχια.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Καλα ναι . εχουν αλλαξει πολλα. κατι ηταν πανω απο το 574 ομως και μπερδευτηκα . μαλλον ηταν μηχανικο . Ηδη εγω μιλαω για 18 χρονια . Ακομη και το ταγμα που εκλεισα τη λαμπρη καριερα μου στη φλωρινα ( εντος πολης) πρεπει να εχει μεταφερθει .
Τέλος πάντων, με ξεσκέπασες. Τίποτα δεν είχε ο παππούς μου, ήταν οπλουργός του πυροβολικού και έφτασε μέχρι το Αφιόν Καραχισάρ. Απλώς, το Bar που είχα εγώ είχε έτος κατασκευής 1918. Φοβερό όπλο, αν σκεφτείς ότι μιλάμε γιά πριν 100 χρόνια.zoltan έγραψε: 20 Αύγ 2020, 22:52Δεν είχε τέτοιο ο παππούς σου. BAR πήραμε από τους αμερικανούς μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Στη Μικρά Ασία ο παππούς σου Chauchat θα είχε.Leporello έγραψε: 20 Αύγ 2020, 20:16Α, εγώ δεν τα ξέρω αυτά. Ενα Μ1 είχα, μετά μου έδωσαν οπλοπολυβόλο Bar (τέτοιο είχε και ο παππούς μου στην Μικρά Ασία) και τέλος ένα Thomson το οποίο όμως δυστυχώς δεν έριχνε.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 2416 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-
- 1 Απαντήσεις