Τι παλιός, ψάρουκλας είσαι.Στύγιος έγραψε: 20 Αύγ 2020, 19:55Leporello έγραψε: 19 Αύγ 2020, 22:18Εγώ συνέβη να υπηρετήσω στην ίδια μονάδα με τον πατέρα μου. Αυτός το 1950 κι'εγώ το 1983. Ομως όταν υπηρέτησε ο πατέρας μου, η μονάδα βρισκόταν στο Ανταρτικό Φλωρίνης, ενώ όταν υπηρέτησα εγώ στην Σάμο.Μηχανικός έγραψε: 19 Αύγ 2020, 22:05Η μονάδα που υπηρέτησα στη Λέσβο μέχρι το 1974 ήταν κάπου κοντά στην Δράμα.
Το 1974 μεταφέρθηκε εσπευσμένα στη Λέσβο, στην αρχή έμεναν σε σκηνές, μετά τους έφτιαξαν κάτι πρόχειρα κτίρια και πολύ αργότερα τους έφτιαξαν σύγχρονα κτίρια.![]()
Κι έλεγα ότι ήμουν "παλιός" που υπηρέτησα απ' το 1993-1995..
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
Re: Πάμε πόλεμο
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
2010 - 310Α' ΕΣΣΟ, ρε μουσεία που το παίζετε και μάχιμοι
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
09Δ'
Πάρε 50 νέος!
Τι είναι αυτά τα γράμματα που λέτε; Δεν ισχύει το σύστημα με τις σειρές; Εγώ ήμουν σειρά 167. Τον καιρό του πατέρα μου δεν υπήρχαν σειρές και έλεγε 50Β. Επανήλθαμε σε αυτό το σύστημα;
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
50? Για ζέσταμα με βάζετε κύριε παλιέ?
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
οι μπουλοι και οι μπουλες κκε πως οι τουρκοι δεν εχουν να χωρισουν τιποτα με τους ελληνες?
του κκε οι μπουλοι και οι μπουλες αμα είναι ντιπ για ντιπ
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
μαχίμι!Lord Brum έγραψε: 20 Αύγ 2020, 20:0650? Για ζέσταμα με βάζετε κύριε παλιέ?
Ναι, αλλά εγώ το έστησα το Rheinmetall , "έγραψα" με το ραντάρ ,έβαλα τα τροχιοδεικτικά κι ήμουν έτοιμος.Leporello έγραψε: 20 Αύγ 2020, 19:59Τι παλιός, ψάρουκλας είσαι.Στύγιος έγραψε: 20 Αύγ 2020, 19:55Leporello έγραψε: 19 Αύγ 2020, 22:18 Εγώ συνέβη να υπηρετήσω στην ίδια μονάδα με τον πατέρα μου. Αυτός το 1950 κι'εγώ το 1983. Ομως όταν υπηρέτησε ο πατέρας μου, η μονάδα βρισκόταν στο Ανταρτικό Φλωρίνης, ενώ όταν υπηρέτησα εγώ στην Σάμο.![]()
Κι έλεγα ότι ήμουν "παλιός" που υπηρέτησα απ' το 1993-1995..
Α, εγώ δεν τα ξέρω αυτά. Ενα Μ1 είχα, μετά μου έδωσαν οπλοπολυβόλο Bar (τέτοιο είχε και ο παππούς μου στην Μικρά Ασία) και τέλος ένα Thomson το οποίο όμως δυστυχώς δεν έριχνε.
1.
Το σοβαρό ΠΑΣΟΚ σου.Leporello έγραψε: 20 Αύγ 2020, 20:16Α, εγώ δεν τα ξέρω αυτά. Ενα Μ1 είχα, μετά μου έδωσαν οπλοπολυβόλο Bar (τέτοιο είχε και ο παππούς μου στην Μικρά Ασία) και τέλος ένα Thomson το οποίο όμως δυστυχώς δεν έριχνε.
Στο Βαθυ,πεζικο;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Οχι Σαπανβαθύ, απέναντι από την Σάμο.
Υ.Γ. Γιά τους μη γνωρίζοντες την Σαμιακή φρασεολογία, Σάμος λέγεται η κυρίως πόλη του νησιού, Βαθύ λέγεται μία συνοικία της ψηλά στον λόφο, όπως οι κλασσικές "Χώρες" των Κυκλάδων. Το λιμάνι τής Σάμου είναι σε ένα φιόρδ, και το στρατόπεδο από την άλλη μεριά του φιόρδ.
1.
-
talaipwros
Ελα σειρα!
Οταν κατατάχθηκα στον στρατό εγώ, το ΠΑΣΟΚ ήταν στην εξουσία λιγότερο καιρό απ'ό,τι τώρα η ΝΔ. Αργότερα έγινε η "αγορά του αιώνα".Μηχανικός έγραψε: 20 Αύγ 2020, 20:22Το σοβαρό ΠΑΣΟΚ σου.Leporello έγραψε: 20 Αύγ 2020, 20:16Α, εγώ δεν τα ξέρω αυτά. Ενα Μ1 είχα, μετά μου έδωσαν οπλοπολυβόλο Bar (τέτοιο είχε και ο παππούς μου στην Μικρά Ασία) και τέλος ένα Thomson το οποίο όμως δυστυχώς δεν έριχνε.Στύγιος έγραψε: 20 Αύγ 2020, 20:14Ναι, αλλά εγώ το έστησα το Rheinmetall , "έγραψα" με το ραντάρ ,έβαλα τα τροχιοδεικτικά κι ήμουν έτοιμος.
1.
Σειρά; Τι σειρά είσαι νέος;
1.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 2416 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-
- 1 Απαντήσεις