!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πάμε πόλεμο

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Re: Πάμε πόλεμο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

sys3x έγραψε: 20 Αύγ 2020, 21:58
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 20 Αύγ 2020, 21:53 Τι χάνουμε τον χρόνο μας με διαλόγους και μαλακιες. Πες πάμε Χάγη να ορίσει τις γραμμές; δε θες; οκ. Παιρνεις κατά γράμμα το διεθνές δίκαιο και δίνεις πλήρη επήρεια Καστελόριζο μέχρι τη μέση γραμμή. Ότι πάει να κάνει έρευνες το βυθίζεις. Τελειώσαμε. Και όσο οι Τούρκοι δεν συμφωνιών για Χάγη, ψήνεις τους Αιγυπτίους να γίνει τριμερής ΑΟΖ με την Κύπρο.
Προς τα εκεί πάει μόνον που όοοολα αυτά τα χρόνια ούτε μέση γραμμή δεν έχει ορίσει η Ελλάδα.
Ε η υφαλοκρηπίδα που θεωρούμε, μέση γραμμή είναι. Για να ορίσεις ΑΟΖ, πρέπει να συμφωνήσει και η Αίγυπτος, που δε θέλει. Αν αρνηθεί τη Χάγη η Τουρκία, ορίζεις ότι μπορείς μονομερώς και το θεωρείς ελληνική επικράτεια, έως ότου γίνει αποδεκτή η χάραξη από κάποιο διεθνές δικαστήριο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
lonelyrider
Phorum.gr user: lonelyrider

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonelyrider »

Orion22 έγραψε: 20 Αύγ 2020, 21:18 https://twitter.com/abdbozkurt/status/1 ... 7462159360

Ρεσιτάλ :romance-hearteyes: :smt005:
Αυτός ο γέρος τη μία λέει για διάλογο και ότι δεν έχει ορεξούλες για εδάφη άλλων χωρών και την άλλη μας μιλάει για Ματζικέρτ και νεοοθωμανικά τερτίπια.
Φαίνονται συζητήσιμοι τύποι. Ας συνδιαλλαγούμε μαζί τους θα μας κεράσουν και μπακλαβά στο τραπέζι του διαλόγου.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

vatraxos έγραψε: 20 Αύγ 2020, 21:59
Νon4me έγραψε: 20 Αύγ 2020, 20:39
2001Δ εγω ( 273 )

;12218
Γ'01
:smt005: Εικόνα :smt005:
LETO
Phorum.gr user: LETO

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LETO »

Πληροφορίες για διάλογο Ελλάδας - Τουρκίας στις 28 Αυγούστου - Από τι θα εξαρτηθεί

https://www.ethnos.gr/politiki/120393_p ... exartithei

γκουγκλαρετε τα ονοματα των δυο διπλωματων. Ο ενας ελιαμεπ ο αλλος ταλιμπαν μαβι βαταν
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

Leporello έγραψε: 20 Αύγ 2020, 21:55
Thor έγραψε: 20 Αύγ 2020, 21:39
Leporello έγραψε: 20 Αύγ 2020, 20:30 Οχι Σαπανβαθύ, απέναντι από την Σάμο.

Υ.Γ. Γιά τους μη γνωρίζοντες την Σαμιακή φρασεολογία, Σάμος λέγεται η κυρίως πόλη του νησιού, Βαθύ λέγεται μία συνοικία της ψηλά στον λόφο, όπως οι κλασσικές "Χώρες" των Κυκλάδων. Το λιμάνι τής Σάμου είναι σε ένα φιόρδ, και το στρατόπεδο από την άλλη μεριά του φιόρδ.
Εμεις οι Σαμιωτες λεμε Βαθυ ολη τη πολη.
Ναι μεν,τυπικα λεγεται Βαθυ η πανω πολη,αλλα κανεις Σαμιωτης δεν αναφερεται ως Σαμος για το κατω μερος της πολης.
Ανάποδα μου τα λες. Εμείς οι ξένοι λέγαμε Βαθύ ολόκληρη την πόλη, αφού έτσι είναι η επίσημη ονομασία, οι ντόπιοι μας διόρθωναν ότι το Βαθύ είναι η "Χώρα".
Κανεις λαθος.
Υπαρχει χωριο που λεγεται Χωρα και ειναι 4 χιλιομετρα απο τους Μυτιληνιους.
Στη Σαμο εχουμε αυτη την ιδιομορφια με τη Χωρα να ειναι ενα μικρο χωριο,ενω σε ολα τα αλλα νησια,να λενε Χωρα τη πρωτευουσα τους.
Κανεις Σαμιωτης δεν θα πει,παω μεχρι τη Σαμο,εννοωντας τη πρωτευουσα.
Θα πει,παω μεχρι το Βαθυ.
Αν θελει να ξεχωρισει τη παλια πολη,θα πει,παω στο πανω Βαθυ.
Επισημη ονομασια για τη πρωτευουσα ειναι Σαμος,αλλα ολοι λεμε Βαθυ.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 20 Αύγ 2020, 22:04
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 20 Αύγ 2020, 21:53 Τι χάνουμε τον χρόνο μας με διαλόγους και μαλακιες. Πες πάμε Χάγη να ορίσει τις γραμμές; δε θες; οκ. Παιρνεις κατά γράμμα το διεθνές δίκαιο και δίνεις πλήρη επήρεια Καστελόριζο μέχρι τη μέση γραμμή. Ότι πάει να κάνει έρευνες το βυθίζεις. Τελειώσαμε. Και όσο οι Τούρκοι δεν συμφωνιών για Χάγη, ψήνεις τους Αιγυπτίους να γίνει τριμερής ΑΟΖ με την Κύπρο.
Προς τα εκεί πάει μόνον που όοοολα αυτά τα χρόνια ούτε μέση γραμμή δεν έχει ορίσει η Ελλάδα.
Ε η υφαλοκρηπίδα που θεωρούμε, μέση γραμμή είναι. Για να ορίσεις ΑΟΖ, πρέπει να συμφωνήσει και η Αίγυπτος, που δε θέλει. Αν αρνηθεί τη Χάγη η Τουρκία, ορίζεις ότι μπορείς μονομερώς και το θεωρείς ελληνική επικράτεια, έως ότου γίνει αποδεκτή η χάραξη από κάποιο διεθνές δικαστήριο.
Για την υ/κ δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα, ορίζεται (αυτοδικαίως) από το δδ και το δτθ το οποίο η Τουρκία δεν αναγνωρίζει (πούτσα μας, δικό τους πρόβλημα είναι αυτό), μέση γραμμή ορίζεις εσύ, και ανακύρηξη μπορείς να κάνεις χωρίς οριοθέτηση, αλλά εμείς ακόμη δεν κάναμε ακόμη ούτε κοινή οριοθέτηση με την Κύπρο γαμώ το σημιτιστάν, γαμώ τα κόκαλα τους.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

sys3x έγραψε: 20 Αύγ 2020, 22:03
2001Δ εγω ( 273 )

;12218
Γ'01

Πέσε και παίρνε!
Πε και παι λέμε ρε ψάρακα.
Ρε συ, σε είχα για αρκετά μεγαλύτερο.
:D
Όλοι το ίδιο μου λένε, τι διάολο, ρυτίδες έχουν τα ποστ μου;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
sys3x

LETO έγραψε: 20 Αύγ 2020, 22:07 ελιαμεπ
Ωραία, ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να γαμάμε μερικές μανούλες.

.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

sys3x έγραψε: 20 Αύγ 2020, 22:10

Για την υ/κ δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα, ορίζεται (αυτοδικαίως) από το δδ και το δτθ το οποίο η Τουρκία δεν αναγνωρίζει (πούτσα μας, δικό τους πρόβλημα είναι αυτό), μέση γραμμή ορίζεις εσύ, και ανακύρηξη μπορείς να κάνεις χωρίς οριοθέτηση, αλλά εμείς ακόμη δεν κάναμε ακόμη ούτε κοινή οριοθέτηση με την Κύπρο γαμώ το σημιτιστάν, γαμώ τα κόκαλα τους.
Ναι, και νότια το όριο ποιο θα είναι; αφού αποδεχτήκαμε 90% επήρεια στην Κρήτη. Πρέπει να δεχτεί και Αίγυπτος. Θα τα σπάσεις μαζί τους που υποτίθεται είναι σύμμαχοι, κι εκεί που έχει η Κρήτη 90% επήρεια, το Καστελόριζο θα πάρει 100%, η γραμμή θα πάρει τον κατήφορο και θα φτάσει στην Κύπρο; πολύ χλωμα όλα αυτά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
sys3x

vatraxos έγραψε: 20 Αύγ 2020, 22:12

Γ'01

Πέσε και παίρνε!
Όλοι το ίδιο μου λένε, τι διάολο, ρυτίδες έχουν τα ποστ μου;
Ωριμότητα είναι ρε.
Αν μάλιστα είχες ιντρούχτορα από τα 11-12 είναι και απολύτως λογικό.
Το θέμα είναι ότι έχεις ξεκολλήσει ξεκάθαρα από την πρέζα του ®κόμματος, έχεις πολύ δρόμο μπροστά σου αλλά άρεντ γουή ολ;
Spoiler
νοτ :P

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 20 Αύγ 2020, 22:14
sys3x έγραψε: 20 Αύγ 2020, 22:10
Ναι, και νότια το όριο ποιο θα είναι; αφού αποδεχτήκαμε 90% επήρεια στην Κρήτη. Πρέπει να δεχτεί και Αίγυπτος. Θα τα σπάσεις μαζί τους που υποτίθεται είναι σύμμαχοι, κι εκεί που έχει η Κρήτη 90% επήρεια, το Καστελόριζο θα πάρει 100%, η γραμμή θα πάρει τον κατήφορο και θα φτάσει στην Κύπρο; πολύ χλωμα όλα αυτά.
Δεν νομίζω ότι πήρε μόνον 90 η Κρήτη, ούτε το Καστελλόριζο θα πάρει 100 αλλά κάτι πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ κοντά στο 100, μόνο αν γίνει πόλεμος και τον χάσουμε θα παίξουν μπάλα τα σενάρια των σημιτόπουστων, πλέον. -

.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

2001Δ εγω ( 273 )

;12218
Γ'01

Πέσε και παίρνε!
Στη γωνία έχω αφήσει 150. Μοιραστείτε τις.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Νon4me

Διακοπη για στρατοιστορια .

2001-2002 καστορια μηχανοκινητο ταγμα εχουμε βγει για ασκηση την οποια παρακολουθουσε και ο ταξιαρχος . Εκτος απο τα φανταρια που ειχα μεσα στο μ113 τα οποια καποια στιγμη τα ξεφορτωσα για να κανουν πυρ και κινηση μου ειχανε βαλει και εναν πολυβολητη ( θεση στο κεντρο πισω απο τον οδηγο = εμενα ) ντεκορ . ντεκορ εντελως απλως να φαινεται καποιος στη θεση για την ασκηση .ο τυπος οχι απλα δεν ηταν πολυβολητης αλλα ηταν γιωτας . γιωτα κατι παθολογικο με τα ποδια θεμα . εκανε μονο θαλαμοφυλικια . Λοιπον σε μια ανηφορα σε λοφισκο βρισκομαι σε αδιεξοδο . μπροστα δεν παει . ειμαστε και σε γωνια 45% μπορει και παραπανω. ( Ο οδηγος πισω δεν εβλεπε ) . μαλακα του λεω του γιωτα κανε μου κουμαντο να γυρισουμε με οπισθεν . Ενταξει μου λεει . ελα ελα ελα ελα πισω !!!!!! ακουω ενα δυνατο κρακ και την αισθηση του οτι καβαλησαμε κατι . σηκωνομαι απ τη θεση βγαζω κεφαλι εξω κοιταω πισω . εχουμε καβαλησει μια καρυδια . ρε μαλακισμενο του λεω τι ελα μου λες ? μου λεει ηθελα να δω αν μπορουσε το αρμα να το ριξει .
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

Νon4me έγραψε: 20 Αύγ 2020, 22:33 Διακοπη για στρατοιστορια .

2001-2002 καστορια μηχανοκινητο ταγμα εχουμε βγει για ασκηση την οποια παρακολουθουσε και ο ταξιαρχος . Εκτος απο τα φανταρια που ειχα μεσα στο μ113 τα οποια καποια στιγμη τα ξεφορτωσα για να κανουν πυρ και κινηση μου ειχανε βαλει και εναν πολυβολητη ( θεση στο κεντρο πισω απο τον οδηγο = εμενα ) ντεκορ . ντεκορ εντελως απλως να φαινεται καποιος στη θεση για την ασκηση .ο τυπος οχι απλα δεν ηταν πολυβολητης αλλα ηταν γιωτας . γιωτα κατι παθολογικο με τα ποδια θεμα . εκανε μονο θαλαμοφυλικια . Λοιπον σε μια ανηφορα σε λοφισκο βρισκομαι σε αδιεξοδο . μπροστα δεν παει . ειμαστε και σε γωνια 45% μπορει και παραπανω. ( Ο οδηγος πισω δεν εβλεπε ) . μαλακα του λεω του γιωτα κανε μου κουμαντο να γυρισουμε με οπισθεν . Ενταξει μου λεει . ελα ελα ελα ελα πισω !!!!!! ακουω ενα δυνατο κρακ και την αισθηση του οτι καβαλησαμε κατι . σηκωνομαι απ τη θεση βγαζω κεφαλι εξω κοιταω πισω . εχουμε καβαλησει μια καρυδια . ρε μαλακισμενο του λεω τι ελα μου λες ? μου λεει ηθελα να δω αν μπορουσε το αρμα να το ριξει .
Στο 4 ησουν;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Άβαταρ μέλους
Νon4me

574 (αργος ορεστικο ) ναι . διοικητης τοτε ηταν ο ντοπιος που το επιθετο του τελειωνει σε αδης .
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”