η γυναικα οταν αγαπαει και με εκατο πεθερες συγκατοικειjason0 έγραψε: 25 Δεκ 2024, 01:21Να μένουν αυτή, o nemo και η πεθερά τηςΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 25 Δεκ 2024, 00:48Τι να θέλει το μουνι;nemo έγραψε: 25 Δεκ 2024, 00:09 δλδ αν μενετε με την μαμα σας δεν μπορειτε να βρειτε μνι που να θελει να ειναι με την μαμα;
τοσο ανικανοι ειστε;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι 40 και μένω με τη μητέρα μου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι 40 και μένω με τη μητέρα μου
Ούτε μια στις εκατό, να βρεις τέτοια γυναίκα.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Όταν δεν παίζουν οικονομικά θέματα, όπου η συμβίωση είναι μονόδρομος, δεν υπάρχουν μεγαλύτεροι φλώροι από τους μαμάκηδες.
Να τους διαλέξει μια γυναίκα, για να κάνει τι;
Την ψυχοκόρη του σπιτιού;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Δεκ 2024, 13:30Όταν δεν παίζουν οικονομικά θέματα, όπου η συμβίωση είναι μονόδρομος, δεν υπάρχουν μεγαλύτεροι φλώροι από τους μαμάκηδες.![]()
Συμφερει ο μαμακισμος ειδικα αν δεν ειναι αναγκαιος - ειναι κατι σαν κρυπτονιτης οταν παρουσιαστει
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
να μην ξεφευγουμε απο το θεμα ισχυει οτι εγραψα ..τελειωσες το μαγειρεμα ;σημερα ειναι η μερα της κουζινας για τις γυναικες μια απο τις ελαχιστες του χρονουΓΑΛΗ έγραψε: 25 Δεκ 2024, 13:30Όταν δεν παίζουν οικονομικά θέματα, όπου η συμβίωση είναι μονόδρομος, δεν υπάρχουν μεγαλύτεροι φλώροι από τους μαμάκηδες.
Ναι, τελείωσα. Για το μεσημέρι, έκανα κοτόσουπα. Το βράδυ έχει κατσίκι στον φούρνο και δεν ξέρω τι άλλλο, γιατί είμαστε καλεσμένοι. Γλυκά θα αγοράσουμε έτοιμα.nemo έγραψε: 25 Δεκ 2024, 13:42να μην ξεφευγουμε απο το θεμα ισχυει οτι εγραψα ..τελειωσες το μαγειρεμα ;σημερα ειναι η μερα της κουζινας για τις γυναικες μια απο τις ελαχιστες του χρονουΓΑΛΗ έγραψε: 25 Δεκ 2024, 13:30Όταν δεν παίζουν οικονομικά θέματα, όπου η συμβίωση είναι μονόδρομος, δεν υπάρχουν μεγαλύτεροι φλώροι από τους μαμάκηδες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Δεκ 2024, 14:14Ναι, τελείωσα. Για το μεσημέρι, έκανα κοτόσουπα. Το βράδυ έχει κατσίκι στον φούρνο και δεν ξέρω τι άλλλο, γιατί είμαστε καλεσμένοι. Γλυκά θα αγοράσουμε έτοιμα.nemo έγραψε: 25 Δεκ 2024, 13:42να μην ξεφευγουμε απο το θεμα ισχυει οτι εγραψα ..τελειωσες το μαγειρεμα ;σημερα ειναι η μερα της κουζινας για τις γυναικες μια απο τις ελαχιστες του χρονουΓΑΛΗ έγραψε: 25 Δεκ 2024, 13:30
Όταν δεν παίζουν οικονομικά θέματα, όπου η συμβίωση είναι μονόδρομος, δεν υπάρχουν μεγαλύτεροι φλώροι από τους μαμάκηδες.
Την ψυχοκόρη του σπιτιού;![]()
H Γαλη από πότε είναι υπερασπίστρια των απανταχού νουδούκων?GoBzi έγραψε: 24 Δεκ 2024, 23:37Ο OP λέει πώς μένει με την 70χρονη μάνα του γιατί χώρισε με τον πατέρα του και επειδή δεν δούλευε δεν ήθελε να δει την μάνα του στον δρόμο. Ο Φραπ επειδή είναι παπάρας διάβασε μόνο τον τίτλο και έβγαλε το συμπέρασμα ότι ο OP ψηφίζει ΝΔ και δεν έχει λεφτά να φύγει από το σπίτι. Το σχόλιο της Γαλης στέκει, εσύ γιατί πετάχτηκες να υπερασπιστείς τον Φραπ;![]()
Μετά παρεξιγιόσαστε όταν σας λέμε Εγκληματική Οργάνωση, μιλάει κάποιος γενικά για νουδούκο, αρπάζεστε όλοι σας.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Τρικυμία εν κρανίω. Άλλα σου λένε, άλλα απαντάς.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Δεκ 2024, 15:40Τα ίδια μυαλά και χαρακτηριστικά κουβαλάτε, όλοι οι "ιδιάιτεροι" που ανέφερα. Οπότε το ποιος θα μου την πει, είναι αδιάφορο. Ένας για όλους και όλοι για έναν.
Είναι σχεδόν συγκινητικό ως δήγμα ομοψυχίας.![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
αυτά είναι
Λάδι η θάλασσα στο κρανίο σου.Kauldron έγραψε: 25 Δεκ 2024, 18:08Τρικυμία εν κρανίω. Άλλα σου λένε, άλλα απαντάς.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Δεκ 2024, 15:40Τα ίδια μυαλά και χαρακτηριστικά κουβαλάτε, όλοι οι "ιδιάιτεροι" που ανέφερα. Οπότε το ποιος θα μου την πει, είναι αδιάφορο. Ένας για όλους και όλοι για έναν.
Είναι σχεδόν συγκινητικό ως δήγμα ομοψυχίας.![]()
Ούτε κυματάκι δεν ταράζει την ευθεία γραμμή.
Ένα ακόμη χαρακτηριστικό των "ιδιαίτερων". Είτε είναι τρικυμιώδεις είτε λαδωμένοι, το σκεπτικό τους έχει την ίδια δυναμική.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν έχω σπίτι,δεν έχω δουλειά,δεν έχω γκόμενα,δεν έχω λεφτά είναι η φάση με τους 40αρηδες+ που μένουν με μάνα,με γερο,με παππουδια στο ίδιο σπίτι.
Και αν έχεις δουλειά,δεν φτάνουν τα λεφτά,ούτε για σπίτι ούτε για γκόμενα.
Η κατάντια της κοινωνίας μας,στην δυτική Ευρώπη είναι όλοι ανεξαιρέτως ανεξάρτητοι από τα 20+.
Και αν έχεις δουλειά,δεν φτάνουν τα λεφτά,ούτε για σπίτι ούτε για γκόμενα.
Η κατάντια της κοινωνίας μας,στην δυτική Ευρώπη είναι όλοι ανεξαιρέτως ανεξάρτητοι από τα 20+.
-
LittleLife
- Phorum.gr user: LittleLife
Πω πω χαμουλης! Εκτός ότι δεν πέσατε μέσα στο τι ψηφίζω, δεν καταλάβατε καν την ανάρτηση μου.
Πέρα από ΓΑΛΗ και 2-3 ακόμα που απάντησαν σοβαρά, οι υπόλοιποι μου θυμίζετε ουρά σε δημόσια υπηρεσία που περιμένετε πως και πως να ξεστομίσει κάποιος μια κουβέντα για να αρχίσετε να ξεδιπλώνετε τις πολιτικές σας πεποιθήσεις.
Όσο για το θέμα της ανάρτησης μου, υπάρχει μια μικρή εξέλιξη, θα μπω σε μερικές μέρες να ενημερώσω (για όποιον ενδιαφέρεται) ευχαριστώ!
Πέρα από ΓΑΛΗ και 2-3 ακόμα που απάντησαν σοβαρά, οι υπόλοιποι μου θυμίζετε ουρά σε δημόσια υπηρεσία που περιμένετε πως και πως να ξεστομίσει κάποιος μια κουβέντα για να αρχίσετε να ξεδιπλώνετε τις πολιτικές σας πεποιθήσεις.
Όσο για το θέμα της ανάρτησης μου, υπάρχει μια μικρή εξέλιξη, θα μπω σε μερικές μέρες να ενημερώσω (για όποιον ενδιαφέρεται) ευχαριστώ!
Το θεμα ειναι τα λεφτα,αν εχεις λεφτα μπορεις να μενεις χωρις τη μανα και χωρις τον πατερα,εστω σε ενα 25 τμ αξιοπρεπες ημιυπογειο,αν ομως δεν φτανουν ουτε για ζητω,κλαφτα χαραλαμπε. 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 203 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
-
- 5 Απαντήσεις