Frappezitis έγραψε: 25 Οκτ 2024, 14:18Δεξιοι με αριστερες τσεπες,Εχει βρωμισει ο τοπος.Είμαι 40 και μένω με τη μητέρα μου
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι 40 και μένω με τη μητέρα μου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι 40 και μένω με τη μητέρα μου
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Τάδε έφη πετυχημένος σώγαμπρος αγωνιστής.Frappezitis έγραψε: 24 Δεκ 2024, 12:4140αρης αποτυχημενος καπιταληστης που μενει με την μανα του detectedGreen Dragon έγραψε: 24 Δεκ 2024, 08:13Προπαγανδιστές χωρίς εγκέφαλο, απ' αυτούς να δεις πόσο έχει γεμίσει.
Μεγάλα λόγια μικρών γαμπρών.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εσύ είσαι η ηλικιωμένη μητέρα του νηματοθέτη?ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Δεκ 2024, 12:50Τάδε έφη πετυχημένος σώγαμπρος αγωνιστής.Frappezitis έγραψε: 24 Δεκ 2024, 12:4140αρης αποτυχημενος καπιταληστης που μενει με την μανα του detectedGreen Dragon έγραψε: 24 Δεκ 2024, 08:13
Προπαγανδιστές χωρίς εγκέφαλο, απ' αυτούς να δεις πόσο έχει γεμίσει.
Μεγάλα λόγια μικρών γαμπρών.![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Αν αυτό κατάλαβες, τί άλλο μπορεί να είμαι;Kauldron έγραψε: 24 Δεκ 2024, 12:52Εσύ είσαι η ηλικιωμένη μητέρα του νηματοθέτη?ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Δεκ 2024, 12:50Τάδε έφη πετυχημένος σώγαμπρος αγωνιστής.Frappezitis έγραψε: 24 Δεκ 2024, 12:41
40αρης αποτυχημενος καπιταληστης που μενει με την μανα του detected
Μεγάλα λόγια μικρών γαμπρών.![]()
Είναι αδύνατον να κρυφτεί ο οποιοσδήποτε από τα αετήσια βλέμματα των ευφυών πχορουμιστών.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Υπάρχουν βέβαια και χειρότερα. Να είσαι 50 και να μένεις με τη γυναίκα σου.
Και τη γυναίκα σου να την ξεπατωνει 25αρης. 
Και να ζηλεύεις που δεν ξεπατωνει εσενα
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
υπαρχουν και πολυ χειροτερα να μενεις με γατες και σκυλια
ΟΚ, δηλαδή απλά πετάγεσαι σα τη πορδή για να τη πείς σε κάποιον.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Δεκ 2024, 12:56Αν αυτό κατάλαβες, τί άλλο μπορεί να είμαι;
Είναι αδύνατον να κρυφτεί ο οποιοσδήποτε από τα αετήσια βλέμματα των ευφυών πχορουμιστών.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
No problem, κι ο Bradley Cooper με τη μαμά του μένει.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Μεγάλο κακο έπαθες
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Πόσες ;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Καλό μου παιδί, από ξύπνιους βλάκες σαν και σένα που ένεκα "ιδιαιτερότητας" δεν μπορούν να διαχωρίσουν το ποιος/ποια ξεκινάει να την λέει σε κάποιον, άλλο τίποτα.Kauldron έγραψε: 24 Δεκ 2024, 13:52ΟΚ, δηλαδή απλά πετάγεσαι σα τη πορδή για να τη πείς σε κάποιον.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τίποτα δε σου είπε ο Φραπές.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Δεκ 2024, 15:26Καλό μου παιδί, από ξύπνιους βλάκες σαν και σένα που ένεκα "ιδιαιτερότητας" δεν μπορούν να διαχωρίσουν το ποιος/ποια ξεκινάει να την λέει σε κάποιον, άλλο τίποτα.![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
σκάσε ηλίθιε επιτέλους,σκάσε
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 210 Προβολές
-