θα συμφωνησω
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι 40 και μένω με τη μητέρα μου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι 40 και μένω με τη μητέρα μου
Πολλές φορές είμαστε υποχρεωμένοι να υποστούμε μια κατάσταση εις βάρος μας και ορος όφελος των αγαπημένων μας προσώπων. Αν δεν μπορείς αλλιώς καλύτερα να ξεκαθαρισετε κάποιους κανόνες και να της εξηγήσεις πως δεν μπορείς να ζήσεις ως φιλοξενούμενος εσύ και ως οικοδεσπότης αυτήν. Αλλιώς θα πρέπει να το πάρεις απόφαση ότι αυτή θα είναι η ζωή σου.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Τα ίδια μυαλά και χαρακτηριστικά κουβαλάτε, όλοι οι "ιδιάιτεροι" που ανέφερα. Οπότε το ποιος θα μου την πει, είναι αδιάφορο. Ένας για όλους και όλοι για έναν.
Είναι σχεδόν συγκινητικό ως δήγμα ομοψυχίας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Frappezitis έγραψε: 24 Δεκ 2024, 12:4140αρης αποτυχημενος καπιταληστης που μενει με την μανα του detectedGreen Dragon έγραψε: 24 Δεκ 2024, 08:13Προπαγανδιστές χωρίς εγκέφαλο, απ' αυτούς να δεις πόσο έχει γεμίσει.
Αν είχες μυαλό δεν θα ήσουν αποτυχημένος προπαγανδιστής του ΚΚΕ.
Σέλευκας έγραψε: 24 Δεκ 2024, 15:38 Πολλές φορές είμαστε υποχρεωμένοι να υποστούμε μια κατάσταση εις βάρος μας και ορος όφελος των αγαπημένων μας προσώπων. Αν δεν μπορείς αλλιώς καλύτερα να ξεκαθαρισετε κάποιους κανόνες και να της εξηγήσεις πως δεν μπορείς να ζήσεις ως φιλοξενούμενος εσύ και ως οικοδεσπότης αυτήν. Αλλιώς θα πρέπει να το πάρεις απόφαση ότι αυτή θα είναι η ζωή σου.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
LittleLife έγραψε: 25 Οκτ 2024, 03:22 Γεια σας! Αυτο που με προβληματίζει και ήθελα να μοιραστώ και να ακούσω γνώμες, είναι όπως γράφω και στον τίτλο ότι μένω με τη μητέρα μου και είμαι 40 χρονών άντρας.
Πριν μερικά χρόνια χώρισαν οι γονείς μου και ήρθε η μητέρα μου να μείνει μαζί μου μέχρι να "τακτοποιηθεί" πέρασαν τα χρόνια και ακόμα μένουμε μαζί. Το πρόβλημα πιο πολύ ήταν οικονομικό γιατί δεν δούλευε οπότε ήταν δύσκολο να ενοικιάσουμε δύο χωριστά σπίτια. Τώρα που κάπως είναι καλύτερα τα οικονομικά μας σκέφτομαι ότι είναι μεγάλη σε ηλικία (70) για να την αφήσω να μείνει μόνη. Εγώ θέλω σαν τρελός να μένω μόνος γιατί νιώθω πως με πάει πίσω σε ολους τους τομείς να μην έχω τον χώρο μου όπως τον θέλω με την άνεση μου για διάφορες δραστηριότητες που θέλω να κάνω, μιας και συχνά έρχεται κόσμος (συγγενείς) είτε για επίσκεψη είτε για ολιγοήμερη φιλοξενία καποιες φορές και με βγάζει από το πρόγραμμα μου. Πως το βλέπετε απ έξω είναι "σωστό" να κάνω αυτή την κίνηση να μείνουμε χωριστά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
αν δεν προχωρησεις τωρα σε βλεπω να κανεις το νοσοκομο στη μανα σου ... φυσικα χωρις δικη σου οικογενεια που με τη μανα σου παρεα δεν προκειται να δημιουργησεις εσυ θα τη βγαλεις στην καλυτερη σε ιδρυμα μονος σου ... τα χρονια περνανε σαν νερακι
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Ο OP λέει πώς μένει με την 70χρονη μάνα του γιατί χώρισε με τον πατέρα του και επειδή δεν δούλευε δεν ήθελε να δει την μάνα του στον δρόμο. Ο Φραπ επειδή είναι παπάρας διάβασε μόνο τον τίτλο και έβγαλε το συμπέρασμα ότι ο OP ψηφίζει ΝΔ και δεν έχει λεφτά να φύγει από το σπίτι. Το σχόλιο της Γαλης στέκει, εσύ γιατί πετάχτηκες να υπερασπιστείς τον Φραπ;
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Να ξερεις οτι υπαρχουν επιλογες με μηδενικη οικονομικη επιβαρυνση
Πχ βρισκεις μια που μενει και αυτη με την μητερα της σε ενοικιο
Και κανετε τραμπα
Μενουν μαζι οι συμπεθερες στο ενα σπιτι και εσεις στο αλλο.
Πχ βρισκεις μια που μενει και αυτη με την μητερα της σε ενοικιο
Και κανετε τραμπα
Μενουν μαζι οι συμπεθερες στο ενα σπιτι και εσεις στο αλλο.
δλδ αν μενετε με την μαμα σας δεν μπορειτε να βρειτε μνι που να θελει να ειναι με την μαμα;
τοσο ανικανοι ειστε;
τοσο ανικανοι ειστε;
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Τι να θέλει το μουνι;nemo έγραψε: 25 Δεκ 2024, 00:09 δλδ αν μενετε με την μαμα σας δεν μπορειτε να βρειτε μνι που να θελει να ειναι με την μαμα;
τοσο ανικανοι ειστε;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Να μένουν αυτή, o nemo και η πεθερά τηςΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 25 Δεκ 2024, 00:48Τι να θέλει το μουνι;nemo έγραψε: 25 Δεκ 2024, 00:09 δλδ αν μενετε με την μαμα σας δεν μπορειτε να βρειτε μνι που να θελει να ειναι με την μαμα;
τοσο ανικανοι ειστε;
-
Νετο Γκουερινο
Μλκα ανατριχιασα ολόκληρος χριστουγεννιάτικαsharp έγραψε: 24 Δεκ 2024, 13:02 Υπάρχουν βέβαια και χειρότερα. Να είσαι 50 και να μένεις με τη γυναίκα σου.
Εφιάλτης στον δρόμο με τις λεύκες
Είστε μαλάκες αμφότεροι.Νετο Γκουερινο έγραψε: 25 Δεκ 2024, 01:34Μλκα ανατριχιασα ολόκληρος χριστουγεννιάτικαsharp έγραψε: 24 Δεκ 2024, 13:02 Υπάρχουν βέβαια και χειρότερα. Να είσαι 50 και να μένεις με τη γυναίκα σου.
Εφιάλτης στον δρόμο με τις λεύκες
Γω είμαι 55 κι έχω 20 χρόνια γάμου.
Δεν έπαθα και τίποτα σπουδαίο ( πέρα από μερικές παντόφλες).
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Φωνή της λογικής στο τρελλάδικοGoBzi έγραψε: 24 Δεκ 2024, 23:37Ο OP λέει πώς μένει με την 70χρονη μάνα του γιατί χώρισε με τον πατέρα του και επειδή δεν δούλευε δεν ήθελε να δει την μάνα του στον δρόμο. Ο Φραπ επειδή είναι παπάρας διάβασε μόνο τον τίτλο και έβγαλε το συμπέρασμα ότι ο OP ψηφίζει ΝΔ και δεν έχει λεφτά να φύγει από το σπίτι. Το σχόλιο της Γαλης στέκει, εσύ γιατί πετάχτηκες να υπερασπιστείς τον Φραπ;![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 210 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
-
- 5 Απαντήσεις