Φυσικά και ξέρω, και σου απαντώ: Η υιοθέτηση ΟΛΗΣ της ρωσικής προπαγάνδας ως αλήθεια, ακόμα και απέναντι σε μία πραγματικότητα που την διαψεύδει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μια ρεαλιστική ειρήνη για την Ουκρανία
Re: Μια ρεαλιστική ειρήνη για την Ουκρανία
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Όλοι;Λεγεών έγραψε: 13 Σεπ 2022, 15:22 Παιδιά, ας συμφωνήσουμε όλοι μαζί ότι οι Ρώσοι δρουν σαν αλήτες εδώ και 15 χρόνια.

το καταγράφω.Sid Vicious έγραψε: 13 Σεπ 2022, 15:37Ποτε δεν εχω αυτοπροσδιοριστει ως νεοναζι.sys3x έγραψε: 13 Σεπ 2022, 15:32Άφησε τα που, με εμένα μιλάς, αυτοπροσδιορίζεσαι ως τέτοιος για όχι;
Εάν όχι αυτομάτως σου ζητάω συγγνώμη για τον "χαρακτηρισμό", εάν το παραδεχτείς τότε σε παραδέχομαι και εγώ με την σειρά μου και αναγνωρίζω ότι έχεις αρχίδια.
Να και τα ταμπελιασματα που μια χαρα κανεις αλλα και καλα θιγεσαι μην ταμπελιασουν εσενα. Σωστα ειπα πριν πως για σενα αμφιβαλω αν εισαι καθαρος. Εγω ξεκαθαρος ειμαι.
Τι σημαινει σε σενα μιλαω, πως την ειδες δηλαδη;
Οκ λοιπόν, συγγνώμη για τον "χαρακτηρισμό."
Τώρα στα υπόλοιπα.
Δεν θίγομαι "και καλά", συνεχίζω να το θεωρώ υπέρτατη πουστιά αυτό το φαινόμενο και πουστράκια όσους το κάνουν.
Ο δικός μου "χαρακτηρισμός" λοιπόν ήρθε πολύ μετά από το δικό σου ταμπέλιασμα και πραγματικά δεν περίμενα να σε πειράξει κιόλα καθώς ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εσύ κρυφό καμπάρι.
Οπότε ή όλος ο κόσμος είναι πουστράκια ή απλά εσύ δεν έχεις τα αρχίδια να παραδεχθείς την ιδεολογία σου - συμπάθεια για τα βάφεν ες ες & whatnot.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Sid Vicious
Ακριβως η απαντηση που ανεμενα, ουτε καν αντρικια ξεκαθαρα και ενα χαζονιανια πουστροκουτοπονηρο οπου παριστανεις τον ηλιθιο. Πσστ,εισαι πολυ λιγος γενικα το ξερεις ετσι;sys3x έγραψε: 13 Σεπ 2022, 15:50το καταγράφω.Sid Vicious έγραψε: 13 Σεπ 2022, 15:37Ποτε δεν εχω αυτοπροσδιοριστει ως νεοναζι.sys3x έγραψε: 13 Σεπ 2022, 15:32
Άφησε τα που, με εμένα μιλάς, αυτοπροσδιορίζεσαι ως τέτοιος για όχι;
Εάν όχι αυτομάτως σου ζητάω συγγνώμη για τον "χαρακτηρισμό", εάν το παραδεχτείς τότε σε παραδέχομαι και εγώ με την σειρά μου και αναγνωρίζω ότι έχεις αρχίδια.
Να και τα ταμπελιασματα που μια χαρα κανεις αλλα και καλα θιγεσαι μην ταμπελιασουν εσενα. Σωστα ειπα πριν πως για σενα αμφιβαλω αν εισαι καθαρος. Εγω ξεκαθαρος ειμαι.
Τώρα στα υπόλοιπα.
Δεν θίγομαι "και καλά", συνεχίζω να το θεωρώ υπέρτατη πουστιά αυτό το φαινόμενο και πουστράκια όσους το κάνουν.
Ο δικός μου "χαρακτηρισμός" λοιπόν ήρθε πολύ μετά από το δικό σου ταμπέλιασμα και πραγματικά δεν περίμενα να σε πειράξει κιόλα καθώς ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εσύ κρυφό καμπάρι.
Οπότε ή όλος ο κόσμος είναι πουστράκια ή απλά εσύ δεν έχεις τα αρχίδια να παραδεχθείς την ιδεολογία σου - συμπάθεια για τα βάφεν ες ες & whatnot.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Νομίζω πως βραχυπρόθεσμα θα ωφελήσει και τις ΗΠΑ. Το πρόβλημά τους για την ώρα είναι τα λοτζίστικς και η διαφάνειά τους. Ο εξοπλισμός που δόθηκε είναι τεράστιος. Ακό την άλλη δεν μπορούν να διασφαλίσουν πως δεν θα χρησιμοποιηθούν για άλλους σκοπούς από αυτούς που οι ίδιες ευλογούν. Για την ώρα δεν ακούγονται κριτικές στην αμερική για τα δις που δαπανά ο μπάιντεν για βοήθεια μα αν συνεχιστεί για πολύ, θα αρχίσουν. Από την πλευρά πάλι της ρωσίας και τον κυρώσεων φαίνεται πως έπεσαν έξω. Δε γνωρίζουμε πόσο η ρωσία θα αντέξει έναν πολυετή πόλεμο. Πι αρχικές εκτιμήσεις μιλούσαν για αναδίπλωση της. Μάλλον κάποια στιγμή θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση.sys3x έγραψε: 13 Σεπ 2022, 15:39Κάτι τέτοιο βλέπω κι εγώ.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Σεπ 2022, 15:27 Να ορίσουμε τι σημαίνει "ρεαλιστική λύση". Αν ορίζεται σαν αποφυγή εκτεταμένου πολέμου όπου καμπανάκια αναπόφευκτα χτυπούν και για τη δύση τότε ρεαλισμός θα ήταν να επιστραφεί στην Ουκρανία ένα μέρος της και να δοθούν διαβεβαιώσεις από τη δύση για μη επέκταση του νάτο. Όχι σαν όρκος που κάποτε δόθηκε προφορικά στον Γκορμπατσόφ μα σαν κανονική συμφωνία με υπογραφές και ονόματα. Από εκεί και μετά η Ευρώπη θα καταφέρει να αποκαταστήσει έστω μερικώς τις σχέσεις της με τον φυσικό της γείτονα την ευρώπη. Αν ορίζουμε την "ρεαλιστική λύση" διαφορετικά, δηλαδή σαν το πιθανότερο σενάριο, τότε η απάντηση είναι πως οι σχέσεις με τη ρωσία θα χειροτερέψουν στο άμεσο μέλλον φέρνοντας όλο και περισσότερες ψυχές, παιδικές ψυχές, στον Άδη μα, κι αυτό είναι σημαντικό, από καμία πλευρά νομίζω πως δεν θα κλιμακωθεί η κατάσταση. Ο πόλεμος θα παραμείνει βραδυφλεγής για το προβλεπόμενο μέλλον.
Εξάλλου αυτό έτσι όπως έκατσε η φάση συμφέρει αρκετά τις ΕΠΑ και λιγότερο αλλά πάλι συμφέρει και την Ρωσία.
Ας μαντέψουνε τα γίδια ποιους δεν συμφέρει.
Σχετικά με το νατο, έχει πλέον αποδειχθεί πως μέχρι τώρα διάλεγε προσεκτικά τους εχθρούς του. Καιρός πια να αντιληφθεί πως μια απειλή προς τα ζωτικά συμφέροντα της ρωσίας είναι μια απειλή προς τον κόσμο. Τον κομψό κόσμο.
Εκνευρισμό διακρίνω.Sid Vicious έγραψε: 13 Σεπ 2022, 15:54Ακριβως η απαντηση που ανεμενα, ουτε καν αντρικια ξεκαθαρα και ενα χαζονιανια πουστροκουτοπονηρο οπου παριστανεις τον ηλιθιο. Πσστ,εισαι πολυ λιγος γενικα το ξερεις ετσι;sys3x έγραψε: 13 Σεπ 2022, 15:50το καταγράφω.Sid Vicious έγραψε: 13 Σεπ 2022, 15:37
Ποτε δεν εχω αυτοπροσδιοριστει ως νεοναζι.
Τώρα στα υπόλοιπα.
Κοίταξε μαν, εφόσον δεν είμαστε και οι δύο νεοναζί να σε πω το εξής, εγώ ποτέ δεν τους είχα σε υπόληψή τους νεοναζί. Πάντα ανάρχιδα πουστράκια τους θεωρούσα και είναι για να μιλάμε και την α-λήθεια. Κατά τα άλλα προσπάθησε να ηρεμήσεις.
.
.
- Sid Vicious
Εγω σε εκνευρισμο;sys3x έγραψε: 13 Σεπ 2022, 16:02Εκνευρισμό διακρίνω.Sid Vicious έγραψε: 13 Σεπ 2022, 15:54Ακριβως η απαντηση που ανεμενα, ουτε καν αντρικια ξεκαθαρα και ενα χαζονιανια πουστροκουτοπονηρο οπου παριστανεις τον ηλιθιο. Πσστ,εισαι πολυ λιγος γενικα το ξερεις ετσι;sys3x έγραψε: 13 Σεπ 2022, 15:50
το καταγράφω.
Τώρα στα υπόλοιπα.
Κοίταξε μαν, εφόσον δεν είμαστε και οι δύο νεοναζί να σε πω το εξής, εγώ ποτέ δεν τους είχα σε υπόληψή τους νεοναζί. Πάντα ανάρχιδα πουστράκια τους θεωρούσα και είναι για να μιλάμε και την α-λήθεια. Κατά τα άλλα προσπάθησε να ηρεμήσεις.
Το αντιθετο.
Δηλαδη τωρα μας λες πως αυτοπροσδιοριζεσαι ως νεοναζι; Οκ να το ξερουμε
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Oι κυρώσεις μπορεί να αρθούν εάν η Ρωσία το ζητήσει ως όρο για να δεχθεί τα υπόλοιπα αλλά δεν έχει και τόση σημασία.Οι εταιρίες δεν γίνεται να πάνε με πολιτικές αποφάσεις.Έχει χαθεί η εμπιστοσύνη και χρειάζεται να φύγει ο Πούτιν για να ανακτηθεί και αν..sharp έγραψε: 13 Σεπ 2022, 15:27Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα; Θέλω να πω, να αρθούν όλες οι κυρώσεις, να ξαναπάνε οι εταιρείες της Δύσης εκεί κλπ; Το μονο σίγουρο είναι ότι αυτό δεν θα γίνει, επομένως δεν μπορεί να υπάρξει επί της ουσίας ειρήνη.πατησιωτης έγραψε: 13 Σεπ 2022, 13:49 1) Aποχώρηση Ρωσίας από όλα τα εδάφη πλην Κριμαίας που θα διατηρήσει
2) Αυτονομία σε περιοχές του Ντόνμπας που το επιθυμούν εντός της Ουκρανίας μετά από δημοψήφισμα υπό τον έλεγχο του ΟΗΕ.
3) Δέσμευση της Ουκρανίας ότι δεν θα γίνει μέλος του ΝΑΤΟ.
4) Δέσμευση της Ρωσίας ότι δεν θα εμποδίσει την ένταξή της στην ΕΕ και δεν θα αναμιχθεί πλέον στις εσωτερικές υποθέσεις της Ουκρανίας.
Οι πιθανότητες όμως να συμβεί είναι λίγες.
Επομένως η Ευρώπη εκτός εξαιρέσεων θα συνεχίσει την προσπάθεια απεξάρτησης από το ρωσικό φυσικό αέριο είτε αρθούν οι κυρώσεις είτε δεν αρθούν.Είναι θέμα χρόνου το πότε θα φθάσει στο σημείο αυτό.
-
πατησιωτης
Oι κυρώσεις μπορεί να αρθούν εάν η Ρωσία το ζητήσει ως όρο για να δεχθεί τα υπόλοιπα αλλά δεν έχει και τόση σημασία.Οι εταιρίες δεν γίνεται να πάνε με πολιτικές αποφάσεις.Έχει χαθεί η εμπιστοσύνη και χρειάζεται να φύγει ο Πούτιν για να ανακτηθεί και αν..sharp έγραψε: 13 Σεπ 2022, 15:27Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα; Θέλω να πω, να αρθούν όλες οι κυρώσεις, να ξαναπάνε οι εταιρείες της Δύσης εκεί κλπ; Το μονο σίγουρο είναι ότι αυτό δεν θα γίνει, επομένως δεν μπορεί να υπάρξει επί της ουσίας ειρήνη.πατησιωτης έγραψε: 13 Σεπ 2022, 13:49 1) Aποχώρηση Ρωσίας από όλα τα εδάφη πλην Κριμαίας που θα διατηρήσει
2) Αυτονομία σε περιοχές του Ντόνμπας που το επιθυμούν εντός της Ουκρανίας μετά από δημοψήφισμα υπό τον έλεγχο του ΟΗΕ.
4) Δέσμευση της Ρωσίας ότι δεν θα εμποδίσει την ένταξή της στην ΕΕ και δεν θα αναμιχθεί πλέον στις εσωτερικές υποθέσεις της Ουκρανίας.
Επομένως η Ευρώπη εκτός εξαιρέσεων θα συνεχίσει την προσπάθεια απεξάρτησης από το ρωσικό φυσικό αέριο είτε αρθούν οι κυρώσεις είτε δεν αρθούν.Είναι θέμα χρόνου το πότε θα φθάσει στο σημείο αυτό.
Σπίρτο είσαι.Sid Vicious έγραψε: 13 Σεπ 2022, 16:05Εγω σε εκνευρισμο;sys3x έγραψε: 13 Σεπ 2022, 16:02Εκνευρισμό διακρίνω.Sid Vicious έγραψε: 13 Σεπ 2022, 15:54
Ακριβως η απαντηση που ανεμενα, ουτε καν αντρικια ξεκαθαρα και ενα χαζονιανια πουστροκουτοπονηρο οπου παριστανεις τον ηλιθιο. Πσστ,εισαι πολυ λιγος γενικα το ξερεις ετσι;
Κοίταξε μαν, εφόσον δεν είμαστε και οι δύο νεοναζί να σε πω το εξής, εγώ ποτέ δεν τους είχα σε υπόληψή τους νεοναζί. Πάντα ανάρχιδα πουστράκια τους θεωρούσα και είναι για να μιλάμε και την α-λήθεια. Κατά τα άλλα προσπάθησε να ηρεμήσεις.![]()
Το αντιθετο.
Βαθιές ανάσσες μαν, βοηθάνε.
.
.
Ακόμη και αν αυτή τη στιγμή το ενεργειακό μάς καίει, στα νούμερα το αέριο είναι ένα μικρό μέρος των μπίζνες που έκαναν οι Δυτικοί. Δεν μπορώ να προεξοφλήσω, ούτε να πω η Ρωσία θα καταστραφεί, θα διαλυθεί, θα κάνει, θα δείξει, ένα είναι όμως σίγουρο ότι θα παραμείνει απομονωμένη εμπορικά. Αυτό ήταν από την αρχή ξεκάθαρο και το είχα γράψει, ενώ πολλοί κορόϊδευαν, σιγά σε ένα μήνα business as usual.πατησιωτης έγραψε: 13 Σεπ 2022, 16:08Oι κυρώσεις μπορεί να αρθούν εάν η Ρωσία το ζητήσει ως όρο για να δεχθεί τα υπόλοιπα αλλά δεν έχει και τόση σημασία.Οι εταιρίες δεν γίνεται να πάνε με πολιτικές αποφάσεις.Έχει χαθεί η εμπιστοσύνη και χρειάζεται να φύγει ο Πούτιν για να ανακτηθεί και αν..sharp έγραψε: 13 Σεπ 2022, 15:27Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα; Θέλω να πω, να αρθούν όλες οι κυρώσεις, να ξαναπάνε οι εταιρείες της Δύσης εκεί κλπ; Το μονο σίγουρο είναι ότι αυτό δεν θα γίνει, επομένως δεν μπορεί να υπάρξει επί της ουσίας ειρήνη.πατησιωτης έγραψε: 13 Σεπ 2022, 13:49 1) Aποχώρηση Ρωσίας από όλα τα εδάφη πλην Κριμαίας που θα διατηρήσει
Το δυσκολώτερο μέρος για τους πολιτικούς θα ήταν να πείσουν τον λαό τους ότι όλα όσα έγιναν τελικά τα παίρνουμε πίσω. Ειδικά εάν ακολουθήσει ο δύσκολος χειμώνας με πιθανότατη ύφεση, δεν μπορούν του χρόνου να πουν εντάξει πέρασε, ανοίγει ξανά ο δρόμος για τη Ρωσία. Δεν είναι όλοι Ελληνικός λαός.
- Sid Vicious
Αν σε βοηθανε νεοναζιστη συμφορουμιτη μας παρε τις. Δεν κρινω, ο,τι πιστευει καθενας πως τον βοηθαει καλυτεραsys3x έγραψε: 13 Σεπ 2022, 16:14Σπίρτο είσαι.Sid Vicious έγραψε: 13 Σεπ 2022, 16:05Εγω σε εκνευρισμο;sys3x έγραψε: 13 Σεπ 2022, 16:02
Εκνευρισμό διακρίνω.
Κοίταξε μαν, εφόσον δεν είμαστε και οι δύο νεοναζί να σε πω το εξής, εγώ ποτέ δεν τους είχα σε υπόληψή τους νεοναζί. Πάντα ανάρχιδα πουστράκια τους θεωρούσα και είναι για να μιλάμε και την α-λήθεια. Κατά τα άλλα προσπάθησε να ηρεμήσεις.![]()
Το αντιθετο.
Βαθιές ανάσσες μαν, βοηθάνε.
-
πατησιωτης
Αυτό δεν το αντιλαμβάνονται πολλοί οπότε είναι μάταιη η προσπάθεια να τους πείσεις.Μόνο όποιος έχει ζήσει πολλά χρόνια έξω μπορεί να το καταλάβει.sharp έγραψε: 13 Σεπ 2022, 16:17 Το δυσκολώτερο μέρος για τους πολιτικούς θα ήταν να πείσουν τον λαό τους ότι όλα όσα έγιναν τελικά τα παίρνουμε πίσω. Ειδικά εάν ακολουθήσει ο δύσκολος χειμώνας με πιθανότατη ύφεση, δεν μπορούν του χρόνου να πουν εντάξει πέρασε, ανοίγει ξανά ο δρόμος για τη Ρωσία. Δεν είναι όλοι Ελληνικός λαός.
Χαμένος κόπος,η απόκλιση υπάρχει για δεκαετιες.Οι συζητήσεις που γίνονται τώρα στην Ελλάδα μου θυμίζουν αυτές που γίνονταν πριν 40 χρόνια για την Πολωνία και τον Γιαρουζέλσκι.
Έχουν παρατηρηθεί ήδη αντιδράσεις για τα πρωτοφανή άμεσα κονδύλια των ΕΠΑ προς την Ουκρανία, δεν έχω εύκαιρο λινκ αυτήν την στιγμή αλλά υπάρχουν.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Σεπ 2022, 15:55Νομίζω πως βραχυπρόθεσμα θα ωφελήσει και τις ΗΠΑ. Το πρόβλημά τους για την ώρα είναι τα λοτζίστικς και η διαφάνειά τους. Ο εξοπλισμός που δόθηκε είναι τεράστιος. Ακό την άλλη δεν μπορούν να διασφαλίσουν πως δεν θα χρησιμοποιηθούν για άλλους σκοπούς από αυτούς που οι ίδιες ευλογούν. Για την ώρα δεν ακούγονται κριτικές στην αμερική για τα δις που δαπανά ο μπάιντεν για βοήθεια μα αν συνεχιστεί για πολύ, θα αρχίσουν. Από την πλευρά πάλι της ρωσίας και τον κυρώσεων φαίνεται πως έπεσαν έξω. Δε γνωρίζουμε πόσο η ρωσία θα αντέξει έναν πολυετή πόλεμο. Πι αρχικές εκτιμήσεις μιλούσαν για αναδίπλωση της. Μάλλον κάποια στιγμή θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση.sys3x έγραψε: 13 Σεπ 2022, 15:39Κάτι τέτοιο βλέπω κι εγώ.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Σεπ 2022, 15:27 Να ορίσουμε τι σημαίνει "ρεαλιστική λύση". Αν ορίζεται σαν αποφυγή εκτεταμένου πολέμου όπου καμπανάκια αναπόφευκτα χτυπούν και για τη δύση τότε ρεαλισμός θα ήταν να επιστραφεί στην Ουκρανία ένα μέρος της και να δοθούν διαβεβαιώσεις από τη δύση για μη επέκταση του νάτο. Όχι σαν όρκος που κάποτε δόθηκε προφορικά στον Γκορμπατσόφ μα σαν κανονική συμφωνία με υπογραφές και ονόματα. Από εκεί και μετά η Ευρώπη θα καταφέρει να αποκαταστήσει έστω μερικώς τις σχέσεις της με τον φυσικό της γείτονα την ευρώπη. Αν ορίζουμε την "ρεαλιστική λύση" διαφορετικά, δηλαδή σαν το πιθανότερο σενάριο, τότε η απάντηση είναι πως οι σχέσεις με τη ρωσία θα χειροτερέψουν στο άμεσο μέλλον φέρνοντας όλο και περισσότερες ψυχές, παιδικές ψυχές, στον Άδη μα, κι αυτό είναι σημαντικό, από καμία πλευρά νομίζω πως δεν θα κλιμακωθεί η κατάσταση. Ο πόλεμος θα παραμείνει βραδυφλεγής για το προβλεπόμενο μέλλον.
Εξάλλου αυτό έτσι όπως έκατσε η φάση συμφέρει αρκετά τις ΕΠΑ και λιγότερο αλλά πάλι συμφέρει και την Ρωσία.
Ας μαντέψουνε τα γίδια ποιους δεν συμφέρει.
Σχετικά με το νατο, έχει πλέον αποδειχθεί πως μέχρι τώρα διάλεγε προσεκτικά τους εχθρούς του. Καιρός πια να αντιληφθεί πως μια απειλή προς τα ζωτικά συμφέροντα της ρωσίας είναι μια απειλή προς τον κόσμο. Τον κομψό κόσμο.
.
.
15χρονο ρε μαλάκα.Sid Vicious έγραψε: 13 Σεπ 2022, 16:18Αν σε βοηθανε νεοναζιστη συμφορουμιτη μας παρε τις. Δεν κρινω, ο,τι πιστευει καθενας πως τον βοηθαει καλυτεραsys3x έγραψε: 13 Σεπ 2022, 16:14Σπίρτο είσαι.Sid Vicious έγραψε: 13 Σεπ 2022, 16:05
Εγω σε εκνευρισμο;![]()
Το αντιθετο.
Βαθιές ανάσσες μαν, βοηθάνε.![]()
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση