!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Kορωνιασμενος ξανα;;;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Cecily Anne
Re: Kορωνιασμενος ξανα;;;
Kανονικά ένα χέρι ξύλο θες, γιατί προφανώς δεν τηρείς κανένα μέτρο προφύλαξης και είσαι δημόσιος κίνδυνος.
Κατά τα άλλα περαστικά.
Κατά τα άλλα περαστικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ζενίθεδρος έγραψε: 24 Δεκ 2021, 01:11 Ο Όργιος είναι η φωτεινή εξαίρεση στον κανόνα που λέει ότι μόνο ένας σκύλος μπορεί να γλείφει τα ίδια του τα αρχίδια.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- nik_killthemall
sys3x έγραψε: 24 Δεκ 2021, 18:28Ζενίθεδρος έγραψε: 24 Δεκ 2021, 01:11 Ο Όργιος είναι η φωτεινή εξαίρεση στον κανόνα που λέει ότι μόνο ένας σκύλος μπορεί να γλείφει τα ίδια του τα αρχίδια.![]()
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Ο Γιατρός μας εμπνέει ούλους, δεν ξέρω άμα το ξέρεις αλλά ο όργι είναι Γιατρός.nik_killthemall έγραψε: 24 Δεκ 2021, 18:33sys3x έγραψε: 24 Δεκ 2021, 18:28Ζενίθεδρος έγραψε: 24 Δεκ 2021, 01:11 Ο Όργιος είναι η φωτεινή εξαίρεση στον κανόνα που λέει ότι μόνο ένας σκύλος μπορεί να γλείφει τα ίδια του τα αρχίδια.![]()
εχει σπειρει ο ζεν στο νημα, ο οργιλος τον εμπνεει.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Οργισμένος
Εξαρταται ποια θα μου τις βρεξει. Ομως προφανως λες παπαριτσες καθως απο οτι φαινεται κολλησα τον κοβιδ19 απο την μικρη μου κορουλα στης οποιας το σχολειο ειχε πολλα κρουσματα μια εβδομαδα πριν. Αυτο αλλωστε ειναι το κακο με αυτον τον ιο, τον κολλας κι επειτα απο μερες εκδηλωνονται τα συμπτωματα κι ετσι ειναι πολυ μεταδοτικος.Cecily Anne έγραψε: 24 Δεκ 2021, 17:34 Kανονικά ένα χέρι ξύλο θες, γιατί προφανώς δεν τηρείς κανένα μέτρο προφύλαξης και είσαι δημόσιος κίνδυνος.
Κατά τα άλλα περαστικά.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Οι γνωστοι βοθροι ψεκας επι τω εργω σε ολο το νημα. Προσπαθουν να διασκεδασουν τους ισχυρους φοβους τους.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Cecily Anne
Μας έπεισες.Οργισμένος έγραψε: 24 Δεκ 2021, 18:43Εξαρταται ποια θα μου τις βρεξει. Ομως προφανως λες παπαριτσες καθως απο οτι φαινεται κολλησα τον κοβιδ19 απο την μικρη μου κορουλα στης οποιας το σχολειο ειχε πολλα κρουσματα μια εβδομαδα πριν. Αυτο αλλωστε ειναι το κακο με αυτον τον ιο, τον κολλας κι επειτα απο μερες εκδηλωνονται τα συμπτωματα κι ετσι ειναι πολυ μεταδοτικος.Cecily Anne έγραψε: 24 Δεκ 2021, 17:34 Kανονικά ένα χέρι ξύλο θες, γιατί προφανώς δεν τηρείς κανένα μέτρο προφύλαξης και είσαι δημόσιος κίνδυνος.
Κατά τα άλλα περαστικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Οργισμένος
Ο καθεις και το βιολι τουCecily Anne έγραψε: 24 Δεκ 2021, 18:45Μας έπεισες.Οργισμένος έγραψε: 24 Δεκ 2021, 18:43Εξαρταται ποια θα μου τις βρεξει. Ομως προφανως λες παπαριτσες καθως απο οτι φαινεται κολλησα τον κοβιδ19 απο την μικρη μου κορουλα στης οποιας το σχολειο ειχε πολλα κρουσματα μια εβδομαδα πριν. Αυτο αλλωστε ειναι το κακο με αυτον τον ιο, τον κολλας κι επειτα απο μερες εκδηλωνονται τα συμπτωματα κι ετσι ειναι πολυ μεταδοτικος.Cecily Anne έγραψε: 24 Δεκ 2021, 17:34 Kανονικά ένα χέρι ξύλο θες, γιατί προφανώς δεν τηρείς κανένα μέτρο προφύλαξης και είσαι δημόσιος κίνδυνος.
Κατά τα άλλα περαστικά.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Περαστικα ΠΑΟΚαρα!Οργισμένος έγραψε: 23 Δεκ 2021, 23:37 Προχτες ειχα χαμηλο πυρετο. Χτες τα ιδια.
Σημερα νιωθω πολυ καλα.
Ομως , ομως, μολις καταλαβα οτι δεν εχω οσφρηση και γευση, ενω εχω απλα μια ελαφρια καταροη και τιποτε αλλο σημερα.
Εντωμεταξυ κορωνιαστηκα τον Μαιο οπου για μια εβδομαδα ηταν σαν να ειχα πολυ ασχημη γριπη , με ενα συνεχες αισθημα υποδοριου καψιματος, αδυναμια, μυικους πονους , και εν γενει 7 ημερες αμειωτης εντασεως εξουθενωτικη γριπη. Επειτα εκαμα και τις 2 δοσεις του πφαηζερ ιουνιο και ιουλιο .
Σημερα νιωθω μια χαρουλα. Αλλα αφου δεν εχω γευση διχως προβληματα στο λαιμο τοτε πολυ φοβαμαι οτι εχω κολλησει τη νεα παραλλαγη ομικρον.
Παρακαλω σχολιασθε.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Οργισμένος
Ευχαριστω. Ηδη περασε...Nostalgia έγραψε: 24 Δεκ 2021, 18:53Περαστικα ΠΑΟΚαρα!Οργισμένος έγραψε: 23 Δεκ 2021, 23:37 Προχτες ειχα χαμηλο πυρετο. Χτες τα ιδια.
Σημερα νιωθω πολυ καλα.
Ομως , ομως, μολις καταλαβα οτι δεν εχω οσφρηση και γευση, ενω εχω απλα μια ελαφρια καταροη και τιποτε αλλο σημερα.
Εντωμεταξυ κορωνιαστηκα τον Μαιο οπου για μια εβδομαδα ηταν σαν να ειχα πολυ ασχημη γριπη , με ενα συνεχες αισθημα υποδοριου καψιματος, αδυναμια, μυικους πονους , και εν γενει 7 ημερες αμειωτης εντασεως εξουθενωτικη γριπη. Επειτα εκαμα και τις 2 δοσεις του πφαηζερ ιουνιο και ιουλιο .
Σημερα νιωθω μια χαρουλα. Αλλα αφου δεν εχω γευση διχως προβληματα στο λαιμο τοτε πολυ φοβαμαι οτι εχω κολλησει τη νεα παραλλαγη ομικρον.
Παρακαλω σχολιασθε.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- nik_killthemall
Ναι οκ, κι εγω μια φορα στις αποκριες ειχα ντυθει μπεργκερsys3x έγραψε: 24 Δεκ 2021, 18:41Ο Γιατρός μας εμπνέει ούλους, δεν ξέρω άμα το ξέρεις αλλά ο όργι είναι Γιατρός.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Έκανα ένα τίμιο σελφ τεστ σήμερα(αρνητικό προφανώς γιατι δεν είμαι ψεκμπολ) και βρίσκομαι εδώ και κάτι ώρες σε κoψιδομαζωξη.Thoughts and prayers για τον οργι που περναει δυσκολες στιγμες
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- hellegennes
Παράσημο ψέκας και επικινδυνότητας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Οργισμένος
Αυριο θα καμω κι ενα πισιαρ, και μεθαυριο παω δουλιτσα στο πολυεθνικουλινι μου.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 495 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Maspoli
-
- 31 Απαντήσεις