!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Kορωνιασμενος ξανα;;;

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Kορωνιασμενος ξανα;;;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Προχτες ειχα χαμηλο πυρετο. Χτες τα ιδια.
Σημερα νιωθω πολυ καλα.
Ομως , ομως, μολις καταλαβα οτι δεν εχω οσφρηση και γευση, ενω εχω απλα μια ελαφρια καταροη και τιποτε αλλο σημερα.
Εντωμεταξυ κορωνιαστηκα τον Μαιο οπου για μια εβδομαδα ηταν σαν να ειχα πολυ ασχημη γριπη , με ενα συνεχες αισθημα υποδοριου καψιματος, αδυναμια, μυικους πονους , και εν γενει 7 ημερες αμειωτης εντασεως εξουθενωτικη γριπη. Επειτα εκαμα και τις 2 δοσεις του πφαηζερ ιουνιο και ιουλιο .

Σημερα νιωθω μια χαρουλα. Αλλα αφου δεν εχω γευση διχως προβληματα στο λαιμο τοτε πολυ φοβαμαι οτι εχω κολλησει τη νεα παραλλαγη ομικρον.

Παρακαλω σχολιασθε.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Re: Kορωνιασμενος ξανα;;;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Περαστικά, ότι κι αν είναι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Αφού πέρασες κορονοϊό και πριν κλείσει μήνας έκανες εμβόλιο, καλό είναι να βαρέσεις μια overdose με οκταπλή δόση, και θα γίνεις περδίκι.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Καdy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καdy »

κανε πι σι αρ
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Μάλλον η μετάλλαξη όμικρον κόλλησε Οργισμένο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
lonelyrider
Phorum.gr user: lonelyrider

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonelyrider »

Αν μιλάμε για όμικρον, πρέπει να κάνεις ειδικό τεστ PCR νομίζω για να εξακριβωθεί ότι έχεις όντως αυτήν. Ψάξου μη τ αφήνεις δε παίζουμε με αυτά.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Μήπως έχεις περίοδο, τύπε;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Εικόνα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

περαστικά
Ζενίθεδρος έγραψε: 23 Δεκ 2021, 23:43 Αφού πέρασες κορονοϊό και πριν κλείσει μήνας έκανες εμβόλιο, καλό είναι να βαρέσεις μια overdose με οκταπλή δόση, και θα γίνεις περδίκι.
:smt005:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 23 Δεκ 2021, 23:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

περαστικα οργίδι :-?

GoBack έγραψε: 23 Δεκ 2021, 23:45 Εικόνα
:lol:
πρέπει να ψάξεις το ποστάρισμα του καλοκαιριού :smt047
viewtopic.php?f=33&t=31243&p=1964873#p1964873

αν όντως είναι "O" μοιάζει να επιβεβαιώνεται και η πρόσφατη μελέτη από την Δανία
https://www.medrxiv.org/content/10.1101 ... 2.full.pdf

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Orion22 την 24 Δεκ 2021, 00:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Οργισμένος έγραψε: 23 Δεκ 2021, 23:37 Προχτες ειχα χαμηλο πυρετο. Χτες τα ιδια.
Σημερα νιωθω πολυ καλα.
Ομως , ομως, μολις καταλαβα οτι δεν εχω οσφρηση και γευση, ενω εχω απλα μια ελαφρια καταροη και τιποτε αλλο σημερα.
Εντωμεταξυ κορωνιαστηκα τον Μαιο οπου για μια εβδομαδα ηταν σαν να ειχα πολυ ασχημη γριπη , με ενα συνεχες αισθημα υποδοριου καψιματος, αδυναμια, μυικους πονους , και εν γενει 7 ημερες αμειωτης εντασεως εξουθενωτικη γριπη. Επειτα εκαμα και τις 2 δοσεις του πφαηζερ ιουνιο και ιουλιο .

Σημερα νιωθω μια χαρουλα. Αλλα αφου δεν εχω γευση διχως προβληματα στο λαιμο τοτε πολυ φοβαμαι οτι εχω κολλησει τη νεα παραλλαγη ομικρον.

Παρακαλω σχολιασθε.
Περαστικά. Αν δεν έκανες την μαλακία να εμβολιαστείς αμέσως μετά την νόσησή σου, αντί να περιμένεις όπως συστήνεται παντού, ίσως να είχες καλύτερες πιθανότητες να έχεις αρκετά αντισώματα τώρα.

Αλλά στ' αλήθεια περαστικά. Δεν το λέω τυπικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
περαστική

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από περαστική »

Χανεις την γευση με την ομικρον; Οι γειτονισσες που κολλησαν την ομικρον απο Αγγλια ενιωθαν υπερβολικη κοπωση και ηταν στο κρεβατι αλλα δεν εχασαν οσφρηση και γευση καθολου. Περαστικα σου. Σιγουρα με pcr θα ξερεις. Παντως ο γιος της μιας εδειξε αρνητικος στο πρωτο pcr και στο 2ο θετικος.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Της πλάκας η όμικρον, τα έχουμε πει. Το ότι πουλάνε τρομοκρατία χωρίς στοιχεία πως είναι σοβαρή, είναι τραγικό.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

Κόλλησες Δ οπως και εγω πριν κανα μηνα. Τα ιδια συμπτωματα ειχα. Η όσφρηση και η γευση επανήλθαν σε 10 μερες.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

περαστική έγραψε: 23 Δεκ 2021, 23:47 Χανεις την γευση με την ομικρον; Οι γειτονισσες που κολλησαν την ομικρον απο Αγγλια ενιωθαν υπερβολικη κοπωση και ηταν στο κρεβατι αλλα δεν εχασαν οσφρηση και γευση καθολου. Περαστικα σου. Σιγουρα με pcr θα ξερεις. Παντως ο γιος της μιας εδειξε αρνητικος στο πρωτο pcr και στο 2ο θετικος.
ΑΠαντω μονο σε μη ψεκες.
Αυτη τη στιγμη εχω ελαφρια καταροη και λιγο βραχνο λαιμο. Τιποτε αλλο. Και γιαυτο μου κανει εντυπωση που δεν εχω γευση και οσφρηση. Αρα μαλλον εχω κωρονιασθει. Ειδαλλως δεν εξηγειται τετοιο συμπτωμα νομιζω.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”