!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Kορωνιασμενος ξανα;;;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Οργισμένος
Re: Kορωνιασμενος ξανα;;;
Εντωμεταξυ εχει 2 βδομαδες που δεν ελεγξα αν εχει ανοιξει η πλατφορμα για αιτησεις για την 3η δοση . Για να τσεκαρω λοιπον.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Μια χαρά σε βλέπω αφού έκανες τα εμβολιακιαΟργισμένος έγραψε: 23 Δεκ 2021, 23:37 Προχτες ειχα χαμηλο πυρετο. Χτες τα ιδια.
Σημερα νιωθω πολυ καλα.
Ομως , ομως, μολις καταλαβα οτι δεν εχω οσφρηση και γευση, ενω εχω απλα μια ελαφρια καταροη και τιποτε αλλο σημερα.
Εντωμεταξυ κορωνιαστηκα τον Μαιο οπου για μια εβδομαδα ηταν σαν να ειχα πολυ ασχημη γριπη , με ενα συνεχες αισθημα υποδοριου καψιματος, αδυναμια, μυικους πονους , και εν γενει 7 ημερες αμειωτης εντασεως εξουθενωτικη γριπη. Επειτα εκαμα και τις 2 δοσεις του πφαηζερ ιουνιο και ιουλιο .
Σημερα νιωθω μια χαρουλα. Αλλα αφου δεν εχω γευση διχως προβληματα στο λαιμο τοτε πολυ φοβαμαι οτι εχω κολλησει τη νεα παραλλαγη ομικρον.
Παρακαλω σχολιασθε.
σου τι φοβάσαι;
- Οργισμένος
https://www.skane.se/Halsa-och-vard/hit ... ccination/
Maλιστα. Οταν συμπλληρωσω 6 μηνες απο την 2η δοση δλδ τελη Ιανουαριου τοτε θα καμω την 3η δοση,
Maλιστα. Οταν συμπλληρωσω 6 μηνες απο την 2η δοση δλδ τελη Ιανουαριου τοτε θα καμω την 3η δοση,
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
100% ασφαλεια δεν υφισταται ουτε και με τα εμβολια. Αλλα να που θα χασω το χριστουγεννιατικο ρεβεγιον...plouf έγραψε: 24 Δεκ 2021, 00:50Μια χαρά σε βλέπω αφού έκανες τα εμβολιακιαΟργισμένος έγραψε: 23 Δεκ 2021, 23:37 Προχτες ειχα χαμηλο πυρετο. Χτες τα ιδια.
Σημερα νιωθω πολυ καλα.
Ομως , ομως, μολις καταλαβα οτι δεν εχω οσφρηση και γευση, ενω εχω απλα μια ελαφρια καταροη και τιποτε αλλο σημερα.
Εντωμεταξυ κορωνιαστηκα τον Μαιο οπου για μια εβδομαδα ηταν σαν να ειχα πολυ ασχημη γριπη , με ενα συνεχες αισθημα υποδοριου καψιματος, αδυναμια, μυικους πονους , και εν γενει 7 ημερες αμειωτης εντασεως εξουθενωτικη γριπη. Επειτα εκαμα και τις 2 δοσεις του πφαηζερ ιουνιο και ιουλιο .
Σημερα νιωθω μια χαρουλα. Αλλα αφου δεν εχω γευση διχως προβληματα στο λαιμο τοτε πολυ φοβαμαι οτι εχω κολλησει τη νεα παραλλαγη ομικρον.
Παρακαλω σχολιασθε.
σου τι φοβάσαι;
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Δυστυχως για σενα,πιστευω οτι ουτε οι Σουηδοι δεν ειναι τοσο αδιστακτοι για να στην πατησουν.Οργισμένος έγραψε: 24 Δεκ 2021, 00:54 https://www.skane.se/Halsa-och-vard/hit ... ccination/
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Η ανοσμια ειναι καλη ευκαιρία (για οσο διαρκει) να πειραματιστείς σε τιποτα nasty με το ταιρι σου.Οργισμένος έγραψε: 24 Δεκ 2021, 00:40Οπως;Gherschaagk έγραψε: 24 Δεκ 2021, 00:37Είναι κι άλλα που έχουν ανοσμία και αγευσία. Δεν είναι σίγουρο ακόμη.EKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Δεκ 2021, 00:34 Δικέ μου, ξέρω κ άλλους που έχουν κολλήσει 2η φορά. Μη σου κάνει εντύπωση. Το θέμα είναι ότι το περνάς ελαφρά. Χαλαρά λοιπόν, περαστικά
(αυτη τη στιγμη δεν εχω γευση-οσφρηση και εχω ελαφρα καταροη με λιγη βραχναδα στο λαιμο , τιποτα αλλο και νιωθω δυνατος και μια χαρουλα)
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ο Όργιος είναι η φωτεινή εξαίρεση στον κανόνα που λέει ότι μόνο ένας σκύλος μπορεί να γλείφει τα ίδια του τα αρχίδια.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Οργισμένος
Γκεη φριεντλι το σχολιο σου.nick έγραψε: 24 Δεκ 2021, 01:05Η ανοσμια ειναι καλη ευκαιρία (για οσο διαρκει) να πειραματιστείς σε τιποτα nasty με το ταιρι σου.Οργισμένος έγραψε: 24 Δεκ 2021, 00:40Οπως;Gherschaagk έγραψε: 24 Δεκ 2021, 00:37
Είναι κι άλλα που έχουν ανοσμία και αγευσία. Δεν είναι σίγουρο ακόμη.
(αυτη τη στιγμη δεν εχω γευση-οσφρηση και εχω ελαφρα καταροη με λιγη βραχναδα στο λαιμο , τιποτα αλλο και νιωθω δυνατος και μια χαρουλα)
Isa isa με ανοσμια δεν εχει νοημα ουτε γουστο το γλειφο...λι.
Αλλα ας μην παρεκτρεπομαστε.
Ας υποθεσουμε οτι αυριο δειχνει αρνητικο το αντιγεν τεστ. Εγω ηδη απο σημερα σχεδον δεν εχω συμπτωματα. Να παω αυριο στο ρεβεγιον;;;
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Για να καταλαβει και ο τελευταιος ποιοι διασπειρουν τον ιο τοσο καιροΟργισμένος έγραψε: 24 Δεκ 2021, 01:12
Ας υποθεσουμε οτι αυριο δειχνει αρνητικο το αντιγεν τεστ. Εγω ηδη απο σημερα σχεδον δεν εχω συμπτωματα. Να παω αυριο στο ρεβεγιον;;;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Μάλλον κάνει πλάκα, όπως έκανε κάθε πρωταπριλιά οτι δήθεν τον απολύουν απ' το Δημόσιο.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
περαστική
Ok. Αν ακομα και εγω ο μη ψεκας οπως λες σου πω πως οντως κατα πασα πιθανοτητα εχεις κωρονιασθει και οτι ειναι ανευθυνο (το λιγοτερο δηλαδη) απο μερους σου να πας στο ρεβεγιον αν αυριο στο antigen βγεις αρνητικος (ουτε καν pcr δηλαδη, που και παλι αν εχεις συμπτωματα και βγεις αρνητικος το επαναλαμβανεις την επομενη ή μεθεπομενη μερα), θα με χαρακτηρισεις ψεκα; Εσεις ειστε που χαρακτηριζετε τοσο ευκολα τους αλλους ψεκασμενους, ανευθυνους και που μιλατε περι ατομικης ευθυνης; Και ολα αυτα για ενα ρεβεγιον και σκασιλα μας αν εχουμε ή δεν εχουμε κορονοϊο ή γρίπη ή κρυωμα και αν κολλήσουμε και τους υπόλοιπους; Φτανει να μην χασουμε εμεις το παρτυ και την διασκεδαση; Και ειλικρινα ευχομαι να τρολλαρεις με την απορια σου αν πρεπει να πας στο ρεβεγιον οταν μου γραφεις εσυ ο ιδιος οτι μαλλον εχεις κωρονιασθει. Απλα ευχεσαι να βγει αρνητικο το antigen για να εχεις την δικαιολογια να πας. Δεν ξοδευεις και δεν ρισκαρεις κιολας για το pcr. Ευχομαι να εισαι αρνητικος οντως και να εχεις κρυωσει απλα αλλα με αυτη την λογικη που κουβαλας ρε φιλε, ε εσυ εισαι ο ορισμος του ψεκα.Οργισμένος έγραψε: 23 Δεκ 2021, 23:53ΑΠαντω μονο σε μη ψεκες.περαστική έγραψε: 23 Δεκ 2021, 23:47 Χανεις την γευση με την ομικρον; Οι γειτονισσες που κολλησαν την ομικρον απο Αγγλια ενιωθαν υπερβολικη κοπωση και ηταν στο κρεβατι αλλα δεν εχασαν οσφρηση και γευση καθολου. Περαστικα σου. Σιγουρα με pcr θα ξερεις. Παντως ο γιος της μιας εδειξε αρνητικος στο πρωτο pcr και στο 2ο θετικος.
Αυτη τη στιγμη εχω ελαφρια καταροη και λιγο βραχνο λαιμο. Τιποτε αλλο. Και γιαυτο μου κανει εντυπωση που δεν εχω γευση και οσφρηση. Αρα μαλλον εχω κωρονιασθει. Ειδαλλως δεν εξηγειται τετοιο συμπτωμα νομιζω.
(Σορρυ αλλα δεν αντεξα).
-
Δημοκράτης
Η όμικρον δεν προκαλεί απώλεια όσφρησης και γετσης
- hellegennes
Έχει κολλήσει 2 φορές σε διάστημα μερικών μηνών και λέει άλλους ψέκες. Και μετά λέει να πάει και σε ρεβεγιόν. Κανονικά δημόσιος κίνδυνος.Gewponos90 έγραψε: 23 Δεκ 2021, 23:56 Λογικά μπορείς να κάνεις κάνεις ένα μοριακο να σου λυθεί η απορία. Αν έχεις ξανακολλησει, τι να πω, ελπιζω ναην κολλήσεις κανέναν. Είσαι κίνδυνος θάνατος. 0 ατομική ευθύνη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
περαστικά
ψαξε μην κολλησες Δ+Ο-Α
ψαξε μην κολλησες Δ+Ο-Α
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση