Μη με φιμώνεις τώραsys3x έγραψε: 05 Μάιος 2018, 06:26ντόντ, μην του λες όλη την αλήθεια, φτάνει, αρκετά τον πλήγωσες.don't speak έγραψε: 05 Μάιος 2018, 06:14Εμ λογικό γιατί δεν έχετε φάει τις φαιοτοώρες που τρώμε εμείς για το αντρικό μυαλόenaon έγραψε: 04 Μάιος 2018, 17:19 μαθαίνουμε συνέχεια πράγματα για τις γυναίκες πάντως.
Ηξερα οτι το ναι είναι το ίσως κλπ, αλλα το δε ξέρω δεν ήξερα οτι ειναι το εντελώς τελείως.![]()
(:
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι σκέφτεσαι τώρα
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Re: Τι σκέφτεσαι τώρα
Αν οι γερμανοί χρησιμοποιούσαν γυναικεία στον πόλεμο, αντί χαζοκρυπτογραφίες, η Ιστορία θα είχε γραφτεί αλλιώς.
γενικά και σήμερα, το ES-256 με SSL/TLS, πιο εύκολα σπάει.
γενικά και σήμερα, το ES-256 με SSL/TLS, πιο εύκολα σπάει.
Παίζουμε με τη μικρή, έλα της λέω να παίξουμε ότι είμαι η κακιά πλούσια κυρία και εσύ η υπηρέτρια.Άπλωσε τα ρούχα, έστρωσε κρεβάτια, μου έκανε peeling,μάσκα, μασάζ στο πρόσωπο, μου έφτιαξε καφέ. Και ήταν χαρούμενη ρε φίλε!!! Και ήρθε η μάνα μου και μου τη χάλασε τη δουλειά 
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
ωραία αλλαγή ρόλων, από αύριο θα το παίζετε ανάποδα πάλιNaida έγραψε: 06 Μάιος 2018, 15:17 Παίζουμε με τη μικρή, έλα της λέω να παίξουμε ότι είμαι η κακιά πλούσια κυρία και εσύ η υπηρέτρια.Άπλωσε τα ρούχα, έστρωσε κρεβάτια, μου έκανε peeling,μάσκα, μασάζ στο πρόσωπο, μου έφτιαξε καφέ. Και ήταν χαρούμενη ρε φίλε!!! Και ήρθε η μάνα μου και μου τη χάλασε τη δουλειά![]()
Ήδη ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση. Θα μου φτιάξεις σμούθι; θα μου φτιάξεις κέικ; θα με βάψεις; θα μου βάλεις υπότιτλους στην ταινία; Η μάνα μου φταίει, καλά ήμουνα κακιά πλούσια
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: 06 Μάιος 2018, 15:17 Παίζουμε με τη μικρή, έλα της λέω να παίξουμε ότι είμαι η κακιά πλούσια κυρία και εσύ η υπηρέτρια.Άπλωσε τα ρούχα, έστρωσε κρεβάτια, μου έκανε peeling,μάσκα, μασάζ στο πρόσωπο, μου έφτιαξε καφέ. Και ήταν χαρούμενη ρε φίλε!!! Και ήρθε η μάνα μου και μου τη χάλασε τη δουλειά![]()
Πρεπει να βαλω κ γω μια σειρα εδω μεσα... ουτε καφε δεν της εχω μαθει να μου κανει...
Την έμαθε ο μπαμπάς της από μικρή να φτιάχνει τον καφέ του μπαμπά(φραπέ) οπότε αυτό το χουμε έτοιμο. Κάν' τα όλα ένα παιχνίδι και θα συμμετάσχει με χαράCustom_F έγραψε: 06 Μάιος 2018, 15:52
Ειδωλο!!!!
Πρεπει να βαλω κ γω μια σειρα εδω μεσα... ουτε καφε δεν της εχω μαθει να μου κανει...![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το προβλημα το εχω εγω βασικα, που πιστευω οτι θα πρεπει να τα ξανακανω ή οτι θα συμβουν οι χιλιες δυο καταστροφες αν παει να μου φτιαξει καφε. Σιδερο να της μαθαινα να κανει και θα ημουν υπερκαλυμμενη!!!! Αντε και κανα σφουγγαρισμα.Naida έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:01 Την έμαθε ο μπαμπάς της από μικρή να φτιάχνει τον καφέ του μπαμπά(φραπέ) οπότε αυτό το χουμε έτοιμο. Κάν' τα όλα ένα παιχνίδι και θα συμμετάσχει με χαράΠροχθές έπλυνε πιάτα και έφτιαξε καρμπονάρα υπό την επίβλεψή μου. Τις πένες τις είχα βράσει εγώ. Της φοράω και την ποδιά μου, τραβάω και φωτό να στείλουμε στον πατέρα της που είναι στη δουλειά και όλο καμάρι αυτή. Αλλά έρχεται η μάνα μου και μου τα χαλάει.
Ότι καίει και εγώ είμαι επιφυλακτική. Κανονικό σίδερο σε κανά χρόνο. Σφουγγάρισμα έχει ξεκινήσει δειλά δειλάCustom_F έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:06
Το προβλημα το εχω εγω βασικα, που πιστευω οτι θα πρεπει να τα ξανακανω ή οτι θα συμβουν οι χιλιες δυο καταστροφες αν παει να μου φτιαξει καφε. Σιδερο να της μαθαινα να κανει και θα ημουν υπερκαλυμμενη!!!! Αντε και κανα σφουγγαρισμα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ποσο πισω ειμαι... Στα ωπα ωπα την εχω...Naida έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:10Ότι καίει και εγώ είμαι επιφυλακτική. Κανονικό σίδερο σε κανά χρόνο. Σφουγγάρισμα έχει ξεκινήσει δειλά δειλάCustom_F έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:06
Το προβλημα το εχω εγω βασικα, που πιστευω οτι θα πρεπει να τα ξανακανω ή οτι θα συμβουν οι χιλιες δυο καταστροφες αν παει να μου φτιαξει καφε. Σιδερο να της μαθαινα να κανει και θα ημουν υπερκαλυμμενη!!!! Αντε και κανα σφουγγαρισμα.![]()
μπορείς να σκεφτείς το ίδιο και για εμένα που θέλω να πάω για τσιγάρα; Μπορεί να τρακάρω, να χαθώ, χίλια πράγματα, θες να με βοηθήσεις;Custom_F έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:06 Το προβλημα το εχω εγω βασικα, που πιστευω οτι θα πρεπει να τα ξανακανω ή οτι θα συμβουν οι χιλιες δυο καταστροφες αν παει να