!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι σκέφτεσαι τώρα

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
don't speak
Γενική Γραμματέας Συντονισμού

Re: Τι σκέφτεσαι τώρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από don't speak »

sys3x έγραψε: 05 Μάιος 2018, 06:26
don't speak έγραψε: 05 Μάιος 2018, 06:14
enaon έγραψε: 04 Μάιος 2018, 17:19 μαθαίνουμε συνέχεια πράγματα για τις γυναίκες πάντως.

Ηξερα οτι το ναι είναι το ίσως κλπ, αλλα το δε ξέρω δεν ήξερα οτι ειναι το εντελώς τελείως.
Εμ λογικό γιατί δεν έχετε φάει τις φαιοτοώρες που τρώμε εμείς για το αντρικό μυαλό :P
ντόντ, μην του λες όλη την αλήθεια, φτάνει, αρκετά τον πλήγωσες.
(:
Μη με φιμώνεις τώρα :c005:
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Αν οι γερμανοί χρησιμοποιούσαν γυναικεία στον πόλεμο, αντί χαζοκρυπτογραφίες, η Ιστορία θα είχε γραφτεί αλλιώς.

γενικά και σήμερα, το ES-256 με SSL/TLS, πιο εύκολα σπάει.
Άβαταρ μέλους
lyna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lyna »

Πφφφ μαλακίες
~~¥~~
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Παίζουμε με τη μικρή, έλα της λέω να παίξουμε ότι είμαι η κακιά πλούσια κυρία και εσύ η υπηρέτρια.Άπλωσε τα ρούχα, έστρωσε κρεβάτια, μου έκανε peeling,μάσκα, μασάζ στο πρόσωπο, μου έφτιαξε καφέ. Και ήταν χαρούμενη ρε φίλε!!! Και ήρθε η μάνα μου και μου τη χάλασε τη δουλειά :c005:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 »

:003: :bravo:
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking
Άβαταρ μέλους
enaon

Naida έγραψε: 06 Μάιος 2018, 15:17 Παίζουμε με τη μικρή, έλα της λέω να παίξουμε ότι είμαι η κακιά πλούσια κυρία και εσύ η υπηρέτρια.Άπλωσε τα ρούχα, έστρωσε κρεβάτια, μου έκανε peeling,μάσκα, μασάζ στο πρόσωπο, μου έφτιαξε καφέ. Και ήταν χαρούμενη ρε φίλε!!! Και ήρθε η μάνα μου και μου τη χάλασε τη δουλειά :c005:
ωραία αλλαγή ρόλων, από αύριο θα το παίζετε ανάποδα πάλι :)
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

enaon έγραψε: 06 Μάιος 2018, 15:26
ωραία αλλαγή ρόλων, από αύριο θα το παίζετε ανάποδα πάλι :)
Ήδη ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση. Θα μου φτιάξεις σμούθι; θα μου φτιάξεις κέικ; θα με βάψεις; θα μου βάλεις υπότιτλους στην ταινία; Η μάνα μου φταίει, καλά ήμουνα κακιά πλούσια :a035:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

Naida έγραψε: 06 Μάιος 2018, 15:17 Παίζουμε με τη μικρή, έλα της λέω να παίξουμε ότι είμαι η κακιά πλούσια κυρία και εσύ η υπηρέτρια.Άπλωσε τα ρούχα, έστρωσε κρεβάτια, μου έκανε peeling,μάσκα, μασάζ στο πρόσωπο, μου έφτιαξε καφέ. Και ήταν χαρούμενη ρε φίλε!!! Και ήρθε η μάνα μου και μου τη χάλασε τη δουλειά :c005:
:blm: Ειδωλο!!!!

Πρεπει να βαλω κ γω μια σειρα εδω μεσα... ουτε καφε δεν της εχω μαθει να μου κανει... :c005:

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
lyna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lyna »

Από αυτό το καψόνι να ξέρετε είμαι έτοιμη γ καφετζής .
My back up job :c005:
~~¥~~
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Custom_F έγραψε: 06 Μάιος 2018, 15:52

:blm: Ειδωλο!!!!

Πρεπει να βαλω κ γω μια σειρα εδω μεσα... ουτε καφε δεν της εχω μαθει να μου κανει... :c005:
Την έμαθε ο μπαμπάς της από μικρή να φτιάχνει τον καφέ του μπαμπά(φραπέ) οπότε αυτό το χουμε έτοιμο. Κάν' τα όλα ένα παιχνίδι και θα συμμετάσχει με χαρά :003: Προχθές έπλυνε πιάτα και έφτιαξε καρμπονάρα υπό την επίβλεψή μου. Τις πένες τις είχα βράσει εγώ. Της φοράω και την ποδιά μου, τραβάω και φωτό να στείλουμε στον πατέρα της που είναι στη δουλειά και όλο καμάρι αυτή. Αλλά έρχεται η μάνα μου και μου τα χαλάει.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Custom_F

lyna έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:00 Από αυτό το καψόνι να ξέρετε είμαι έτοιμη γ καφετζής .
My back up job :c005:
:smt005:

Άβαταρ μέλους
Custom_F

Naida έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:01 Την έμαθε ο μπαμπάς της από μικρή να φτιάχνει τον καφέ του μπαμπά(φραπέ) οπότε αυτό το χουμε έτοιμο. Κάν' τα όλα ένα παιχνίδι και θα συμμετάσχει με χαρά :003: Προχθές έπλυνε πιάτα και έφτιαξε καρμπονάρα υπό την επίβλεψή μου. Τις πένες τις είχα βράσει εγώ. Της φοράω και την ποδιά μου, τραβάω και φωτό να στείλουμε στον πατέρα της που είναι στη δουλειά και όλο καμάρι αυτή. Αλλά έρχεται η μάνα μου και μου τα χαλάει.
Το προβλημα το εχω εγω βασικα, που πιστευω οτι θα πρεπει να τα ξανακανω ή οτι θα συμβουν οι χιλιες δυο καταστροφες αν παει να μου φτιαξει καφε. Σιδερο να της μαθαινα να κανει και θα ημουν υπερκαλυμμενη!!!! Αντε και κανα σφουγγαρισμα.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Custom_F έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:06
Το προβλημα το εχω εγω βασικα, που πιστευω οτι θα πρεπει να τα ξανακανω ή οτι θα συμβουν οι χιλιες δυο καταστροφες αν παει να μου φτιαξει καφε. Σιδερο να της μαθαινα να κανει και θα ημουν υπερκαλυμμενη!!!! Αντε και κανα σφουγγαρισμα.
Ότι καίει και εγώ είμαι επιφυλακτική. Κανονικό σίδερο σε κανά χρόνο. Σφουγγάρισμα έχει ξεκινήσει δειλά δειλά :lol:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Naida έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:10
Custom_F έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:06
Ότι καίει και εγώ είμαι επιφυλακτική. Κανονικό σίδερο σε κανά χρόνο. Σφουγγάρισμα έχει ξεκινήσει δειλά δειλά :lol:
Ποσο πισω ειμαι... Στα ωπα ωπα την εχω... :c005: Ποσων χρονων ειναι;

Άβαταρ μέλους
enaon

Custom_F έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:06 Το προβλημα το εχω εγω βασικα, που πιστευω οτι θα πρεπει να τα ξανακανω ή οτι θα συμβουν οι χιλιες δυο καταστροφες αν παει να
μπορείς να σκεφτείς το ίδιο και για εμένα που θέλω να πάω για τσιγάρα; Μπορεί να τρακάρω, να χαθώ, χίλια πράγματα, θες να με βοηθήσεις;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”